2547
  • CzKaresz22
    A 2287-es hozzászólásban szereplő kép az melyik progiból van ??? ASF explorer ?
  • LezLee
    Tudtommal a superpatch-hez van egy readme, ami lépésről lépésre leírja, hogy hogyan kell berakni a játékba, természetesen ASF Explorer segítségével.
  • CzKaresz22
    Van az 51 megás superpatch! Az abban lévő cuccokat,hogy kell berakni a gameba ???? Írjon valaki aki már megcsinálta vagy sikerült neki ...

Köszi elörre is...

Az 1.30-as patch milyen javításokat tartalmaz ??? Tudja Valaki...

Írjátok meg... Köszi...
  • LezLee
    Még nem, csak megrendeltem, de még tavaly. Már nagyon kéne. Múlt héten föl hívtak az adria comp-tól, hogy áll-e még a rendelésem, mert a héten (azaz múlt héten) kapnak Logitech gamepadot, de azóta is várom, már tényleg nem tudom mi a franc van.
  • Breki33
    vettél gamepadot?
  • LezLee
    Ezen az oldalon részletesen le van írva, igaz angolul, hogy hogyan kell használni az ASF Explorert, mindent (mezeket, stadiont, javításokat) ezzel kell berakni a játékba.
  • Breki33
    lásd lejebb lévő mezeket

és gondolom ASF Explorellel
  • CzKaresz22
    Honnan lehet letölteni mezeket a PESOnlineon kivül s a PEScorneren kivül????

Hogy lehet berakni a mezeket a gameba ?????
  • Breki33
    Kattints a képre (jobbklikk)

• CzKaresz22
    Mi az a Pes Corner ??? Mi az oldal rendes címe ????
  • CzKaresz22
    Sziasztok
    Sziasztok!

Tud valaki olyan patchet a gamehez s azt be is tudja linkelni,hogy teljesen jók lesznek tölle a csapatok játékoskeretei s a válogatottak nevei is jók lesznek benne ??? Ha van ilyen légyszíves linkelje be valaki!Mez kiegészítések is vannak a gamehoz vagy amik így be vannak illesztve azokkal mit lehet csinálni ???
  • Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33
  • Breki33
  • laczoo
    dc++ :)
  • Breki33
  • Breki33
    gondolod nekem egyszerűbb visszakeresni őket?

azért linkelem ki hogy meglegyen
  • akoska
    Figy az ASF explolert hogy kell használni?
  • Breki33
    Download
  • Breki33
  • Breki33
    sztem egyik patchet se kell kicsomagolni és bemásolni
    ez a BL Patch és a PES Cornerről van
  • CzKaresz22
    Ezt honnan lehet letölteni????S a superpatch 2 mindenkinél müködik?Van ugye a rar file azt csak ki kell csomagolni s bemásolni a kjáték könyvtárába ??? Mert ha ezt megteszem eltünnek a klubcsapatok s mindenféle hülye nevüek lesznek helyette...

Más:
    A superpatchekhez mindig beraktál képeket amin mondjuk látszik a lábszárvédőn Nike pipa meg ilyenek...Nekem se az 1-es se a 2-es superpatchnál nem volt ilyen ? Miért ?Mi lehezt a baj...

S amit itt az uccsó képen látunk az melyik patchal jön elő ???

Írj Breki...
  • Breki33
  • Breki33
    PES3 Soundpatch

Download starten von externer Seite

Autor: by Homus
    Schulnote: 3
    Anzahl der Downloads: 177

Beschreibung:

Dies ist ein Soundpatch, mit 5 neuen Sounds:

- Wir sind helden - Reklamation

- Queen - We are the Champions

- ThreeLions - Footballs coming home

- Jeanette - Right Now

- NikeSoccer - Football Anthem

• Breki33
    belinkeltem anno

van olasz és francia is
  • shevy
    ez a superpecs elég szar, néhány játékosnak nincs cipője, a Chelseaben meg Crespo nincs benne.
  • mohus
    "hogy lehet leszorítani a lövést? vagy ha végig nyomo az négyzetet akkor mindig fölé fogja lőni? "

szerintem előre...vagyis felfele irány....tehát ha jobbra támadsz akkor nem a jobbra irány...akkor jobbra elsuhan a lövés..ha én magam felé húztam a kart mindig alányesett és "laza" lett a lövés...

max a feléig szabad a lövéserőt engedni...én kb 1/3ig szoktam

"Ollózni hogy lehet? Vagy a gép dönt szituációtól függően, hogy ollóz, vagy fejel?"

elég szitufüggő...hátraollózni viszont elég nagy sikerrel lehet...lényeg hogy háttal állj a lasztinak és akkor nyomd csak a négyzetet meg a kapu felé irányt amikor félmagasságban van a labda

• LezLee
    Leszedted az ace mega codec packet? Nem elég simán uninstallálni, kell hozzá egy agressive remover, máshogy nem jó.
  • Terminátor14
    a videokari drivere?
  • LezLee
    A lövést leszorítani 2 karos gamepad esetén a jobb analóg kar lefelé mozgatásával (+ lövés gomb) lehet, egyebet nem tok mondani :))))
  • LezLee
    k-lite codec pack
    superpatch
  • shevy
    valaki megtudja mondani hogy a river plate benne van-e a játékban? és hogy lehet leszorítani a lövést? és egy szuperpatch helyet?
  • LezLee
    Ha acemegacodec-packed van, akkor szedd le, és rakd fel a k-lite codec packot.
  • CzKaresz22
    Nos valaki PES3 megapatch2 letöltési helyet tud valaki ???
  • AdaKiller
    ezt a faszságot. 2 klavival már próbáltam fifa alatt is, de a 2 klavit 1nek veszi, nem lehet 2 játékost 1xerre irányítani. Tegnap akartunk a tesómmal 1 gépen 2en játszani, hát akkor nem fogunk.
    Köszi a válszt
  • Gascoigne
    Ollózni hogy lehet? Vagy a gép dönt szituációtól függően, hogy ollóz, vagy fejel?