DJ keverõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ok, köszönöm. Én is úgy tudom, hogy jó a hagyományos tû, de valaki azt mondta, hogy speckó kell hozzá. Szerintem mi tudjuk jól.
R Ö R G E
jaja...vagyis a tûk nem...ahhoz jó a hagyományos is,legalábbis tudomásom szerint.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
jó kérdés,nemtudom,de asszem 100e felett van.De az tuti hogy náluk kapható.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Köszi!
Megnéztem a honlapjukat, hát azon semmi nincs... Mennyibe kerül? Nem tudod ?
Megnéztem a honlapjukat, hát azon semmi nincs... Mennyibe kerül? Nem tudod ?
R Ö R G E
Momentán nem használtam,csak az elõdjét vagyis annak a kill nélküli verzióját az 1001-et.Nos az egy nagyon strapabíró keverõ,nekem kicsit kemények a potijai meg a hangszinek elhelyezése se tetszett túlságosan,de ettõl függetlenûl jó volt. Hogy az mk2 milyen azt csak hallomásból tudom,dicsérik hogy az is jól sikerült,csak a crossfader nem müködik olyan sokáig.Egy biztos tényleg jól jártál vele,kezdõknek ideális.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ejjha szép kis leírás :) ha már itt tartunk mi a véleményed a Numark DM 1002 MKII keverõrõl? Ilyenem van, egyelõre elég mert még csak most kezdtem el az egészet de sztem nagyon megérte az árát.
Nos döntsd el hogy zenét akarsz csinálni vagy mixelni,a zene készítés más fajta keverõ tipust igényel,valamint samplereket,effektorokat,szintit...stb. A második kérdésedbõl azért inkább arra következtetek hogy dj cuccot akarsz, vagyis mixelni.
Nos tehát keverõ 100ból: Én a Pioneer 707-et ajánlanám vagy a Denon X-300at. Persze nem itthon kell õket megvenni,mert az X300 nem kapható nálunk, a 707 meg valamivel drágább mint 100.
Lejátszó:
Ha CD-t akarsz akkor az alábbiakat ajánlom figyelmedbe:
A lista kezdõdik a Numark Axis 2-vel ami már 50/db körül kapható,bár jó ronda kinézete van azért nagyon is használható CD lejátszó,ha kezdõ lennék kevés pénzel én ezt venném.
Van a nagyobb testvére 60ért az Axis 4 annyival tud többet hogy van benne loop, de ez nem mindenkinek éri meg a plusz pénzt.
A Numarkok közül még az Axis 9 fér be a keretbe 100/db elég profi,sok szolgáltatással effektekkel.
A Pioneer cég kinálatából a Pio 100 ról tudok még infókat mondani,nos ez talán kis hazánkban a legelterjedtebb DJ CD lejátszó,viszonylag jól bírja a strapát, ennek ellenére nem ajánlom,nem éri meg az árát még most sem (100/db).Az élettartamuk 4 év körüli.Nekem ez kevés.
Aztán tudsz még használtan venni a Pioneer 500 család tagjai közül,már nem gyártják õket,újonnan csak az 500S kapható,de az 160/db körül.Nos talán ezeket a CD lejátszókat találta el legjobban a Pioneer,csak az 1000es múlja felül. Egy új lézerfejjel 6-8 évig is elmuzsikál.Használtan 50-60 körül kaphatóak, + 30-40 a fejcsere...bár ezt nem mindegyiknél kell azonnal. Egy nagy hátrányuk van, a nagy rázkódást nembírják.
Van még a Pioneer 200,nos ez lényegében egy feltúrbózott 100as,mp3-at is tud játszani,viszont a jog elég furcsa rajta...135/db az ára.Lehet hogy a 100assal való ellenszenvem miatt van...de nekem nem szimpi.
Annál szimpatikusabb a Denon DN-S 1000-es lejátszó,szintén 135/db áron mp3as képességgel,sok funkcióval.
Ezeken kivül is vannak más lejátszók,pl a reloop,gemini,omnitronic,de azok közül egyet sem ajánlanék szívbõl.A fentiekbõl bármelyiket választod tuti h nem bánod meg.Jah mégvalamit, a keverõ árak külföldre vonatkoznak: http://www.friendlyhouse.at
A CD lejátszók árai viszont a pesti Zaj stúdió árai www.zaj.hu
Mégvalamit, a Zaj-ban kitudod próbálni ezen cuccok legtöbbjét,és ezt tedd is meg.
Nos tehát keverõ 100ból: Én a Pioneer 707-et ajánlanám vagy a Denon X-300at. Persze nem itthon kell õket megvenni,mert az X300 nem kapható nálunk, a 707 meg valamivel drágább mint 100.
Lejátszó:
Ha CD-t akarsz akkor az alábbiakat ajánlom figyelmedbe:
A lista kezdõdik a Numark Axis 2-vel ami már 50/db körül kapható,bár jó ronda kinézete van azért nagyon is használható CD lejátszó,ha kezdõ lennék kevés pénzel én ezt venném.
Van a nagyobb testvére 60ért az Axis 4 annyival tud többet hogy van benne loop, de ez nem mindenkinek éri meg a plusz pénzt.
A Numarkok közül még az Axis 9 fér be a keretbe 100/db elég profi,sok szolgáltatással effektekkel.
A Pioneer cég kinálatából a Pio 100 ról tudok még infókat mondani,nos ez talán kis hazánkban a legelterjedtebb DJ CD lejátszó,viszonylag jól bírja a strapát, ennek ellenére nem ajánlom,nem éri meg az árát még most sem (100/db).Az élettartamuk 4 év körüli.Nekem ez kevés.
Aztán tudsz még használtan venni a Pioneer 500 család tagjai közül,már nem gyártják õket,újonnan csak az 500S kapható,de az 160/db körül.Nos talán ezeket a CD lejátszókat találta el legjobban a Pioneer,csak az 1000es múlja felül. Egy új lézerfejjel 6-8 évig is elmuzsikál.Használtan 50-60 körül kaphatóak, + 30-40 a fejcsere...bár ezt nem mindegyiknél kell azonnal. Egy nagy hátrányuk van, a nagy rázkódást nembírják.
Van még a Pioneer 200,nos ez lényegében egy feltúrbózott 100as,mp3-at is tud játszani,viszont a jog elég furcsa rajta...135/db az ára.Lehet hogy a 100assal való ellenszenvem miatt van...de nekem nem szimpi.
Annál szimpatikusabb a Denon DN-S 1000-es lejátszó,szintén 135/db áron mp3as képességgel,sok funkcióval.
Ezeken kivül is vannak más lejátszók,pl a reloop,gemini,omnitronic,de azok közül egyet sem ajánlanék szívbõl.A fentiekbõl bármelyiket választod tuti h nem bánod meg.Jah mégvalamit, a keverõ árak külföldre vonatkoznak: http://www.friendlyhouse.at
A CD lejátszók árai viszont a pesti Zaj stúdió árai www.zaj.hu
Mégvalamit, a Zaj-ban kitudod próbálni ezen cuccok legtöbbjét,és ezt tedd is meg.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
a http.//www.musik-service.de n nagyon jó áron kaphatók cuccok . ott van reloop rmx 20 as is <#nevetes1>#nevetes1>
és milyen lejátszót (cd-set) ajánlatok a keverõ mellé,hogy egy közepes szintû dj settem legyen?vagy még erõsítõket stb. a lejátszó ha lehet ne haladja meg a 150e-ret...
szerintetek menyik a legjobb keverõ (nem profi és max 100.000) amivel nem csak mixelni bírnák,hanem egy kis zenekreállást is pl. olyasmit mint a 8 milesben :) nem nagyon értek hozzá,gondolom már rájöttetek :Ö vagy sima keverõvel is lehet olyasmit csinállni?
Valaki nem tud egy jó állapotú Reloop rmx 20-as keverõt?
Tudom hogy olcsó újba is, de jelenleg nincs sok fölös pénzem.
Tudom hogy olcsó újba is, de jelenleg nincs sok fölös pénzem.
Lehet kapni ha jóltudom.Mégpedig a Roxy Recordsnál.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Nem tudjátok itthon lehet-e kapni Final Scratch-et? Én nem találtam róla infót , hogy valaki forgalmazná Mo.-on.
R Ö R G E
nem érdekel vkit ez pl 280e Ft-ért?:

es persze bakelit :)
amugy keverok v cd lejatszok kellenek barkinek szoljon batran, tudok jo aron uj, akar hasznalt cuccokat :)
nekem most jottek meg az 1000-esek, azert is adom el a 100-asokat
arrol ovlastam hogy a scratch-es cdjaccok kozul a cdx-1 viszi a palmat, de nekem akkor is az 1000-es pio kell :)
milyen allapotban vannak az mk2-esek ? lehet hogy erdekel
egy kepet dobj rola kerlek
arrol ovlastam hogy a scratch-es cdjaccok kozul a cdx-1 viszi a palmat, de nekem akkor is az 1000-es pio kell :)
milyen allapotban vannak az mk2-esek ? lehet hogy erdekel
egy kepet dobj rola kerlek
Én most vettem 2 Numark CDX 1-et és meg kell mondanom hogy sokkal jobb a Pio 1000 MK2-nél úgyhogy elis adom a kér piot.Érdekel vkit pl 250e-ért a 2 db?
irtam privat
mennyibe kerül?
erdekel vkit 2 darab pio 100-as lejatszo ?
rendkivul megkimelt, hibatlan allapotuak
tudom adni akar gyari dobozzal, vagy esetleg alu kofferral
rendkivul megkimelt, hibatlan allapotuak
tudom adni akar gyari dobozzal, vagy esetleg alu kofferral
hu de reg volt :) nincs is meg az a mix :)
amit tegnap nyomtam elvileg felvettek az egeszet, majd elkerem es felrakok belole nehany percet
Jelenleg nincs...de felrakok vhova egyet pár napon belül.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Holy+mstummer: Van esetleg valami mixetek fent a neten, amit meglehet hallgatni?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
<#eljen>#eljen>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Az érintõ képernyõ sztem is hülyeség...sokkal gyorsabban beállítom potival az effekteket.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Jaja...jogos...akkor azt kellett volna irnom hogy a 707 nagytesóját. Viszont 3-4 alap effekttel.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
most oszinten erintokepernyo minek egy keverore? :)
az 1000-es mint irtak is komolyabb clubokba valo, ahol megengedhetik magunknak hogy kulon effektort es tartozekot vegyenek a keverohoz
az 1000-es mint irtak is komolyabb clubokba valo, ahol megengedhetik magunknak hogy kulon effektort es tartozekot vegyenek a keverohoz
Láttam...és vhogy nemfogott meg.Õszintén én most egy pio500/600 utód 4 csatis keverõt vártam volna tõlük úgy nagyjából a 909-es nagytestvérét.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
hat igen, van az ugy :)
lattad mar az uj djm 1000 keverot ?
lattad mar az uj djm 1000 keverot ?
Pontosan én a Xone 92-re gondoltam.Totál pio-s kialakítás....kivéve h 45mm-es potik helyett 60-asok vannak.Qrva szépen szól...az ára viszont fél milla körül.Viszont a hanszinpotiknak a fogása nem a legjobb...és ha jól emlékszem kicsit kemények is.Amugy azért volt szükségük a koppintásra mert a régebbi Allen& Heat keverõk kezelhetõsége 0 volt.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Allen&Heath milyen kevero ? lattam mar nehanyat kozuluk, csak annyit tudok roluk hogy meregdragak
pachaba csak pio van :)
Hátt nemtom...pont a zaj fórumán ment egy ölre menõ vita a pio keverõkrõl.Igazából csak 1 gond van szerintem a pio-val,hogy nem csúcsminõségü a hangja...de õszintén szólva azt egy hozzánemértõ átlag bulibajáró ember nem veszi észre.A kezelhetõsége viszont a lehetõ legjobb,ugyebár nem véletlenül koppintják az elrendezését 1000-el a többiek pl: Technics,Denon,Tascam,Allen&Heath,Ecler,Reloop, Behringer...bár az utóbbi kettõ gyengus próbálkozás.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Köztudott h a Pioneer keverõk nem a legjobb minõségûek. Persze én is elfogadnék 1et, meg egy kis klubban elég, de vhova nem..
Nna mind1 nem akartam vitakozni, ha elit helyen is ez van, akkor az fos.
Nna mind1 nem akartam vitakozni, ha elit helyen is ez van, akkor az fos.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Írd be a keresõbe, vmivel nagyobb nevek mint a (már) gagyi Space, Pacha and more..
Sztem nyugodj meg biztos lapul azokban is 1-2 pio cucc.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
bevallom oszinten fingom sincs mik ezek a helyek, viszont :
a pachaban, a privilegeben es a tobbi ibizai szuperklubban piokat lattam... ez magaban mond vmit
a pachaban, a privilegeben es a tobbi ibizai szuperklubban piokat lattam... ez magaban mond vmit
Azért a Liquid Roomban v a Twiloban nem hiszem hogy Pio lenne bármi is.. ;)
meg mindig az 1000-es viszi a palmat ;)
<#zavart2>#zavart2><#vigyor5>#vigyor5><#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#kerdes>#kerdes><#levele>#levele><#shakehead>#shakehead>
miskolc
Hol játszol?
keep it minimal
Nos sokat láttam meg olvastam a cdj200-ról.Nem hat meg tulságosan. Nem más mint egy felturbózott 100-as.
A CDX...nos az ottvan...volt szerencsém kipróbálni a Zaj-ban.
A CDX...nos az ottvan...volt szerencsém kipróbálni a Zaj-ban.
E.Gy.B.E. Airsoft Team