2547
-
CzKaresz22 #2307 A 2287-es hozzászólásban szereplő kép az melyik progiból van ??? ASF explorer ? -
#2306 Tudtommal a superpatch-hez van egy readme, ami lépésről lépésre leírja, hogy hogyan kell berakni a játékba, természetesen ASF Explorer segítségével. -
CzKaresz22 #2305 Van az 51 megás superpatch! Az abban lévő cuccokat,hogy kell berakni a gameba ???? Írjon valaki aki már megcsinálta vagy sikerült neki ...
Köszi elörre is...
Az 1.30-as patch milyen javításokat tartalmaz ??? Tudja Valaki...
Írjátok meg... Köszi... -
#2304 Még nem, csak megrendeltem, de még tavaly. Már nagyon kéne. Múlt héten föl hívtak az adria comp-tól, hogy áll-e még a rendelésem, mert a héten (azaz múlt héten) kapnak Logitech gamepadot, de azóta is várom, már tényleg nem tudom mi a franc van. -
#2303 vettél gamepadot? -
#2302 Ezen az oldalon részletesen le van írva, igaz angolul, hogy hogyan kell használni az ASF Explorert, mindent (mezeket, stadiont, javításokat) ezzel kell berakni a játékba. -
#2301 lásd lejebb lévő mezeket
és gondolom ASF Explorellel -
CzKaresz22 #2300 Honnan lehet letölteni mezeket a PESOnlineon kivül s a PEScorneren kivül????
Hogy lehet berakni a mezeket a gameba ????? -
#2299 Kattints a képre (jobbklikk)
-
CzKaresz22 #2298 Mi az a Pes Corner ??? Mi az oldal rendes címe ???? -
CzKaresz22 #2297 Sziasztok
Sziasztok!
Tud valaki olyan patchet a gamehez s azt be is tudja linkelni,hogy teljesen jók lesznek tölle a csapatok játékoskeretei s a válogatottak nevei is jók lesznek benne ??? Ha van ilyen légyszíves linkelje be valaki!Mez kiegészítések is vannak a gamehoz vagy amik így be vannak illesztve azokkal mit lehet csinálni ??? -
-
-
-
-
-
#2291 -
#2290 -
laczoo #2289 dc++ :) -
#2287 -
#2286 gondolod nekem egyszerűbb visszakeresni őket?
azért linkelem ki hogy meglegyen -
#2284 Figy az ASF explolert hogy kell használni? -
#2283 Download -
#2282 -
#2281 sztem egyik patchet se kell kicsomagolni és bemásolni
ez a BL Patch és a PES Cornerről van -
CzKaresz22 #2280 Ezt honnan lehet letölteni????S a superpatch 2 mindenkinél müködik?Van ugye a rar file azt csak ki kell csomagolni s bemásolni a kjáték könyvtárába ??? Mert ha ezt megteszem eltünnek a klubcsapatok s mindenféle hülye nevüek lesznek helyette...
Más:
A superpatchekhez mindig beraktál képeket amin mondjuk látszik a lábszárvédőn Nike pipa meg ilyenek...Nekem se az 1-es se a 2-es superpatchnál nem volt ilyen ? Miért ?Mi lehezt a baj...
S amit itt az uccsó képen látunk az melyik patchal jön elő ???
Írj Breki... -
#2279 -
#2278 PES3 Soundpatch
Download starten von externer Seite
Autor: by Homus
Schulnote: 3
Anzahl der Downloads: 177
Beschreibung:
Dies ist ein Soundpatch, mit 5 neuen Sounds:
- Wir sind helden - Reklamation
- Queen - We are the Champions
- ThreeLions - Footballs coming home
- Jeanette - Right Now
- NikeSoccer - Football Anthem
-
#2277 belinkeltem anno
van olasz és francia is -
#2274 ez a superpecs elég szar, néhány játékosnak nincs cipője, a Chelseaben meg Crespo nincs benne. -
#2273 "hogy lehet leszorítani a lövést? vagy ha végig nyomo az négyzetet akkor mindig fölé fogja lőni? "
szerintem előre...vagyis felfele irány....tehát ha jobbra támadsz akkor nem a jobbra irány...akkor jobbra elsuhan a lövés..ha én magam felé húztam a kart mindig alányesett és "laza" lett a lövés...
max a feléig szabad a lövéserőt engedni...én kb 1/3ig szoktam
"Ollózni hogy lehet? Vagy a gép dönt szituációtól függően, hogy ollóz, vagy fejel?"
elég szitufüggő...hátraollózni viszont elég nagy sikerrel lehet...lényeg hogy háttal állj a lasztinak és akkor nyomd csak a négyzetet meg a kapu felé irányt amikor félmagasságban van a labda
-
#2272 Leszedted az ace mega codec packet? Nem elég simán uninstallálni, kell hozzá egy agressive remover, máshogy nem jó. -
#2270 a videokari drivere? -
#2268 A lövést leszorítani 2 karos gamepad esetén a jobb analóg kar lefelé mozgatásával (+ lövés gomb) lehet, egyebet nem tok mondani :)))) -
#2267 k-lite codec pack
superpatch -
#2266 valaki megtudja mondani hogy a river plate benne van-e a játékban? és hogy lehet leszorítani a lövést? és egy szuperpatch helyet? -
#2264 Ha acemegacodec-packed van, akkor szedd le, és rakd fel a k-lite codec packot. -
CzKaresz22 #2262 Nos valaki PES3 megapatch2 letöltési helyet tud valaki ??? -
#2261 ezt a faszságot. 2 klavival már próbáltam fifa alatt is, de a 2 klavit 1nek veszi, nem lehet 2 játékost 1xerre irányítani. Tegnap akartunk a tesómmal 1 gépen 2en játszani, hát akkor nem fogunk.
Köszi a válszt
-
#2260 Ollózni hogy lehet? Vagy a gép dönt szituációtól függően, hogy ollóz, vagy fejel?