Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
pont forditva P
akoska
A Master League-ban van egy olyan menüpont hogy Promising Young Player Training nem lehet rákattintani ->Megnéztem a súgot azt írja hogy vlami Youth Player-be csináljak valami pls hogy kell csinálni ezeket?

FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER

FH ToMmY
Na mindegy. akkor a fifához csináltam eme mezecskét, csak itt mutatom meg :D

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

FH ToMmY
Hujujuj. Én vmi télleg félreértettem :D
Aszittem a PES 3 template for fifa2004 azt jelenti, h a pes3-ba van olyn temp amilyen a fifához. De tévedni emberi dolog :D (de ennyit?:D)

akoska
A Master League-ban van egy olyan menüpont hogy Promising Young Player Training nem lehet rákattintani ->Megnéztem a súgot azt írja hogy vlami Youth Player-be csináljak valami pls hogy kell csinálni ezeket?

Rudee
téglalap

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A PESbe a mezek ilyen kis téglelap alakúak, ez fifába való

Szar Bayern, szar Bayern :)

akoska

FH ToMmY
Na, csináltam 1 kék Juve kapusmezt. Hogyan kell berakni? :)

shevy
ne megnéztem, a vastag zöld csík alatt mindig van egy vékonyabb kék, és ennek a kéknek egy bizonyos hányada néhány játékosnál több meccs után barna lesz, de nem tudom hogy ez mi.

shevy
de van olyan, játsz végigkb 5 meccset ugyanazzal a csapattal pl egy kupában, és ne cserélj, és utána nézd meg a barna csikot :)

mohus
"sokkal vékonyabb barna csík,"

én még nem láttam ilyet, csak alsógatyóban

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
van

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

shevy
miért van olyan hogy hordágyon leviszik? :)

Breki33
elég brutális gyerek lehetsz P
akoska
ha én csinálok egy sérülést de még fennt tud maradni az ember akkor lecserélik és nem tudom megcsinálni hogy hordágyon levigyék!

shevy
igen,van a zöld ami azt mutatja hogy milyne fitt, és egy nyil ami a kondit, de a zöld csík alatt van egy sokkal vékonyabb barna csík, de ez csak néha és néhány játékosnál, általában szezon közben, miután már vagy 4-5 meccset végigjátszott egyhuzamban. Mondom a zöld alatt van közvetlenül, és sokkal keskenyebb. Egyébként a játékosok tulajdonságainál van valami sérülékenység, valami injury nem tudom mi. Ott melyik a sélrülékeny? Van "A" "B" és "C" is csak nem tudom hogy az A vagy a C a legsérülékenyebb, vagy az ellenkezõje. kösz

mohus
"valaki mondja már meg pls, hogy ha bemész a formation settingsbe és ott látod a játékosaidat, mellettük van egy zöld csík, alatta meg néha egy kis barna. Mit jelent ez a két csík? a zöld gondolom az energiáját de a kis barnáról fogalmam sincs"

nos ha pontosítanád hogy substitutions vagy melyik alpontnál látod ezeket...mert sokféle csikocska jelzõke lehet...

alapból az egyik azt jelzi hogy mennyire fitt még vagyis az energiáját ez a meccsa alatt fogyogat a másik...nálam egy nyilacska ami azt jelzi még a meccs elõtt milyen kondiban van az adott játékos

akoska
Ja és hogyha letöltök mondjuk egy mezt akko a rar-ban egy bin fájl van rámegyek akko meg hibás vagy miafene de nincs benne semiilyen fájl asf-el pedig nem tom megnyitni segítsetek

akoska
Azt nemlehet megcsinálni hogy nekem nincs meg az összes klub és elküldi nekem valaki mer tudtom sztem 10000 pts.nél kapom meg és nekem még csak a fele van meg :(

FH ToMmY
Mellesleg semmit nem biztisítanak szval

FH ToMmY
Hát figy.
A saját pénzembõl vett az edzõ cuccot nekem.
Csak hosszuujjú a mez
énmeg csak rövidben tudok védeni :D

Breki33
Mondjuk ezis felháborító.
Hogy egy klubnál nem biztosítanak kapuscuccot.
Persze ha divatozol akkor nem szóltam P
FH ToMmY
Nem nõ. 16 évesen meg még nem akarok dolgozni :D
A pénz kapuscuccra kell

Breki33
Az Asf Explorer nem egy böngészõ hanem egy ASf szerkesztõ
LezLee
ja lemaradt: #2210-re ment :))
LezLee
De itt
és itt
akoska
Asf Explorel honnan tudom leszedni
ja és
Nincs valami PES3 oldal amirõl cucokat lehet letöltenI?

Breki33
hát vagy nõ vagy gamepad P

persze aki dolgozik mindkettõt megengedheti PP
Breki33
azért raktam ki
Asf Explorel-er be kell importálni
FH ToMmY
bazeg, ez így nem lesz jó. nemfutja gémpadra :(
szülnapom bár mindj itt van, másra kell a pénz, 40ezret meg ugysem kapok, h még a pad is beleférjen :(
hu most elment a kedvem az egésztõl :D

akoska
Ezeket a kesztûket belehet rakni a game-ba ha igen hol?

Breki33
Ez mind mind pécsi kesztyû P

Persze hogy lehet.
Combokat kell megtanulni.

"A gamepad nélkülözhetetlen, sõt, nem is akármilyen kell, hogy legyen. Eddig meg voltam róla gyõzõdve, hogy a saját gamepadem minden igény kielégít, de a PES3 rádöbbentett, hogy bizony nem. 10 gomb és 2 joystick kar – ez a minimum követelmény. Ha ez nincs, akkor bizony nagyon nehéz dolga van szegény játékosnak. Ugyanis olyan összetett irányítása van a játéknak, és annyiféle variációja van a különbözõ rúgáskombinációknak, hogy ennyi gomb kell a megvalósításhoz. Ezt negatívumnak rovom fel a programnak, mert azért egy focijátékban ne kelljen már olyan kombókat nyomnom, mint annak idején a Mortal Kombatben a „Finish him!” felszólítás után. Azonban ennek a bonyolultságnak megvan a jó oldala is, mert olyan változatos cselekre, passzokra, látványos lövésekre van lehetõségünk ez által, amilyenre még sose volt példa az eddigi ilyen játékokban. Ennek azonban ára van: ezeket a mozdulatokat meg kell tanulni, de szerencsére erre is ad bõven lehetõséget a játék. Külön gyakorolhatjuk a pontrúgások, a passzok, a lövések, az összjátékok, a kényszerítõzés, stb. mozdulatait. Több leckén végighaladva a végére mesterei lehetünk már ezeknek kombinációknak. Ezek hozzájárulnak egy-egy meccs szinte tökéletesen realisztikus megjelenítéséhez."
akoska
Ezek mik?
Melyik billentyûvel lehet cselezni ha lehet egyáltaláN!
PlEaSe

shevy
valaki mondja már meg pls, hogy ha bemész a formation settingsbe és ott látod a játékosaidat, mellettük van egy zöld csík, alatta meg néha egy kis barna. Mit jelent ez a két csík? a zöld gondolom az energiáját de a kis barnáról fogalmam sincs

Breki33
Breki33
shevy
valaki mondja már meg pls, hogy ha bemész a formation settingsbe és ott látod a játékosaidat, mellettük van egy zöld csík, alatta meg néha egy kis barna. Mit jelent ez a két csík? a zöld gondolom az energiáját de a kis barnáról fogalmam sincs

LezLee
A fifába volt multi, csak direct ip-s multi nem volt, tehát meg voltak az alapjai. Ennél az alapok is hiányoznak, tehát kizárt hogy lesz hozzá multi.Sajnos :((
AdaKiller
fifába se volt multi, de a patch után meg lett...

Steam Nick: adakiller

LezLee
"ja nincs ehhez vmi multiplayer patch, mint az nfs ug-hoz?"

A patch javítás, tehát nem lehet javítani olyasvalamit, ami nincs :))), mint például a multiplayer. Tehát csak egyet tehetünk, várunk hátha a PES 4-ben már lesz multi.
AdaKiller
Sziasztok!!!

Tegnap kaptam meg a progit, nagyon bejön, tetszik, hogy az ember mellett el lehet tolni a labdát, cselezni lehet normálisan....
Lényeg; leszedtem a utolsó patchet(1.30.1), de a gamecopyword-on nem mûxik az a szerver ahol a crack van, megagames-es oldalon se jó, feltudná vki rakni vhova, hogy le tudjam szedni.
Elõre is köszi, ja nincs ehhez vmi multiplayer patch, mint az nfs ug-hoz?

Steam Nick: adakiller

Breki33
teszterek?
Breki33
ja csak mindig keménynek kell lenni és jól tekerni P
mohus
én hétvégén játszottam öcsikémmel...

vagy két hete nem toltam...õ meg csak ezt rongyolja

mindenesetre egy oda vissza vágosdiban 3-1 re nyertem és 0-1 re kikaptam...ahhoz képest elég jó vagyok:) hiába olyan ez mint a kerékpározás vagy a dugás....nem lehet elfelejteni

mohus
a teszterek célja mindig a félrevezetés:)

nem is tudom kinek írják az újságjaikat...

egyébként a teszter nyilatkozata alapján nem keveset nyomta PS2 gamepaddal...ami nem hámlik és vagy 2,5-3 méter madzag van hozzá

képzeld el ha én a nappali közepén akarnék TV-re kivetítve játszani PC-rõl....kéne minimum 3 méter kábel a szoba sarkából

de én tisztelem a logitechet...a legjobbat akarja utánozni...a logitech driving force vagy a wingman hibátlan

Breki33
Hát én holnap viszem vissza mert a gumija szétjött és jobbra és lefele nem húz rendesen

da sztem pont illik a kézbe, nemis hámlik, bár ezt nem igazán értem, a madzagja meg sztem simán elég
Helyesbítés:
"(a 2003-as FIFA grafixja is uberelte a PES3-at e tekintetben, ezen a téren)"
Nem a PES3-at, hanem a PES2-t, természetesen...

Najó, de már tényleg a játékra kellene koncentrálnom, nem pedig erre a felesleges vitára...
mohus
a trust joy 10/8-at kapott

mohus
most szösszentem rá a PC gamerre...10/7es az értékelése

3 negatívuma:

-csak alakja hasonló...a formatervezése a PS2 gamepadjára emlékeztet...de nagyon nem illik a kézbe

-hámlik...iszonyú ocska a muanyag

-rövid a madzaga....