2547
-
#2347 Breki amúgy -
#2346 na muti erre kiváncsi leszek -
#2345 NEm breki... PES3 mez... -
#2344 az Fifa mez lesz P -
#2343 na megvan nekem is de valamiért nem megy
ha berakod az elemeket ég rajta valami?
a legfelsőt nem világos hogy kell berakni -
#2342 ez a superpeccs 2... 51 megás.. és be van állítva az angol nyelv igen....
Más: leszedtem egy szép magyar válogatott mezt, de ez egy bmp... hogy kell beletenni a játékba? -
#2341 Igaz,hogy két hüvelykujjam van, viszont leszorítani ugye jobb analóggal kell, és a lővés gomb is a jobb oldalon van, és ezeket ugye egyidőben kell nyomni, hogy sikerüljön leszorítani a lövést. Ezért mondtam hogy problémás a leszorítás, nem is jött még össze egyszer se :))) -
#2340 egyáltalán melyik Superpatchet?
össze vissza raktok fel mindent P
Amúgy a settingsben be van állítva? -
#2339 két hüvelykujjad van nem? P
Igen kb két hét volt mig a demoval begyakoroltam a Fifa-t
Mondjuk segít az OTB- mert állandóan nyomkodom
PES-el már akkor nyomtam mikor a ganepadot megszoktam -
#2338 Hogyan tudom visszahozni az angol kommentárt ha felraktam a superpatchet?!?!?! mert az most eltűnt és semmi nincs.. :(( -
#2337 Breki szóval neked 2 hét elég volt megszokni a gamepadot?
Másik: nekem se jött még össze a leszorított lövés, mivel ugye lövés közben a jobb analógkarral kell buherálni, csak az a poén, hogy elvileg egy időben két helyen kéne lennie a jobb hüvelykujjamnak :)))) Szóval még próbálkozom, kevesebb sikerrel. -
#2336 tehát nem az ami a képen van
amúgy hozzá kell szokni
a lövésre újra írok egy számot: 2323
leesett? P -
#2335 Aszthittem nekem jött,
Logitech rumblepad vibration feedback gamepad, na nekünk ez van, hát mi nem vagyunk túlságosanelájulva tőle, vhogy a klavi jobban bejön bratyónak is meg nekem is.
"annak elöl elég gáz a bill-je nem?"----> de, eléggé
, sima csuszka
Lövésre nem tudtok megoldást? -
#2334 kb két hét és multiztam -
#2333 rá van írva + már egypárszor beraktam -
#2332 ez csak holnap lesz
(remélem)
a dual-al amatörön kezdtem a fifában és kezdtem megbánni, hogy megvettem
Aztán elkezdett menni átmentem profra és mostmár elvileg jobb vagyok gamepaddal..
Pesnél a jobb analogos szabadpassz szivatott meg néha megszoktam, hogy azzal cselezek. -
#2331 Logitech Wingman Cordless Rumblepad, én mindenképpen ezt ajánlom. Kicsit a zsebedbe kell nyúlni érte, de szerintem (remélem) megéri. -
#2330 Hú én is ezt ajánlom. Baromi jó gamepad. Csak tudnám kezelni :)))
Nagyon kézre áll, az analóg karok is jól mozognak (remélem fognak is ), csak nagyon furcsa 10 év billentyűzettel való játék után. Breki te mennyi idő alatt tanultad meg profin kezelni a gamepadot?? Nekem biztos kell vagy 1 hónap, jobb esetben :)) -
#2329 na most ezzel nem vagyok kisegítve.... mi a típus és milyet kell venni?
Amúgy feltettem ezt a szuperpeccs2t és ez a buzi kivette a kommentárt... hogyan tudopm visszahozni? -
#2328 nekem ilyen lesz holnap remélem
-
#2327 Melyik Gamepad-et ajánljátok??? m
mert valahogy billel nem tudok játszni... :)) lehet azzal sem fog menni, de így csak futok és mindig bele a jó öreg ellenfélbe... :))) -
#2326 izé gombja P -
#2325 annak elöl elég gáz a bill-je nem? -
Nasheem #2324 Nekem kb 3 hónapja rendben műxik. Csak a keresztlányom tépte le róla az jobb analóg műanyag fejét, de ezt viszonlag könnyű volt orvosolni.
Ja, az enyém nem cordless. -
#2323 nem rád mondtam
2273 -
#2322 izé jobbra nem megy -
#2321 ugye ez nem a cordless?
nekem a dual-al ugyanez volt -
#2320 nem billel nyomom, úgyhogy kettesek vagyok -
#2319 Na megtaláltam a manualba a cselek leírását, úgyhogy mostmár csak a lapos lövésre keresek megoldást.
Amúgy mi a véleményetek a Logitech wingman rumblepad-ról. Nálunk 2 napot bírt a bal oldali "tekergethető kar", és már nem megy balra. pedig nem gyilkoltuk. 2 nap alatt kb 4-5 órát üzemelt. -
#2318 sztem bill-el sehogy
egyesek ezt nem értik meg -
#2317 Sziasztok!
Tudjátok, hogy lehet mondjuk 20 méterről lapos lövést lőni? Próbálgatom a kombinációkat, de sehogyse akar összejönni, meg soxor a 16-osra bepasszolom laposan, átveszem, és épphogy rábökök a lövés gombra, erre íves "lövést" ad, ha sokáig nyomva tartom akkor vagy leszerelnek vagy ellövi a fenébe. Szóval aki tudja, hogy lehet laposan lőni az megírhatná, megha vki tudja, hogy lehet megcsinálni a cseleket, pl. a gép csinál tök jó cseleket(biciklis), de nekem vhogy sehogysem sikerül. Leszedtem a manualt, de ott sem írja, csak vmi high-speed dribble-t ír, meg low-t.
Előre is kösz -
#2316 sztem 0.5 * P
nem mondom el újra mi nincs benne P
lásd cikk pl -
#2315 aha, 1000x -
Des #2314 Ez jobbabb mint a fifa 2k4?:) -
#2313 az AcEMega codec pack-ot szedd le a gépedről és tedd fel a k-lite codec packot... -
#2312 Sziasztok!!!!
Biztos nagyon sokan leszidtok most majd, de nem tudom elindítani a játékot!!!
Visszaolvasta a dolgokat és csak foszlányokat találtam...
Valaki mondja el neekm miért nem indul el a Konami felirat után???
Egyszerűen csak fekete képernyő...
AcEMegacodec pack van fenn, mert valami ilyesmit olvastam... ja és átnevezném az introt de nincs is ilyen... össz-vissz ha 20 file van a könyvtárában...
SEGÍTSETEK LÉCCCCILÉCCCCILÉCCCCI!!!! :) -
CzKaresz22 #2311 Azzal mit lehet csinálni,ha a 2.0-ás Superpatchben zászlók helyet címerek vannak ????? Hogy lehet a zászlókat visszarakni ? -
#2310 Nekem sikerült felrakni a 2. superpatchet is, asszem ahhoz is volt readme, az leír mindent. Az 1.30-as patch fent van, de gőzöm sincs mit kéne javítania. Asszem az egyik a belassulás, és a másik amit javít asszem a kurzor bill-el való lépegetés behülyülése a menüben. Mondjuk nekem azóta is csinálja néha, szóval én nem vettem észre nagy különbséget. A mezeket, neveket nem hinném, hogy javítja, azzal nem foglalkozik a Konami. -
CzKaresz22 #2309 Köszi!Neked sikerült berakni a 2-es 52 MB-os Superpatchet ?
S a hivatalos 1.30 patch javit mezeket ,neveket meg ilyesmiket ??? -
#2308 Az nem. Az a PesOptionEditor.