Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lõni úgy szoktam, hogy csak kb. a feléig nyomom az erõt, vagy még addig se. Így rendszerint egy közepesen erõs, félmagas lövés lesz belõle. Bár néha elkapkodom, és akkor kirúgja a stadionból.
A 4 csillag elég szemét tud lenni, az elsõ meccset 9-3-ra buktam. Nagyon szar, amikor az ellenfél csatára fél percig forgolódik a kapum elõtt.
A másik gondom, hogy a középpályássorom nem nagyon akar visszajönni védekezni. Lassan kocognak visszafelé, de nem érnek oda idõben, ezzel szemben a gép játékosai közül néha 8-9 is a saját tizenhatosán belül védekezik, és rendre blokkolják a lövéseimet.
Szabadrúgásra még mindig nincs tippje valakinek? Nekem még mindig csak sorfal, vagy fölé lett belõle.
A középpályán szerztünk labdát, amit Scholes egybõl Heskey-hez továbbított. Õ mintegy 35 méterre a kaputól átvette, és azonnal megjátszotta a jobbszélen teljesen üresen ácsorgó Owent. Az ifjú aranylabdás futás közben átvette a labdát, majd megiramodott a kapu felé. Már belül járt a vonalon, amikor az egyik német védõ kezdett a közelébe érni, ezért Owen tolt egyet a labdán kifelé, és ezután egy szenzációs löketet küldött a rövid felsõbe, a kimozduló Kahn mellet, úgy 13 méterrõl.
Gyönyörû találat volt, alig hittem a szememnek... 😊
Na most megyek, és megaláztatom magam egy fokozattal feljebb. 😊
Bizonyos pontig ez a saját bénaságomnak is köszönhetõ, de azért egy picit kkor is túlzás.
Mindezek ellenére nekem még mindig tetszik, és épp a Cpu játéka at, amiben sztem ez at eddigi legjobb progi.
Akkor majd átírom magam, mint ahogy azt a PES2-ben is tettem... Esetleg a PES2 option file edited players adatait nem lehetne átvarázsolni a PES3 option file-jára???
Elore is KOSZ!
jobb analoggal ivelem aztán durr neki?
És hogy lehet így leszorítani?
visszavettem ujra jo lett
szerintem Refreshlock-al lödd be egyszer 60-ra es nézd meg úgy
Ja ezt nézzétek meg:
Shcoles kapás
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
remélem a véglegesben ki van(lesz) javítva.
de érdekes más is ezt mondta akinek lassu volt
Akinek megy simán irja be má használ-e refreshlock-ot.
Amugy kijött a Spanyol mez :-)
(Amugy nalatok is mindig lefagy, ha jatekon belul Return to windows-ra kattintotok?)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De szerencsére 75-is jó nekem.
Valószinû eddig is azzal ment és akinek jó annak valoszinûleg van fix képfrissitése a játékokban.
Ilyesmi lehet az oka annak is, hogy valakinek win98-on megy XP-n nem
de most igy lassan jo is volt 4-0-ra nyertem az angolokkal és volt pá szép kapáslövésem.
Igy be tudom gyakorolni aztán gyorsban használni.
De mihelyt visszavettem a frekit megjavult.
Szerencsére nem kell hatvanra elég 75-re
MOndjuk ezis gáz, de legalább nem folyik ki a kedves játékos szeme
sikerült elérnem, hogy nekem is lassuljon
mindjárt megnézzük vissza is tudom hozni rendesen
Elõbb-utóbb kénytelen leszek tényleg venni egy gamepadot, valszeg az NBA Live-hoz is kell majd. (Anno ugyanígy voltam a kormánnyal, addig szenvedtem billentyûzetet használva a szimulátorokkal, amíg be nem gorombultam, és meg nem vettem a kormányomat.)
már hogyne tudnád?
taktikai utasításba ki kell adni, hogy mindenki támadjon...
a kiadés után egybõl mehet a jobb naaló karos ívelés elõre...
de megsúgom, ha nyomva tartod a bal elsõ fület L1 és megnyomod az ívelést, akkor mindig a 16osra íveli a játékos be a lasztit
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
melyik melyik😊 hát egy PES3 meccs😊
"Ja egy SOS kérdés a lövést hogys szoritom le?
felfelé nyomom a joy-t?"
Yes
Hivatalos megjelenés még mindig nov vége?
Ti mivel játszotok? A demoval? Én még sehol nem lehtem warez linket...
Germany Kits 1.0
1.) Download and install "AFS Explorer 2.0" (you can get it from http://dte-ng.issextreme.com/ )
2.) open AFS Explorer and load the "data_e.afs" file in your PES 3 Demo/dat directory
3.) search for "150pl.afs" on the left side and click it -> then click "150pl_auto.afs"
4.) after that click "150pl_auto_uni.afs" and search for "uni009**.bin" on the right side
5.) click the first file ("uni009ga.bin") then go to action/import and search for "uni009ga.bin" which you have to extract from the .zip file before.
6.) repeat step 5 for "uni009gb.bin", "uni009pa.bin" and "uni009pb.bin"
7.) close AFS Explorer, start your PES 3 Demo and enjoy