2547
-
#2387 nekem lassult tőle. én se értettem. -
#2386 Nekem nem lett csunyabb,talan csak egy picit. -
#2385 De akkor nem lesz csúnya a játék ha leveszem?!?!?!?! -
#2384 Attól szerintem gyorsul P -
#2383 Nem az Italy Superpatch 2.0-ra gondolsz? -
#2382 vegyél egy szarabb gépet :)))))) -
#2381 én amikor a detailt levettem mediumra,akkor mar jo volt. -
#2380 Csumeee! Mit csináljak akkor ha túl gyors a játék?!?!!? JElenleg 1024*768-ban játszom minden maxon van... Athlon 2400-es és Gef4 ti4200... hogyan lassítsam le?!?!?! :) -
Rudee #2379 Kijött vmi Pro Evoluti Superpatch v2.0, ha vkit érdekel. -
#2378 A PS2 joyt nem véletlenül írtam. Nem "hámlik", nem fárasztja annyira a kezed és elnyűhetetlen....
egy USB konverterrel a PC is látja... -
#2377 énmeg a szakdoli értékelést és védést várom P -
diegoam #2376 szia
mire észrevettem, már angolul is megvolt, így nem erőlködtem a fordításon. ritkábban nézek be a fórumba, most épp a szakdolit írom. én csak úgy veszek másik gamepadot ha beszámítják a régit, ha nem javítható a jótállás ideje alatt kérhetek cserét, pénzt vissza stb. vannak lehetőségek, majd kiderül... ja ez a sima egy analóg karos Action Gamepad tavaly áprilisi és ilyen szerintem már nem is létezik, tehát a csere az elég érdekes lesz... -
#2375 szia
pont a múltkor emlegettelek a másikban
lett volna egy kis fordítás P
Amúgy a hiba sajna tipikus ezért vettem a másikat
Igy mig egyiken ülnek másikon játszok.
DE eddig csak Dual A.-nál halottam erről.
A másiknál viszont nincs gomb az analogon -
diegoam #2374 kezdem úgy látni a panaszok alapján, hogy a Logitech gamepadoknál az analóg kar egy idő után "meghülyül". én tavaly vettem egy action-t és a múlt héten vittem vissza (még van rá jótállás) nézzék már meg. össze-vissza ugrál a teszt képernyőn, nem lehet a "kockában" szépen körbe vinni, mert cikk-cakk-ban ugrál. ha felfelé nyomom, először csinál egy lefelémozgást stb. holnap kell érdeklődnöm, kiváncsi leszek mi a vége. kicsit off, de talán sokakat érinthet. -
#2373 DualShock 2-t -
#2372 Némely egyének a névtelenséget, az arctalanságot, és lenyomozhatatlanságot biztosító Internet mögé bújva élik ki frusztrációikat, perverzióikat, és furcsa hajlamaikat. Na ez most nagyon Off volt :)))
ON -
#2371 Ja, még te voltál a köcsög, meg bunkó, hogy segíteni próbáltál neki. Szomorúú, de már én is összefutottam nem is egy ilyennel. -
#2370 hát ez at úriember faszfejnek nevezett P
mintha én tehetnék róla, hogy nem képes normálisan leszedni az ace-t és felrakni a k-lite-t -
#2369 Igen, csak az a baj, hogy sok ilyen f@szkalap van. (nem rád gondoltam :))) -
#2368 hát lásd 2362 -
#2367 De, nagyon is :)))) Nehéz volt kitalálni :)) -
#2366 Aham műszaki informatika
nem látszik? PPPPPPP -
#2365 És Breki te milyen suli? Informatika? -
#2364 Nem éppen. Pénzügy és számvitel. A számítástechnikához hülye vagyok :))))) Amúgy két hete mást sem csinálok mint jogszabályokat magolok, a vizsgára, de minek? :))) -
#2363 Kösz -
<FoP|forzajuve> bazdemeg
<FoP|forzajuve> breki
<FoP|forzajuve> vagy ki az édes faszom vagy
<FoP|forzajuve> most
<FoP|forzajuve> összekuszálódott
<FoP|forzajuve> az össze codec
<FoP|forzajuve> és egyik filmem se jó
<FoP|forzajuve> thx...
<Breki> Breki vagyok
<Breki> temeg kisfiu ha nem szedted le rendesen az ace-t agressive removerrel arról nem én tehetek
<FoP|forzajuve> [23:55:29] 3-<9+Breki3>- 14k-lite kell neki
<FoP|forzajuve> azt adtam neki bazmeg
<FoP|forzajuve> k-litot
<FoP|forzajuve> a játék maradt szar
<FoP|forzajuve> és már a filmek is szark
<FoP|forzajuve> télleg tudsz te valamit
<FoP|forzajuve> szétbaszni mindent
no comment
de énvagyok a hülye, hogy próbálok segíteni... -
#2361 -
#2360 figyi ez nem egy számítógépes főiskola véletlen? -
#2359 Olyasmi :) Két hét múlva itt a vég :)) -
#2358 lehet teis februárban államvizsga? -
#2357 Én áruló? :)))
Majd akkor mondd ezt, amikor azt mondom (nemsokára), hogy minden időmet a fifával töltöm :))) -
#2356 áruló P
nem tudod mit hagysz ki
amugy ha gombra állitod már nem manuális ....... -
#2355 Szerintem jó ez is, a manual passzt nem szoktam használni, de ha akarom beállítom valamelyik gombra, úgyhogy az se gond. Különben is mostanában inkább az nba-nak hódolok :))) -
#2354 Hát viszont a PES-hez lehet hogy jobb az mivel most látom, hogy az analogok itt nem funkcionálnak gomként
és ez kell manuál passzhoz -
#2353 Mondjuk meg is kérik az árát, de legalább nem 20 rugó volt :)) -
#2352 Tudod mi a poén? Az, hogy kb. 5 perce hívtak a pcland-től, hogy megjött a dual action, és mikor szállíthatják ki. Hát majdnem hanyatt dobtam magam :))) Ilyen nincs. De szerintem jobban jártam ezzel a gamepaddal, valahogy profibbnak tűnik, mint a dual. -
#2351 már megy
csak a konfogilás
sztem pont az analogban jobb -
#2350 Szerintem baromi jó gémpad, kezdem megszokni, bár még nem az igazi. Csak azért imádkozom, hogy bírja cérnával a két analóg joy, elég sérülékenynek tűnik nekem. -
#2349 Amúgy nekem csak akkor világít az a két kis led, amikor megnyomom a mode gombot. -
#2348 Beleraktad mind a 4 elemet? :))))
Amúgy van hozzá ha minden igaz egy rajz, amelyik mutatja, hogy hogyan kell belerakni az elemeket. Azt nézted?