DJ keverõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/remélem ezért nem vágnak ki innen az sg-rõl/
azt szeretném megkérdezni, hogy érdekel-e valakit egy ilyen kütyü:
Vezérlõ + Szoftver + HQ Timestretching és Win7 támogatás
Az eszköz nem sokat volt használva.
Újonnan ~450eFt én 100eFt-ért kínálnám.
virsliman strike back
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
Pl. olyasmit szereték elérni mint :
Umbrella (Jody den Broeder Lush Club Remix) szval Broeder remixében
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
persze midnneki máshogy van vele.
de ehhez a dologhoz az elinduláshoz
egyetlen egy dolog kell csak igény a zenére.
bemerészkedni egy lemezboltba vagy eladó zenéket keresni.
ennyi kell hozzá semmi más.
(bár mostmár elég dczni :)sajnos:S
bpm számlálós keverõ sztem is hülyeség.
ezaz amirõl sztem szól az egész és ezt nem lehet megtanulni..érezni kell:))(JBL-nél a pont)
hiába nézel te két számot ugyanannyin van e.
mixkészitéskor egy hangulatot ragad meg az meber amin tovább fûzi a zenéket.
ezekre hogy mikor lesz szükséged saját cuccra stb..
vizre mikro van szükséged?? mikor megszomjazol nem?amugy tökjo hogy nem támogatják a szüleid:))
igylegalább kénytelen leszel megtenni oylan dolgokat amikmiatt igazi djnek érezheted majd magad:)
amugymeg kitartááást!!!:)))
A többi idétlen funkció csak az eladhatóság érdekében kerül rá,és azért hogy amatõr kezdõ didzsék versenghessenek egymással,kinek van faszáb,mindenféle faszsággal telitûzdelt keverõje...
Egy olyan DJ akit tényleg a mix érdekel 2 potival is csodákat tud mûvelni...
Ez a vélemény az én magánvéleményem,nem muszáj elfogadni...
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
E.Gy.B.E. Airsoft Team
:)))
Most szeretnék keverõt venni , érdeklõdnék mi a véleményetek errõl Numark DXM-06 egy ilyet néztem ki a reloop-ra azt mondta egy Dj ismerõs hogy nem túl jó inkább a numark-ot vegyem. Esetleg ebben a kategóriában mit érdemes venni? Elõre is köszi a segítséget.
Voodoo
master - az elsõdleges kimenet hangereje
gain - ezzel az adott csatorna hangerelyét szabályzod, hogy ugyanakkora legyen mint a másik csatornáé
fader start - egyes erre alkalmas cd lejátszókat egy plusz kábellel össze lehet kötni a keverõvel. Ha a keverõn bevan kapcsolva a fader start akkor a fader mozdítására indul a lejátszó
cue - belehallgatás az adott csatornába
time code - nos ezt keverõn még nem láttam...nem is tudom mit keresne ott. A time code az egy speciális bakelit lemez szimulációs rendszer. Igy tömören :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ha valaki unatkozik,szívesen venném,ha leírná,h mik a következõ gombok:
monitor
master
gain
fader start
cue
time code
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Ezek aszámomra megfizethetõ keverõk.Melyiket ajánljátok?Totál kezdõ vok.
Reloop RMX-30 BPM BF
Numark DXM-01 USB
Numark DXM-06
Gemini PS 626EFX
Gemini PS 626USB
Behringer DJX-700
Behringer DX-626
Behringer VMX-300
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W
E.Gy.B.E. Airsoft Team
E.Gy.B.E. Airsoft Team
ez nem olyan dolog, amit x óra alatt meg lehet tanulni
rá kell érezni a dologra, onnantól kezdve pedig soha nem felejti el az ember
max az alapokhoz jó, de azt egy ismerõs is elmagyarázza ingyen..
a többi már csak rajtad és a szorgalmadon múlik!
E.Gy.B.E. Airsoft Team
manapság saját zene nélkül szinte lehetetlen befutni, mint dj
úgyhogy azt ajánlom, feküdj rá keményen a producer témára is
Továbbá vannak PC-n DJ programok, ideiglenesen az se rossz. Viszont kerüld az automatikák használatát. Az csak elront. Azt hiszed tõlük hogy tudsz aztán egy rendes felszerelésnél meg csak nézel majd :)
Pénzt szerezni meg munkával lehet. De arra ne számíts hogy DJ munkával pénzt kereshetsz kezdõként. Egy alap cuccot 100-120ból összehozhatsz.
Egyébként rohadt nehéz álmot választottál. Mostanság mindenki DJ akar lenni... De ha kitartó vagy akkor úgy 10 éves munkával lehet belõled valaki. Hajrá! :)
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Segítséget és tanácsokat szeretnék kérni, szeretném elkezdeni DJ pályafutásom de nemtudom hogy mivel és hogy kezdjem. Mikor lessz szükségem saját felszerelésre? elõször hogy tudok pénzt szerezni a felszerelésekre? a szüleim sajnos nem támogatják ezt az egésszet :(
De minden vágyam és álmom az hogy Dj legyek. Kérem a segítõkész embereket hogy segítsenek tanácsokkal ellátni hogy elinduljak valamerre.
Elõre is köszönöm.
E-mail: [email protected]
MSN. [email protected]
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
elerhetosegem: kizarolag msn vagy telefon: msn: [email protected]
E.Gy.B.E. Airsoft Team