2547
  • GmorpH
    LOL! Azért nem semmi, hogy miket írsz. De sebaj röhögtem egy jót. #982-ben hivatkozol az "aláírásodra", aztán a #984-ben már "PC NEVŰ FOSKAZAL"? Végülis nincs is ebben semmi ellentmondás.
  • Ruffi
    Milyen a játék most töltöm?
  • mohus
    "sajna továbbra sem jó

nem müködö foci
    patchre várás
    aztán crackre várás

mire is emlékeztet ez engem? "

ENGEM A PC NEVŰ FOSKAZALRA:)
  • mohus
    "na figyi nekem elindul a nyitóanimáció és edzést is tudok játszani, ezért újra kérdezném a meccs előtt is van anim?

Na ha nem egybe lenne az egész meg tudnám oldani"

meccs előtt ki lehet kapcsolni a nyitóanimációt(bevonulást)
    ENTRANCE SCENE: OFF
  • mohus
    "Ha! Egy nagy fos ez a jatek Pc-en! Hat milyen gep kell ennek? Bazz soha sem fognak tudni rendesen megcsinalni egy konzol atiratott Pc-re! SOHA! Maradok a Ps2-nel ezzel a jatekkal. Nem is lehet rendesen bilentyuvel jaccani :( Szerintem hulyeseg volt kiadni :("

ezen én nem rágódnék....

ahogy az aláírásom is mutatja....
  • mohus
    "A félidő közepe táján egy izzadságszágú góllal az egyenlítés is összejött, a gólt ezúttal én szereztem."

ez az igazi EGOnövelő progi...halálra röhögöm magam:)
  • mohus
    "illetve saját magamat is megpróbáltam elkészíteni."

és hány kilós vagy?:)

99kg max lehetséges tömeg a játékban...a magasság nemtom:)2m? ilyenekből már csináltam egy brutál feka NBA csapatot, csak éppen fociztak:)
  • mohus
    "szerintem inkabb proci kell a jateknak, mint videokartya, ps2-es atirasoknal igy szokott lenni"

A KONAMI még kezdő a PC programozásban, mondjuk ebben a kavalkádban nem könnyű

• mohus
    "1v1-ben nem lehet elvinni a labdát a védő mellett, csak kényszerítőkkel....vagy csak én vagyok béna."

még béna vagy:)má bocs

talán ott kéne kezdeni hogy Training Challenge...mert ott megtanulhatsz mindent
  • mohus
    IRÁNYÍTÁS
  • Goodwill
    nem kell, ígyis elindul
  • Goodwill
    köszi, műxik végre ;)

eddig 2 10 perces meccset lejátszottam, gólt még egyiken se rúgtam...pedig majdnem. :)
    Van 1-2 gomb ami assetom mire jó, nem reagál semmit hiába nyomkodom őket. Vki írhatna egy leírást, melyik jel mire jó labdával és anélkül. az alapgombok megvannak (passz, ívelés, lövés), van 1 csel gomb ami egyedül a ronaldo féle biciklicselt csinálja, és soha nem szívja meg egyik védő sem, de jó hogy ott van. 1v1-ben nem lehet elvinni a labdát a védő mellett, csak kényszerítőkkel....vagy csak én vagyok béna.
    Amúgy teccik a gém, a mozgások nagyon jók, a bíró is korrekt és már most láccik sokkal több a variációs lehetőség mint a fifában. Már csak jáccani kéne tudni hozzá. :)
  • Breki33
    miaza aimbot?
  • Breki33
    gyors
  • G. Joe
    kapcsold ki az aimbotot, akkor elindul a game
  • Breki33
    erre speciel tudom a megoldást

ace le k-lite fel
    nem tudja lejátszani az intro-t
  • Breki33
    azt hiszem tele van a becses szervem ezzel a játékkal
    má megint fekete képernyő a match elott kommentátorhang nuku
    pedig tegnap megnt és minden rendben volt. gggrrrrrrrrrrrrr
  • Goodwill
    vagyis atari logo nemjönbe, az 1 másik játék :)
  • Goodwill
    számomra nem sok újdonságot nyújtott, ugyanúgy bejön az atari, konami logo, azután a jól megszokott fekete képernyő.....
    amd xp 2600+, gef4 ti 4200 (41.09, 52.16-al is), vsync off
    mi lehet a gond? :(
  • Breki33
    hát ebben nem volt sok ujdonság a patch megvolt
    (diegocam linkje)
    az exe megvolt
    nekem annyi au újdonság, hogy megy :-)
  • Davidus
    Akkor nálam van a gebasz... Na javított valamit?
  • Breki33
    nekem megcsinálta
  • Breki33
    ez a dev-es
  • Davidus
    Van egy jó hírem.... Nem lehet felpeccselni a cdrip verziot
  • Davidus
    A javítások:

- Fixed the problem of game running too fast in the full screen mode.

- Fixed the problem of the game stopping when switching to "Window mode".

- Fixed the problem of the game stopping when only Spanish is installed, and when trying to change the language sound.

- Fixed the portions of the game stuttering during the match.

- Fixed the problem of changing the player call name, when there is only one language installed.

- Fixed so that the game can be played through the finals in a multi player mode.

- Fixed the shadow effect of the player on the pitch.

- Cleared the line when the game screen fades out (happened rarely).

- Fixed the problem of the schedule becoming incorrect after the 7th week
    of the 3rd season in the Master League mode.
  • Rudee
    PRO.EVOLUTION.SOCCER.3.UPDATE.V1.10.2.CRACKED-DEViANCE.rar
  • Rudee
    Találtam egy PRO.EVOLUTION.SOCCER.3.UPDATE.V1.10.2.CRACKED-DEViANCE-t, most szedem, majd fölrakom vhova, gondolom páran hasznát veszitek :)
  • donpedro
    Nekem meg semmit nem kellett állítani, hála az égnek.

Mondjuk ha jól emlékszem, akkor az egyetlen játék, amit eddig nem tudtam működésre bírni, az a Rock Manager volt, ám az 10-ből 9 embernek nem ment, szóval nem rossz az arány.
  • Breki33
    nekem eléh a hz-t állitani
    de amugy már megy :-)

ja én vagyok az egy meccs alatt legtöbbet fejlödő
    elso meccsem 5 oda * * * második már csak 1 P
  • donpedro
    igen
  • SnEaK MASTER
    Hi Mohus! :)

A Master League Default Team-ben még mindig a német Vorlander a legjobb játékos??? :)

Más.
    Ma a Game Network-on láttam a PES3 készítésének a fázisait (Making of, csak ká hogy japán nyelven volt, olasz aláiratozással...), és nagyon FASZA volt!!! :)
    A legjobb az volt, amikor a Konami Tokyo hivatalos irodaháza elott kovetelték az új PES3-at (náluk WE6) a japcsik! (természetesen még a japán megjelenés elott tortént ez...)

;)
  • donpedro
    Ezzel persze nem vagy kisegítve, de ebből láthatod, hogy én sem tudom, hogy mi a gond nálad.
  • donpedro
    Nekem kb. 20 másodpercig fekete a képernyő, utána elindul magától, nem kell nyomkodnom semmit. A meccs előtt is van ilyen fekete képernyő néhány másodpercig, de a bevonulás és az összes többi működik, és utána sincs semmi gond.
  • Breki33
    nekem is segíthetne valaki :(
  • dzseni
    billenytu beragadasra a v-sync kikapcsolása a megoldás. a fene se gondolta volna hogy osszefuggesben van.
  • dzseni
    játék alatt csak néha nem reagál a billentyu, meg az rendben lenne, de a menüben elviselhetetlen.

amugy mi a szám eloadoja-cime ami az összefoglalók alatt szól? :)
  • Breki33
    hát ezt mondám
    rakd fel hozzá azt amit belinkeltem
  • Breki33
    na nekem nem beszél
  • Breki33
    én nem monitort mondtam, hanem frekit

de mond már meg mikor kezdődik a kommentár
  • dzseni
    valaki nem tapasztalt olyat ,hogy a menüben mintha beragadna a billentyu? valamikor nem is érzékeli ha lenyomom a billt valamikor egy bill nyomasra 4-et 5-öt is ugrik a menüben?

jo lenne valami megoldas mert iszonyu idegesito. :(

Amugy a legkiralyabb fociprogi. :)