Pro Evolution Soccer 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Breki33
fifázunk :-))))))))

kijött a NOCD
Na, mi van, mindenki eltûnt?

Kezdek belejönni! 4 csillagon 5-1 ide. Igaz volt benne 2 11-es is.

Elvileg lenyomtam a save replay-t, de nem találtam meg, hogy hol lehetne megnézni.

Lõni úgy szoktam, hogy csak kb. a feléig nyomom az erõt, vagy még addig se. Így rendszerint egy közepesen erõs, félmagas lövés lesz belõle. Bár néha elkapkodom, és akkor kirúgja a stadionból.

A 4 csillag elég szemét tud lenni, az elsõ meccset 9-3-ra buktam. Nagyon szar, amikor az ellenfél csatára fél percig forgolódik a kapum elõtt.

A másik gondom, hogy a középpályássorom nem nagyon akar visszajönni védekezni. Lassan kocognak visszafelé, de nem érnek oda idõben, ezzel szemben a gép játékosai közül néha 8-9 is a saját tizenhatosán belül védekezik, és rendre blokkolják a lövéseimet.

Szabadrúgásra még mindig nincs tippje valakinek? Nekem még mindig csak sorfal, vagy fölé lett belõle.

Breki33
hmmmmmmmmmmm
Breki33
1. Ezekról csináljatok már mentést
2. Bill-el hogy tzudsz te lõni?
Na, tényleg itt az ideje a fokozatváltásnak, 5-0-ra megvertem a németeket 3 csillagon, és belõttem eddigi legszebb gólomat:

A középpályán szerztünk labdát, amit Scholes egybõl Heskey-hez továbbított. Õ mintegy 35 méterre a kaputól átvette, és azonnal megjátszotta a jobbszélen teljesen üresen ácsorgó Owent. Az ifjú aranylabdás futás közben átvette a labdát, majd megiramodott a kapu felé. Már belül járt a vonalon, amikor az egyik német védõ kezdett a közelébe érni, ezért Owen tolt egyet a labdán kifelé, és ezután egy szenzációs löketet küldött a rövid felsõbe, a kimozduló Kahn mellet, úgy 13 méterrõl.

Gyönyörû találat volt, alig hittem a szememnek... 😊

Na most megyek, és megaláztatom magam egy fokozattal feljebb. 😊

Nálam hátvéd még nem lõtt gólt a géptõl, viszont az tény, hogy néha a támadói begorombulnak. Volt olyan, hogy az ellenfél csatára kb. 30-40 másodpercen át rohangált ide-oda a tizenhatosom elõtt, a védõim futottak a szerjózsa minden irányába, aztán végül csak sikerült tisztára játszania magát, és gól is lett belõle.

Bizonyos pontig ez a saját bénaságomnak is köszönhetõ, de azért egy picit kkor is túlzás.

Mindezek ellenére nekem még mindig tetszik, és épp a Cpu játéka at, amiben sztem ez at eddigi legjobb progi.

A francba!
Akkor majd átírom magam, mint ahogy azt a PES2-ben is tettem... Esetleg a PES2 option file edited players adatait nem lehetne átvarázsolni a PES3 option file-jára???

Elore is KOSZ!
mazsa
Leszorítani hogyan lehet?

Breki33
sztem te a felét se olvastad el annak amit mohus irt

pl a lövést le lehet sõt kell szoritani
mazsa
Nem tudom mit vagytok oda ezért a szarért. A CPU játéka tök röhej. Ha sehogy se tud eljutni a kapuig, akkor megindul az egyik hátvéddel, kicselezi az összes játékosomat és berúgja. Tök reális. De ha nem így szerez gólt, akkor a már elõbb leírt módszerrel felviszi a szélen és egy tökéletes beadással (10-bõl 9 az, nálam 10-bõl 1) befejeli.Lövésekkel nem is érdemes próbálkozni, mind fölé megy, hiába nyomom meg a lövés gombot csak egy pillanatra is. Az is tök röhej, hogy mikor kontrázok és futok 1000-rel fölfelé, addig a csapattársak szépen ráérõsen sétálnak.

Breki33
ja tele van a forum a panaszokkal

de vigyázz a 60 hz nem tul jo ám a szemnek
Breki33
Hát már belinkeltem ide.

388
LezLee
Breki tudnál mondani egy linket, ahonnan leszedhetem ezt a Refreshlockot. Megpróbálom, hátha mûködik.
Breki33

hogylehet ezt cserélni és miez?
Breki33
Ezek mit jelentenek?
Breki33
mohus azt mond meg ilyet mivel lehet
jobb analoggal ivelem aztán durr neki?
És hogy lehet így leszorítani?
Breki33
Én nemtom nálam nemvolt semmi baja fixáltam a herzet aztan lassult be
visszavettem ujra jo lett
szerintem Refreshlock-al lödd be egyszer 60-ra es nézd meg úgy

Ja ezt nézzétek meg:
Shcoles kapás
LezLee
Mármint a demo
LezLee
Igen Nvidiam van. Levettem 60 Hz-re és kikapcsoltam a Rivatunerral a V-syncet és az Antialiasingot. És ugyanúgy lassú továbbra is, pedig 640X480-ban nyomom. Nem értem mi lehet a probléma. Remélem a fullban ilyen nem lesz, mert a Fifa 2004 akadásmentesen fut.
Breki33
akkor én már nem értelek titeket
vagy lehet nem, NVidiatok van?

Breki33
én leírtam
nem tehetek róla, hogy nem csináljátok
LezLee
Na akkor lenne oly szíves valaki és elmondaná, hogy mit kell csináljak, hogy ne lassuljon be a játék. Részletesen ha lehet. Köszi. Elõre is.
reaper4
most azonnal lemegyek a sarki büféshez és veszek 1 másik monitort 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Breki33
naazé :-)
reaper4
1024x768-ban. most gyorsan megnéztem és 1280x1024-ben csak 85-öt tud 😞( 😊)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Breki33
100-on 1280*1204ben? :-)
reaper4
nem érted. én folyamatosan 100hz-en hajtom és így csinálta 1x.máskor lassulás, fagyás (monjuk fagyás akkor sem volt.)nem volt.

Breki33
pont ha használod lassul

vissza kell venni 75-re és 98-as modban nyomni
reaper4
az a poén h én használok, de így is csinálta (belassulást) igaz csak 1x. valamikor meg annyira gyors h csak kapkodom a fejem.
remélem a véglegesben ki van(lesz) javítva.

Breki33
Nem sohase fagy le

de érdekes más is ezt mondta akinek lassu volt

Akinek megy simán irja be má használ-e refreshlock-ot.

Amugy kijött a Spanyol mez :-)
Nekem akkor lassult be, amikor más kamerára váltottam. Átraktam valamelyik broadcastosra, és ettõl teljesen lelassult. Visszatettem normálra, és ismét normális lett, de amikor levegõbe emelkedett a labda újra belassult. Aztán újraindítottam, és megint nincs semmi baja. (normálon persze)

Marcell
Nezzetek csak be a Fifa 2004 topicba!? 😄

Marcell
Kiprobaltam 60hz-en, nalam semmi nem valtozott!

(Amugy nalatok is mindig lefagy, ha jatekon belul Return to windows-ra kattintotok?)

mohus
ne is mond. Amióta 100Hz-en konzolozom már fél óránál többet is tudok egyszerre játszani😊 a régebbi 50Hz szemforgató volt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
Amugy a soccergames forum is ezt mondja de õk 60hz irtak ez számomra eddig hülyeségnek tûnt.

De szerencsére 75-is jó nekem.

Valószinû eddig is azzal ment és akinek jó annak valoszinûleg van fix képfrissitése a játékokban.

Ilyesmi lehet az oka annak is, hogy valakinek win98-on megy XP-n nem
Breki33
igen ezt mondom

de most igy lassan jo is volt 4-0-ra nyertem az angolokkal és volt pá szép kapáslövésem.
Igy be tudom gyakorolni aztán gyorsban használni.
Marcell
MI??? A monitor frekvenciajat allitgatva lassul/gyorsul????

Breki33
szóval felraktam a Refreshforce-t ami ugye beállitja a frissitési értékeket és erre nekem is belassult.
De mihelyt visszavettem a frekit megjavult.

Szerencsére nem kell hatvanra elég 75-re
MOndjuk ezis gáz, de legalább nem folyik ki a kedves játékos szeme
Breki33
na asszem megvan a megoldás a lassulásra
sikerült elérnem, hogy nekem is lassuljon
mindjárt megnézzük vissza is tudom hozni rendesen
Ha találtok egy jobb analóg kart a billentyûzetemen, akkor azonnal megcsinálom... 😊))

Elõbb-utóbb kénytelen leszek tényleg venni egy gamepadot, valszeg az NBA Live-hoz is kell majd. (Anno ugyanígy voltam a kormánnyal, addig szenvedtem billentyûzetet használva a szimulátorokkal, amíg be nem gorombultam, és meg nem vettem a kormányomat.)

Breki33
azért a Hare-t érdemes leszedni lehet, hogy segít
Breki33
akkor nemis mondtam hülyeséget :-)

Kezdem érteni ezt a játékot

Már csak egy jó háló kéne
mohus
"Nem tetszik, hogy van olyan támadás, amit a gép meg tud csinálni, én viszont nem, na nem azért, mert béna vagyok, hanem mert nincs rá lehetõség. Konkrétan arra gondolok, amikor az ellenfél csatára kilép a védõk közül, és hátulról egy ívelt passz érkezik pont az orra elé. Ezt én nem tudom megcsinálni, mert hiába passzolok magasan, a csatár magától nem indul el üresbe, a through ball meg mindig laposan megy, így rendszerint nem jut el a címzetthez."

már hogyne tudnád?

taktikai utasításba ki kell adni, hogy mindenki támadjon...
a kiadés után egybõl mehet a jobb naaló karos ívelés elõre...

de megsúgom, ha nyomva tartod a bal elsõ fület L1 és megnyomod az ívelést, akkor mindig a 16osra íveli a játékos be a lasztit

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"mosmá megint megkevertél ezmost melyik játék meccse volt?"

melyik melyik😊 hát egy PES3 meccs😊

"Ja egy SOS kérdés a lövést hogys szoritom le?
felfelé nyomom a joy-t?"

Yes

Sziasztok!
Hivatalos megjelenés még mindig nov vége?
Ti mivel játszotok? A demoval? Én még sehol nem lehtem warez linket...
Breki33
Na ezse semmi

Germany Kits 1.0

1.) Download and install "AFS Explorer 2.0" (you can get it from http://dte-ng.issextreme.com/ )
2.) open AFS Explorer and load the "data_e.afs" file in your PES 3 Demo/dat directory
3.) search for "150pl.afs" on the left side and click it -> then click "150pl_auto.afs"
4.) after that click "150pl_auto_uni.afs" and search for "uni009**.bin" on the right side
5.) click the first file ("uni009ga.bin") then go to action/import and search for "uni009ga.bin" which you have to extract from the .zip file before.
6.) repeat step 5 for "uni009gb.bin", "uni009pa.bin" and "uni009pb.bin"
7.) close AFS Explorer, start your PES 3 Demo and enjoy
Breki33
Hmmmmmmmmm nem rossz mezek készülnek