2547
  • mohus
    de tényleg komolyan Breki...miert nem lehet minden évben a legjobb focit nyomni????

miert kell minden évben ugyanannak a cégnek a cuccát nyomni?amikor szabadon válaszhatsz...csak haverok kérdése az egész
  • mohus
    :))))
  • mohus
    jol van a mai adag mar megvolt:)
  • Breki33
    fm-re lee-re gondoltam még
    de köss bele :-)

én lezártam
    topicot nyitok
  • mohus
    "neked nem tetszik nekük igen"

ez a nekünk duma a legjobb...én bezzeg E/1 ben írok mindig:)
  • Breki33
    baszki most komolyan hagyd már abba

miért kell egyiket vagy másiket kiválasztani?
    egyikkel játszok másikkal nem
    ez olyan hulyeség
    ne rrol szoljanak már a topic-ok
    vagy ha errol akarsz beszélni nyitok egy melyik a legjobb foci az iden cimu topic-ot
  • mohus
    "Mondjuk ps2-ön olasz kommentár feljavitott hangok reklámtáblál uj labda hálok nélkül lehet hogy nem tetszik :-)))))))"

ezért félkész a FIFA....és ezt sem veszi be a gyomrom
  • mohus
    "te ezt érted ezalatt? te vagy Mohus?

akkor mit értesz azalatt,hogy "a PES3 valósághu, realisztikus; és nem azt a játéktermi "árkád" hangulatot árasztja, mint a félkész FIFA 2004" írj lécci vmi konkrét dolgot. köszi"

nem vagyok Sneak...de vannak emberek akiknek egyet lát a szemük ezek a szemek nem elvakultak...ezek a szemek minden évben ízekre szedik a focisprogikat:) tavaly nekem a FIFA 2003 jött be...tavalyelőtt a PES1 most a PES3...nem érdekem egyiket sem védeni nem fizet nekem sem a SONY sem az EA sem a KONAMI....én csak egy játékos fakerekes vagyok, aki a MEGADRIVEOS FIFA 94 óta figyeli jobban a fockákat...azelőtt C64 Amiga...ilyen küzdelmek nem voltak (Microprose Soccer, Sensible, Kick OFF)

És akkor évről évre a császárok
    FIFA 94 MD
    FIFA 95 MD
    FIFA 96 PC
    Sega Worldwide 97 SEGA Saturn
    Sega Worldwide 98 SEGA Saturn
    International Superstar Soccer N64
    Aztán nagy kuss a Pro Evo1-ig ami 2001
    2002 FIFA 2003 PS2
    2003 PES3 PS2
    ezzel lehet vitatkozni...:)
  • Breki33
    nemértek egyet
    de haggyuk már abba
    neked nem tetszik nekük igen

Mondjuk ps2-ön olasz kommentár feljavitott hangok reklámtáblál uj labda hálok nélkül lehet hogy nem tetszik :-)))))))
  • mohus
    egyetértek PÍSZ

de ha valaki látja a SCROLL hibát és a masik nem az nekem durva furcsa
  • mohus
    csak végig kell nézni egy meccset mindkét gammából

nekem mindkettőből a végleges van meg, mindkettő patchmentes konzol verzió

a leírások alapján a PC és a konzol verziók között a gameplayben nincs különbség...

A PES3-ban, olyan újabb realisztikus "életszagú" helyzetek szituációk adódnak, hogy nem lehet letenni...
    órákig küzdesz egy normális kapuralövésért és egyszer csak puff! Davidsnak jó lábára jön a laszti, te jó erővel találod el és hatalmas bomba születik....10-ből 1-szer ha összejön...

FIFA 2004-ben pedig csak "egyféleképpen" kell csinálni..és totál bejön..futsz, mint bolond, kis passzok, kiugratás és automata bombagól...

EZ PUSZTÁN AZ ALAP BOLTI VERZIÓK KÉPE!!!

Hogy aztán PC-n milyen patch, crack, javító kitt születik az engem már nem érdekel...mert alapjaiban a játék nem fog megváltozni...MERT a FIFA-t most alapjaitól kéne újraírni vagy visszatérni a 2003 verzió sikereihez és azt tovább fejleszteni...de ha valami értelmeset akar az EA akko rinkább koppintson bátran a PES3-ról és utána a full liszensz ugyis a FIFA mellé billenti a mérleg nyelvét...

ma volt családi buli...uncsitesóm szomoruan konstatálta ,hogy rossz lora tett EREDETI FIFÁT vette meg:)

fu mondom, ez nagy hiba vót...és odaadtam neki a PES3 DVD-t...már az elso pillanatban mondta basszus ha a fifaban ilyen jol lehetne passzolni...miutan atkonfigurálta FIFA-sra a gombokat (mert a PES-ben ilyen alapbol benne van) majdnem le is alázott...

ja uj trukkot találtam a PES3ban...menet vagy futás kozben jobb analóg kar LE aztén FEL..OKOCHA féle labdaalányúlással átemeli a védő felett miközben kikerüli a védőt...

FIFA jovore ujra huzhat...de el lehet vele lenni en nem tagadom
  • Breki33
    egyetértek
    azzal a kitétellel, hogy nem kell választani

nem nő ez
  • LezLee
    Higgyétek el, ezen fölösleges vitatkozni, és értelmetlen is. Valakinek ez tetszik, valakinek az, úgy sem tudod meggyőzni a másikat az ellenkezőjéről, szóval ezt abba kellene hagyni szvsz. Egy időben én is fikáztam a Fifát, hogy milyen xar, de rájöttem, hogy fölösleges, mert az ember úgyis maga fogja eldönteni, hogy neki melyik jön be és melyik nem. Szóval maradjunk annyiban, hogy szükség van mindkét progira, mivel most már mienk a döntés lehetősége, hogy melyiket válasszuk. (Húúú ez nagyon mátrixosra sikeredett :)))))

PEACE!!!
  • fm
    te ezt érted ezalatt? te vagy Mohus?

akkor mit értesz azalatt,hogy "a PES3 valósághu, realisztikus; és nem azt a játéktermi "árkád" hangulatot árasztja, mint a félkész FIFA 2004" írj lécci vmi konkrét dolgot. köszi
  • SnEaK MASTER
    Hát azt, hogy a PES3 valósághu, realisztikus; és nem azt a játéktermi "árkád" hangulatot árasztja, mint a félkész FIFA 2004... :)
  • Breki33
    ne vitázzunk már ezen
    mindkét foci jo
    sztem aki az egyiket fikázza egy poz. élménnyel kevesebb neki
  • fm
    mit értesz azalatt hogy árkád? a pes3 mitől NEM árkád?
    a félkész dolgon nem vitatkozom..
  • LezLee
    Ja ok. Azért remélem a Pc-s verzió nem lesz ilyen testes :))) Bár úgy tudom, hogy az is dvd-s lesz :(
  • Davidus
    Nem szedtem le mert több forumon is azt olvastam hogy a torrentes pes3 a ps2-es verzió:)
  • LezLee
    Na sikerült lecibálni, vagy még mindig a bittorrenttel küzdessz??? Aki leszedte azt a 3.7 gigát, ossza már meg velem tapasztalatait. Béta vagy végleges???
  • Davidus
    Nov 21 ha minden igaz
  • mohus
    "valamennyivel többet kellene nyújtania a PES3-nak a fifánál a méretkülönbség miatt, nemigaz?"

és többet is nyújt...ez egy nem egy árkádfoci/félkész cucc
  • Davidus
    jajj
  • Davidus
    Mit kell varázsolni a bittorrent-el hogy elinduljon a letöltés? Nekem ezzel jön:
    problem connecting to tracker -<urlopen error(10061,connection refused)
  • Davidus
    Mit kell varázsolni a bittorrent-el hogy elinduljon a letöltés? Nekem ezzel jön:
    problem connecting to tracker -<urlopen error(10061,connection refused)
  • zaki
    dekomoly :)
  • Davidus

:)))))))))))))
  • Davidus
    Én tölteném mint a gép de valami errort magyaráz a torrent.
  • Ramore
    valamennyivel többet kellene nyújtania a PES3-nak a fifánál a méretkülönbség miatt, nemigaz?
  • LezLee
    Most valahogy nincs kedvem csak úgy cirka 4 gigát bliccre leszedni.
    De azért valaki igazán megnézhetné... :))))
  • toMpEr
    amugy ha valaki nagyon raer letoltheti
    pes3
    3.7 giga, nemtudom,hogy beta-e, nem teszteltem...
  • mohus
    na jó meg sem szólaltam:)

azért érdekes hogy egy ps2/Xbox tulaj elmegy egy tetves DVD warez cuccért 1000-1500HUF-ért és már nyomhatja is, addig a PC-sek maguknak töltögetik...egyenként
  • zaki
    hiába lenne dvdíróm, nem tudnék vele mit kezdeni
  • LezLee
    Különben is minek vegyünk dvd-írót, mikor már láthatáron az új technika... (blue-ray)
  • zaki
    nekem se dvdrom-om, se dvdíróm nincs, mert nincs rá szükségem
  • LezLee
    Nem is a dvd a drága, hanem az író!!! Nem mindenkinek van ám pénze dvd-írót venni...
  • mohus
    1000 HUF egy DVD...azért ne éljünk már a floppys korszakban
  • SnEaK MASTER
    Errol a káromkodós dologról nem szívesen beszélek, mert ez nem tartozik ide (politika), gondolom tudjátok, hogy a szlovákok hogy viszonyulnak a magyarokhoz, mennyire szeretnek minket...

A "fuzet tartogatós" Van Gaal-t pedig én is lúzernak tartom, szerintem semmit se konyít a focihoz... :)

Nah, PES2-ben az utolsó (5.) Master League szezonom felét már lejátszottam, aztán jon még egy International League, 2 EB és végul pedig majd kiporgetem az Umbro Pro Training Centre-t is....., és aztán johet a HÁRMASSSSSS! PES3!!!
  • zaki
    na majd ebből is lesz dvdrip gondolom, csak nem tudom megér-e 4, vgy 5 cd-t
  • toMpEr
    dvd-s