2547
  • zaki
    3.9 Giga? ez komoly? hány cd-s lesz a game? 3-4?
  • toMpEr
    keszuljetek, 3.9 giga!
  • Davidus
    1 héten belül jön a game ugye? Mondjátok hogy igen:D
  • Breki33
  • Breki33
    Énis viszont Johan Cr.-t birtam mikor ott volt edző.

Ha jól emléxem akkor volt Romario Sztoicskov........nyammmm
  • donpedro
    Jól mondod cimbora!!!

Van Gaal-t kimondottan rühellem, a Barcát meg nagyon csípem, szóval alig vártam, hogy eltünjön onnan az a szerencsétlen.
  • mohus
    "a mondat elso fele tévedés a második találó"

hát Breki sztem a mostani FIFA valóban csak a külcsínyt vette figyelembe...és a riválishoz képest egy "kezelhetetlen" (pedig a dualshocknál nem nagyon van jobb) csillag nekem. Én az eredeti patch és minden egyéb kutyulékmentes konzol verziók alapján mondom ezt...és ahogy az a mottóban le vagyon írva semmi kedvem PC-n fockázni, mert nagyTVn, nagyhanggal, nagytársaságban a legjobb és én a legjobbat akarom, ha már megadatott

SZVSZ
    a Konami nyitott idén a PC-sek felé és remélem PC-n is sokan észreveszik az idei FIFA parasztvakítását...és az igényesebb fociszimuláció felé fordulnak...

hozzáteszem tavaly nekem nagyon bejött a FIFA 2003 és a PES2 helyett azzal nyomultam...
  • Breki33
    es az explorerer simán lefutot?

probáld meg az eredeti exe-vel megy-e

ha lesz idom kprobálom
  • Breki33
    amugy Hector-ra visszatérve tulajodnkép úgy értettem, hogy nem a kedvencem de elismerem az eredményeit.

Még egy ilyen edző van de annak az eredményeit se ismerem el.
    Elég azt tudni, hogy kétszar rúgták ki hálisten Barcelonából
  • Breki33
    akkor zorró? :-)
  • donpedro
    Edzőkérdésben egyetértünk, azzal a különbséggel, hogy én még csak nem is bírom Cuper-t. Szerintem túl fölényes az ürge. Másrészt szvsz nem elég a válogatott élére külföldi mestert rakni, sokkal inkább a kluboknál lenne szükség keménykezű nyugati edzőkre.

Persze erre se lenne szükség, ha az új magyar nemzedék rendesen képezné magát, de mint valamelyest szakmabeli, pontos információim vannak arról, hogy hány magyar szakember tanulmányozza az aktuális nyugati sportszakkönyveket, illetve folyóiratokat, amelyek mind hozzáférhetőek a TF-en. Gondolom senkit nem lep meg, amikor azt mondom, hogy a szám pontosan nulla, se több, se kevesebb... (Félreértések elkerülése végett, nem könyvtáros vagyok.
  • donpedro
    Elfelejtetted odaírni, hogy szvsz.

Nyugi, csak húzlak, bár szerintem ugyebár nem téved.
  • Breki33
    ez a káromkodás dolog érdekelne

a másikra REhagel tényleg jó munkát végzett a görögöknél erre van egy jó cikk a múlt heti Képes sportban

DE pl bertike elég gyenge volt a skótokkal.......

Hectorrol meg olvastam egy cikket, hogy Valenciában, hogy utálták a játékosok és hogy megkönnyebbültek mikor elment.
    És hiába a két BL döntö nem szerették.

Interben meg Ronaldo tulképp miatta ment el.......

Én bírom a pacákot, de ezek tények..

Mondjuk én Trapp-ot is birom, de én az olaszok helyében már rég kirútam volna és pl Zoff-ot vissza.....
  • Breki33
    na figyi sietek mert várnak multiban

readme:

It replaces England with Argentina, Germany with France, Spain with Brazil and updates Italy team.
    It includes kits, rosters, flags and faces for each team!

Cseréli a csapatokat ezt mindenki tudja..........
    mezek, keretek, zászkók és arcok is !!!!

Install pes3.exe into Pro Evolution Soccer 3 demo folder, then install other files (*.bin and *.flg) by ASF Explorer.
    The files *.uni have to be included into data_e.afs 150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs
    The files *.flg have to be included into data_e.afs 030general.afs

tehát ASF EXplorer kell hozzá az exe-t meg bemásolni a helyére.

Aztán leirja melyik kiterjesztés melyik file-ba kell includolni grrrrrrrrrr

Szóval szép magyarul belepakolni a "fállybeeee". :-)))

To install correctly this file, use AFS Exploer, that you can download from www.proevolutionline.com
    AFS-inen szedheted

Bocs hogy ilyen hányavetien de sokan akarnak ma még játszani velem P
  • Breki33
    a mondat elso fele tévedés a második találó
  • LezLee
    Jaja, szerintem is a Konami jó irányban halad e téren. Az EA meg pont az ellenkező irányban halad :)))) Legalább mostmár nekünk PC-seknek nem csak egy program közül kell választani, ha egy jót akarunk focizni virtuálisan.
  • mohus
    "ON:
    Nemsokára 100%-ra kigyilkolom a PES2-t, és johet a HÁRMAS!!!"

nem fogsz csalódni....régóta szerettem volna, hogy egy fockaprogi ilyen legyen....a KONAMI nagyon jó irányba megy
  • SnEaK MASTER
    OFF, de azért ezt el szeretném mondani:
    valóban kevés pénzt fektetnek be a hokiba Magyarországon, de remélhetoleg a kozeljovoben majd javulni fog valamellyest a helyzet...
    Én Szlovákiában élek, és ha hallanátok, hogy hogy káromkodnak a szlovákok a Magyarországon tevékenykedo szlovák nemzetiségu jégkorong-edzokre, akkor dolnétek a rohogéstol! :) Foleg a csutortoki eredmény után :P

Ez még mindig OFF-topic: szerintem a világ legjobb foci-edzoit a németek kozott kell keresni! Nézzétek csak meg: Partizan Beograd - Matthaus, Gorog válogatott - Rehagel, Skót válogatott - Berti Vogts, Daum - asszem Besiktas, és a tobbi, és a tobbi. És ezek a csapatok ráadásul mind JÓL szerepelnek az utóbbi idoben, pedig nem tartoztak a világvero eggyuttesek kozé, amolyan "magyar szintu" focit játszottak (na jó, a skótok fociban azért soha sem zullodtek le oda, ahova mi, magyarok). Egyébként az az edzo, akit még nagyon tisztelek az Héctor Cúper. O az "orok második", de nagyon sokat segített a Valenciának és az Internek, ezt meg kell hagyni.

ON:
    Nemsokára 100%-ra kigyilkolom a PES2-t, és johet a HÁRMAS!!!
  • Breki33
    ajjaj nagy a teher :-)
  • Breki33
    Breki.....

nem még nem munkahelyen nehéz lenne :-)
  • Breki33
    nyam nyam

fantastic demo patch
  • Breki33
    pont ezt akartam irni P
  • kisficege
    Honnét lehet letölteni?(nincs kedvem vissza olvasni)
  • donpedro
    Még a Lokival kapcsolatban, én inkább az eredményhez gratulálok, a teljesítmény még nem volt az igazi, de ha itthon hozzák a Wolfsburg, illetve Bordeaux elleni szintet, akkor tovább fognak jutni.
  • donpedro
    Na ja, csak fedett jégpálya van kb. 5, stadion meg kicsit több, és hát az anyagiakról inkább nem beszélnék (talán csak annyit, hogy Dárdai nagyjából egyedül többet keres egy évben, mint az egész magyar jégkorong-válogatott...).

Inkább az az érdekes, hogy hokiban a válogatottnak, és a jobb kluboknak is szlovák edzője van, ami olyan, mintha a jobb focicsapatoknak és a válogatottnak spanyol, olasz, esetleg holland edzője lenne.

De ez már nagyon off-topic.
  • SnEaK MASTER
    Én eloszor egy Fradi-Gyori ETO-n voltam Gyorban (5:2-re nyert a Fradi), majd egy Magyar-Olaszon a Népstadionban (2:0-ra kifas*oltunk toluk).

Ha elárulom azt, hogy én már 6 éves koromban kezdtem nézni focimeccseket a TV-ben, akkor azt is elárulom, hogy milyen fiatal vagyok... :)

Én gratulálok a Lokinak, ez NAGYSZERU teljesítmény, drukkolok nekik, hogy tovább jussanak a 3. korbe!

A hokicsapatnak konnyu olyan "jó" helyezést elérni a világranglistán, mivel jóval tobb foci-válogatott van, mint hokis.... :P
  • donpedro
    Valóban vezettük az európai ranglistát 85-ben.

A Vidi menetelés viszont egy évvel korábban volt. Én egyébként már annak is nagyon örülnék, ha ott tartanánk a világranglistán, ahol a hokicsapatunk.
  • mohus
    Meglepodtem tegnap a Lokin....

de a best a héten a Monaco meccs volt:)))) egyből a FIFA új része ugrott be:)futni, kiugratni, bomba, gól
  • Breki33
    hát én ottis megnéztem de azért egy örjöngö ölelkező népstadionban az igazi

Édes istenem abban az évben illetve azt hiszem az azelottiben Europa elso csapata voltunk
    És a Vidi Paris SAint Germaint Manchester Unitedet verte ki és a döntő visszavágóján Madridban nyert :-)))))

hmmmmmmmmmm
  • donpedro
    Akkor Nyíregyházán laktam, de nem emlékszem kivel játszottak. (Nagyapám vitt ki a meccsre, ő volt az egyetlen a családban, akit érdekelt a sport, köszönet neki mindezért.) Azt tudom, hogy 2-0-ra nyertünk. :)

A magyar-brazilt csak TV-ben néztem.
  • mohus
    én akkor drukkoltam a Fradinak...nyóckerben laktunk:)nomeg limbóhintó
  • Breki33
    melyik meccsen?

én voltam 86-ban a magyar -brazilon
  • donpedro
    Hmmm, lehet, hogy ezzel kismatróz lennél ebben a topicban... (Ne értsd félre, nem sértésnek szánom, de én pl. 1983-ban voltam először meccsen, vagyis pont 20 éve követem a dolgokat...)

:)
  • SnEaK MASTER
    Nem! :)
    Rivaldo a braziloknál volt Ravoldi, nem pedig a germánoknál! :)
    Én már csak tudom, hisz 10 éve kísérem figyelemmel a világ és Magyarország fociját...
  • Breki33
    Nah végre kijött a labda meg a baba :-)

• mohus
    nagyon baba lett ez a PES 3...nem tudok betelni vele
  • mohus
    A PES2-ben Ravoldi volt...most már Rivaldo, persze nem a németeknél...a németeknél totál más neveket láttam...plusz Bobitici:)

A hollandok nem narancsosok hanem "nederlands"-ot mond

de Breki itt már nyomatott linkeket PS2-n edig átirhatod magad vagy nettel és usb Xport nevű kacattal átírja a PES3 options file-t a memókártyán
  • Breki33
    RIvaldo a németeknél?

Nálam már korrektek a nevek
  • SnEaK MASTER
    Kérdés:
    mennyire vannak megváltoztatva a németek nevei???
    "Csak" a szótagok vannak osszekeverve (pl. Rivaldo-nak Ravoldi), vagy még arra se kaptak engedélyt a készítok (pl. a hollandokat OrangesXXX-nek hívják a PES2-ben)???
    Ja, és még milyen híresebb csapatok játékosainak vannak elváltoztatva a neveiik??!

Elore is kosz!
  • Breki33
    Hát nekem pont ellenkező a vonzodásom.
    De nekem mindketto tetszik