2547
-
#281 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#280 Ja és van még egy meglepim :-)
Demo Expander
-
#279 Ha valakit érdekel
Otthoni mez
Idegenbeli mez -
#278 Na majd mikor Fifa multiban Nedveded futtatom a jobb analoggal a ballal meg a masikat keresztbe es megkapja majd belővi neked megtudod én mit értek ezen :-) -
OPM #277 ja, ok
nem sokat játszom vele, mert lassú
de én kb feléig nyomtam az erőt, akkor voltak jók a lövések -
Petya777 #276 Na most végre volt időm tényleg játszani a gammával... háááát, KURVA JÓ! Spanyolokkal voltam olaszok ellen de egyszer nyomtam egy olyan kontrát... Elvettem a saját térfelemen és olyan szép támadás volt, volt benne asszem 2 s-es (alalpból x-es) passz, meg három kugratás, de annyira jó, amikor épphogy elérte a védő előtt Xavi és belespiccelt és a mellette sprintelő játékost futatta ... szóval erre gondoltam rásegítésen Breki. De tényleg nagyon ász a progi, kár hogy igazán nem jöttem rá a cselezésre meg a távoli lövésekre, de remélem valaki segít! :) -
Petya777 #275 én átraktam fifasra :) -
OPM #274 d-vel? nekem alapból az a-val lő
fordítva van tehát az A meg a D gomb, mint a fifában -
#273 egytértek
de mohus beirása szerint bill-el nem naon lehet -
Petya777 #272 Figy te hogy lőssz d-vel? nekem állandóan fölémegy? Meddig nyomod fel a powerupot és nyomsz valamilyen más gombot? Jah és a cselkombókat is kigyűjthetnénk! :) -
#271 ja éz most nézem amit adtam link egy exe ahonnan meg mi szedtünk egy zip
Az exe elinditva egyből a telepítő?
Méretre mekkora? -
#270 ja ez hátha valakinek segít:
"Akinek ilyen matrix gondja van, az rakjon fel egy régebbi videokártya drivert és rakja a legkisebb felbontásra a game-t! Nálam javult, bár még mindig nem élvezhető! Sajnos g2 mx 400 32MB -os videokártyával nem lehet vele játszani! " -
#269 Viszont mivel lógsz nekem eggyel igazán leirhatnád, hogy hogy állitod be az irányítást, hogy ilyeneket művelsz.
Ha lehet képpel.
Nagyon megköszönném! -
#268 Nincs mit :-)
DE most nem egészen értem.
Eddig úgy írtál véleményt a játékról, hogy meg sincsen? P
PL hogy milyen a labdahang.
Bocsi de most megint reagálnom kell néhány Fifa-s dologra bár lehet erre jó lenne egy más topic de nincs ilyen.
Az az érdekes, hogy a Fifasok azért támadnak, hogy miért jövök mindig a PES-el itt meg azért kapok mert a másik oldalt is nézem.
Szóval idézek:
"Namármost, én elég sokat játszottam a Fifával, de se keresztmozgást, se a védők között, szélen! kilépő csatárt, se ennyire elrontott lövést a géptől nem láttam. Pedig ugyebár ezek előfordulnak a valóságban."
Hát ezekben nagyon tévedsz, de itt most csak röviden válaszolnék, mert nem erről szól a topic.
1. Kezdjük az egyszerűbbel szélen kilépni simán q-val lehet és aztán W-vel passzolni.
2. Keresztmozgás: OTB-vel arra mozgatod a kijelölt embert amire akarod ás, ha pl átfotott keresztbe simán a-val kaphatja a labdát.
3. Sok elrontott lövése van az elenfélnek (szerencsére)
Sztem te nem igazán használod az OTB-t és más egyébb újításokat
Ajánlom ezt figyelmedbe:
Fifaiskola -
donpedro #267 Hála az égnek nálam nem lassú, Radeon 8500-on, pedig a Pro Beach nálam is szar.
A fentiekből kiderül, hogy leszedtem végre (kösz a linket Breki, lejött egy pillanat alatt), és most bajban vagyok, mert nem tudom, képes leszek-e olyan objektív módon írni, ahogy eredetileg szerettem volna, ugyanis be kell valljam, eddig nagyon-nagyon tetszik a játék.
Kezdem a külcsínnel. Az animációk ugyanúgy kétarcúak, mint a Fifában, van néhány pocsék közte, de vannak egészen szenzációsak is. Az egésznek együtt ránézésre tényleg van némi játéktermi "fílingje", ám mindaz, ami a pályán zajlik már egész más tészta. De maradva a grafikánál, nekem ez tökéletesen megfelel, szerintem tipikusan ízlések és pofonok, szerintem ez is jó, meg a Fifáé is jó, ez egál.
A hangokkal nekem nem volt bajom (előszedtem a fejhallgatómat), és megmondom őszintén, hogy direkt meg akartam hallgatni, hogy milyen a labda hangja, de meccs közben egyszerűen nem jutott eszembe!!! Mindig elfelejtettem, annyira lekötött a játék. Mindenesetre nálam ez is ok, ahogy a Fifáé is, tehát ez is egál. (A kommentárról sajna nem tudok véleményt mondani, remélem az se lesz rossz.)
Szintén a külcsínhez tartozik, ezért most említem: eszméletlen jók a visszajátszások! Az első visszajátszásnál már-már az államat kezdtem keresgélni, amikor jött ugyanaz az akció (nem lett gól), más szögből, kicsit emberközelibb beállításból. Természetesen meccs közben mindez, persze félidőben, illetve a meccs végén újra leadja az egészet. Akárhogy nézem, ez 1-0 a PES3-nak.
Jöjjön a belbecs, a lényeg, tehát a játékmenet. Kezdem a rosszal, bár nem lesz hosszú lista. Az automata játékosváltás sajnos itt is ugyanolyan rossz, mint a Fifában. Illetve itt még talán rosszabb is, mert ott legalább ide-oda váltogat, ha nyomogatom a gombot, itt viszont néha egyszerűen nem reagál. Igaz, ez nem jelent plusz hátrányt, mivel ez is, az is pocsék megoldás.
A másik apróság, hogy bár ez a megoldás sem rossz, azért a Fifás szöglet, illetve beívelhető szabadrúgás nekem jobban tetszik. Jó lenne, ha a PES3-ban kicsit többet lehetne látni a bent állókból, mert így nehéz a beívelt labdára helyezkedni.
Na, ennyit a hiányosságokról, és akkor most jöhetnek a pozitívumok. Vegyünk egy példát az utolsó meccsemről. Támad az ellenfél, jelen esetben az olaszok. A középpályán passzolgattak, amikor elől Totti keresztbe mozogva megpróbált kilépni a lesre állítással kísérletező védők között. Tökéletes ütembe jön a passz, Totti a 16-os bal sarkától 4-5 méterre átveszi a labdát, befelé húz, majd kb. 13-ról lő, de a labda lecsúszik a lábáról, és kb. 8 méterrel mellé száll.
Namármost, én elég sokat játszottam a Fifával, de se keresztmozgást, se a védők között, szélen! kilépő csatárt, se ennyire elrontott lövést a géptől nem láttam. Pedig ugyebár ezek előfordulnak a valóságban.
A PES3-ban a gép néhány támadásánál az ember szinte már késztetést érez, hogy magához nyúljon a gyönyörtől. Amikor azt látom, hogy Zanetti egy biciklicsellel elmegy a védőm mellett, tökéletes animációval lő a rövid felsőre, ám Casillas egy tényleg gyönyörű vetődéssel, ujjheggyel szögletre paskolja a lasztit, akkor az egyszeri futballrajongónak elakad a szava.
És ami a legjobb az egészben, hogy ezeket én is meg tudom csinálni! Lőttem gólt úgy, hogy Raul, egy óriási csellel elküldte a védőt jobbra, aztán ballal akkora gólt ragasztott a rövid felsőbe úgy 20-ról, hogy a partjelző még most is a hálót foltozgatja.
El lehet futni a szélen! Csodaszép gólokat lőttem úgy, hogy visszagurítottam lövésre a bőrt. El lehet vinni a labdát a védők, sőt, a kapus mellett is, és mindezt egyszerűen könnyedén, billentyűzetről, csak jó ütemérzék kell hozzá.
Nem akarok hosszan ömlengeni, inkább nézze meg mindenki, aki teheti, egy a lényeg: foci van a pályán! A Fifa ehhez képest csak egy ügyességi játék olyanoknak, aki még nem láttak igazi meccset. Szeretném leszögezni, hogy évekne át nagy Fifa rajongó voltam, online-ligákban is indultam, mert úgy véltem, hogy nincs jobb. Hát most van! És nem is kevéssel.
A lent említett 9,5-es értékelés is majdnem ok, én inkább "csak" 9-et adok neki, a kisebb hibák miatt. Ám ha ehhez hozzáadjuk, hogy a Fifa 6,5-et kapna, és még az is jónak számít, akkor érzékelhető, hogy mit gondolok.
Ja, és ehhez még adjátok hozzá, hogy most reggel 9:45 van, én pedig még egy percet nem aludtam... Pedig még az órát is előrébb kellett állítani. :) -
#266 A legújabb driver van fent nálam, az 52.16-os, de elképesztően lassú a játék sebessége, nem akadozik abszolút, csak olyan mintha visszajátszást néznék állandóan. Már nagyon idegesít, mert rohadt jó a játék. Sokkal sokszínűbb mint a Fifa, nincs két egyforma meccs. -
donpedro #265 Jó a 9,5, kár, hogy ez egy proevo fansite... :)
Őszintén remélem, hogy az objektív tesztelőknek is ennyire fog tetszeni. (Nekem még nem volt időm leszedni, illetve a helyem is kevés, de kicsit félek is tőle, mivel a Pro Beach Soccer nálam is lassú volt.) -
#264 PES DEmo -
#263 Azt láttam az a TOtti gol -
#262 figyi ezt még át kell gondolnom elsőre nekem kicsit bonyolult
de van a bal analog mellett egy négyállású digitális (szerintem ezt kihagytad) azt benyomni is lehet.
es azonkivul a két analog meg 10 gomb
Lee ha erre jársz lökd má be te hogy állítod be :-) -
#260 a 45.23-assal is jo nekem sot az uj 16-ossal is -
#259 Próbáld ki a 43.45-ös drivert. -
#258 Olyan átlépőst csináltam csak nem tudom hogyan:) -
#257 Na most nekem az a gondom, hogy végig nagyon lassú a játék, olyan mintha lassított visszajátszást néznék. Lehet ezen valahol állítani? Vagy esetleg a felbontást vegyem lejjebb. És nem Ati, hanem Nvidia Geforce FX 5200-as kártyám van, szóval tényleg nem tudom, mi lehet a gond.
-
#256 van olyan gól is, hogy a faszi a beadást a mellével maga elé emeli és ugy bombázza meg....na az nem semmi...
láttam egy távoli veletlenül elengedett lövést is, amit a kapus tul későn vett észre és kinn állt a labda meg bepottyant...
aztan olyan passzt is ,hogy a közelebbinek passzolt játékos átlép a lasztit vagyis inkább elengedi...hogy a hosszu oldalon érkező vágja be...hihetetlenül néz ki...és nem is tudom hogyan tudnám ilyenkor átlépni a lasztit és egyáltalán ezt a helyzetet észre is kell venni
szerencsére EGY NAGYON JÓ Tréning opció van a játékban, ahol mindent be lehet gyakorolni...saját kis alpesi stadionod van:) madárcsicsergéssel:) kis közönséggel...aki halkan néha tapsol
sőt van trainging challange ahol akkor kapsz PES shop pontot ha teljesíted a feladatot:)
-
#255 Atiiii:))))
ott van a kutyuska:) -
#254 Nefélj ha kijön a full elárasztom a netet mentésekkel:) -
#253 én egyszer találtam el így szépen kapufás....
ez egy sima nagylövés gombos cucc csak a legjobb időben eltalálva:) egy Solari ability-vel rendelkező manus könnyebben csinál meg ilyeneket -
#252 A konami már nem elöször szivatná meg az ATi tulajokat ha az miatt van(lásd MGS2) -
#251 na irányítgatás!!!
ha elkezdek számolgatni....
van a bal analóg kar a játékosok mozgatására (irányok)
+négy gomb
+négy fülecske
az már az analóg végtelen irányait figyelmen kívül hagyva 12 gomb
ezt a PS2 joyról egy pillanat alatt véghez lehet vinni...mivel a játékosok irányítására egyetlen egy ujjadat használod fel,(míg billentyűzettel egy egész kezet...)
négy ujjal a fülekre koncentrálsz a másik hüvelyujjaddal meg a lövésekre...a cselek vegyesen vannak füleken és a jobb analóg karon...a taktikai utasítások fül+a négy gombbal lehet gyorsan előhozni
ezt én billentyűzetről képtelen lennék végrehajtani, figyelembe véve ,hogy NINCS autómata kapuracélzás és lőni egy gomb időben való megnyomásával és elengedésével + a bal analóg karral célozva kell végrehajtani...ami, joyrol is igen kevés százalékban találja el egyáltalán a kaput is a 16-oson kívülről
pluszban amúgy a jobb analóg kart , a konami igénybe vette lekoppintva ezzel a FIFA - szerintem zseniális - Freestyle módját...annyire egyszerű és gyorsan kivitelezhető lett a cselezés, egy körbe mozdulattal máris ZIZU forgós csele jön elő (most már a PES3-ban is)....és ezeket is meg lehet nyomkodni az +2 gomb
a menu kezelésre plusz két gomb a SELECT és a START
EZ ÖSSZESEN 16! gomb....
elnézegetve Breki padját azon
12! gomb van
a cselezéshez legfontosabb R2 hiányzik ez lenne a második jobb fülecske gomb (alapból ezzel lehet közepesen futni) ezzel hozható elő a SHIMMY (elhúzás) R2 + az az irány amerre el akarsz menni
és "R2 + jobbra irány, jobbra fel" irány kombóval
lehet pedig előhozni az adott játékos speciális cselét a B.F. Fake-et amit csak néhány kvalifikáltabb menő játékos (Zizu, Ronaldo stb)tud csak
és R2 segítségével még egy rakés csel van....na mindegy
nem tudom mi a jó megoldás PC-n...hogy KONAMI bácsi mit ajánl majd a gémhez azt kellene beszerezni, de lehet hogy egyszerubben lesz a PC-n kezelhető nemtom
pl azt el tudom képzelni hogy a taktikai utasítást billrol lehetne nyomni így megsporolva az L2 gombot...
igazán a szabad passz sem létkérdés ez lenne ugye a jobb analog megnyomva, mert passzolni az Breki joyan lévő S gombbal lehetne...csak az a fránya R2 hiányzik
szerintem Breki az jo ha ap assz az S (ezzel szerelsz ugye a legtöbbet + ráteheted a játékosváltást is) és az A vagy az ivelés vagy a nagylovés...
te joyodat nézve PES3-ban A a nagylövés alapból...FIFÁ-ban a D -
#250 Mar nagyon faradt vagyok, bocs a szoismetlesekert :) -
#249 Nagyon sokaknak volt ilyen belassulas-gyorsulas problemaja. Csak itt a forumon vagy otunknek, de kulfoldi forumokon is nagyon sokaknak. Mas jatekkal semmi gondom, nem vagyok lamer sem, szoval vagy valami cseles trukkje van a beallitasoknak (bar mar majdnem mindent megprobaltam) vagy egyszeruen nem kompatibilis minden gepen a jatek.
Amugy Ati Radeon 9200-as kartyam van, legfrissebb driverekkel, Win98, Direct x 9.0b es egy 1300-as proci. -
#248 sport1, real madrid-racing santander meccs,most élőben. a reklámtábán a pálya mellett: PRO EVOLUTION SOCCER 3 !!!
hajrá madrid.. -
#247 Nincs banánom csak bill-el tudok gémelni. Örülök ha be tudok gyötörni egy gólt/meccs nemhogy még cselezzek is:) -
#246 Ne kötöztködj inkább mutasd be ha ilyen gólt tudsz löni -
#245 megéri
bar ehhez nem igazán tudtam beüzemelni
bövebb infokat beirtam a fifa-ban
kép 235 -
#244 Mondjatok véleményt arról is hogy megéri-e inkább venni 2 analógkaros gamepad-ot hogy azzal jáccak?? Eddig billentyűzettel nyomtam, de lehet hogy gamepaddal élvezetesebb lenne. Mennyit kóstál egy ilyen kétkaros gamepad? -
#243 Ja lenne egy kérdésem. A demoban nagyon lassú a sebesség, olyan mintha visszajátszást néznék. Ezen lehet állítani valahogy, vagy xar a gépem, és vegyek újat????? -
#242 Sziasztok épp most nyomom a demót. Nagyon király, de sokaknak nincs igaza, akik azt mondják, hogy a PES játékélmény tekintetében veri a Fifa sorozatot.....
Szerintem ez a PES 3 a grafikában is veri a Fifákat -
#241 ja a pc-s verzióbol kihagyták a cseleket:)