2547
-
#326 A két analóg botkormány hihetetlenül pontos irányítást, nyújt és beépített programozható gombként is használható. A 360 fokos mozgás éppen azt a pluszt nyújtja, amire szüksége van a nyeréshez. A Logitech® Dual Action™ játékvezérlő 12 programozható gombot (köztük 4 tűzgombot, 6 műveletgombot és 2 analóg gombot a botkormányon), illetve egy nyolcállású irányítópultot is tartalmaz.
Ezek szerint nyolcállású -
#325 ez kimaradt bocsi -
#324 "egy digitális négyálasú gomb"
"négy iránybillentyű"
ez a kettő nem ugyanaz? én a dualpadodat nézem
Nem két analog kart van tole balra egy négyállású gomb és még külön négy gomb (ez nem négyállású hanem külön vannak)
2-2 elulső bill"
ezek a szarvak? vagy ez a négy gomb...mint a PS2-nél az X négyzet O háromszög
nálam az X a passz, négyzet a lövés, O az ívelés, háromszög a szöktetett passz
"és kettö kis gomb felül"
vagy akkor ezek a szarvak?
Nem ezek a gamepad oldalán vannak elöl baloldalt kettő és jobboldalt kettő
Play any kind of game with this versatile controller
Feel the precision of two analogue joysticks with digital buttons that have smooth 360-degree action
Take full control with the familiar design and layout of 12 programmable buttons, which includes four triggers and digital buttons under the analogue joysticks
Be prepared for whatever comes your way with the trusty 8-way d-pad
Play longer thanks to the comfortable shape and grip
Start playing right away with plug-and-play convenience
http://www.logitech.com/lang/images/0/2435.jpg
Ja amit madmax kérdez énseértem nekem gamepadnál a alsó négy van kijelölve (L3
nem úgy mint a képen ahol az felső négy
Tehát nem értem mik a sárganyilasok és mik az L3-asok
Az világos, hogy azért négy mert négy irány.
Ja és a jobboldali analogot hiába állitom be jobboldalt (R3) alul cselez is mozzgatásra
de valamikor látom, hogy felmegy a lövőerő és ellövi. -
#323 "tehat van két analog kar ami benyomhato"
akkor el is nevezném őket megnyomva: R3...azt én nem használom semmire
L3 az a 360 fokos passz: L3+X laposan L3+O az emelt,ívelt passz
a bal analóggal mozogsz a jobb analóggal megpörgetve 360 fokban Zizu csele jön elő
"egy digitális négyálasú gomb"
"négy iránybillentyű"
ez a kettő nem ugyanaz? én a dualpadodat nézem
ez is irányítás....kár ezt másra használni ugyanis a bal hüvelyujjaddal csak irányítani és célozni érdemes...vagyis folyamatosan rajta kell lennie az ujjadnak
"2-2 elulső bill"
ezek a szarvak? vagy ez a négy gomb...mint a PS2-nél az X négyzet O háromszög
nálam az X a passz, négyzet a lövés, O az ívelés, háromszög a szöktetett passz
"és kettö kis gomb felül"
vagy akkor ezek a szarvak?
L1 kis futás...nagyon jó mozogni vele tömegben
L2 taktikai utasítások : L2+x,+o,+háromszög,+négyzet négyféle taktikát állíthatsz be
R1 gyors futás, de pontatlan és könnyen szerelhető
R2 közepes futás + cselek
egyelőre ennyi
de linkelj egy képet a joyodról...mert ebből nekem nem jön ki a már linkelt Logitech Dual....:))
"nincs véletlen icq-d?2
nincs és nem is lenne rá időm..melózóm -
#321 azt:)
PC-re a Breki által javasolt módszer...a PC nagy előnye!!!
PS2-n vagy magad írod át, mert át lehet, vagy megrendeled a DATEL 8 fontba kerülő CD-jét,ami átvarázsolja az option file-odat az eredeti nevekre stb...
-
SnEaK MASTER #320 pes3-BAN = PES3-ban :)
Na, de erre a kérdésemre már igazán válaszolhatnátok... ;) -
SnEaK MASTER #319 Ez az jelenti, hogy a németeknek nincsenek eredeti nevu, licencelt játékosaik a pes3-BAN??! :/ -
#318 A többi kérdésedre sajnos én nem tok válaszolni mivel énmagam se értem egészen -
#317 Umbroball
Ubro ball link -
#316 Köszi akkor itt pár újdonság:
Korrekt German player-s :-)
German players Demofix -
#314 bocsi nemtok irni
csak két demó vár :-) -
#313 sztem eddig is fejlődtem
különben nem tudtam volna berakni a programba az uj mezeket az APSE-vel :-)
Most a labdát szeretném végre kicserélni.
De nemis ezért irok
Megnéztem a gamepadom es mindkét anlóg har gombként benyomható.
Szval tudom, hogy azt mondtad mindenkinek az a jo ha maga állítja be, de szeretném ha tanácsokat adtál a belinkel képek alapján mit mire érdemes szerinted állitani.
tehat van két analog kar ami benyomhato
egy digitális négyálasú gomb
négy iránybillentyű
2-2 elulső bill
és kettö kis gomb felül
nincs véletlen icq-d? -
#312 thx -
#311 aha, ahhoz képest :) -
Beepee #310 -pl. ahogy játszik a cpu szemet gyönyörködtető. ha ö tudja akkor én is fogom tudni csak 1 kis gyakorlás kell. 20 méterre a kaputól kiteszi szélre 1 csel után jön a beadás ami attól függöen hogy hogy jön a beadás lövi el a csatár(eddig volt csukafejes, féloldalas kapáslövés a léc alá, de ki is hagyja ha túl mögé jön pl.)
- pl. amikor fölévágja a büntetőt
- pl. amikor a kapus mutatja semmi, hagyd....
- pl. amikor szélen biciklicsellel akarja megverni a védöm 1 az 1ben de én szerelem
- pl. amikor a beadást a középső bekkem rossz helyre fejeli vissza az élrkező ember 20ról telirüsszttel kilövi a filót...
hirtelen ennyi ez a véleményem 3 játék utánn. na megyek is vissza
* -
Beepee #309 Egy hihetetlen élménnyel lettem gazdagabb mióta kipróbáltam a pro evo 3at. A grafikát leszámítva mindenben veri a fifát...Aki egy kicsit is félreteszi a kritikus szemeit amikor kipróbálja a játékot, az egyszerüen gondolhatja másképp...Hogy mi tetszik benne?
-
donpedro #307 Én csak azt nem értem, hogy honnan veszed, hogy én nem értek hozzá, pláne, hogy az első Fifa, amivel játszottam, az az izometrikus Fifa 94 volt, és azóta talán egy részt sem hagytam ki.
Ezzel csak azt akartam írni, hogy nem feltétlenül hülyeség amit írok, hanem a privát véleményem, ráadásul én nem szídom a FIFÁT, hogy "hú de szar", meg "EA sucks", hanem kritizálom, ami nem ugyanaz.
Lényeg a lényeg, a PES3 szerintem ezerszer életszagúbb, és ha nem hiszed, akkor nézz meg egy kizárólag AI-AI meccset, előbb a PES3-al, utána a Fifával, aztán hasonlítsd ezt össze egy valódi meccsel. Én megtettem, és szerintem látványos a különbség, óriási előnye van a Proevonak, és nekem a jó AI a legfontosabb.
De nem akarok tovább vitázni, kinek a pap, kinek a papné, ahogy már korábban is írta valaki. Örülök, hogy szereted a focit, ma már ez is pozitív, sajna egyre kevesebben vagyunk. Én tiszteletben tartom, hogy neked a Fifa tetszik jobban, még ha nem is nagyon értem. -
#306 "Az igaz, hogy a PES3-ban már nem 1-tol 99-ig terjedo számok, hanem grafikonok és gorbék fogják jellemezni a focisták tudását és képességeit???'
nekem a PS2-n számok vannak...1-99ig:)
-
#305 "És lécci, tegyél már be egy Fifás videót, amikor a Cpu játékos 8-10 méterrel mellélő, kb. 13 méterről!" - donpedro
"videot hogy tudnék berakni mig nincs full?
Ilyen szerencsére nincs :-)
Ez nem magyar foci te. P" - Breki
elég csak "Bekemke" ominózus tizenegyesét megnézni:) az totál hús vér lövés volt:) szerintem szükség van a totál mellément kapu közelébe sem érő lövésekre is...
egyébként ha kicsit megrángatod a gép ellenfelet...cibálva...és épp akkor akar lőni van, hogy zanyál egyet plusz kilővi a San Siro lámpáit...kurvára tudok röhögni rajta.. a biró meg észre sem veszi, mert épp otthon játszol
de legjobbak a támadó, szabalytalanságok szimulálása...jön a szöglet...kicsit támaszkodsz vagy hasonló...fogalmad sincs miért, de a bíró egyből kifele ítél...zseniális.
Vagy említhetném a kezezést...van, hogy látja a bíró van hogy nem:)
Ilyenkor óhatatlanul előjön a valódi meccs közbeni szurkolás feeling "Hogy b...nád meg a bolgár anyukádat!"---lásd fradi meccs koppenhágában -
#304 na Breki fejlődsz:)
azért igazán hízelgő, hogy egy PC-s demóban full PS2-es kiosztás szerepel:)))))
most már csak egy kis mazsolázásra és egyeztetésre van szükség. Az ajánlott LINK ehhez a képhez....ha ezen belül van kérdés, hogy mi az hogy shimmy vagy b.f. fake vagy double step over, azt szívesen elmondom
de egy klassz kis példa szemlélteti mennyire kell majd gyakorolni a színvonalas játékhoz: a kényszerítő (1-2, one-two pass) L1+X kombinációval érhető el...akkor a passzoló játékos a passz után automatikusan el kezd befutni lukra...neked egy ujabb X megnyomásával kell precízen visszzaadni...ha a O-t nyomod akkor elépasszolod a lasztit szöktetve...ha látod hogy totál szar helyre megy, akkor az R2 megnyomásával a futtatott (eredeti passzoló) játékos "harcolni" kezd vagyis a labda felé kezd el mozogni....
tehát az L1+X kombóval visszapassz nélkül nyugodtan szivathatod az ellenfelet...mert a futo játékos ugymond "helyet" csinál ilyenkor...szval ezt egyszerűen lehet alkalmazni 16-os környékén és elég jó eredménnyel lehet a védelmet szétszedni....
és azért mondom már régóta, hogy magadnak kell beállítani mindent, mert ugyis te játszol vele:)próbáltam ugye leírni a #251-nél és nem igazán érthető....
egyébiránt nálam a digitális négy irány ugyanazt csinálja mint a bal analóg. Valaki szereti az analóg helyett a hagyományos irányokkal játszani...
ucsó tanács:kicserélheted a nagylövést az ívelésre alá FIFA...ahogy petya tette, de a többi az nagyon jól van úgy ahogy van -
#303 "Figy te hogy lőssz d-vel? nekem állandóan fölémegy? Meddig nyomod fel a powerupot és nyomsz valamilyen más gombot?"
távolságtól, embertől (ability-k), érkezéstől, lábtól (jobb vagy ballábas az illető), szögtől mindentől függ.
16-os környéke esetén max a feléig...közelebbről egyharmada,negyede...plusz nyomni az előre irányt a leszorításhoz
ha van training opció a DEMO-ban mindenképp érdemes bemenni...én ott tanultam meg lőni, mondjuk a PES első része óta gyakorlatilag ilyen a lövésrendszer -
#302 "Az automata játékosváltás sajnos itt is ugyanolyan rossz, mint a Fifában. Illetve itt még talán rosszabb is, mert ott legalább ide-oda váltogat, ha nyomogatom a gombot, itt viszont néha egyszerűen nem reagál. Igaz, ez nem jelent plusz hátrányt, mivel ez is, az is pocsék megoldás."
na erre is gondoltak a Konamiék
PC-s DEMO-t nem tom hogy van-e, de PS2-ben benne van akövetkező
azon a képernyőn ahol eldöntöd, hogy ki hova áll...be lehet állítani azt hogy,
-a kapus automata legyen vagy sem
-és azt is hogy a "váltogatást" mennyire segítse a gép....tehát a semmitől az absz utomata váltogatásig hat szinten keresztül. Defaultban ez nálam négyes, de én áttettem 3-as szintre, mert nekem még így is túl sokat váltogatott a gép...
egyébként nagyon hasznos, hogy a KONAMI külön fülre (L1)-re tette a játékosváltást, így nem gabalyodok össze a "szerelés/passz" gombjával, ami az X volt a FIFA-ban
védekezés esetén hasznos az R2-vel szinte "beáll" a játékos védekezni és oldalaz meg koncentrál a támadóra + ha nagyobb a baj a négyzet gombbal (nagylövés) hívni lehet a többieket segíteni:) ilyenkor a gép megijed és egyből próbál hátra passzolni vagy beívelni
-
#301 Ez a pes2 szal nem lehet pc-s. Azt észrevettétek hogy külön megcsinálták backham kézlengetős szabadrugását?:) -
#300 ez mostanában a Fifaban is iggy van a nagyágyuknak kulon csele van ált.
Engem billenytuzetileg érdekelnek a trükkök.
Ez ugye nem a pc-s?
PES góóóóóóóóól -
SnEaK MASTER #299 Hehe... -
SnEaK MASTER #298 Gondolom Te FIFA-s vagy... ;)
Ezt azért gondolom, mert a FIFA azon focijátékok kozé tartozik, amiben az adott csel gombjának a lenyomásával a játékos azon nyomban kivitelezi a cselt... De ez a Konami foci-szimulátoraiban máshogy mukodik! Ugyanis, ha a Pro Evo-ban driblírozni akarsz, akkor az szinte biztos, hogy nem fog sikerulni egy skót favágóval, sokkal hamarabb a Zidane-nal vagy egy technikás brazillal, akiknek nagyon magas pontozású "Dribble" és Technique" képességuk van... -
#297 a fifát minden órában várjuk, de állítólag kedd felé
netudmeg mivan a fifa forumon
valaki már PS"-est is leszedte aztán emu-val -
#296 PES 3 release date - 17.10.2003 -
SnEaK MASTER #295 Az igaz, hogy a PES3-ban már nem 1-tol 99-ig terjedo számok, hanem grafikonok és gorbék fogják jellemezni a focisták tudását és képességeit???
Mert ha ez igaz, akkor ez kissé szokatlan... -
#294 hát az még 1 hónap... és a fifa? -
#292 lehet, hogy csak megrendelés volt. de nem túztek ki megjelenési dátumot? -
#291 Ezek a vállogatottak lesznek benne -
#290 Europe
Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Netherlands
Northern Ireland
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Serbia and Montenegro
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
Ukraine
Wales
Africa
Cameroon
Egypt
Morocco
Nigeria
Senegal
South Africa
Tunisia
North America
Costa Rica
Jamaica
Mexico
USA
South America
Argentina
Brazil
Chile
Colombia
Ecuador
Paraguay
Peru
Uruguay
Asia
China
Iran
Japan
South Korea
Saudi Arabia
-
#289 Én jártam egy oldalon ahol 29,50-ér már árulták :-) -
#288 Nem vagy online :-)
gyere a #fifa.hu-ra oszt beszélünk
Amúgy azt nem, hogy hiába nyomogatom a cseleket nem tudok olyat előhozni mint a videokon.
És valaki mintha azt mondta volna anno hogy egy gombot kell folyamatosan nyomni a kombokhoz.
Igazábol kvra zavar, hogy nem lehetett rendesen átirni ezeket a haromszögeket kockákat meg R1-eket
A beállítást átállitottam a kép alapján.
-
#287 mikor jön a game? -
#286 fenesekostolgat :-)
"És lécci, tegyél már be egy Fifás videót, amikor a Cpu játékos 8-10 méterrel mellélő, kb. 13 méterről!"
videot hogy tudnék berakni mig nincs full?
Ilyen szerencsére nincs :-)
Ez nem magyar foci te. P
Rontott lövésről volt szó.
Olyan van hogy a kilépő csatát nem találja el pontosan a labdát és pl a kapufa mellé lövi a helyzetet, vagy azmegpattanva leperdul, nekem volt egy olyan gólom ami a játékos alkarján irányt változtatva elkezdett pattogni és a már elvetődött kapus felett a pipába hullott.
Én csak néztem.......
Amugy mivel multiztam már 2004-el be akár tudnék rakni olyat is amit mondasz de az nem lenne korrekt :-)
"És végül még valami. Breki, légyszíves ne személyes támadásnak vedd, ha valaki a FIFÁT támadja."
Én nem veszem támadásnak, csak azt hiszem értek annyit a Fifahoz, hogy megitéljem, ha valaki "hülyeségeket" ír róla.
És ha kellett a Fifa fórumban is megmondtam a véleményem annak is aki a PES-t szidta, hogy "milyen xar"
Kinek ez tetszik kinek az.
DE egyszer nézd meg én mikor szidtam a Fifa topicban a PES-t
Nem fogsz ilyen hozzászólást találni !!!
Amúgy nem vagyok elvakult Fifa fan,
Ha a fifa 99-2002-közötti részeríről lenne szó énis szidnám.
Sőt korábban az Actua Soccer volt a kedvenc focim aztan a Fifa mellett a Champions League.
De sztem a 2003-as és a 2004-es már elég jó sikerült foci lett.
És azt hiszem eléggé próbálom beleásni ebbe a témába is...
lásd a linkeket -
donpedro #284 Cselekről nem sokat tudok nektek írni, mivel billen én nem a cselezéssel cselezek, hanem egyszerűen jó ütemben váltok irányt és tempót, de így is nagyon látványos. Néhány csel is sikerült, de ahhoz még keveset játszottam, hogy össze tudjam gyűjteni.
Ami a lövést illeti, nem kell full erővel lőni, ez a lényeg.
Az irányítás nálam is Fifás, mert ezt már megszoktam, tehát az A-D cserét megcsináltam, illetve én a W-t és E-t is megcseréltem. (Sprint-Through ball) -
donpedro #283 Ember, olvass, aztán írj, és ne kóstolgass engem!!!
Olvassd már el, hogy milyen véleményt írtam addig, amíg nem volt meg a játék! Egy szó sem volt benne a PES-ről, én végig a FIFÁRÓL beszéltem!!! Azt, hogy a labdahang nem érdekel, azt úgy is ki tudom jelenteni, hogy csak animokat láttam, vagy tévedek?
A másik mondat, amit idéztél:
"Namármost, én elég sokat játszottam a Fifával, de se keresztmozgást, se a védők között, szélen! kilépő csatárt, se ennyire elrontott lövést, a GÉPTŐL még nem láttam. Pedig ugyebár ezek előfordulnak a valóságban."
Ezeket nem én nem csinálom! Ott van a mondatban, hogy a gép nem csinálja!!! A mesterséges intelligencia a Fifában nem teszi lehetővé, hogy a CPU játékosok ilyeneket csináljanak.
Ja, a Fifában is el tudtam futni a szélen, csak ott 5 meccsen egyszer, itt meg 1 meccsen ötször.
És lécci, tegyél már be egy Fifás videót, amikor a Cpu játékos 8-10 méterrel mellélő, kb. 13 méterről!
És végül még valami. Breki, légyszíves ne személyes támadásnak vedd, ha valaki a FIFÁT támadja. Nekem valóban reagálnom kell, mert te engem kritizáltál, míg én a játékot kritizálom, mert sokkal gyengébb, mint amilyen lehetne. -
#282 na akkor végre nekem is elmondaná valaki a kép alapján melyik gomb mit jelent és hogy kell használni?