2547
-
donpedro #451 :) -
#450 fifázunk :-))))))))
kijött a NOCD -
donpedro #449 Na, mi van, mindenki eltűnt? -
donpedro #448 Kezdek belejönni! 4 csillagon 5-1 ide. Igaz volt benne 2 11-es is. -
donpedro #447 Elvileg lenyomtam a save replay-t, de nem találtam meg, hogy hol lehetne megnézni.
Lőni úgy szoktam, hogy csak kb. a feléig nyomom az erőt, vagy még addig se. Így rendszerint egy közepesen erős, félmagas lövés lesz belőle. Bár néha elkapkodom, és akkor kirúgja a stadionból.
A 4 csillag elég szemét tud lenni, az első meccset 9-3-ra buktam. Nagyon szar, amikor az ellenfél csatára fél percig forgolódik a kapum előtt.
A másik gondom, hogy a középpályássorom nem nagyon akar visszajönni védekezni. Lassan kocognak visszafelé, de nem érnek oda időben, ezzel szemben a gép játékosai közül néha 8-9 is a saját tizenhatosán belül védekezik, és rendre blokkolják a lövéseimet.
Szabadrúgásra még mindig nincs tippje valakinek? Nekem még mindig csak sorfal, vagy fölé lett belőle. -
#446 hmmmmmmmmmmm
-
#445 1. Ezekról csináljatok már mentést
2. Bill-el hogy tzudsz te lőni? -
donpedro #444 Na, tényleg itt az ideje a fokozatváltásnak, 5-0-ra megvertem a németeket 3 csillagon, és belőttem eddigi legszebb gólomat:
A középpályán szerztünk labdát, amit Scholes egyből Heskey-hez továbbított. Ő mintegy 35 méterre a kaputól átvette, és azonnal megjátszotta a jobbszélen teljesen üresen ácsorgó Owent. Az ifjú aranylabdás futás közben átvette a labdát, majd megiramodott a kapu felé. Már belül járt a vonalon, amikor az egyik német védő kezdett a közelébe érni, ezért Owen tolt egyet a labdán kifelé, és ezután egy szenzációs löketet küldött a rövid felsőbe, a kimozduló Kahn mellet, úgy 13 méterről.
Gyönyörű találat volt, alig hittem a szememnek... :)
Na most megyek, és megaláztatom magam egy fokozattal feljebb. :) -
donpedro #443 Nálam hátvéd még nem lőtt gólt a géptől, viszont az tény, hogy néha a támadói begorombulnak. Volt olyan, hogy az ellenfél csatára kb. 30-40 másodpercen át rohangált ide-oda a tizenhatosom előtt, a védőim futottak a szerjózsa minden irányába, aztán végül csak sikerült tisztára játszania magát, és gól is lett belőle.
Bizonyos pontig ez a saját bénaságomnak is köszönhető, de azért egy picit kkor is túlzás.
Mindezek ellenére nekem még mindig tetszik, és épp a Cpu játéka at, amiben sztem ez at eddigi legjobb progi. -
SnEaK MASTER #442 A francba!
Akkor majd átírom magam, mint ahogy azt a PES2-ben is tettem... Esetleg a PES2 option file edited players adatait nem lehetne átvarázsolni a PES3 option file-jára???
Elore is KOSZ! -
#441 Leszorítani hogyan lehet? -
#440 sztem te a felét se olvastad el annak amit mohus irt
pl a lövést le lehet sőt kell szoritani -
#439 Nem tudom mit vagytok oda ezért a szarért. A CPU játéka tök röhej. Ha sehogy se tud eljutni a kapuig, akkor megindul az egyik hátvéddel, kicselezi az összes játékosomat és berúgja. Tök reális. De ha nem így szerez gólt, akkor a már előbb leírt módszerrel felviszi a szélen és egy tökéletes beadással (10-ből 9 az, nálam 10-ből 1) befejeli.Lövésekkel nem is érdemes próbálkozni, mind fölé megy, hiába nyomom meg a lövés gombot csak egy pillanatra is. Az is tök röhej, hogy mikor kontrázok és futok 1000-rel fölfelé, addig a csapattársak szépen ráérősen sétálnak. -
#438 ja tele van a forum a panaszokkal
de vigyázz a 60 hz nem tul jo ám a szemnek -
#436 Hát már belinkeltem ide.
388 -
#435 Breki tudnál mondani egy linket, ahonnan leszedhetem ezt a Refreshlockot. Megpróbálom, hátha működik. -
hogylehet ezt cserélni és miez? -
#433 Ezek mit jelentenek?
-
#432 mohus azt mond meg ilyet mivel lehet
jobb analoggal ivelem aztán durr neki?
És hogy lehet így leszorítani? -
#431 Én nemtom nálam nemvolt semmi baja fixáltam a herzet aztan lassult be
visszavettem ujra jo lett
szerintem Refreshlock-al lödd be egyszer 60-ra es nézd meg úgy
Ja ezt nézzétek meg:
Shcoles kapás -
#430 Mármint a demo -
#429 Igen Nvidiam van. Levettem 60 Hz-re és kikapcsoltam a Rivatunerral a V-syncet és az Antialiasingot. És ugyanúgy lassú továbbra is, pedig 640X480-ban nyomom. Nem értem mi lehet a probléma. Remélem a fullban ilyen nem lesz, mert a Fifa 2004 akadásmentesen fut. -
#428 akkor én már nem értelek titeket
vagy lehet nem, NVidiatok van?
-
#426 én leírtam
nem tehetek róla, hogy nem csináljátok
-
#425 Na akkor lenne oly szíves valaki és elmondaná, hogy mit kell csináljak, hogy ne lassuljon be a játék. Részletesen ha lehet. Köszi. Előre is. -
#422 most azonnal lemegyek a sarki büféshez és veszek 1 másik monitort :) -
#421 naazé :-) -
#420 1024x768-ban. most gyorsan megnéztem és 1280x1024-ben csak 85-öt tud :(( :)) -
#419 100-on 1280*1204ben? :-) -
#418 nem érted. én folyamatosan 100hz-en hajtom és így csinálta 1x.máskor lassulás, fagyás (monjuk fagyás akkor sem volt.)nem volt. -
#417 pont ha használod lassul
vissza kell venni 75-re és 98-as modban nyomni -
#416 az a poén h én használok, de így is csinálta (belassulást) igaz csak 1x. valamikor meg annyira gyors h csak kapkodom a fejem.
remélem a véglegesben ki van(lesz) javítva. -
#415 Nem sohase fagy le
de érdekes más is ezt mondta akinek lassu volt
Akinek megy simán irja be má használ-e refreshlock-ot.
Amugy kijött a Spanyol mez :-) -
donpedro #414 Nekem akkor lassult be, amikor más kamerára váltottam. Átraktam valamelyik broadcastosra, és ettől teljesen lelassult. Visszatettem normálra, és ismét normális lett, de amikor levegőbe emelkedett a labda újra belassult. Aztán újraindítottam, és megint nincs semmi baja. (normálon persze) -
#413 Nezzetek csak be a Fifa 2004 topicba!? :D -
#412 Kiprobaltam 60hz-en, nalam semmi nem valtozott!
(Amugy nalatok is mindig lefagy, ha jatekon belul Return to windows-ra kattintotok?) -
#411 ne is mond. Amióta 100Hz-en konzolozom már fél óránál többet is tudok egyszerre játszani:) a régebbi 50Hz szemforgató volt -
#410 Amugy a soccergames forum is ezt mondja de ők 60hz irtak ez számomra eddig hülyeségnek tűnt.
De szerencsére 75-is jó nekem.
Valószinű eddig is azzal ment és akinek jó annak valoszinűleg van fix képfrissitése a játékokban.
Ilyesmi lehet az oka annak is, hogy valakinek win98-on megy XP-n nem -
#409 igen ezt mondom
de most igy lassan jo is volt 4-0-ra nyertem az angolokkal és volt pá szép kapáslövésem.
Igy be tudom gyakorolni aztán gyorsban használni. -
#408 MI??? A monitor frekvenciajat allitgatva lassul/gyorsul????