2547
  • Breki33
    1) System Requirements

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Windows 98SE/ME/2000/XP
    Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
    128 MB RAM
    4X CD-ROM Drive
    NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
    DirectX 8.1 compatible sound card
    DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
    640MB free hard disk space

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    Windows 2000/XP
    Intel Pentium IV 1.4GHz processor
    256 MB RAM
    8X CD-ROM Drive
    NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
    DirectX 8.1 compatible sound card
    DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
    1.2GB free hard disk space

SUPPORTED CHIPSETS:
    NVIDIA - GeForce FX (5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
    ATI - Radeon 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500

It may be necessary to update your hardware drivers before playing.
  • Breki33
  • Breki33

The guys over at PES Corner have some new information, screenshots and even InGameVideos (!) of the brandnew football game for PC "Winning Eleven 7 International" by 'Konami' for you.

As reported there're some new graphics visible, like new boots (Adidas Predator PULSE, Adidas F 50, Adidas Predator Lunar -> not sure, Adidas Supernova -> not sure), new kits, faces and hairstyles.
    There are also more licensed teams with original kits, badges, players and names.
    The gameplay has been changed a lot by KONAMI: Beside the "standard-changes" you can experience many new animations (about 20-30 new ones) and an improved passing- and shootingsystem. Passing is faster and more deadly - also the shooting. There are much less handballs and the players run more natural now!
  • shevy
    ti hány csillagon nyomjátok?
  • Davidka
    Kár hogy nekem PC-n van meg és billel nyomom :( Semmit nem értek ezekből a jelekből :( csak alapirányítás megy, de cselezni nem tudok :(
  • Breki33
    bki minden oldalon legalább egyszer szó van róla
  • mohus
    ITT VAN MINDEN AMI AZ IRÁNYÍTÁSHOZ KELL
  • Matthewpamer
    2000 hozzászólást?
  • Breki33
    Olvass vissza
  • Matthewpamer
    húú.elindítom a gamet.aztán már a menüt nem lehet kezelni.alig megy,meg egyszer beindul,azt elkezd pörögni a menü.a meccs meg kibaszott lassú.tök lassan futnak a játékosok.azt se tudom mivel lehet lőni.valaki segítsen!!
  • shevy
    mind1, elég ez is
    Hogy lehet fix modeban, vagyis amikor csak egy embered van, kiválasztani azt a játékost amelyiket irányítani akarod?
  • shevy
    valaki irja már le légyszi az összes cselt, csak néhányat tudok, kösz
  • Breki33
    ITA Superpatch 3.0 A+B!!!!!!!
    Posted on Sunday, February 29 @ 12:44:49 CET by Leo

Are you a Calcio Italiano fan? Well, you can't miss this new Superpatch, that will install in PES3 the full italian Serie A & Serie B!
    These are the complete ITA Superpatch 3.0 A+B features:

Updated 2003-04 rosters (created: Sampdoria, Ancona, Empoli, Modena, Siena, Lecce e Reggina)
    Created all Serie B teams
    Updated kits
    Updated referee kits
    Updated flags
    Updated boots
    Updated Champions League adboards
    Champions League music when players enter the field
    Fixed stadiums' names
    Fixed referees' names
    New scoreboard
  • Breki33
    igazság szerint még nem értem rá keresni
    nemrég jöttem haza
    és most nincs bent a vinyo
    viszont szedem az EPL patch-et meg a Low Conturies patch-et
  • Terminátor14
    kapus...be lehet álítani, hogy automata legyen, vagy neked kelljen vele védeni...;-)
    Breki: Megatláltad ? :)
  • shevy
    valaki megtudja mondani hogy mi az a GK csr? ott van amikor el kell döntened hogy home vagy away leszel
  • Breki33
    Pedig pont tegnap mondta a szakkommentátor, hogy mennyivel élvezetesebb lett.

Pl Inter-Milan nemsemmi mecs volt és milyen gólokkal.
  • LezLee
    Nem tom, nekem annyira az olasz foci nem jön be. Talán a Roma játéka tetszik leginkább, de nem vagyok Roma-szurkoló. Inkább az angol, és a spanyol focit szeretem. Olasz meccset nem is láttam mostanában.
  • Breki33
    azóta szurkolok nekik

de mondjuk fura, mert szurkoltam a Van Basten-es Milannak is. DE akkoris forza Juve. Amúgy a MIlan-t mostis kedvelem csak nem annyira mint őket.
  • LezLee
    Csak a régi Juve-nak szurkoltál, vagy a mostaninak is?
  • Breki33
    Talán mert játszott ott egy PLatini és egy Boniek
    Dino Zoff-ról neis beszéljünk
  • LezLee
    Vajon mért érzem úgy, hogy TE egy vérbeli Juve drukker vagy? :)))))))
  • Breki33
  • Breki33
  • LezLee
    Ha van fent, szedd le az ace mega codec packot, és tegyél fel k-lite codec packot, és akkor nem fog kifagyni az intro előtt. Az ace eltávolításánál használj agressive removert, mert máshogy nem lesz jó.
  • joe69
    bocsi csak nem akartam keresgélni, mondanál 1 hozzászólásszámot plz
  • LezLee
    Ötlet? Talán vissza kéne olvasni a topicot, ugyanis vagy 30000-szer le lett már írva, hogy mi a megoldás, úgyhogy nem árt ha visszaolvasol, mielőtt ilyeneket írsz.
  • joe69
    help somebody!
    konami logo után kifagyok, 1.3-as peccset már felraktam, nem ért semmit, vga-m 9600xt catalyst 4.1-gyel
    valami ötlet?
  • Breki33
  • SnEaK MASTER
    Nem tudja valaki, hogy egy saját készítésu játékost (Edit Mode-ban a Create Player módusz), hogyan lehet betenni, becserélni egy klubcsapatba???
    Mert én még régebben kreáltam egy Hamit Altintop-ot (saját kezuleg, hehe...), és a torok válogatottba még sikerult beraknom, de a Schalke 04-be már nem...

Megkoszonném, ha segítenétek nékem!
  • Breki33
    1. vedd le a frekit (hosszú távon nem javasolt)
    2. Hardware accelerationt rakd basic-re
    3. Szedd le a speed up patchet (állitólag Ben Johnsonjaid lesznek)
  • LezLee
    akkor rakd mediumra :))))))
  • RemX
    szevasztok!!!!!!!!

tudom hogy már sok szó volt róla... de valahogy sikerült megoldani ezt a belassulás dolgot? :)
    Havernak 1.6 CErkája van Gef4 Mx400-al és qrvára lelassul... Ha Low-ra rakom akkor meg túl gyors... leszedtem az 1.3as peccset de nem sokatr segített a dolog....
    Lécccccci valami helpet nyomjatok!!! köszike!
  • mate
    1, Hol lehet állítani a cursor change-t ?
    Találtam egy cursor change speed menüpopntot, amit át is állítottam manualra, de ezután többnyire ő váltogatta az irányított játékosaimat.
    2, Miért nem a labdához legközelebbire vált ? Lehet ezt is valahol állítani ?
  • akoska
    Ja és az ifikről adjatok már be egy képet mer én nem találtam meg amit mondtatok!!
  • akoska
    Értem de 100GB üres helyem van :|
  • Breki33
    ugye érted az utolsó mondatot?
  • akoska
    ÍÍÍGY CSINÁLTAM !!
    EZT ÍRJA:
    There is no room for this file
    Use the rebuild function to reserve more spaces
  • LezLee
    Ha a BGM_1.bin-t akarod berakni, akkor az ASF Explorer keresőjébe beírod a nevét, és amit kiad, ott megkeresed az ugyanilyen nevű eredeti fájlt és ráklikkelsz (kijelölöd). És most nyomod meg, hogy import file és választod ki az új BGM-et. Így már mennie kell, amúgy mindennél így kell csinálni, különben nem lesz jó.
  • akoska
    Megszeretném kérdezni miért nem tudom betenni a soundpatchet(BGM_1.bin,BGM_2.bin stb.)
    ezt írja
    Import File
    There is no room for this file
    Use the rebuild function to reserve more spaces
    LÉGYSZI SEGÍTSETEK!