2547
  • Breki33
    sajna továbbra sem jó

nem müködö foci
    patchre várás
    aztán crackre várás

mire is emlékeztet ez engem?
  • Breki33
    köszönjük néked sárvár
  • Breki33
    és a kommentár mikor tól dumál?
  • diegoam
    ja, egy kis info róla:
    Installation:
    After downloading the updater, insert the original DVD into the computer's DVD-ROM drive, click on pes3_patch1102.exe to install.
    The installer will automatically search for the folder where you originally installed Pro Evolution Soccer 3 and install all of the updates.
    If the update does not locate Pro Evolution Soccer 3 on your system, you may need to reinstall the game from the original DVD and then run the pes3_patch1102.exe

NOTE:
    - Fixed so that the settings of "Setting.exe" will be reflected accordingly.
    - Fixed the problem of game running too fast in the full screen mode.
    - Fixed the problem of the game stopping when switching to "Window mode".
    - Fixed the problem of the game stopping when only Spanish is installed, and when trying to change the language sound.
    - Fixed the portions of the game stuttering during the match.
    - Fixed the problem of changing the player call name, when there is only one language installed.
    - Fixed so that the game can be played through the finals in a multi player mode.
    - Fixed the shadow effect of the player on the pitch.
    - Cleared the line when the game screen fades out (happened rarely)
    - Fixed the problem of the schedule becoming incorrect after the 7th week of the 3rd season in the Master League mode.

• diegoam
    Megjelent a patch, 8,9 MB.
    www.konamityo.com/we/en/pes3pc/ oldalról tölthető.
  • munka_gorilla
    ez nekem is így van
  • bang
    forza Albánia :))

Gelleit meg retusáld le róla...
  • Breki33
    viszont ezt a csapatot hétvégén az Albánok fegeteges támadójátékukkal 2-0-re lesöpörték.

Azt hiszem nem tudom már jó pénzéért eladni a Gellei Imrevel közös képem :(
  • Breki33
    na figyi nekem elindul a nyitóanimáció és edzést is tudok játszani, ezért újra kérdezném a meccs előtt is van anim?

Na ha nem egybe lenne az egész meg tudnám oldani
  • bang
    csakhogy ott nem játszott donpedro barátunk ... :))
  • Breki33
    hát így igen

és egyértelműen billentyűzetről nem játszható
  • Breki33
    oké akkor ezzel lesz a gond

milyen codec-ed van fent?
    és bevonulásnál is lejátszik valami animációt?
  • Sephi
    Ha! Egy nagy fos ez a jatek Pc-en! Hat milyen gep kell ennek? Bazz soha sem fognak tudni rendesen megcsinalni egy konzol atiratott Pc-re! SOHA! Maradok a Ps2-nel ezzel a jatekkal. Nem is lehet rendesen bilentyuvel jaccani :( Szerintem hulyeseg volt kiadni :(
  • Breki33
    De valaki nekem is válaszuoljon már.

Másnál is annyi az intó, hogy sétál a manus 10 mp-ig és utánna megáll a kép?

És nálam pl mikor bevonulnak a csapatok semmi kommentár nincs, ez akiknél műxik is így van?
  • Breki33
    minek tűlbonyolítani?
    elég egy daemon és sztem cue nélkül is szimulálja
  • munka_gorilla
    nekem akkor volt ez amikor nem winrar-al csomagoltam ki. Próbáld azzal!
  • Rudee
    Pl WinISO-val átkonvertálod a bin-t iso-ba és kiírod.
  • donpedro
    No, én is lenyomtam az első kupámat, a magyar válogatott színeiben. Beraktam Gerát a csapatba, illetve saját magamat is megpróbáltam elkészíteni.

3 csillagon nyomtam, de az első két próbálkozásnál elekadtam a csoportmeccseken. Utána viszont lendületből megnyertük a kupát is, pedig a döntő nem úgy indult.

Argentína volt az ellenfél, és mindjárt a meccs elején meg is szerezték a vezetést, egy öngóllal. Ortega a jobbszélről becselezte magát majdnem az ötösig, majd egy lágy emeléssel Crespo-t szerette volna helyzetbe hozni. A passz azonban nem volt egészen pontos, így Cresponak meg kellett próbálkoznia egy ollózással. Nem járt sikerrel, mondhatni piszok nagy luftot rúgott, így a labda a Crespo mögött kolbászoló védő fejére, onnan meg a hálóba pattant.

Eltelt 10 perc, és jött a második öngól. Megint Crespo felé jött egy beadás, aki kapásból kapura zúdította a labdát. Király lábbal védett, ám a kipattanó eltalálta Lipcseit, és a labda a bal alsóba gurult. 0-2.

Ez maradt a szünetig, utána azonban nagyot fordult a játék képe.

A szépítő gólunkat Gera szerezte, egy a félpályáról felívelt szabadrúgást a kapunak háttal állva csúsztatott a hálóba. Gyönyörű gól volt.

A félidő közepe táján egy izzadságszágú góllal az egyenlítés is összejött, a gólt ezúttal én szereztem.

Aztán 7 perccel a vége előtt Lőw egy szép csellel lerázta magáról az emberét, és a bal szélen egészen az ötösig robogott, majd visszagurította a labdát nekem, és én az átvétel után kilőttem a hosszú sarkot.

Bár később is volt még egy helyzetünk, illetve Aimar-nak egy szabadrúgása, az eredmény már nem változott.

Ezek után leírnám a véleményemet a játékról. Az intro, az átvezető animációk, a visszajátszások a szünetben szenzációsak, a legjobbak, amit fociprogramban valaha láttam. A játékmenet kiváló, az AI is elfogadható (bár nem tökéletes, hiába, magasak az igényeim).

A kommentár nem jött be igazán, lehetne sokkal jobb is. A zene vegyes, általában nem fogott meg nagyon, viszont a highlights alatt hallható pörgős dallam nekem nagyon tetszik.

A menü lehetne sokkal jobb, bizonyos dolgokra nem tudok rájönni, pl. az elmentett formációmat néha automatikusan betöltötte, máskor viszont nem, pedig asszem mindent ugyanúgy csináltam. Összességében véve azért elmegy.

Sajnos normális bajnokság nincs, ez számomra sokat ront a játék értékén.

Ami a játék nehézségét illeti, ezzel szerintem nincs komoly gond, nem könnyű, de nem is lehetetlen. (Lehet, hogy idővel túl könnyűnek fogom találni, és akkor a multi hiánya megöli majd az élményt, de ez még messze van.)

Az irányítással kapcsolatban szeretném megjegyezni, hogy mivel én bill-ről nyomom, így számomra más élményt nyújt, mint egy jó gamepaddal rendelkezőnek. Nem akartam a Fifához hasonlítani, és eddig nem is tettem, csak itt teszek egy apró kivételt. Billentyűzetről a PES szerintem sokkal játszhatóbb, élvezetesebb, mert direktebb a kontroll. Több befolyásom van a játék alakulására, és könnyebb is a kivitelezés.

Összegezve az eddigieket azt mondanám, hogy a PES3 kb. 90 pontot kapna tőlem egy 100-as skálán, de lehet, hogy gamepaddal 95-öt adnék rá. És kéretik figyelembe venni, hogy piszkosul szigorú voltam, szóval az én értékelésem szerint jelenleg ez a legjobb futballprogram, amit PC-re valaha kiadtak.
  • Breki33
    visszavonom a k-lite visszahozta nekem :-)

most minden megy most probalom ujra
  • Breki33
    hat most elbasztam miatta a jol beállitott codecjeim
    mostmár semmi sem megy grrrrrrrrr
  • GmorpH
    Azért az nem semmi, hogy már ilyen gondolatok fordulnak meg a fejedben.
  • Breki33
    már nekem sincs csak sötétség

mindjárt letörlöm
  • Breki33
    nekem is igy van
    sötétség nyomom jönnek be a pályára
    nyomom és zügás közben ujra sötétség

grrrrrrrrrrrrrrr
  • toMpEr
    nekem semmi problemam nem volt eddig a jatekkal, se lassul, se fekete kep.
    AMD Barton 2200Mhz
    gef4ti4200(310/600) detonator 52.16
    1024x768,85Hz vsync kikapcsolva PowerStrip-el
    Codec nincs a gepemen (se pack, se kulon)
    4xAA,4xAF
  • Breki33
    ugy hogy 600 mega kell még kb
  • Davidus
    És ez mire jó?
  • Breki33
    hiába nyomkodom nem ugorja

amugy ez a CD-s a DVD még nem teljes
  • Breki33
    érdekes, hogy az edzés megy

amúgy van
    Pro Evolution Soccer 3 v1.0 [ENGLISH] Fixed EXE
    download
  • Breki33
    az elején a játákos nálatok is pár másodpercig sétál?
  • Breki33
    nektek holis akadt ki mert nekem meccs betöldödésekor amikor kedődne a bevonulás után fekete kép fogad
  • toMpEr
    szerintem inkabb proci kell a jateknak, mint videokartya, ps2-es atirasoknal igy szokott lenni
  • diegoam
    Mai hír, hogy készül a patch a játékhoz. A fejlesztők számára is rejtély, hogy az egyik gépen miért túl lassú, a másikon miért túl gyors a játék. Türelmet kérnek, dolgoznak a problémán.
  • GmorpH
    Ááá, nem hinném.
  • Breki33
    mert a kiadók pénzéhesek
  • GmorpH
    Hát igen, manapság minden megjelenés után patchre várnak az emberek...

Vajon miért...nem értem
  • Breki33
    812
  • zaki
    nincs multi a game-ban? lol
  • Breki33
    Figyeljetek nem akarok okoskodni mivel nekem nemis ez a verzió van jelenleg.
    De kapjátok már le a Powerstrip-et és löjéttek be a frissitési frekit különböző értékekre.

Akinek meg gyors adjon AAS-t neki P

Amúgy meg aki szidta a Fifa-t, várjon egy patchre, kiváncsi vagyok kijön-e :-)
  • LezLee
    Miért van Ez??
    Jó lenne tudni, igazából nem értem a Konamit. Ezzel elcseszni egy elvileg jó fociprogit. Azért nem értem, mert már a demoval is ez volt, s szerintem elég sok embernél előfordult, nem hiszem hogy nem lehetett volna ezt kijavítani a fullra. Meg a másik a Multiplayer hiánya. Ilyet, ebben a mai korban csinálni egyszerűen öngyilkosság szerintem. Ha ezeken nem változtatnak de sürgősen, akkor szerintem sok rajongó fog elpártolni tőlük.
    Mért jó ez nekik????
  • Ramore
    Nem mondod komolyan, hogy akinél a demo lassú volt valamiért, annál a teljes játék is vacakul fut? Szép kilátások. Miért van ez?