2547
-
#2427 1) System Requirements
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 98SE/ME/2000/XP
Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)
128 MB RAM
4X CD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
640MB free hard disk space
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows 2000/XP
Intel Pentium IV 1.4GHz processor
256 MB RAM
8X CD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
1.2GB free hard disk space
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce FX (5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti, GeForce3
ATI - Radeon 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
It may be necessary to update your hardware drivers before playing. -
#2426 -
The guys over at PES Corner have some new information, screenshots and even InGameVideos (!) of the brandnew football game for PC "Winning Eleven 7 International" by 'Konami' for you.
As reported there're some new graphics visible, like new boots (Adidas Predator PULSE, Adidas F 50, Adidas Predator Lunar -> not sure, Adidas Supernova -> not sure), new kits, faces and hairstyles.
There are also more licensed teams with original kits, badges, players and names.
The gameplay has been changed a lot by KONAMI: Beside the "standard-changes" you can experience many new animations (about 20-30 new ones) and an improved passing- and shootingsystem. Passing is faster and more deadly - also the shooting. There are much less handballs and the players run more natural now!
-
#2424 ti hány csillagon nyomjátok?
-
#2423 Kár hogy nekem PC-n van meg és billel nyomom :( Semmit nem értek ezekből a jelekből :( csak alapirányítás megy, de cselezni nem tudok :( -
#2422 bki minden oldalon legalább egyszer szó van róla
-
#2421 ITT VAN MINDEN AMI AZ IRÁNYÍTÁSHOZ KELL -
#2420 2000 hozzászólást? -
#2419 Olvass vissza -
#2418 húú.elindítom a gamet.aztán már a menüt nem lehet kezelni.alig megy,meg egyszer beindul,azt elkezd pörögni a menü.a meccs meg kibaszott lassú.tök lassan futnak a játékosok.azt se tudom mivel lehet lőni.valaki segítsen!! -
#2417 mind1, elég ez is
Hogy lehet fix modeban, vagyis amikor csak egy embered van, kiválasztani azt a játékost amelyiket irányítani akarod? -
#2416 valaki irja már le légyszi az összes cselt, csak néhányat tudok, kösz -
#2415 ITA Superpatch 3.0 A+B!!!!!!!
Posted on Sunday, February 29 @ 12:44:49 CET by Leo
Are you a Calcio Italiano fan? Well, you can't miss this new Superpatch, that will install in PES3 the full italian Serie A & Serie B!
These are the complete ITA Superpatch 3.0 A+B features:
Updated 2003-04 rosters (created: Sampdoria, Ancona, Empoli, Modena, Siena, Lecce e Reggina)
Created all Serie B teams
Updated kits
Updated referee kits
Updated flags
Updated boots
Updated Champions League adboards
Champions League music when players enter the field
Fixed stadiums' names
Fixed referees' names
New scoreboard
-
#2414 igazság szerint még nem értem rá keresni
nemrég jöttem haza
és most nincs bent a vinyo
viszont szedem az EPL patch-et meg a Low Conturies patch-et -
#2413 kapus...be lehet álítani, hogy automata legyen, vagy neked kelljen vele védeni...;-)
Breki: Megatláltad ? :) -
#2412 valaki megtudja mondani hogy mi az a GK csr? ott van amikor el kell döntened hogy home vagy away leszel -
#2411 Pedig pont tegnap mondta a szakkommentátor, hogy mennyivel élvezetesebb lett.
Pl Inter-Milan nemsemmi mecs volt és milyen gólokkal. -
#2410 Nem tom, nekem annyira az olasz foci nem jön be. Talán a Roma játéka tetszik leginkább, de nem vagyok Roma-szurkoló. Inkább az angol, és a spanyol focit szeretem. Olasz meccset nem is láttam mostanában. -
#2409 azóta szurkolok nekik
de mondjuk fura, mert szurkoltam a Van Basten-es Milannak is. DE akkoris forza Juve. Amúgy a MIlan-t mostis kedvelem csak nem annyira mint őket. -
#2408 Csak a régi Juve-nak szurkoltál, vagy a mostaninak is? -
#2407 Talán mert játszott ott egy PLatini és egy Boniek
Dino Zoff-ról neis beszéljünk -
#2406 Vajon mért érzem úgy, hogy TE egy vérbeli Juve drukker vagy? :)))))))
-
#2405 -
#2404 -
#2403 Ha van fent, szedd le az ace mega codec packot, és tegyél fel k-lite codec packot, és akkor nem fog kifagyni az intro előtt. Az ace eltávolításánál használj agressive removert, mert máshogy nem lesz jó. -
joe69 #2402 bocsi csak nem akartam keresgélni, mondanál 1 hozzászólásszámot plz -
#2401 Ötlet? Talán vissza kéne olvasni a topicot, ugyanis vagy 30000-szer le lett már írva, hogy mi a megoldás, úgyhogy nem árt ha visszaolvasol, mielőtt ilyeneket írsz. -
joe69 #2400 help somebody!
konami logo után kifagyok, 1.3-as peccset már felraktam, nem ért semmit, vga-m 9600xt catalyst 4.1-gyel
valami ötlet? -
#2399 -
SnEaK MASTER #2398 Nem tudja valaki, hogy egy saját készítésu játékost (Edit Mode-ban a Create Player módusz), hogyan lehet betenni, becserélni egy klubcsapatba???
Mert én még régebben kreáltam egy Hamit Altintop-ot (saját kezuleg, hehe...), és a torok válogatottba még sikerult beraknom, de a Schalke 04-be már nem...
Megkoszonném, ha segítenétek nékem! -
#2397 1. vedd le a frekit (hosszú távon nem javasolt)
2. Hardware accelerationt rakd basic-re
3. Szedd le a speed up patchet (állitólag Ben Johnsonjaid lesznek) -
#2396 akkor rakd mediumra :)))))) -
#2395 szevasztok!!!!!!!!
tudom hogy már sok szó volt róla... de valahogy sikerült megoldani ezt a belassulás dolgot? :)
Havernak 1.6 CErkája van Gef4 Mx400-al és qrvára lelassul... Ha Low-ra rakom akkor meg túl gyors... leszedtem az 1.3as peccset de nem sokatr segített a dolog....
Lécccccci valami helpet nyomjatok!!! köszike! -
mate #2394 1, Hol lehet állítani a cursor change-t ?
Találtam egy cursor change speed menüpopntot, amit át is állítottam manualra, de ezután többnyire ő váltogatta az irányított játékosaimat.
2, Miért nem a labdához legközelebbire vált ? Lehet ezt is valahol állítani ? -
#2393 Ja és az ifikről adjatok már be egy képet mer én nem találtam meg amit mondtatok!! -
#2392 Értem de 100GB üres helyem van :| -
#2391 ugye érted az utolsó mondatot? -
#2390 ÍÍÍGY CSINÁLTAM !!
EZT ÍRJA:
There is no room for this file
Use the rebuild function to reserve more spaces -
#2389 Ha a BGM_1.bin-t akarod berakni, akkor az ASF Explorer keresőjébe beírod a nevét, és amit kiad, ott megkeresed az ugyanilyen nevű eredeti fájlt és ráklikkelsz (kijelölöd). És most nyomod meg, hogy import file és választod ki az új BGM-et. Így már mennie kell, amúgy mindennél így kell csinálni, különben nem lesz jó. -
#2388 Megszeretném kérdezni miért nem tudom betenni a soundpatchet(BGM_1.bin,BGM_2.bin stb.)
ezt írja
Import File
There is no room for this file
Use the rebuild function to reserve more spaces
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!