2547
  • Breki33
    Nézem ezt a gólt és nem értem, tényleg lehet ilyet PC-n csak nekem nem megy vagy PS"-n jobb?
  • Breki33
    a sima rövid passzal lehet bene (eredetileg X)

DE az nem tetszik, hogy ezzel kell nemáll rá a kezem D -vel kellene, de ha felcserélem akkor s-el kéne löni ez meg megintsak nem jó.

Nemtudom erre van-e valami jó megoldás...
  • mazsa
    Valaki mondja már el hogyan lehet normálisan szerelni.
  • Breki33
    de csinált cseleket csak valamikor meg passzol helyette
  • Breki33
    ja felfogtam
    nem tudom megnyomni
    akkor nemis tudok vele cselezni?

• Breki33
    nekem dual gamepadom van amin a bal analoggal irányitok

A jobbal szeretnék cselezni

Igy nam belőve a Fifa-ban ehhez hasonlot szeretnék, a gombok nagyjából stimmelnek is csak a cselezés nem
  • cenobite

Pro Evo 3 Review

A végeredmény:
    Score: 9.5 out of 10
  • mohus
    jaaa..már megint nem olvastam figyelmesen, hát az sincs kiforrva konzolon főleg itt kis hazánkban:)))

a FIFA 2004 online lesz PS2-n...de hogy ezt Mo-ról hogy lehet majd kivitelezni az egy jó kérdés, én megvárom míg más kikaparja a gesztenyét...

de focit nem szívesen játszok és eddig nem is játszottam neten...szeretem látni a másik ábrázatát előben:)
  • mohus
    most csak az a kérdés ,hogy a te gamepadod-on a jobb analóg kart meg tudod -e nyomni...mint egy gombot, mert az tulajdonképpen az R3 billentyű ha meg mozgatod körbe akkor cselez

tehát fizikailag a jobb hüvelykujjaddal be kell tudni nyomni, ha ez nem megy akkor ezt az ugynevezett 360 fokos szabad passzolási lehetőséget át kell rakni máshova
  • Breki33
    R3 bocsi
  • Breki33
    Na kezd jobban tetszeni de egyvalami nagyon zavar

vannak ezek az R+-asnak nevezett billentyuk

Ráálitottam a jobb analogra, mert szerettem volna ha arra cselez mint a fifaban.

Ami részben megis valósult, de valamikor a jobb analogra is elkezd passzolni. Tehát valamikotr csel vmikor passz.

Ez miért van?
    És meg lehet oldani?
  • Breki33
    Figyi nekem az kéne, hogy a settingsben hogy állitsam be a játékhoz a a gamepad config-ot

nem tud valaki belinkelni egy olyan képet ahol ez látható rendesen konfigurálva?

A csapatneveknél meg ninxcs valami patch ami helyrerakja őket.
    Én nem akarok senkit sehova igazolni, csak az aktuális keretekkel szeretnék játszani.

• Breki33
    látom ez egyik ember rájött hogy róla beszéltem :-)

figyi lehet, de videók alapján megitélni egy játékot dőreség.
    Teleírkálni egy más játék nemis a témáról szoló topicjait ezzel

No Comment.......
    Amúgy én hívtalak ide ha jól tudom mert elsősorban ide való amiról írsz!
  • Breki33
    Figyi most kicsit meg kell védjam nálam hibátlanul fut.

Sztem akiknek nem megy irják le konfigjuk videokártya drivert stb, hátha úgy okosabbak leszunk
    van egy olyan érzésem hogy a többség Geforce2-es kártya lesz, de lehet tévedek.
  • Davidus
    Nem a netröl beszéltem hanem a battle.net-röl:) Az egy ingyenes server ahol több 100000 ember fordul meg egy nap és nyomja a blizzard gémeket:)
  • mohus
    hát a Konami még csak tapogatózik PC-n:)
    MGS2(totál kontrolleres irányításra belőve)...most PES3(lassulgatva)...remélem nem adják fel könnyen

az EA már régóta tudja mi az ábra!!!:)
  • mohus
    "Ez van ez a pc:) De nekem muszáj pc-n játszanom mert konzolon nincs b.net:)"

te ezek olyan szépen elférnek egymás "mellett":)mint két jámbor háziállat + asszony + gyerek:))))

konzolrol netezni igen csak erdekes szemguvvadás/kifolyás lenne:)ha pl olvasni akarnád a 8-as ariel betűket...RGB kábel ide , 100hz oda....
  • mohus
    ja elírtam Roberto Carlos már NEM! Lacros
  • mohus
    "még két kérdés lenne a végére:
    - benne-e van a PES3-ban Szabics Imi nevu újdonsult focitehettségunk??? :)"

nincs, de Király az egyik legjobb kapus a játékban:) lehet hogy leigazolom a Madridba

"- tobb csapatnak és játékosnak szerezték meg a licenceit, mint a korábbi Konamis foci-stuffokban??? Mer´ engem sose zavart, hogy nem minden játékosnak van igazi neve, csak azért kérdem, hogy mennyi játékosnak és team-nek fog kelleni átírni a nevét..."

Igen több:64 ligacsapat van benne. Néhány olasztól eltekintve az összes csapatnév hibás...ezeket át kell írni. Szerencsére a be lehet állítani mellé városneveket(azok nincsenek levédve) amiket mondhat a kommentátor...így nekem a Real Madrid csapatnév kiírás mellett Madridot mond a riporter.

A nevek sztem elég nagy százálékban stimmelnek...Roberto Carlos már Lacros stb.

Neveket semmiképpen se írjál át, mert bizonyos PES pontért majd szabadon igazolgathatsz a ligacsapatok játékosai között. Inkább csak újakat hozzál létre..és azokat tedd be bizonyos csapatokba

A játék óriásit lépett előre a PES2-höz képest, mindenképp szerezd be. Ha a PES2 nagyon bejött, akkor ezt le sem fogod tudni tenni.

A PES3 ban Classic teameket lehet behozni ahogy a PES2ben is csak az volt.

Csapatnevek és PES Shop cuccok
    PES 3 irányítási lista PS2-höz
  • reaper4
    nekem nagyon bejött a demó. sajnos azt kell,hogy mondjam 1-2 dologban lekörözi a fifat (azé sajnos,mert nagy fifa fan vagyok vagy mi).mondjuk azokat a 2d-s nézőket nem kellett volna annyira erőltetni. a belassulást én nem érzékeltem 1024-ben high grafikával.már nagyon várom,hogy kijöjjön.
    ja és persze a fifát is(hiszen a hűség kötelez.)

• zaki
    hát én mint hatalmas focibuzi, kíváncsian installáltam fel a demo-t, mert még nem láttam ezt a game-t, kíváncsi voltam, milyen is a game. Nos, nekem így elsőre jónak tűnt, meg minden, csak nálam is belassult a game, mint atom, így kénytelen voltam letörölni a game-t :( de mondom, nekem az 1. reakcióm az volt kb, hogy: nem rossz, nem rossz. Mikor is jelenik meg a game kb.?
  • renato
    Breki33
    "Csak nembirom azokat az embereket akik anelkul, hogy látták volna pl ezt a demo-t dicsőitik. (Nem Mohusrol beszélek)"

tudod én elég sokat érdeklődtem a game felől, és tőltöttem le egy csomó pes 2-es videót is. meg én azért adok más ember véleményére.
    + amúgyis, nem lehet egy embernek előítélete???!!!
    no comment
  • Marcell
    En elolvastam, de semmi egetvero dolgot nem ir szerintem.

Nalam 640x480-ban, low felbontasban olyan a jatek, mintha gyorsitott felvetelt neznek, de ha foljebb allitok valamit, akkor meg olyan, mintha lassitott felvetel lenne. Egyszoval ez a demo, ugy nem kompatibilis az egyes PC-ken, ahogy van :) Lehet a Konami fejlesztogépén jol futott abban az egy felbontasban, amit ok kiprobaltak (amire irtak a jatekot), de mashol pffff.....

Azt hiszem -ami a kompatibilitast illeti- eddig 1-0 a fifa javara, pedig az se ment mindenhol hibatlanul!
  • lee86
    AKIKNEK LASSÍTOTT FELVÉTELBEN MEGY A JÁTÉK? AZOKNAK EZT A TOPIKOT TUDOM AJÁNLANI: Hátha segít..nekem nem jött össze.. :(
  • Breki33
    Ja beugrott erről mar beszélgattünk veled a Fifa topicban

Igy már kicsit más, de szerintem egy jó focihoz élethű hang is kell.
    De ha titeket nemzavar lezárom ezt a témat.

Ja és no comment P
  • SnEaK MASTER
    Én még a PES2-t nyomom Master League-ben, az én kis Bayern-ocskám tele van jobbnál jobb mai és egykori "bornadrágosok"-kal! :)

A Konami focijátékai iránt fuzodo szerelmem a 2001.-es, PS1-es ISS Pro Evolution 2-nek koszonhetoen alakult ki.

Most a PES2-t nyomom, de miután kiporgettem, rogvest beszerzem a "hármast"! AZ TUTI!!! Egyszeruen azt nem lehet leírni szavakban és mondatokban hogy a Pro Evo mennyire realisztikus, élvezetes és hogy mennyivel jobb mint riválisai!

Grafikai és audio téren szerintem a This is Football ubereli a tobb focistuffot, még a FIFA-t is...

A FIFA egyébként sztem a statisztika-kukacoknak és az arcade-foci mániásoknak jon be...

Apropó 2 kérdésem lenne a PES2-vel kapcsolatban:

-hány német csapat van a Master League ode-ban???
    - lehet-e titkos játékosokat és csapatokat szerezni a Master League-ben??? Pl. a Pro Evo 2-ben meg lehetett szerezni Puskás ocsit (most egyébként o érte kuzdok a gémben), és az ISS Pro Evolution 1-ben Albert Flórit is meg lehetett szerezni...

még két kérdés lenne a végére:
    - benne-e van a PES3-ban Szabics Imi nevu újdonsult focitehettségunk??? :)
    - tobb csapatnak és játékosnak szerezték meg a licenceit, mint a korábbi Konamis foci-stuffokban??? Mer´ engem sose zavart, hogy nem minden játékosnak van igazi neve, csak azért kérdem, hogy mennyi játékosnak és team-nek fog kelleni átírni a nevét...

Elore is koszonom válaszaitokat PES rajongó testvéreim!!!
    :)
  • donpedro
    Én írtam, hogy hang nélkül játszom, mégpedig azért, mert rendszerint éjszaka játszom, és a barátnőm 2 méterre tőlem alszik. Fejhallgatóm van, de egyrészt szar, nem szeretem, másrészt sztem nem a hang tesz szimulációvá egy progit, hanem a játékmenet. A Fifaé sztem nagyon messze van a valódi focitól, és asszem a másik topicban már leírtam, hogy miért.

Szóval ha lehet hanyagoljuk ezt a "no comment" hozzáállást, rendben?
  • Davidus
    Ennek 1 csillagos nehézség szaga van:) Szépen vitte el a zsugát de a védők meg se mozdultak:)
  • Breki33
    Köszi akkor leegközelebb nem próbálok meg segíteni
  • Davidus
    Az a kép 150kb ez meg 1 mega. BMP-t nem divat berakni a fórumokba. Ha engem is basztak már le érte:)
  • Breki33
    EZ dönörű látod ha a DEmoban ilyeneket láttam volna.

Bár ez nekem jobban tetszik: kapus alázás

Lehet ha PS"-öm lenne enis a Fifa-t szinám P
  • Davidus
    Ez van ez a pc:) De nekem muszáj pc-n játszanom mert konzolon nincs b.net:)
  • Breki33
    DEhogy feleslegesen
    félre ne érts
    sztem mi hasonloak vagyunk

MIndakkat szeretnénk két jó focit, csak az egyiket jobban ismerjuk és szeretjük.
    Én kiváncsi vagyok a véleményedre és szivesen veszem a segítségedet.
  • OPM
    ja, bocs... ez lemaradt a végéről:

• Breki33
    mi? :-)
  • Breki33
    Gondolom ez nekem szól :-)

először a negatív kampányra:
    KI akart meggyőzni bárki bárkit is arról, hogy nem jó? :-)
    TE paranoias vagy ember :-)

ÉS azért irok ide és kérdezek mert szeretném, ha lenne mégegy foci ami a Fifa-nak vetélytársa és érdekel
    Ha nem érdekelne a játék akkor nem maradtam volna fent hajnali kettőig, hogy elsők közt megnézzem és nemén segítwettem volna pl ittis másoknak letölteni.

Csak nembirom azokat az embereket akik anelkul, hogy látták volna pl ezt a demo-t dicsőitik. (Nem Mohusrol beszélek)

Masodszor a kép nem az én képen csak sokan panaszkodnak erre és az egyik PES forumbol van, ahol ugylátszik nem zavarja őket, hogy belinkelték.
    Semmi bajom a driveremmel amúgy akkor ,iért cserélném? :-)
    Amúgy úgy látom, hogy ez a régebbi kártyákon különösen a Geforce2 MX-en jön ez elő.
    EZ olyan, mint a FIfaDEmoban a hang.......

Ja igen, a Fifa fórumban szintén nem zavart senkit a linkelés, sőt amikor Lee kérésemre belinkelte ide az irányítást mégnagy méretben akkor is kussba voltál....
    Ennyit erről
    Amúgy demokb 200 megas a kép pár kbyte PPPP

A vasajto csak érzékeltetés volt, és nem a labdának van hangja :-)
    De ha neked ez nem visszhangos..........
  • mohus
    na jó én ebbe nem megyek bele:)egyeztessétek óráitokat illetve gépeiteket:)

én nem értek hozzá, mert NEM akarok PC buherával foglalkozni...nekem a JÁTÉK számít, ami a mellékelt kis videó jól szemléltetett, ezért vettem konzolt mert az én sík vegyész agyam csak a "bekapcsolom és működik" jeleneteket veszi be:) sajnos ez az igazság...

persze jópár forum azért duzzad akkorára, mert a probélmák megoldásával küzdenek és valóban hasznos...én meg itt lököm a rizsát a taktikáról teljesen feleslegesen:)

• Davidus
    Lehet hogy ez a kép egy modból van amiben már le lehet lőni a bírót:)
  • cenobite
    Olyan mintha puska lenne a vállukon. :D
  • Davidus
    1: nálam a labdának nincs vashajó hangja:)

2: Én ilyen gerendás péterekkel nem találkoztam mint amik itt a képen vannak:)

3: Ez bizony PC szal ha az egyik embernél egy rarab hiba nincs a másiknál még lehet jópár:)

Ilyenkor nem 200 megás bmp-vel kéne a fórumot lassítani hanem esetleg leszedni egy másik drivert.