Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Nálam sincs gubanc ezzel, engem ez a hülye hang idegesit legjobban, nem lehet et kiszedni es pl a Fifa-ét belerakni? :-)

De komolyan ez miben tárolja a hangokat nem tudja valaki?
Erre a játékra amugy nincs ugy, mint a Fifa-nal hogy mar a demo megjelenese napjan kijönnek megindulnak a kiegészitõk a Flashgetem felé? :-)

Más:
Valaki irta, hogy õt nem érdekli a hang
Hát nemtudom, de aki hang nélkül játszik az.......
na jo inkább no comment...

Sztem az tök jó pl mikor a kapufán csattan a labda vagy a hözönség felhördül.
Vagy buzdítja a csapatokat.
Jó mondjuk nem aktív hangfalon.
Dehát akinek játéktermi gép élmény kell :-)
Lassam kezdem megérteni kiknek tetszik ez

Azért irjátok le gamepadot hogy erdemes beállitani hatha azzal jobban bejön...
Marcell
Ennek orulok 😛

Davidus
Nálam dx9.b és 43.45 ös driver mellett nincs semmiféle lassulás/gyorsulás 1024x768-ban.

V9ykn8_TZL0

Marcell
Hat biztos sokkal nehezebb PC-re programozni, de a legtobb (jatek)fejleszto ugyesen megoldja a problemat. Szoval elegge ugy tunik, hogy a Konamisok benak a pc-s fejlesztesben. A vegleges verzioig viszont nem temetem a jatekot, de ez igy eleg siralmas!

mohus
most erre csak azt mondom , ha ilyen lesz a végleges akkor a konamisok abszolut nem tudnak PC-re programozni VAGY ez pedig az én véleményem a PC nem képes manapság stabil frame rate-ra...a winfos és ez a másodpercenként kiadott alkatrészkavalkád megbénít minden programozót😞

megoldás...PS2-n kell PES-t nyomni😊)) de ez az aláírásomból is látszik...kényelmes, NAGY a képernyõ és nagyon jól szól...körbehangosítva

aki nem tudná a PS2-ben egy majdnem 300Mhz es proci 4 mb videoram és 32mb alapmemoria van...szép is és a sebesség is stabilan megy...no comment

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Marcell
Felreértés egy szo 😊

Marcell
Felre ertettetek. Nem azzal van bajom, hogy lassabb, mint a Fifa, meg hogy meg kell dolgozni a helyzetekert!
Hanem, hogy ugy futott nalam a jatek, mintha lassitott felvetelt neznek. Borzaszto volt. De erdekes modon, amikor a sajat terfelem bal oldalan volt a laszti, akkor jo lett a sebesseg.
Levettem a grafikat low-ra es 640x480-ra, a minoseg szinte semmivel nem lett rosszabb, de a jatek ugy felgyorsult, mintha villam emberkek szaladgaltak volna.

Sajnos ez a demo szamomra sehogy sem jatszhato az ilyen sebesseg gondok miatt. Remelem a vegleges mar jo lesz, mert igeretes a jatek, sok benne a jo otlet, de azt hiszem a Fifat nem uti ki a tronrol (pc-n).

Davidus
Nekem pont jó ez a sebesség😊

V9ykn8_TZL0

mohus
"Itt van olyan az egész félidõ azzal megy el hogy kidolgozzak 1-2 helyzetet. "

és ettõl valóban fociszimulátor...de nem mindenki szeret ennyit izzadni😊...valakinek az jön be ha csak ugy lõdözi a gólokat...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
azért ha lesz elég PES pontod menj el a shopba...és vedd meg ezt

"Double Speed Matches - 1000 pes
This is an option which appears on the pause menu. It enables you to choose between normal speed, and double speed matches. - Speed up your gameplay with this option"

mohus
ja igen hogy kinek mi tetszik azzal nehéz vitatkozni...mindkét progiban lehet találni hibákat.

én a FIFA 2003 és a PES2 közül a FIFA 2003-at tartom jobban, és ez a kezelhetõség javulása és a fenomenális grafika miatt van.

A PES2 az egyhez képest grafikában semmit sem javult.

Most ugye a PES3 feljavult grafikailag és minden sokkal jobb lett részletesebb stb...ezért biztos ,hogy jobban bejön nekem mint a FIFA 2003...az a jövõ héten dõl el, hogy a FIFA 2004 mennyivel lett jobb pl pörgeti-e majd a DVD-t mint a barom és fog-e szaggatni csere után és át lehet-e cselezni akár gép akár elõ ellenfélen irreális módon...

DE mindkét progi nagyszerûen teljesít!!! nálam csak a nüanszokon múlik a döntés

a barati körömben is vannak fifa rajongók és PES mániások...ha összejövünk nekem teljesen mindegy melyikkel játszunk, mert mindkettõ szuper...

a FIFA 2004 PS2-n is ONLINE lesz ez pl sokat doba a latba, hátha van lehetõség majd network adapterrel egy official EU bajnokságban hasítani😊

Davidus
Ez a game sokkal lassabb mint a fifa. Itt van olyan az egész félidõ azzal megy el hogy kidolgozzak 1-2 helyzetet. Szvsz ez a legnagyobb különbség a 2 game között. A FIFA-ban csak úgy repkednek a kapuralövések viszont ebben meg kemény harc megy 1 nyamvadt helyzetért is. Nekem ez sokkal jobban bejön mint a FIFA flipperöcsi stílusa.

V9ykn8_TZL0

Marcell
Amugy a Fifa meg kicsit ugy tunik nekem, hogy tul gyorsan fut, mert neha a kapusok olyan vetodeseket mutatnak be, mint a villam. Es a power-up csuszka is baromi gyorsan folszalad az egbe nalam, pedig mar belenyultam az ini.big-be is es levettem minimumra a speedjet. Szabadrugasnal is ugy megindul a loveserossegszabalyozo, hogy alig latom... 😞
Remelem a vegleges Fifaban mar rendben lesz. Es a PES3-nak is adok meg eselyt fullban. 😊

Marcell
Kiprobaltam a demot es nem tudom miert, de nalam is ugy megy, mintha lassitott felvetelt neznek. De ugy tunik, hogy egesz jo lenne, ha rendesen futna!
Nem tudjatok mitol van ez? Nalam se akad, csak lassan fut.
Win98, DirectX 9.0b, legujabb driverek

Teljesen privát vélemény, de a Breki által felsorolt hibák jelentõs részét inkább a Fifában láttam.

"Tehát tetszik bevonulóanim, visszajátszások (alatta a zene)"

Nekem a Fifáé is tetszik.

"Nem tetszik:

Nehézkes kezelés (számomra)"
A Fifában nehézkes a kezelés (számomra)

"Labdahang (undorító)"
Ez engem nem izgat, sokszor hang nélkül játszok.

"Grafika, emberek mozgása."
A Fifában a lövésanim, illetve a kapusok animációja egészen katasztrófális, halálra bír idegesíteni.

"Nehézkes konzolos menû (idegesítõ zenével)"
A menü mindig az EA erõssége volt, bár a Fifa nem olyan jó ebben, mint pl az NHL, de ez valóban jóbb lehet majd a Fifában. Más kérdés, hogy szerintem ez is tök lényegtelen.

"Távoli rugások (ha a csúszka kicsit túlmegy má az égbe lõ)"
Legalább ügyesség kell hozzá, szemben a Fifa kritikán aluli véletlenszerû lövésirány- és erõsséggeneráló módszerével.

mohus
"Az mondjuk kicsit durva hogy 3 csillagos nehézségen a 15 meccs alatt mindössze 2 gólt voltam képes rúgni"

ugye megmondtam😊

mondjuk ez a PES3 még a PES2-nél is nehezebb, okosabb...de 3 csillagnál kis cselezéssel taktikával és természetesen ütõképes csatásorral...meg lehet verni a gépet

ilyen "a gép megtanulja a cseleidet mozgásodat"...még egy játékban van amivel találkoztam...a Virtua Fighter széria

nagyon hasznos, de mivel a PC-s DEMO nincs a birtokomban nem tudom ,hogy benne van-e

az egyik fület (L2) nyomva tartva és megnyomva a 4 alapgomb valamelyikét(X,háromszög,négyzet,O)...négy taktikát állíthatsz be magadnak...
olyanokat mint lesreállítás, jobb-bal oldali támadás, középsõ támadás, kétfajta általad meghatározott formáció, ellentámadásra alapuló játék...zónázás...

meccs közben pluszban ehhez még

L2 (bal fül) nyomvatartva + R1 és R2 (jobb fülek)...segítségével hat fokozatban állíthatod a csapat támadási védekezési hajlamát😊....ez a csík látható a játékosok neve alatt...

ezt érdemes figyelni, mert láthatod hogy az ellenfél éppen mit nyomat...ha kitámad érdemes neked Counter attackra játszani....

mohus
"ja es azt is valaki, hogy ezt az undorito labdahangot, hogy lehet lecserélni :-)

Es a középsõ kijelzõt nem lehet leszedni?"

PS2 a labdahang teljesen korrekt...olyan mint a FIFA 2003-ban volt...természetesen lecserélni esetleg majd PC-n lehet buherálva

A radart ki lehet kapcsolni...szintén a a végleges PS2-verzió alapján...Screen Settings a meccs alatt

mohus
"nálam is tetû lassú a játék, vagy a gépem nem bírja, vagy az XP, de fájó szívvel uninstall!"

én megvárnám a véglegest a helyedben...

mohus
"Jah és azt is vki, hogyan lehet távolról lõni? Nekem mindig felrúgja az égbe a lasztit!!!"

ezt magadnak kell érezni....

a lövés pillanatában csak a lövésre kell koncentrálni...
a lövés gombot a távolságtól függõen és kb a feléig nyomom a csík szerint...közben a bal analóg kart elõre nyomom és így leszorítja a lasztit...

nem könnyû...billrõl lehetetlen

Breki33
lee-t énis soxor keresem
de legelterjettebb elõfordulási helye a fifahungary :-)

Az OLasz és Spanyol csapatok jok

Ez a Bobitici tök veszélyes csatát PPPPPPPP
hol találom lee-t? 😊

Amúgy tetszik a fifa is, de ha jó lesz a pes3 sebessége úgy gondolom többet fogok vele játszani.
A labdahang nekem se tetszik, meg miért vannak szinte mindenhol konzolok jelek? És hogyhogy az olasz válogatottban jók a nevek, a németben meg fantázianevek vannak? csak a németek nem adták a nevüket a gamehez, vagy mi?

Ramore
nálam is tetû lassú a játék, vagy a gépem nem bírja, vagy az XP, de fájó szívvel uninstall!
mohus
"Valaki mondja meg nekem plz, hogy hogyan lehet normálisan szerelni. Becsúszásra szinte mindig befúj a spori." - mazsa

ha elé állsz...és nem csinálsz semmit a tamadó nem tudja átvinni rajtad a labdát...magától leszereli akkor is ha nem nyomsz semmit...ha cselez akkor természetesen elviheti...
a passz gommbbal (PS2-n az X) lehet kis odapöckölös szerelést végrehajtani meg taszigálni, ha kurva nagy a baj akkor a nagy lövés gombot (PS2-n négyzet) nyomd serényen és akkor jönnek a többiek segíteni😊
más kérdés hogy ilyenkor a többi ember pl a belsõk üresen, fogás nélkül maradnak😊

javaslom elolvasni a #111-nél leírtakat

Breki33
Namosténylegnemleheteztaviszhangosított hülye labdahangot lecserélni?
Marhára idegesít.
Breki33
keresd meg lee-t õ pot erre panaszkodott

Amúgy eztisbirom
Nemis megy rendesen a játék, de veri a fifa-t :-) lol
Breki33
Ez nem teljesen igaz

Régen az Actua Soccer (amit nemrég szereztem be újra)
És az UEFA Championship sorozat eléggé ott volt.

De abban igazad van, hogy mostanában nem volt alternativa.
Breki33
Ja hogy a középsõ tökszar kijelzõt nem lehet eltüntetni azt kihagytam
Breki33
már irtam olvass figyelmesebben

te anélkül ajnározol egy játékot, hogy kipróbáltad volna.

Tehát tetszik bevonulóanim, visszajátszások (alatta a zene)
Nem tetszik:

Nehézkes kezelés (számomra)
Labdahang (undorító)
Grafika, emberek mozgása.
Nehézkes konzolos menû (idegesítõ zenével)
Távoli rugások (ha a csúszka kicsit túlmegy má az égbe lõ)

Szval elõszõr játsz egy játékkal utánna írj véleményt!
nem tudom miért, de mostanában lassúak a játékok a gépemen
tegnap elõtt leszedtem a Pro Beach Soccert és az is olyan, mintha Replayben játszanám a meccseim 😊 Elõször azt hittem, hogy direkt ilyen a játék, hogy a mozdulatokat jobban meg lehessen csinálni, de rájöttem hogy nem....
Ma lejött a PES 3 Demo, és ennél is ugyanez a probléma 😞 A visszajátszás gyorsabb, mint maga a játék 😊 Nem akad, szóval biztos nem az a hiba, hogy gyenge a gépem. Egyszerûen csak lassú.
Mi lehet a probléma?

Egyébként tényleg very (good) a fifát! 😊
Zenében viszon még mindig a fifa az isten!

Davidus
És 5 csillag a max nehézség. Azt meg se merem nézni😊

V9ykn8_TZL0

"Az mondjuk kicsit durva hogy 3 csillagos nehézségen a 15 meccs alatt mindössze 2 gólt voltam képes rúgni"

ezt tényleg durva lehet...

tök sz*r, hogy modemes netem van...!!! full lassan jön, kb még 2-3 napot, éjjszakát kell rászánnom, mire végre lejön... de remélem megéri! ;p
császtok

forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!

Davidus
Hát gyerekek nem tudom belegondoltatok e hogy mióta kijött az elsõ 3d-s fifa pc-re gyakorlatilag nem volt alternatívája. Jöttek mindenféle erõtlen próbálkozások amik annyira voltak jók hogy a megjelenés után 1 hónappal az 576-ban már EVM kategóriásak voltak😊 De most hála Konami bácsi árasszuk el a pécéseket a király játékainkal akciójának megkapjuk azt a gémet PC-re ami konzolon már régóta méltó ellenfele a fifának(sõt)
Lenyomtam kb 15 meccset és annyit tudok mondani hogy én a PES3-at választom a FIFA 2004 helyett. Nem kezdem el irogatni hogy mi tetszik jobban stb mert ez teljesen szubjektív. Én ezt fogom nyomni az tuti. Az mondjuk kicsit durva hogy 3 csillagos nehézségen a 15 meccs alatt mindössze 2 gólt voltam képes rúgni

V9ykn8_TZL0

miért Breki3???
mi nem tetszik benne???!!

Breki33
a zene jo de játék nem annyira fog meg
sztem a fifa egyértelmuen jobb
Davidus
A meccs végén a visszajátsáokat tátott szájjal néztem végig minden meccs után😊 Kurva jó hogy nem csak a gólokat mutatja meg hanem a jó védekezést is. A zene meg ami alatta szól akkora feelinget ad hogy jujujj😊

V9ykn8_TZL0

jaja!
én eddig a fifát nyomtam, de most gyónok 1et oszt kész!
forza PES 3!!!!

Davidus
ÁÁÁÁ ez nagyon nagy game! Nem fogom kibírni a megjelenésig😊

V9ykn8_TZL0

cenobite
???

A Pro Evo 2 KIZÁRÓLAG PS2-re jött ki. A 3 fog jönni PC-re is hamarosan.

gamertag: kenobita

cenobite
PC-re? Mert az pc-re nem jött ki, csak PS2-re...

gamertag: kenobita

lee86
Ez kell nektek:
Filefrontos link!

¡Hala Madrid!

Breki33
mindkettõre
Breki33
gombeállitás cselezés
tippek
trükkok
az idot nem lehet novelni?

es hogy kell beállitani a cseleket?
jah, mondtam hogy ki kéne másolni az ircrõl
de mit írjak? énis csak 2 meccset játszottam eddig(na jó, 3at 😄)!
Breki33
ennél bõvebbet vártam arrol volt szo hogy leirod a dolgokat.......
Breki33
ja es azt is valaki, hogy ezt az undorito labdahangot, hogy lehet lecserélni :-)

Es a középsõ kijelzõt nem lehet leszedni?
Davidus
INNEN jön most nekem kemény 10kb-al😊

V9ykn8_TZL0

Jah és azt is vki, hogyan lehet távolról lõni? Nekem mindig felrúgja az égbe a lasztit!!!
mazsa
Valaki mondja meg nekem plz, hogy hogyan lehet normálisan szerelni. Becsúszásra szinte mindig befúj a spori.

lee86
pc-s kiszivárogtatott demóból van.

¡Hala Madrid!

Marcell
Na jo nem napok ota, de tegnap ota 😊