Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. vedd le a frekit (hosszú távon nem javasolt)
2. Hardware accelerationt rakd basic-re
3. Szedd le a speed up patchet (állitólag Ben Johnsonjaid lesznek)
2. Hardware accelerationt rakd basic-re
3. Szedd le a speed up patchet (állitólag Ben Johnsonjaid lesznek)
szevasztok!!!!!!!!
tudom hogy már sok szó volt róla... de valahogy sikerült megoldani ezt a belassulás dolgot? :)
Havernak 1.6 CErkája van Gef4 Mx400-al és qrvára lelassul... Ha Low-ra rakom akkor meg túl gyors... leszedtem az 1.3as peccset de nem sokatr segített a dolog....
Lécccccci valami helpet nyomjatok!!! köszike!
tudom hogy már sok szó volt róla... de valahogy sikerült megoldani ezt a belassulás dolgot? :)
Havernak 1.6 CErkája van Gef4 Mx400-al és qrvára lelassul... Ha Low-ra rakom akkor meg túl gyors... leszedtem az 1.3as peccset de nem sokatr segített a dolog....
Lécccccci valami helpet nyomjatok!!! köszike!
1, Hol lehet állítani a cursor change-t ?
Találtam egy cursor change speed menüpopntot, amit át is állítottam manualra, de ezután többnyire õ váltogatta az irányított játékosaimat.
2, Miért nem a labdához legközelebbire vált ? Lehet ezt is valahol állítani ?
Találtam egy cursor change speed menüpopntot, amit át is állítottam manualra, de ezután többnyire õ váltogatta az irányított játékosaimat.
2, Miért nem a labdához legközelebbire vált ? Lehet ezt is valahol állítani ?
Ja és az ifikrõl adjatok már be egy képet mer én nem találtam meg amit mondtatok!!
FOREVER!!! CHAMPIONSHIP MANAGER !!!FOREVER
ÍÍÍGY CSINÁLTAM !!
EZT ÍRJA:
There is no room for this file
Use the rebuild function to reserve more spaces
EZT ÍRJA:
Ha a BGM_1.bin-t akarod berakni, akkor az ASF Explorer keresõjébe beírod a nevét, és amit kiad, ott megkeresed az ugyanilyen nevû eredeti fájlt és ráklikkelsz (kijelölöd). És most nyomod meg, hogy import file és választod ki az új BGM-et. Így már mennie kell, amúgy mindennél így kell csinálni, különben nem lesz jó.
Megszeretném kérdezni miért nem tudom betenni a soundpatchet(BGM_1.bin,BGM_2.bin stb.)
ezt írja
Import File
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
ezt írja
Import File
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
Csumeee! Mit csináljak akkor ha túl gyors a játék?!?!!? JElenleg 1024*768-ban játszom minden maxon van... Athlon 2400-es és Gef4 ti4200... hogyan lassítsam le?!?!?! :)
A PS2 joyt nem véletlenül írtam. Nem "hámlik", nem fárasztja annyira a kezed és elnyûhetetlen....
egy USB konverterrel a PC is látja...
egy USB konverterrel a PC is látja...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
szia
mire észrevettem, már angolul is megvolt, így nem erõlködtem a fordításon. ritkábban nézek be a fórumba, most épp a szakdolit írom. én csak úgy veszek másik gamepadot ha beszámítják a régit, ha nem javítható a jótállás ideje alatt kérhetek cserét, pénzt vissza stb. vannak lehetõségek, majd kiderül... ja ez a sima egy analóg karos Action Gamepad tavaly áprilisi és ilyen szerintem már nem is létezik, tehát a csere az elég érdekes lesz...
mire észrevettem, már angolul is megvolt, így nem erõlködtem a fordításon. ritkábban nézek be a fórumba, most épp a szakdolit írom. én csak úgy veszek másik gamepadot ha beszámítják a régit, ha nem javítható a jótállás ideje alatt kérhetek cserét, pénzt vissza stb. vannak lehetõségek, majd kiderül... ja ez a sima egy analóg karos Action Gamepad tavaly áprilisi és ilyen szerintem már nem is létezik, tehát a csere az elég érdekes lesz...
szia
pont a múltkor emlegettelek a másikban
lett volna egy kis fordítás P
Amúgy a hiba sajna tipikus ezért vettem a másikat
Igy mig egyiken ülnek másikon játszok.
DE eddig csak Dual A.-nál halottam errõl.
A másiknál viszont nincs gomb az analogon
pont a múltkor emlegettelek a másikban
lett volna egy kis fordítás P
Amúgy a hiba sajna tipikus ezért vettem a másikat
Igy mig egyiken ülnek másikon játszok.
DE eddig csak Dual A.-nál halottam errõl.
A másiknál viszont nincs gomb az analogon
kezdem úgy látni a panaszok alapján, hogy a Logitech gamepadoknál az analóg kar egy idõ után "meghülyül". én tavaly vettem egy action-t és a múlt héten vittem vissza (még van rá jótállás) nézzék már meg. össze-vissza ugrál a teszt képernyõn, nem lehet a "kockában" szépen körbe vinni, mert cikk-cakk-ban ugrál. ha felfelé nyomom, elõször csinál egy lefelémozgást stb. holnap kell érdeklõdnöm, kiváncsi leszek mi a vége. kicsit off, de talán sokakat érinthet.
DualShock 2-t
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Némely egyének a névtelenséget, az arctalanságot, és lenyomozhatatlanságot biztosító Internet mögé bújva élik ki frusztrációikat, perverzióikat, és furcsa hajlamaikat. Na ez most nagyon Off volt :)))
ON
ON
Ja, még te voltál a köcsög, meg bunkó, hogy segíteni próbáltál neki. Szomorúú, de már én is összefutottam nem is egy ilyennel.
hát ez at úriember faszfejnek nevezett P
mintha én tehetnék róla, hogy nem képes normálisan leszedni az ace-t és felrakni a k-lite-t
mintha én tehetnék róla, hogy nem képes normálisan leszedni az ace-t és felrakni a k-lite-t
Nem éppen. Pénzügy és számvitel. A számítástechnikához hülye vagyok :))))) Amúgy két hete mást sem csinálok mint jogszabályokat magolok, a vizsgára, de minek? :)))
<FoP|forzajuve> bazdemeg
<FoP|forzajuve> breki
<FoP|forzajuve> vagy ki az édes faszom vagy
<FoP|forzajuve> most
<FoP|forzajuve> összekuszálódott
<FoP|forzajuve> az össze codec
<FoP|forzajuve> és egyik filmem se jó
<FoP|forzajuve> thx...
<Breki> Breki vagyok
<Breki> temeg kisfiu ha nem szedted le rendesen az ace-t agressive removerrel arról nem én tehetek
<FoP|forzajuve> <23:55:29>23:55:29> 3-<9+Breki3>- 14k-lite kell neki
<FoP|forzajuve> azt adtam neki bazmeg
<FoP|forzajuve> k-litot
<FoP|forzajuve> a játék maradt szar
<FoP|forzajuve> és már a filmek is szark
<FoP|forzajuve> télleg tudsz te valamit
<FoP|forzajuve> szétbaszni mindent
no comment
de énvagyok a hülye, hogy próbálok segíteni...
Én áruló? :)))
Majd akkor mondd ezt, amikor azt mondom (nemsokára), hogy minden idõmet a fifával töltöm :)))
Majd akkor mondd ezt, amikor azt mondom (nemsokára), hogy minden idõmet a fifával töltöm :)))
Szerintem jó ez is, a manual passzt nem szoktam használni, de ha akarom beállítom valamelyik gombra, úgyhogy az se gond. Különben is mostanában inkább az nba-nak hódolok :)))
Hát viszont a PES-hez lehet hogy jobb az mivel most látom, hogy az analogok itt nem funkcionálnak gomként
és ez kell manuál passzhoz
és ez kell manuál passzhoz
Tudod mi a poén? Az, hogy kb. 5 perce hívtak a pcland-tõl, hogy megjött a dual action, és mikor szállíthatják ki. Hát majdnem hanyatt dobtam magam :))) Ilyen nincs. De szerintem jobban jártam ezzel a gamepaddal, valahogy profibbnak tûnik, mint a dual.
Szerintem baromi jó gémpad, kezdem megszokni, bár még nem az igazi. Csak azért imádkozom, hogy bírja cérnával a két analóg joy, elég sérülékenynek tûnik nekem.
Beleraktad mind a 4 elemet? :))))
Amúgy van hozzá ha minden igaz egy rajz, amelyik mutatja, hogy hogyan kell belerakni az elemeket. Azt nézted?
Amúgy van hozzá ha minden igaz egy rajz, amelyik mutatja, hogy hogyan kell belerakni az elemeket. Azt nézted?