Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki amúgy
Breki33
na muti erre kiváncsi leszek
RemX
NEm breki... PES3 mez...

Breki33
az Fifa mez lesz P
Breki33
na megvan nekem is de valamiért nem megy

ha berakod az elemeket ég rajta valami?
a legfelsõt nem világos hogy kell berakni
RemX
ez a superpeccs 2... 51 megás.. és be van állítva az angol nyelv igen....

Más: leszedtem egy szép magyar válogatott mezt, de ez egy bmp... hogy kell beletenni a játékba?

LezLee
Igaz,hogy két hüvelykujjam van, viszont leszorítani ugye jobb analóggal kell, és a lõvés gomb is a jobb oldalon van, és ezeket ugye egyidõben kell nyomni, hogy sikerüljön leszorítani a lövést. Ezért mondtam hogy problémás a leszorítás, nem is jött még össze egyszer se 😊))
Breki33
egyáltalán melyik Superpatchet?
össze vissza raktok fel mindent P
Amúgy a settingsben be van állítva?
Breki33
két hüvelykujjad van nem? P
Igen kb két hét volt mig a demoval begyakoroltam a Fifa-t
Mondjuk segít az OTB- mert állandóan nyomkodom

PES-el már akkor nyomtam mikor a ganepadot megszoktam
RemX
Hogyan tudom visszahozni az angol kommentárt ha felraktam a superpatchet?!?!?! mert az most eltûnt és semmi nincs.. 😞(

LezLee
Breki szóval neked 2 hét elég volt megszokni a gamepadot?

Másik: nekem se jött még össze a leszorított lövés, mivel ugye lövés közben a jobb analógkarral kell buherálni, csak az a poén, hogy elvileg egy idõben két helyen kéne lennie a jobb hüvelykujjamnak 😊))) Szóval még próbálkozom, kevesebb sikerrel.
Breki33
tehát nem az ami a képen van

amúgy hozzá kell szokni

a lövésre újra írok egy számot: 2323
leesett? P
AdaKiller
Aszthittem nekem jött,
Logitech rumblepad vibration feedback gamepad, na nekünk ez van, hát mi nem vagyunk túlságosanelájulva tõle, vhogy a klavi jobban bejön bratyónak is meg nekem is.

"annak elöl elég gáz a bill-je nem?"----> de, eléggé
, sima csuszka

Lövésre nem tudtok megoldást?

Steam Nick: adakiller

Breki33
kb két hét és multiztam
Breki33
rá van írva + már egypárszor beraktam
Breki33
ez csak holnap lesz
(remélem)

a dual-al amatörön kezdtem a fifában és kezdtem megbánni, hogy megvettem
Aztán elkezdett menni átmentem profra és mostmár elvileg jobb vagyok gamepaddal..

Pesnél a jobb analogos szabadpassz szivatott meg néha megszoktam, hogy azzal cselezek.
LezLee
Logitech Wingman Cordless Rumblepad, én mindenképpen ezt ajánlom. Kicsit a zsebedbe kell nyúlni érte, de szerintem (remélem) megéri.
LezLee
Hú én is ezt ajánlom. Baromi jó gamepad. Csak tudnám kezelni 😊))
Nagyon kézre áll, az analóg karok is jól mozognak (remélem fognak is ), csak nagyon furcsa 10 év billentyûzettel való játék után. Breki te mennyi idõ alatt tanultad meg profin kezelni a gamepadot?? Nekem biztos kell vagy 1 hónap, jobb esetben 😊)
RemX
na most ezzel nem vagyok kisegítve.... mi a típus és milyet kell venni?
Amúgy feltettem ezt a szuperpeccs2t és ez a buzi kivette a kommentárt... hogyan tudopm visszahozni?

Breki33
nekem ilyen lesz holnap remélem

RemX
Melyik Gamepad-et ajánljátok??? m

mert valahogy billel nem tudok játszni... 😊) lehet azzal sem fog menni, de így csak futok és mindig bele a jó öreg ellenfélbe... 😊))

Breki33
izé gombja P
Breki33
annak elöl elég gáz a bill-je nem?
Nekem kb 3 hónapja rendben mûxik. Csak a keresztlányom tépte le róla az jobb analóg mûanyag fejét, de ezt viszonlag könnyû volt orvosolni.

Ja, az enyém nem cordless.
Breki33
nem rád mondtam
2273
Breki33
izé jobbra nem megy
Breki33
ugye ez nem a cordless?

nekem a dual-al ugyanez volt
AdaKiller
nem billel nyomom, úgyhogy kettesek vagyok

AdaKiller
Na megtaláltam a manualba a cselek leírását, úgyhogy mostmár csak a lapos lövésre keresek megoldást.

Amúgy mi a véleményetek a Logitech wingman rumblepad-ról. Nálunk 2 napot bírt a bal oldali "tekergethetõ kar", és már nem megy balra. pedig nem gyilkoltuk. 2 nap alatt kb 4-5 órát üzemelt.

Breki33
sztem bill-el sehogy

egyesek ezt nem értik meg
AdaKiller
Sziasztok!

Tudjátok, hogy lehet mondjuk 20 méterrõl lapos lövést lõni? Próbálgatom a kombinációkat, de sehogyse akar összejönni, meg soxor a 16-osra bepasszolom laposan, átveszem, és épphogy rábökök a lövés gombra, erre íves "lövést" ad, ha sokáig nyomva tartom akkor vagy leszerelnek vagy ellövi a fenébe. Szóval aki tudja, hogy lehet laposan lõni az megírhatná, megha vki tudja, hogy lehet megcsinálni a cseleket, pl. a gép csinál tök jó cseleket(biciklis), de nekem vhogy sehogysem sikerül. Leszedtem a manualt, de ott sem írja, csak vmi high-speed dribble-t ír, meg low-t.
Elõre is kösz

Breki33
sztem 0.5 * P

nem mondom el újra mi nincs benne P
lásd cikk pl
Davidka
aha, 1000x

Ez jobbabb mint a fifa 2k4?😊

Debob - Lvl 2 Wizard

Terminátor14
az AcEMega codec pack-ot szedd le a gépedrõl és tedd fel a k-lite codec packot...

CSAK a Fradi

RemX
Sziasztok!!!!

Biztos nagyon sokan leszidtok most majd, de nem tudom elindítani a játékot!!!
Visszaolvasta a dolgokat és csak foszlányokat találtam...
Valaki mondja el neekm miért nem indul el a Konami felirat után???
Egyszerûen csak fekete képernyõ...
AcEMegacodec pack van fenn, mert valami ilyesmit olvastam... ja és átnevezném az introt de nincs is ilyen... össz-vissz ha 20 file van a könyvtárában...

SEGÍTSETEK LÉCCCCILÉCCCCILÉCCCCI!!!! 😊

Azzal mit lehet csinálni,ha a 2.0-ás Superpatchben zászlók helyet címerek vannak ????? Hogy lehet a zászlókat visszarakni ?

LezLee
Nekem sikerült felrakni a 2. superpatchet is, asszem ahhoz is volt readme, az leír mindent. Az 1.30-as patch fent van, de gõzöm sincs mit kéne javítania. Asszem az egyik a belassulás, és a másik amit javít asszem a kurzor bill-el való lépegetés behülyülése a menüben. Mondjuk nekem azóta is csinálja néha, szóval én nem vettem észre nagy különbséget. A mezeket, neveket nem hinném, hogy javítja, azzal nem foglalkozik a Konami.
Köszi!Neked sikerült berakni a 2-es 52 MB-os Superpatchet ?
S a hivatalos 1.30 patch javit mezeket ,neveket meg ilyesmiket ???

LezLee
Az nem. Az a PesOptionEditor.
A 2287-es hozzászólásban szereplõ kép az melyik progiból van ??? ASF explorer ?

LezLee
Tudtommal a superpatch-hez van egy readme, ami lépésrõl lépésre leírja, hogy hogyan kell berakni a játékba, természetesen ASF Explorer segítségével.
Van az 51 megás superpatch! Az abban lévõ cuccokat,hogy kell berakni a gameba ???? Írjon valaki aki már megcsinálta vagy sikerült neki ...

Köszi elörre is...

Az 1.30-as patch milyen javításokat tartalmaz ??? Tudja Valaki...

Írjátok meg... Köszi...

LezLee
Még nem, csak megrendeltem, de még tavaly. Már nagyon kéne. Múlt héten föl hívtak az adria comp-tól, hogy áll-e még a rendelésem, mert a héten (azaz múlt héten) kapnak Logitech gamepadot, de azóta is várom, már tényleg nem tudom mi a franc van.
Breki33
vettél gamepadot?
LezLee
Ezen az oldalon részletesen le van írva, igaz angolul, hogy hogyan kell használni az ASF Explorert, mindent (mezeket, stadiont, javításokat) ezzel kell berakni a játékba.
Breki33
lásd lejebb lévõ mezeket

és gondolom ASF Explorellel
Honnan lehet letölteni mezeket a PESOnlineon kivül s a PEScorneren kivül????

Hogy lehet berakni a mezeket a gameba ?????

Breki33
Kattints a képre (jobbklikk)

Mi az a Pes Corner ??? Mi az oldal rendes címe ????