424
Ki milyen keverõk használ,tapasztalatok...
-
OPM #384 egyetértek! :)
ez nem olyan dolog, amit x óra alatt meg lehet tanulni
rá kell érezni a dologra, onnantól kezdve pedig soha nem felejti el az ember
max az alapokhoz jó, de azt egy ismerős is elmagyarázza ingyen..
a többi már csak rajtad és a szorgalmadon múlik! -
mstummer #383 Ez sztem felesleges pénzkidobás. -
doncsika #382 ja és ha tényleg ez az álmod jelentkezz egy DJ suliba. -
doncsika #381 Sziasztok szerintem nem kell egyből saját számot csinálni lehet remixekkel kezdeni. Max Payne te hány éves vagy? -
Ez igy van az sem árt ha csinálsz saját muzsikát. -
OPM #379 nem kell hozzá annyi idő, ha ír egy bombaslágert ;)
manapság saját zene nélkül szinte lehetetlen befutni, mint dj
úgyhogy azt ajánlom, feküdj rá keményen a producer témára is -
mstummer #378 Először is keress egy DJ-t a környezetedben aki segítőkész és megengedi hogy kipróbáld a dolgot. Egy két dolgot is eltud magyarázni ami az induláshoz szükséges.
Továbbá vannak PC-n DJ programok, ideiglenesen az se rossz. Viszont kerüld az automatikák használatát. Az csak elront. Azt hiszed tőlük hogy tudsz aztán egy rendes felszerelésnél meg csak nézel majd :)
Pénzt szerezni meg munkával lehet. De arra ne számíts hogy DJ munkával pénzt kereshetsz kezdőként. Egy alap cuccot 100-120ból összehozhatsz.
Egyébként rohadt nehéz álmot választottál. Mostanság mindenki DJ akar lenni... De ha kitartó vagy akkor úgy 10 éves munkával lehet belőled valaki. Hajrá! :) -
Sziasztok, remélem itt sok Dj és segítőkész ember megfordul... :)
Segítséget és tanácsokat szeretnék kérni, szeretném elkezdeni DJ pályafutásom de nemtudom hogy mivel és hogy kezdjem. Mikor lessz szükségem saját felszerelésre? először hogy tudok pénzt szerezni a felszerelésekre? a szüleim sajnos nem támogatják ezt az egésszet :(
De minden vágyam és álmom az hogy Dj legyek. Kérem a segítőkész embereket hogy segítsenek tanácsokkal ellátni hogy elinduljak valamerre.
Előre is köszönöm.
E-mail: [email protected]
MSN. [email protected] -
swissboy33 #376 sziasztok... en zurichben elek es zurich egyik legnivosabb barjaban tudok segiteni allastszerezni,ha van olyan dj koztetek aki jol beszel nemetul es tehetseges...az allas aug 5-tol lenne,kiemelt fizetessel... tisztan barati szivessegbol segitek,mert imadjuk ezt a bart es a zene pocsek :S
elerhetosegem: kizarolag msn vagy telefon: msn: [email protected] -
mstummer #375 Sztem fül alapján gyorsabban be lehet állítani az ütemet mint bpm számláló alapján. Jó esetben mire az mutat valami már ütemen is vagyok. Továbbá rohadtul megbízhatatlan. Egy tájékozódási pontnak megfelel, de sose az alapján állítom egy ütemre a zenéket. Fül alapján is el lehet dönteni melyik a gyorsabb és melyik a lassabb. -
Hernan Cortez #374 nem értem miért mondja mindneki hogy felesleges a bpm számláló! szerintem elég nehézkes nélküle!
Jó-jó persze, nem tökéletes,szal finomítani kell a sebsségen hallás után, de sztem elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk egy megözelítő értéket a zene sebességéről!
Szted miért felesleges? -
mstummer #373 Az effekt résznél kéne találnod olyat hogy BPM counter, kapcsolj oda. Nem vagyok 100%-ig biztos, 1 éve nem láttam rmx40et :) A DJM500nál viszont ugyvan.
Amugy minek a BPM számláló? Totál felesleges. -
Hernan Cortez #372 Sziasztok!
Van egy Reloop RMX-40DSP keverŐm! Minden nagyon jól müxik rajta, csak az istennek se tudok rájönni, hogy hogyan lehet beállítani azt, hogy a két kis kijelző a 2 zene sebességét mutassa egyszerre egymás felett!
Mert nekem csak a felső adja a BPM-et amelyik csatira épp állítva van a az efektvezérlŐnél a csativálasztó, az alsó pedig az effektet illetve a hozzá tartózó értéket mutatja...!
Akkor hogy is? Ha tud valaki kérem segítsen!
Köszönöm! -
kilahbwoy #371 Hali mkinek.Ha esetleg érdekelne vkit egy Behringer DJX400 keverő olcsón,akkor keressen a [email protected] két tolópoti 9 fölött már sajna "recseg",a crossfader szintén(az sztem csak cserével orvosolható).peace
-
dido76 #370 Eladó egy vadiúj Sony MDR-V700 DJ Fejhallgató.Ára : 17000 Ft. ( bolti ár: 40000 Ft ) érd: [email protected] -
SoundLightCrew #369 Ha kicsi a motyód a nagyy bulihoz, keress bizalommal!
Hangosítás és rendezvény fénytechnika:
www.soundlightcrew.uw.hu
-
nandi1988 #368 Hello!
Lenne egy-két kérdésem hátha itt tudd nekem valaki segiteni.
Elöször is az lenne az első hogy vettem egy Numark DMX 06-ot és rá szeretném kötni a gépre, hogy lehet ezt megoldani????(5.1-es hangkarim van)
A másik meg ti milyen fülest ajánlanátok nekem amivel lehet azért jól dolgozni?????
Kösszike mindenki segitségét előre is.
csao -
ez butaság már bocsánat...
ráköti kábbelel a hangkarira egyik oldalt egyikbe másikat másikvba virtual dj optionsba meg beállitja hogy meik oldal meik dugó és felismeri xD -
progbalu #366 Sziasztok! JaytecDJM-3 keverőhöz keresek kapcsolási rajzot! Vagy ötletet, honnan lehetne szerezni! Előre is köszi!
[email protected] -
Csak DJ consolt tudtsz összekötni géppel úgy hogy felismerjék a keverőprogik! -
zoligamer #364 Sziasztok! Ha bármi kérdésetek van DJ cuccokkal kapcsolatban, nyugodtan írjatok a [email protected] címre! -
Gáborhacker #363 Sziasztok Robi vagyok!
Azt szeretném kérdezni hogy vettem 1 Behringer dx 626-os keverőt
és rá szeretném kötni a gépemre .. a hangkártyám 7.1
hogy tudnám megoldani hogy működjön? kérlek segitsetek
nagyon hálás lennék!! [email protected] !
köszönöm szépen -
OPM #362 btw az én keverőm eladó, részletek az Apró rovatban, ha esetleg érdekel valakit -
mstummer #361 Zaj például.
-
Essis #360 Sziasztok! Nem tud valaki véletlenül egy eladó Harcules Dj Consol-t? Meg köszönném... -
Andrew20 #359 hát mostanába nemsokat használom(mióta minden számnál megugrik) viszont van cd tisztítóm azt megpróbállom. és ezt a lézerdiódát ki cserélné ki nekem, esetleg egy címet vagy ilyesmit tudsz mondani?(a boltba ahol vettem nem szeretném vinni volt már kalandom velük:)(pákó) -
mstummer #358 Függ attól is hogy mennyit használod. Amugy a legrosszabb esetben is ha lézerdiódát kell cserélni akkor is megúszod kb 4ezerből, a numarkoknál olcsó. -
K.András #357 Szerintem elsöként probálj cd tisztitot venni, lehet koszos vagy valami ilyesmi... -
Andrew20 #356 Sziasztok!
Van két Numark Axis 9em(2évesek), az vele(velük) a gondom hogy ugrál benne(ük) a cd.
Elég idegesítő dolog amikor mixelek és megugrik.
Tehát ha tudnátok tanácsot adni hogy mit tegyek velük hogy működjenek:)
azt szívesen venném.
Vagy ezek ilyen szar cuccok hogy 2év és dobhatom a kukába mert basznak működni?
Ismerősöm dupla-dj-je(szintén Numark) több mint két éves és vele semmi baj sincs.
Válaszotok előre is köszönöm!
-
K.András #355 Elég durva, gondolom nem lehet több tiz millánál :D -
OPM #354 babygrandmaster -
SPeter01 #353 Sziasztok!
Nemrég vettem egy behringer bcd 2000 midi controller-t. Az a problémám hogy a b-dj szoftverrel (de általában mindegyiknél) egy rövid idő után beszarik az egész és reset-el a gépem. Ha tudtok segíteni akkor írjatok.
Előre is köszi!
(jah, és a virtual dj-nél is ugyanez a probléma) -
cyberry #352 heló
Tudna valaki megadni vmi opldalt ahonnan "száraz ritmusokat (tucc tucc) lehet letölteni h az alapritmusként szerepeljen mondjuk két összemixelendő számnál.
köszi -
Dj Kery #351 Jahh és az E-mail: [email protected] -
Dj Kery #350 Halika all!;)
Olyan megbízható emberre lenne szülségem aki segítene REMIX készítésben és együtt dolgozna velem! Hálás volnék neki!!;)
Programok: ACID Pro 6.0, FL Studio
Előre is köszike!;)
Helloka! -
high - magas hangok
mid - közép hangok
low - basszus
Tekered csavarod, jön a muzsika belőle :D -
silver96 #348 SZIASZTOK ! TUDNÁTOK SEGITENI?SZERT TETTEM EGY BEHRINGER DJX400 AS KEVERŐRE CSAK MAGYAR NYELVŰ KEZELÉSI KELLENE HOZZÁ.KÖSZI -
OPM #347 énis így tettem rá szert, hogy csak ismerőseim tapasztalatára támaszkodtam, de nem bántam meg :) nyugodt szívvel ajánlom, ha elegendők neked is ezek a tulajdonságok -
szal akkor megmerjem venni úgyhogy még nem próbáltam? zsír új szal hibája nem lehet... eq-k jól vágnak? nem tudok elmenni kipróbálni megvétel előtt sajnos....páran azt mondták nyugodtan vegyem meg mert nem fogok benne csalódni -
OPM #345 nekem ilyenem van itthon. szvsz kifogástalan standard keverő