2547
  • donpedro
    :)
  • Breki33
    fifázunk :-))))))))

kijött a NOCD
  • donpedro
    Na, mi van, mindenki eltűnt?
  • donpedro
    Kezdek belejönni! 4 csillagon 5-1 ide. Igaz volt benne 2 11-es is.
  • donpedro
    Elvileg lenyomtam a save replay-t, de nem találtam meg, hogy hol lehetne megnézni.

Lőni úgy szoktam, hogy csak kb. a feléig nyomom az erőt, vagy még addig se. Így rendszerint egy közepesen erős, félmagas lövés lesz belőle. Bár néha elkapkodom, és akkor kirúgja a stadionból.

A 4 csillag elég szemét tud lenni, az első meccset 9-3-ra buktam. Nagyon szar, amikor az ellenfél csatára fél percig forgolódik a kapum előtt.

A másik gondom, hogy a középpályássorom nem nagyon akar visszajönni védekezni. Lassan kocognak visszafelé, de nem érnek oda időben, ezzel szemben a gép játékosai közül néha 8-9 is a saját tizenhatosán belül védekezik, és rendre blokkolják a lövéseimet.

Szabadrúgásra még mindig nincs tippje valakinek? Nekem még mindig csak sorfal, vagy fölé lett belőle.
  • Breki33
    hmmmmmmmmmmm
  • Breki33
    1. Ezekról csináljatok már mentést
    2. Bill-el hogy tzudsz te lőni?
  • donpedro
    Na, tényleg itt az ideje a fokozatváltásnak, 5-0-ra megvertem a németeket 3 csillagon, és belőttem eddigi legszebb gólomat:

A középpályán szerztünk labdát, amit Scholes egyből Heskey-hez továbbított. Ő mintegy 35 méterre a kaputól átvette, és azonnal megjátszotta a jobbszélen teljesen üresen ácsorgó Owent. Az ifjú aranylabdás futás közben átvette a labdát, majd megiramodott a kapu felé. Már belül járt a vonalon, amikor az egyik német védő kezdett a közelébe érni, ezért Owen tolt egyet a labdán kifelé, és ezután egy szenzációs löketet küldött a rövid felsőbe, a kimozduló Kahn mellet, úgy 13 méterről.

Gyönyörű találat volt, alig hittem a szememnek... :)

Na most megyek, és megaláztatom magam egy fokozattal feljebb. :)
  • donpedro
    Nálam hátvéd még nem lőtt gólt a géptől, viszont az tény, hogy néha a támadói begorombulnak. Volt olyan, hogy az ellenfél csatára kb. 30-40 másodpercen át rohangált ide-oda a tizenhatosom előtt, a védőim futottak a szerjózsa minden irányába, aztán végül csak sikerült tisztára játszania magát, és gól is lett belőle.

Bizonyos pontig ez a saját bénaságomnak is köszönhető, de azért egy picit kkor is túlzás.

Mindezek ellenére nekem még mindig tetszik, és épp a Cpu játéka at, amiben sztem ez at eddigi legjobb progi.
  • SnEaK MASTER
    A francba!
    Akkor majd átírom magam, mint ahogy azt a PES2-ben is tettem... Esetleg a PES2 option file edited players adatait nem lehetne átvarázsolni a PES3 option file-jára???

Elore is KOSZ!
  • mazsa
    Leszorítani hogyan lehet?
  • Breki33
    sztem te a felét se olvastad el annak amit mohus irt

pl a lövést le lehet sőt kell szoritani
  • mazsa
    Nem tudom mit vagytok oda ezért a szarért. A CPU játéka tök röhej. Ha sehogy se tud eljutni a kapuig, akkor megindul az egyik hátvéddel, kicselezi az összes játékosomat és berúgja. Tök reális. De ha nem így szerez gólt, akkor a már előbb leírt módszerrel felviszi a szélen és egy tökéletes beadással (10-ből 9 az, nálam 10-ből 1) befejeli.Lövésekkel nem is érdemes próbálkozni, mind fölé megy, hiába nyomom meg a lövés gombot csak egy pillanatra is. Az is tök röhej, hogy mikor kontrázok és futok 1000-rel fölfelé, addig a csapattársak szépen ráérősen sétálnak.
  • Breki33
    ja tele van a forum a panaszokkal

de vigyázz a 60 hz nem tul jo ám a szemnek
  • Breki33
    Hát már belinkeltem ide.

388
  • LezLee
    Breki tudnál mondani egy linket, ahonnan leszedhetem ezt a Refreshlockot. Megpróbálom, hátha működik.
  • Breki33

hogylehet ezt cserélni és miez?
  • Breki33
    Ezek mit jelentenek?
  • Breki33
    mohus azt mond meg ilyet mivel lehet
    jobb analoggal ivelem aztán durr neki?
    És hogy lehet így leszorítani?
  • Breki33
    Én nemtom nálam nemvolt semmi baja fixáltam a herzet aztan lassult be
    visszavettem ujra jo lett
    szerintem Refreshlock-al lödd be egyszer 60-ra es nézd meg úgy

Ja ezt nézzétek meg:
    Shcoles kapás
  • LezLee
    Mármint a demo
  • LezLee
    Igen Nvidiam van. Levettem 60 Hz-re és kikapcsoltam a Rivatunerral a V-syncet és az Antialiasingot. És ugyanúgy lassú továbbra is, pedig 640X480-ban nyomom. Nem értem mi lehet a probléma. Remélem a fullban ilyen nem lesz, mert a Fifa 2004 akadásmentesen fut.
  • Breki33
    akkor én már nem értelek titeket
    vagy lehet nem, NVidiatok van?

• Breki33
    én leírtam
    nem tehetek róla, hogy nem csináljátok
  • LezLee
    Na akkor lenne oly szíves valaki és elmondaná, hogy mit kell csináljak, hogy ne lassuljon be a játék. Részletesen ha lehet. Köszi. Előre is.
  • reaper4
    most azonnal lemegyek a sarki büféshez és veszek 1 másik monitort :)
  • Breki33
    naazé :-)
  • reaper4
    1024x768-ban. most gyorsan megnéztem és 1280x1024-ben csak 85-öt tud :(( :))
  • Breki33
    100-on 1280*1204ben? :-)
  • reaper4
    nem érted. én folyamatosan 100hz-en hajtom és így csinálta 1x.máskor lassulás, fagyás (monjuk fagyás akkor sem volt.)nem volt.
  • Breki33
    pont ha használod lassul

vissza kell venni 75-re és 98-as modban nyomni
  • reaper4
    az a poén h én használok, de így is csinálta (belassulást) igaz csak 1x. valamikor meg annyira gyors h csak kapkodom a fejem.
    remélem a véglegesben ki van(lesz) javítva.
  • Breki33
    Nem sohase fagy le

de érdekes más is ezt mondta akinek lassu volt

Akinek megy simán irja be má használ-e refreshlock-ot.

Amugy kijött a Spanyol mez :-)
  • donpedro
    Nekem akkor lassult be, amikor más kamerára váltottam. Átraktam valamelyik broadcastosra, és ettől teljesen lelassult. Visszatettem normálra, és ismét normális lett, de amikor levegőbe emelkedett a labda újra belassult. Aztán újraindítottam, és megint nincs semmi baja. (normálon persze)
  • Marcell
    Nezzetek csak be a Fifa 2004 topicba!? :D
  • Marcell
    Kiprobaltam 60hz-en, nalam semmi nem valtozott!

(Amugy nalatok is mindig lefagy, ha jatekon belul Return to windows-ra kattintotok?)
  • mohus
    ne is mond. Amióta 100Hz-en konzolozom már fél óránál többet is tudok egyszerre játszani:) a régebbi 50Hz szemforgató volt
  • Breki33
    Amugy a soccergames forum is ezt mondja de ők 60hz irtak ez számomra eddig hülyeségnek tűnt.

De szerencsére 75-is jó nekem.

Valószinű eddig is azzal ment és akinek jó annak valoszinűleg van fix képfrissitése a játékokban.

Ilyesmi lehet az oka annak is, hogy valakinek win98-on megy XP-n nem
  • Breki33
    igen ezt mondom

de most igy lassan jo is volt 4-0-ra nyertem az angolokkal és volt pá szép kapáslövésem.
    Igy be tudom gyakorolni aztán gyorsban használni.
  • Marcell
    MI??? A monitor frekvenciajat allitgatva lassul/gyorsul????