Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De komolyan ez miben tárolja a hangokat nem tudja valaki?
Erre a játékra amugy nincs ugy, mint a Fifa-nal hogy mar a demo megjelenese napjan kijönnek megindulnak a kiegészitõk a Flashgetem felé? :-)
Más:
Valaki irta, hogy õt nem érdekli a hang
Hát nemtudom, de aki hang nélkül játszik az.......
na jo inkább no comment...
Sztem az tök jó pl mikor a kapufán csattan a labda vagy a hözönség felhördül.
Vagy buzdítja a csapatokat.
Jó mondjuk nem aktív hangfalon.
Dehát akinek játéktermi gép élmény kell :-)
Lassam kezdem megérteni kiknek tetszik ez
Azért irjátok le gamepadot hogy erdemes beállitani hatha azzal jobban bejön...
V9ykn8_TZL0
megoldás...PS2-n kell PES-t nyomni😊)) de ez az aláírásomból is látszik...kényelmes, NAGY a képernyõ és nagyon jól szól...körbehangosítva
aki nem tudná a PS2-ben egy majdnem 300Mhz es proci 4 mb videoram és 32mb alapmemoria van...szép is és a sebesség is stabilan megy...no comment
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hanem, hogy ugy futott nalam a jatek, mintha lassitott felvetelt neznek. Borzaszto volt. De erdekes modon, amikor a sajat terfelem bal oldalan volt a laszti, akkor jo lett a sebesseg.
Levettem a grafikat low-ra es 640x480-ra, a minoseg szinte semmivel nem lett rosszabb, de a jatek ugy felgyorsult, mintha villam emberkek szaladgaltak volna.
Sajnos ez a demo szamomra sehogy sem jatszhato az ilyen sebesseg gondok miatt. Remelem a vegleges mar jo lesz, mert igeretes a jatek, sok benne a jo otlet, de azt hiszem a Fifat nem uti ki a tronrol (pc-n).
és ettõl valóban fociszimulátor...de nem mindenki szeret ennyit izzadni😊...valakinek az jön be ha csak ugy lõdözi a gólokat...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Double Speed Matches - 1000 pes
This is an option which appears on the pause menu. It enables you to choose between normal speed, and double speed matches. - Speed up your gameplay with this option"
én a FIFA 2003 és a PES2 közül a FIFA 2003-at tartom jobban, és ez a kezelhetõség javulása és a fenomenális grafika miatt van.
A PES2 az egyhez képest grafikában semmit sem javult.
Most ugye a PES3 feljavult grafikailag és minden sokkal jobb lett részletesebb stb...ezért biztos ,hogy jobban bejön nekem mint a FIFA 2003...az a jövõ héten dõl el, hogy a FIFA 2004 mennyivel lett jobb pl pörgeti-e majd a DVD-t mint a barom és fog-e szaggatni csere után és át lehet-e cselezni akár gép akár elõ ellenfélen irreális módon...
DE mindkét progi nagyszerûen teljesít!!! nálam csak a nüanszokon múlik a döntés
a barati körömben is vannak fifa rajongók és PES mániások...ha összejövünk nekem teljesen mindegy melyikkel játszunk, mert mindkettõ szuper...
a FIFA 2004 PS2-n is ONLINE lesz ez pl sokat doba a latba, hátha van lehetõség majd network adapterrel egy official EU bajnokságban hasítani😊
V9ykn8_TZL0
Remelem a vegleges Fifaban mar rendben lesz. Es a PES3-nak is adok meg eselyt fullban. 😊
Nem tudjatok mitol van ez? Nalam se akad, csak lassan fut.
Win98, DirectX 9.0b, legujabb driverek
"Tehát tetszik bevonulóanim, visszajátszások (alatta a zene)"
Nekem a Fifáé is tetszik.
"Nem tetszik:
Nehézkes kezelés (számomra)"
A Fifában nehézkes a kezelés (számomra)
"Labdahang (undorító)"
Ez engem nem izgat, sokszor hang nélkül játszok.
"Grafika, emberek mozgása."
A Fifában a lövésanim, illetve a kapusok animációja egészen katasztrófális, halálra bír idegesíteni.
"Nehézkes konzolos menû (idegesítõ zenével)"
A menü mindig az EA erõssége volt, bár a Fifa nem olyan jó ebben, mint pl az NHL, de ez valóban jóbb lehet majd a Fifában. Más kérdés, hogy szerintem ez is tök lényegtelen.
"Távoli rugások (ha a csúszka kicsit túlmegy má az égbe lõ)"
Legalább ügyesség kell hozzá, szemben a Fifa kritikán aluli véletlenszerû lövésirány- és erõsséggeneráló módszerével.
ugye megmondtam😊
mondjuk ez a PES3 még a PES2-nél is nehezebb, okosabb...de 3 csillagnál kis cselezéssel taktikával és természetesen ütõképes csatásorral...meg lehet verni a gépet
ilyen "a gép megtanulja a cseleidet mozgásodat"...még egy játékban van amivel találkoztam...a Virtua Fighter széria
nagyon hasznos, de mivel a PC-s DEMO nincs a birtokomban nem tudom ,hogy benne van-e
az egyik fület (L2) nyomva tartva és megnyomva a 4 alapgomb valamelyikét(X,háromszög,négyzet,O)...négy taktikát állíthatsz be magadnak...
olyanokat mint lesreállítás, jobb-bal oldali támadás, középsõ támadás, kétfajta általad meghatározott formáció, ellentámadásra alapuló játék...zónázás...
meccs közben pluszban ehhez még
L2 (bal fül) nyomvatartva + R1 és R2 (jobb fülek)...segítségével hat fokozatban állíthatod a csapat támadási védekezési hajlamát😊....ez a csík látható a játékosok neve alatt...
ezt érdemes figyelni, mert láthatod hogy az ellenfél éppen mit nyomat...ha kitámad érdemes neked Counter attackra játszani....
Es a középsõ kijelzõt nem lehet leszedni?"
PS2 a labdahang teljesen korrekt...olyan mint a FIFA 2003-ban volt...természetesen lecserélni esetleg majd PC-n lehet buherálva
A radart ki lehet kapcsolni...szintén a a végleges PS2-verzió alapján...Screen Settings a meccs alatt
én megvárnám a véglegest a helyedben...
ezt magadnak kell érezni....
a lövés pillanatában csak a lövésre kell koncentrálni...
a lövés gombot a távolságtól függõen és kb a feléig nyomom a csík szerint...közben a bal analóg kart elõre nyomom és így leszorítja a lasztit...
nem könnyû...billrõl lehetetlen
de legelterjettebb elõfordulási helye a fifahungary :-)
Az OLasz és Spanyol csapatok jok
Ez a Bobitici tök veszélyes csatát PPPPPPPP
Amúgy tetszik a fifa is, de ha jó lesz a pes3 sebessége úgy gondolom többet fogok vele játszani.
A labdahang nekem se tetszik, meg miért vannak szinte mindenhol konzolok jelek? És hogyhogy az olasz válogatottban jók a nevek, a németben meg fantázianevek vannak? csak a németek nem adták a nevüket a gamehez, vagy mi?
ha elé állsz...és nem csinálsz semmit a tamadó nem tudja átvinni rajtad a labdát...magától leszereli akkor is ha nem nyomsz semmit...ha cselez akkor természetesen elviheti...
a passz gommbbal (PS2-n az X) lehet kis odapöckölös szerelést végrehajtani meg taszigálni, ha kurva nagy a baj akkor a nagy lövés gombot (PS2-n négyzet) nyomd serényen és akkor jönnek a többiek segíteni😊
más kérdés hogy ilyenkor a többi ember pl a belsõk üresen, fogás nélkül maradnak😊
javaslom elolvasni a #111-nél leírtakat
Amúgy eztisbirom
Nemis megy rendesen a játék, de veri a fifa-t :-) lol
Régen az Actua Soccer (amit nemrég szereztem be újra)
És az UEFA Championship sorozat eléggé ott volt.
De abban igazad van, hogy mostanában nem volt alternativa.
te anélkül ajnározol egy játékot, hogy kipróbáltad volna.
Tehát tetszik bevonulóanim, visszajátszások (alatta a zene)
Nem tetszik:
Nehézkes kezelés (számomra)
Labdahang (undorító)
Grafika, emberek mozgása.
Nehézkes konzolos menû (idegesítõ zenével)
Távoli rugások (ha a csúszka kicsit túlmegy má az égbe lõ)
Szval elõszõr játsz egy játékkal utánna írj véleményt!
tegnap elõtt leszedtem a Pro Beach Soccert és az is olyan, mintha Replayben játszanám a meccseim 😊 Elõször azt hittem, hogy direkt ilyen a játék, hogy a mozdulatokat jobban meg lehessen csinálni, de rájöttem hogy nem....
Ma lejött a PES 3 Demo, és ennél is ugyanez a probléma 😞 A visszajátszás gyorsabb, mint maga a játék 😊 Nem akad, szóval biztos nem az a hiba, hogy gyenge a gépem. Egyszerûen csak lassú.
Mi lehet a probléma?
Egyébként tényleg very (good) a fifát! 😊
Zenében viszon még mindig a fifa az isten!
ezt tényleg durva lehet...
tök sz*r, hogy modemes netem van...!!! full lassan jön, kb még 2-3 napot, éjjszakát kell rászánnom, mire végre lejön... de remélem megéri! ;p
császtok
forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!
Lenyomtam kb 15 meccset és annyit tudok mondani hogy én a PES3-at választom a FIFA 2004 helyett. Nem kezdem el irogatni hogy mi tetszik jobban stb mert ez teljesen szubjektív. Én ezt fogom nyomni az tuti. Az mondjuk kicsit durva hogy 3 csillagos nehézségen a 15 meccs alatt mindössze 2 gólt voltam képes rúgni

V9ykn8_TZL0
mi nem tetszik benne???!!
V9ykn8_TZL0
én eddig a fifát nyomtam, de most gyónok 1et oszt kész!
forza PES 3!!!!
Filefrontos link!
¡Hala Madrid!
tippek
trükkok
az idot nem lehet novelni?
es hogy kell beállitani a cseleket?
de mit írjak? énis csak 2 meccset játszottam eddig(na jó, 3at 😄)!
Es a középsõ kijelzõt nem lehet leszedni?
V9ykn8_TZL0