2547
-
#860 a cselezést mohus leirta a szerelést is annó
ha jól emléxem automatice szerel de a passz gomban rá lehet segíteni
Ja a teljesben is viszhangosított a hangja a labdának? -
#858 :) valszeg az akart lenni.. -
#854 Nekem ugyanez volt a demoval! Azt hittem a full-ra kijavitjak a hibat, de ezek szerint elasta magat a Konami (PC-n)... -
#853 az komoly.. -
#852 Na akkor nincs más dolgod, mint berakni mediumra és pont jó lesz a sebesség. Az a gáz, hogy nálam low-n is belassul :(((
Hiába, őskövület a monitorom. -
#851 2,6 kb
40 megás darabok :-) -
#850 most nézem, felraktam maxra mindent akkor meg belassul.. bááááázzzzzzz -
#849 mekkora is ez a game? a full verzió,2.1Gb? -
#848 Túl gyors a géped!!!
Dobd ki azt a szart, és vegyél egy P1-est :)))) -
#847 lehet rossz a törés? -
#846 nem látom hol a labda nálam olyan gyors... aztsem tom mit csináljak -
#845 monitor :-) PPPPPPPP -
#844 Egyenlore nem mivel kell még 500 mega a 2,1 gigámhoz :-) -
#843 Höö, nagy gond, irigyellek. Bárcsak én is azon szomorkodhatnék, hogy milyen gyors a játék :))))
Igazad is van, sokkal élvezetesebb egy lassított felvételt nézni... :))) -
#842 tanulás volt, mert suli van tudod.. sajna
amúgy nem tudod miért gyorsak a játékosok? nemtudom követni a mozgásukat -
#841 Szia Barni ezt megoldom ezzel nem lesz gond
Hiába a jogokat az EA lenyúlta.........
De hova tűntél mostanában? -
#840 na most látom nálatok belassul. nekem meg olyan gyors mint az állat. mitől? -
#839 hello! hát nemtom, annyira nem tettszik a játék, idegesít hogy a nevek nem igaziak meg azt hogy lehet állítani hogy ne legyen ilyen gyors a játékmenet? mert mintha valamit felszívtak volna a játékosok... -
#838 Ebben is van valami :-) -
#837 Fenn van a HDC-n!!!! -
#836 Ha kielégülésre van szükségem akkor valószínű nem egy fociprogramot fogok keresni. Amúgy meg ha tehetném valószínű beruháznék egy gamepad-ra, de mivel nem tehetem ezért teszek az idei remek "fociszimulátorokra" legyen az bármelyik cég terméke is és játszom mással, ami tökéletesen kezelhető anélkül is. -
#835 természetesen nem változtattak:)
de nekem Puskás már a realban figyel:) -
#834 "nincs valami "pes3suli"?
1on1-ben hogy lehet kicselezni egy vedot?"
gyors futásról R1 lassab kozepes futásra kell váltani R2 és ha csinálsz egy "oldalra" irányt...akkor elhuzza a vedő előtt
Okocha féle átemelés...futsz vagy mész...jobb analóg kar LE aztán FEL...a játékos alányul a lasztinak..mikozben elfut a védó mellett
kapust ki lehet fektetni, de akár egy vedőnél is hatásos lehet...lövés gomb (négyzet)...és már majdnem elrugja akkor (passz gomb) ezzel lövéscselt csinál...és elhuzza a lasztit
-
#833 "Egyébként tényleg nem érdemes nekiesni billentyűzettel?"
amint írták más fockát sem....
de ha neked kielégítő, amit egy billenytyűzetről el lehet követni:) akkor neked bármilyen focka jó, má bocs -
#832 ez igaz:)
de ott a masik topic erre.... -
SnEaK MASTER #831 Hi mohus!
Volt ott még 2001.-ben egy ISS Pro Evolution 2 PS1-re, egy ISS Pro Evolution 1 2000.-ben PS1-re, és még egy This is Football 2 2000.-ben szintén PS1-re...
Szerintem a TIF még elmegy a mai piacon, és a Club Football is "eléggé" turheto... -
#830 szerencsére meg lehet oldani a Real-kereteket.
Amint hivatalosan megjelenik fogok linkelni :-) -
#829 ez már megvan
csak azért gobancos mert az egész egyben van
és csak Asf Explorerrel lehet belenyúlni. -
#828 pedig ez az ami legjobban tetszik benne olyan keresztlabdákat lehet adni.
Az olaszországban a játékteremben látott focira emlékeztet
ott egy labdába kellett rugdosni alul :-) -
#827 Hát ez nem teljesen igaz mert azt lehet OTB nélkül is játszani it meg a manual pass eleve lehetetlen. -
#826 A demot mar sikeresen átvariálták. Akár a reállal is lehetett pörögni. -
#824 szerintem elosszor ra kene jonniuk,hogy hogyan lehet szerkeszteni a jatek adafilejat, utanna biztos jonnek a modok -
#823 Valami név patch mikor várható a játékhoz? Amig alibi nevek meg csapatok vannak klub szinten nincs kedvem elkezdeni a master league módot. Remélem a fanok csipkedik magukat:D -
diegoam #822 lehet, amíg az időm engedi:) -
#821 Köszi az infokat.
Ezek alapján egy próbát mindenképpen megér, aztán majd kiderül mire jutok vele. -
#819 ja, de pl manual pass-hoz kene mar gamepad, mert szinte lehetetlen meg azt is billentyurol iranyitani -
#818 Kb annyira nehéz billröl irányítani mint a fifát. -
#817 Akkor nagyon úgy néz ki, hogy otthoni baráti "focibulikon" kívül máshol idén nem lesz konkurencia annak a másik fociprogramnak (mindenki tudja mire gondolok )
Persze mivel ez PC, egyátalán nem kizárt egy későbbi online patch.
Reménykedjünk benne.
Egyébként tényleg nem érdemes nekiesni billentyűzettel? Mert akkor azt hiszem ez a game kimarad az életemből, és meg sem próbálom beszerezni, sok értelme nem lenne. -
#816 ezahülyeség én meg ülök egy tesztgyőztes monitoron :-) -
#814 diegokám rád fogunk szokni :-)
Két megjegyzésem lenne.
>Nem vicc: a PC verzióban a játékban kizárólag a >Playstation gombok jelennek meg a képernyőn. A Konami itt >elég felületes, gondatlan volt.
Ez nem tetszett nekem se de szerencsére mohus és nem utolsósorban Termi felvilágosított.
>A grafika első pillantásra nem különösebben jó: esetlen >animációk, elnagyolt stadion texturák.
Hát igen ezis igaz sajna, de mint látszik lehet tuningolni.
És szerencsére készülnek a szebbnél szebb mezek.
És ha jól tudom Hedge úrfi is készül valamire. :-)
>A PES 3 csak egy gépen játszható 1-8 játékosig, hálózati >és az interneten való játéklehetőség teljesen hiányzik.
Ez viszont oltári nagy hiba és emiatt nem fogja megverni a Fifa-t. Mert teljesen más ember ellen játszani és gép ellen sztem.
De legalább van végre két jó focink