424
Ki milyen keverõk használ,tapasztalatok...
  • Palinko
    és milyen lejátszót (cd-set) ajánlatok a keverő mellé,hogy egy közepes szintű dj settem legyen?vagy még erősítőket stb. a lejátszó ha lehet ne haladja meg a 150e-ret...
  • Palinko
    szerintetek menyik a legjobb keverő (nem profi és max 100.000) amivel nem csak mixelni bírnák,hanem egy kis zenekreállást is pl. olyasmit mint a 8 milesben :) nem nagyon értek hozzá,gondolom már rájöttetek :Ö vagy sima keverővel is lehet olyasmit csinállni?
  • Taylor
    Valaki nem tud egy jó állapotú Reloop rmx 20-as keverőt?
    Tudom hogy olcsó újba is, de jelenleg nincs sok fölös pénzem.
  • mstummer
    Lehet kapni ha jóltudom.Mégpedig a Roxy Recordsnál.
  • Lenny
    Nem tudjátok itthon lehet-e kapni Final Scratch-et? Én nem találtam róla infót , hogy valaki forgalmazná Mo.-on.
  • zoligamer
    nem érdekel vkit ez pl 280e Ft-ért?:
  • zoligamer
  • Holy
    es persze bakelit :)
  • Holy
    amugy keverok v cd lejatszok kellenek barkinek szoljon batran, tudok jo aron uj, akar hasznalt cuccokat :)
  • Holy
    nekem most jottek meg az 1000-esek, azert is adom el a 100-asokat
    arrol ovlastam hogy a scratch-es cdjaccok kozul a cdx-1 viszi a palmat, de nekem akkor is az 1000-es pio kell :)
    milyen allapotban vannak az mk2-esek ? lehet hogy erdekel
    egy kepet dobj rola kerlek
  • zolee90
    Holy nekem is írd meg lécci prviben az árat
  • Taylor
    Lehet, hogy érdekelne.
    Dobsz egy privit részletekkel?
  • zoligamer
    Én most vettem 2 Numark CDX 1-et és meg kell mondanom hogy sokkal jobb a Pio 1000 MK2-nél úgyhogy elis adom a kér piot.Érdekel vkit pl 250e-ért a 2 db?
  • Holy
    irtam privat
  • truck driver
    mennyibe kerül?
  • Holy
    erdekel vkit 2 darab pio 100-as lejatszo ?
    rendkivul megkimelt, hibatlan allapotuak
    tudom adni akar gyari dobozzal, vagy esetleg alu kofferral
  • Holy
    hu de reg volt :) nincs is meg az a mix :)
  • Holy
    amit tegnap nyomtam elvileg felvettek az egeszet, majd elkerem es felrakok belole nehany percet
  • mstummer
    Jelenleg nincs...de felrakok vhova egyet pár napon belül.
  • neuro
    Holy+mstummer: Van esetleg valami mixetek fent a neten, amit meglehet hallgatni?
  • mila69en
  • mstummer
    Az érintő képernyő sztem is hülyeség...sokkal gyorsabban beállítom potival az effekteket.
  • mstummer
    Jaja...jogos...akkor azt kellett volna irnom hogy a 707 nagytesóját. Viszont 3-4 alap effekttel.
  • Holy
    most oszinten erintokepernyo minek egy keverore? :)

az 1000-es mint irtak is komolyabb clubokba valo, ahol megengedhetik magunknak hogy kulon effektort es tartozekot vegyenek a keverohoz
  • mstummer
    Láttam...és vhogy nemfogott meg.Őszintén én most egy pio500/600 utód 4 csatis keverőt vártam volna tőlük úgy nagyjából a 909-es nagytestvérét.
  • Holy
    hat igen, van az ugy :)

lattad mar az uj djm 1000 keverot ?
  • mstummer
    Pontosan én a Xone 92-re gondoltam.Totál pio-s kialakítás....kivéve h 45mm-es potik helyett 60-asok vannak.Qrva szépen szól...az ára viszont fél milla körül.Viszont a hanszinpotiknak a fogása nem a legjobb...és ha jól emlékszem kicsit kemények is.Amugy azért volt szükségük a koppintásra mert a régebbi Allen& Heat keverők kezelhetősége 0 volt.
  • Holy
    Allen&Heath milyen kevero ? lattam mar nehanyat kozuluk, csak annyit tudok roluk hogy meregdragak
  • Holy
    pachaba csak pio van :)
  • mstummer
    Hátt nemtom...pont a zaj fórumán ment egy ölre menő vita a pio keverőkről.Igazából csak 1 gond van szerintem a pio-val,hogy nem csúcsminőségü a hangja...de őszintén szólva azt egy hozzánemértő átlag bulibajáró ember nem veszi észre.A kezelhetősége viszont a lehető legjobb,ugyebár nem véletlenül koppintják az elrendezését 1000-el a többiek pl: Technics,Denon,Tascam,Allen&Heath,Ecler,Reloop, Behringer...bár az utóbbi kettő gyengus próbálkozás.
  • Tetsuo
    Köztudott h a Pioneer keverők nem a legjobb minőségűek. Persze én is elfogadnék 1et, meg egy kis klubban elég, de vhova nem..
    Nna mind1 nem akartam vitakozni, ha elit helyen is ez van, akkor az fos.
  • Tetsuo
    Írd be a keresőbe, vmivel nagyobb nevek mint a (már) gagyi Space, Pacha and more..
  • mstummer
    Sztem nyugodj meg biztos lapul azokban is 1-2 pio cucc.
  • Holy
    bevallom oszinten fingom sincs mik ezek a helyek, viszont :
    a pachaban, a privilegeben es a tobbi ibizai szuperklubban piokat lattam... ez magaban mond vmit
  • Tetsuo
    Azért a Liquid Roomban v a Twiloban nem hiszem hogy Pio lenne bármi is.. ;)
  • Holy
    meg mindig az 1000-es viszi a palmat ;)
  • CSOCSO
  • Holy
    miskolc
  • involver
    Hol játszol?
  • mstummer
    Nos sokat láttam meg olvastam a cdj200-ról.Nem hat meg tulságosan. Nem más mint egy felturbózott 100-as.
    A CDX...nos az ottvan...volt szerencsém kipróbálni a Zaj-ban.