DJ keverõk

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
Alcatech BPM Studio 4 Pro + RCP 2001 B USB

http://www.bpm-studio.nl/prijzen.html
Újonnan ~450eFt <#fejvakaras>

salsoul
Sziasztok,

/remélem ezért nem vágnak ki innen az sg-rõl/

azt szeretném megkérdezni, hogy érdekel-e valakit egy ilyen kütyü:

Vezérlõ + Szoftver + HQ Timestretching és Win7 támogatás

Az eszköz nem sokat volt használva.
Újonnan ~450eFt én 100eFt-ért kínálnám.
virsliman
Sziasztok. én is használtam már nagyon sok keverõt. jelenleg pioneer-em van, de nem vagyok teljesen meggyõzõdve arról, hogy indokolt az, amiért kis hazánkban a basys ennyiért árulja. elsõ keverõm numark volt. két csatornás. mindent tudott, amire szükség lehet, de egy reloop-hoz képest valóban élesebben, durvábban szólt. a reloop minõsége azonban tényleg elgondolkodtató, mindamellett, hogy számos budapesti klubban használják a legnagyobb változatát, a minõsége nem idõt álló. de kérdem én, ha csúszó, kopó alkatrészekrõl beszélünk, mit is várunk? életünk végéig nem használhatjuk egyik márka termékét sem felújítás nélkül.. négy csatornát szerintem egy komolyabb pult igényel, optimális esetben két cd lejátszó mellett ott díszeleg két lemezjátszó is. átkapcsolgatni pedig kényelmetlen. én végül azért döntöttem a pioneer mellett, mert márka-hû lettem. de a technics keverõi is a legmagasabb szintet képviselik. a cd lejátszóknál nyert a pioneer. ott valóban hihetetlen újításokat tettek az évtizedek alatt. még egy szó az effektekrõl.. sterbinszky-t anno mindenki szidta, hogy az átkeverésekbe mennyi effektet rakott. de gondoljunk csak bele, ha már effektezni van ideje egy átfedés alatt, akkor az nem azt jelenti, hogy az ütemek rendben vannak. ez ma számos nagy dj-nek is komoly probléma. elgondolkodtató..

virsliman strike back

Dj Furry
Amikor meg a Reloop RMX 30 kill 1ik gombának a rugója kilövi a szemed , akkor majd ne csodálkozz :)) Szépen vágja a hangot de a potik hamar recsegni kezdenek... (nekem is volt)

Ajándék csónak ne nézd a lapát!

Aki azt hiszi, hogy rendesen tud bánni a keverõvel, nézzen meg egy DJ KENTARO klippet a Youtube-on. Mikor elõször láttam, akkor jöttem rá, hogy erre születni kell! ;)
sziasztok jó dj-ket keresünk jelentkezés itt

http://funkhouse.hu

én most vettem nemrég egy Pio 500 ast és tökéletes állapotú hiába 2001 es. szóval érdemesebb szerintem kiadni kicsit többet érte minthogy megvesztek egy gyengébbet aztán állandóan lehet benne cserélni benne a potikat.

nézzetek itt szét honlap
myspace
Csáo egy simple kérdés hogyan lehet felgyorsítani egy musicot úgy hogy ne torzuljon el benne a hang...
Pl. olyasmit szereték elérni mint :
Umbrella (Jody den Broeder Lush Club Remix) szval Broeder remixében
Dundidio

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

lentebb olvasott hsz-ekhez...

persze midnneki máshogy van vele.
de ehhez a dologhoz az elinduláshoz
egyetlen egy dolog kell csak igény a zenére.
bemerészkedni egy lemezboltba vagy eladó zenéket keresni.
ennyi kell hozzá semmi más.
(bár mostmár elég dczni :)sajnos:S
bpm számlálós keverõ sztem is hülyeség.
ezaz amirõl sztem szól az egész és ezt nem lehet megtanulni..érezni kell:))(JBL-nél a pont)
hiába nézel te két számot ugyanannyin van e.
mixkészitéskor egy hangulatot ragad meg az meber amin tovább fûzi a zenéket.
ezekre hogy mikor lesz szükséged saját cuccra stb..
vizre mikro van szükséged?? mikor megszomjazol nem?amugy tökjo hogy nem támogatják a szüleid:))
igylegalább kénytelen leszel megtenni oylan dolgokat amikmiatt igazi djnek érezheted majd magad:)
amugymeg kitartááást!!!:)))
Dundidio
Az a kurva nagy igazság,hogy a DJ keverõket teliaggatják mindenféle használatlan funkcióval...Egy igazi tuti lemezlovásznak a mixert a hangzása,a hangszínek vágási tartománya,a potik karakterisztikája és fizikai mûködése határozza meg...Legyen rajta 3 csatorna,szóljon nagyon frankón,és ne legyen agyonzsúfolva.
A többi idétlen funkció csak az eladhatóság érdekében kerül rá,és azért hogy amatõr kezdõ didzsék versenghessenek egymással,kinek van faszáb,mindenféle faszsággal telitûzdelt keverõje...
Egy olyan DJ akit tényleg a mix érdekel 2 potival is csodákat tud mûvelni...
Ez a vélemény az én magánvéleményem,nem muszáj elfogadni...

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

Vádá
kösz ez már nagyobb segítség :)

Voodoo

Van tapasztalatom a Reloop cuccokkal és a Numarkkal is. Jobb a Reloop. Egyébként a dxm06 se rossz,dee a Relooppal szemben csakis egy Numark fanatikus venné meg.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Vádá
Azon kívül , hogy rábökött egyre nem túl sok indok :D

Voodoo

:)))
Vádá
Szasztok !

Most szeretnék keverõt venni , érdeklõdnék mi a véleményetek errõl Numark DXM-06 egy ilyet néztem ki a reloop-ra azt mondta egy Dj ismerõs hogy nem túl jó inkább a numark-ot vegyem. Esetleg ebben a kategóriában mit érdemes venni? Elõre is köszi a segítséget.

Voodoo

ja amúgy kösz a segítséget.
nemrégen láttam egy képet egy buliból,és nem értettem,h miért van a dj-k mellett kb 1 méterre baszott nagy hangfal,pont a pult felé fordítva,gondoltam,ha az ott rendesen szól,akkor hogy hallja a fejhallgatóban a dolgokat rendesen,meg azokat,amik a terem többi sarkaiban vannak.de ezekszerint mégiscsak jól hallja:)
elsõdleges ami közvetlenül a közönség felé sugározza a hangot, a monitor pedig a dj irányába

mi az elsõdleges meg másodlagos kimenet,és mik azok a monitor hangfalak?
monitor - ez a másodlagos kimenet hangereje, általában a monitor hangfalaknak
master - az elsõdleges kimenet hangereje
gain - ezzel az adott csatorna hangerelyét szabályzod, hogy ugyanakkora legyen mint a másik csatornáé
fader start - egyes erre alkalmas cd lejátszókat egy plusz kábellel össze lehet kötni a keverõvel. Ha a keverõn bevan kapcsolva a fader start akkor a fader mozdítására indul a lejátszó
cue - belehallgatás az adott csatornába
time code - nos ezt keverõn még nem láttam...nem is tudom mit keresne ott. A time code az egy speciális bakelit lemez szimulációs rendszer. Igy tömören :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

köszi!amúgy csak 6000 ft-tal olcsóbb,azt ki lehet bírni.
ha valaki unatkozik,szívesen venném,ha leírná,h mik a következõ gombok:
monitor
master
gain
fader start
cue
time code
Egyértelmüen a Reloop. Lehetõleg BPM nélküli verziót vegyél, olcsóbb.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Hello mki!
Ezek aszámomra megfizethetõ keverõk.Melyiket ajánljátok?Totál kezdõ vok.
Reloop RMX-30 BPM BF
Numark DXM-01 USB
Numark DXM-06
Gemini PS 626EFX
Gemini PS 626USB
Behringer DJX-700
Behringer DX-626
Behringer VMX-300
DjPremier
Ott a link keresgélj. <#wink>

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

akkor már van 1 kis tapasztalatod:)

Kb 2000ben

E.Gy.B.E. Airsoft Team

premier nem tudnál 1 kiadót ajánlani? elõre is köszönöm

kössz premier

DjPremier
Már nem diszkozok.

Kiadok portál.

Asus M3N HD/HDMI,AMD Phenom X4 9550 Quad Core 2.2Ghz,GeIL 2x2GB DDR2 1066Mhz Dual channel,Asus EN8800GT 1GB,Samsung 640GB.Thermaltake Power Station 520W

de hogy lehetne kiadónak el küldeni tutsz 1et?

premier te nagy clubokban nyomod?

DjPremier
Vagy saját mix készitése,és esetleg nagyobb DJ-nek eljuttatni vagy kiadonak.Én is az lennék. :-)

mikor kezted?

Fogjuk rá :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

mstummer te dj vagy?

szerez olyan ismerõst. manapság minden 10. ember DJ.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

mondjuk én is egyedül probálkozok mixelni meg zenét írni az tény hogy sok idõt kell rá száni

igaz hogy rá kell érezni de ha nincs dj ismerõse hogy tanulja meg az alapokat?

egyetértek! :)

ez nem olyan dolog, amit x óra alatt meg lehet tanulni

rá kell érezni a dologra, onnantól kezdve pedig soha nem felejti el az ember

max az alapokhoz jó, de azt egy ismerõs is elmagyarázza ingyen..

a többi már csak rajtad és a szorgalmadon múlik!

Ez sztem felesleges pénzkidobás.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

ja és ha tényleg ez az álmod jelentkezz egy DJ suliba.

Sziasztok szerintem nem kell egybõl saját számot csinálni lehet remixekkel kezdeni. Max Payne te hány éves vagy?

DjPremier
Ez igy van az sem árt ha csinálsz saját muzsikát.

nem kell hozzá annyi idõ, ha ír egy bombaslágert ;)

manapság saját zene nélkül szinte lehetetlen befutni, mint dj

úgyhogy azt ajánlom, feküdj rá keményen a producer témára is

Elõször is keress egy DJ-t a környezetedben aki segítõkész és megengedi hogy kipróbáld a dolgot. Egy két dolgot is eltud magyarázni ami az induláshoz szükséges.
Továbbá vannak PC-n DJ programok, ideiglenesen az se rossz. Viszont kerüld az automatikák használatát. Az csak elront. Azt hiszed tõlük hogy tudsz aztán egy rendes felszerelésnél meg csak nézel majd :)

Pénzt szerezni meg munkával lehet. De arra ne számíts hogy DJ munkával pénzt kereshetsz kezdõként. Egy alap cuccot 100-120ból összehozhatsz.

Egyébként rohadt nehéz álmot választottál. Mostanság mindenki DJ akar lenni... De ha kitartó vagy akkor úgy 10 éves munkával lehet belõled valaki. Hajrá! :)

E.Gy.B.E. Airsoft Team

MaxPayne
Sziasztok, remélem itt sok Dj és segítõkész ember megfordul... :)
Segítséget és tanácsokat szeretnék kérni, szeretném elkezdeni DJ pályafutásom de nemtudom hogy mivel és hogy kezdjem. Mikor lessz szükségem saját felszerelésre? elõször hogy tudok pénzt szerezni a felszerelésekre? a szüleim sajnos nem támogatják ezt az egésszet :(
De minden vágyam és álmom az hogy Dj legyek. Kérem a segítõkész embereket hogy segítsenek tanácsokkal ellátni hogy elinduljak valamerre.
Elõre is köszönöm.

E-mail: [email protected]
MSN. [email protected]

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

sziasztok... en zurichben elek es zurich egyik legnivosabb barjaban tudok segiteni allastszerezni,ha van olyan dj koztetek aki jol beszel nemetul es tehetseges...az allas aug 5-tol lenne,kiemelt fizetessel... tisztan barati szivessegbol segitek,mert imadjuk ezt a bart es a zene pocsek :S
elerhetosegem: kizarolag msn vagy telefon: msn: [email protected]
Sztem fül alapján gyorsabban be lehet állítani az ütemet mint bpm számláló alapján. Jó esetben mire az mutat valami már ütemen is vagyok. Továbbá rohadtul megbízhatatlan. Egy tájékozódási pontnak megfelel, de sose az alapján állítom egy ütemre a zenéket. Fül alapján is el lehet dönteni melyik a gyorsabb és melyik a lassabb.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Oldal 1 / 9Következő →