2547
  • Breki33
    atyaisten az káros a szemnek
  • mohus
    "valakinek gyors valakinek belassul (nekem néha mindkettő)."

egyszerre?:)

PC forever...majd a Konami hozzászokik:)vagy megszökik.

kicsit OFF

a FIFA 2004 PS2 verzióját tesztelgettem rendesen, de azt kell mondjam, hogy idén a PES3 viszi a pálmát magasan...na majd jövőre...mondjuk a FIFA 2003 után nem ezt vártam, szerintem az is jobb játékmenetben, mint a 2004. A 2004-el is el lehet játszogatni(ezerszer jobb mint a 2001 és 2002 voltak), meg licensz meg sok egyebek,mivel azonban a kiosztást nem lehet konfigolni, én meg a PES3 szupcsi kiosztását nem írom át...maradok a PES3-nál mivel nincs kedvem két kiosztást fejben tartani és a kezemet ráállítani....

ON
  • LezLee
    De lehet az is oka a belassulásnak, legalábbis nálam, hogy ölég régi darab a monitorom, és csak 60 Hz-et tud...
  • LezLee
    Nem tudom, de lehet, hogy azér lassul be, mer nekem csak 256 sdramom van? Amúgy melyik nvidia drivert ajánljátok, ami a legjobb???
  • Breki33
    erre elmondtam a megoldást
    igaz az uj driverrel még azt se kellett tennem
  • LezLee
    Hidd el nekem inkább legyen rohadt gyors, mint rohadt lassú. Amikor belassul a game (nálam sajna elég gyakran) szinte élvezhetetlen...
  • reaper4
    valakinek gyors valakinek belassul (nekem néha mindkettő).
    konkrét megoldást nem sikerült kitalálni.
  • Breki33
    the main tip is press R2 to place your self in the right direction, then move R2 analog stick.

I would tell you how to make the dribbles but i am an as*s to write the description

now assume you are in the middle of the field. Position setted R2
    move the right stick for one of the follwing dribble.

1) move the right stick 180 anticlock wise starting from 3 o'clock
    2) move the right stick 180 clock wise starting from 3 o'clock.
    3) up
    4) down
    5) up x 2 (quick)
    6) down x 2 (quick)
    7) up and down (quick)
    8)dwon and up
    9) 90 clock wise statring at 9
    10) vice versa at 9
  • Breki33

• Breki33
    egyszerűnek?

a labdahang :-)
    nemmegmondtam, nemmegmondam? :-))))9
  • toMpEr
    szerintem kezdjetek NTFS particiot formazni, mert csak azon fer el a DVD image :)
  • toMpEr
    nekem nem volt semmi belassulas, viszont sokkal folyamatosabb, mint a FIFA.
    AMD3000+, gef4ti4200, 512 Mega ram
  • toMpEr
    hat eleg egyszerunek tunik fifa utan, meg a labdanak is olyan fura a hangja.
    Fifa nekem jobban bejon.
  • OPM
    ez 100%??
    sehol nem hallottam még ezt
  • Breki33
    kelleni kell, de nem emiatt

de ha most azt mondanám kell akkor tényleg vennél emiatt?

Amugy lehet emulálni........
  • LezLee
    Ez komoly? Nem is tudtam, ehhez akkor majd kell dvd-író?? Mer az nincs...
  • Breki33
    Hát erre csak annyit:

A Full DVD-n jön ki....
  • LezLee
    Nagyon nagyon remélem hogy a fullban nem lesz ilyen belassulás...., mert akkor nem is tudom mit csinálok :))
  • LezLee
    És Tomper milyen géped van??
    Csak azért mert nekem is rengetegszer belassul játék közben, és nekem nvidia 45.23-as driver van fönt.
  • Breki33
    na akkor leszedted?
    és tetszik?
  • toMpEr
    nekem 41.09-el hibatlan
  • Breki33
    simán megy még a hz-t sem kell visszaállítani.

Megyek is lekaopom az uj mezeket
  • lee86
    ugyanez... :(
  • Breki33
    Csinálj már animált gig-eket ezekről hadd lássuk mit tudsz :-)
  • donpedro
    Nem egészen értem a kérdést, mivel nálam szinte minden lövés magas. Fogalmam sincs, hogy mitől megy magasan vagy laposan, illetve, hogy pontosan fogalmazzak, csak nagyon ritkán lőttem laposan, amikor valami csoda folytán sikerült kb. az 1/4-énél megállítani. Ám ha elmegy a feléig, úgy, hogy közben nem nyomsz irányt, akkor tuti, hogy keresztléc körüli magasságig emelkedik.

Az meg, hogy a feléig nyomom, az nem kimondottan tudatos, mivel olyan rohadt gyorsan megy az az átkozott csík, hogy alig érek a gombhoz, és máris a felénél jár.

Csodálkozom, hogy neked ez nem tűnt fel.

Azóta egyébként sikerült egy másik csodát is lőni. Egy szöglet után a német védők kifejelték a labdát, de pont középre, ahol érkezett Xavi, mellre vette a bogyót, majd a földről felpattanó labdát 16-ról küldte a jobb felsőbe. (Jut eszembe, általában kb. 16-ról lövök, lehet ez is közrejátszik, mivel ha 30-ról lősz, és úgy nyomod a feléig, akkor nyílván lecsapódik a végére, ám ilyen közelről erre nincs ideje a labdának.)
  • Petya777
    Jó de ha a feléig nyomod, akkor hogy lesznek ilyen rövidsarkos bombagólok? :)
  • Breki33
    Germany kit-s pack
  • Breki33
    Nyamm
    ez a labda is kell:

• Breki33
    sajna multi sincs :(
  • LezLee
    Sajnos nincs. Pedig nekem sem ártana egy ilyen...
  • mohus
    "Szabadrúgásra még mindig nincs tippje valakinek? Nekem még mindig csak sorfal, vagy fölé lett belőle."

icipicit magad fele húzod az analóg kart....billentyűzetnél egy pöccintés a le irányra aztan a csíkor kb a feléig vagy egy picit feljebb engedd

KÉRDEZEM UJRA
    PES3 DEMO ban van TRAINING OPCIO?
  • mohus
    Akkor majd átírom magam, mint ahogy azt a PES2-ben is tettem... Esetleg a PES2 option file edited players adatait nem lehetne átvarázsolni a PES3 option file-jára???

DE LEHET!!!!
    van ilyen opció
  • mohus
    a cursor speed az nem tudom?...valószínű a menukben való sebesség...ez konzolon hasznos

a GK...kapus automata vagy sem talán?...+ háromszöggel bármikor ki lehet csalogati a kapuból:)

ITT az S-auto a Fontos!!
    ez a játékosváltás, hogy mennyire legyen automata gép által alakított

ezt én 3 rovatkára állítom...4-nél már túlságosan beleavatkozik a gép szerintem és inkább szart csinál mint jót

• mohus
    mohus azt mond meg ilyet mivel lehet
    jobb analoggal ivelem aztán durr neki?

Zizu+Ronaldoval:)

És hogy lehet így leszorítani?

hát ez esetleges...de próbáld meg magad lőre tolni a bal analógot...16 os vonalában már csak harmadáig szabad felengedni a csíkot
  • Breki33
    hát meg a jobb analogos inditás

az nemsemmi

a jobb analog cselben jobb a fifa jobb analog inditás viszont nincs
    valamit valamiért :-)
  • donpedro
    Sajna úgy tűnik, hogy egyre inkább ez lesz a trend minden játéknál. Az Easports-os játékok közül már csak a golfhoz nem kell gamepad, a jobb autós játékokhoz kormány kell (ez már legalább megvan), a repülőszimekhez alapkövetelmény a joy, szerintem előbb-utóbb a stratégiákhoz és az fps-ekhez is kitalálnak valamit.

Én meg közben csődbe megyek, mert mindegyik típust szeretem, és közben a gépet sem árt fejleszteni...

Azért lehet ezzel játszani billről, csak nem ugyanazt az élvezetet nyújtja, mivel lényegében kimaradnak a cselek.
  • Breki33
    Hátszerintem meg ezzel a játékkal nemis lehet játszani igazán billről
  • donpedro
    Látom, Fifa. Eddig nem szedtem le ezt a német verziót, és asszem mostmár megvárom az angolt. (A mémet kommentár valahogy nem vonz, pedig 10 évig tanultam németül. Lehet, hogy pont ezért...)
    :)
  • donpedro
    Melyik meccsre gondolsz? FIFA, vagy PES?

Egyébként az 5 csillag kicsit megijesztett. Ugyanis szinte semmivel nem nehezebb, mint a 4. Első próbálkozásra 5-3-ra nyertem (volt 3-0 és 4-1 is ide, de a végére kicsit kiengedtem). Ha a full sem lesz nehezebb, ráadásul végre rájövök, hogy lehet az idióta játékosváltást kikapcsolni, akkor gondok lesznek a szavatossággal.

Bár lehet, hogy vennem kéne egy gamepadet, amíg átszokok, addig úgyis béna lennék...
  • Breki33
    lvasd el az én meccsemet....