2547
-
#989 LOL! Azért nem semmi, hogy miket írsz. De sebaj röhögtem egy jót. #982-ben hivatkozol az "aláírásodra", aztán a #984-ben már "PC NEVŰ FOSKAZAL"? Végülis nincs is ebben semmi ellentmondás. -
#985 Milyen a játék most töltöm? -
#984 "sajna továbbra sem jó
nem müködö foci
patchre várás
aztán crackre várás
mire is emlékeztet ez engem? "
ENGEM A PC NEVŰ FOSKAZALRA:) -
#983 "na figyi nekem elindul a nyitóanimáció és edzést is tudok játszani, ezért újra kérdezném a meccs előtt is van anim?
Na ha nem egybe lenne az egész meg tudnám oldani"
meccs előtt ki lehet kapcsolni a nyitóanimációt(bevonulást)
ENTRANCE SCENE: OFF -
#982 "Ha! Egy nagy fos ez a jatek Pc-en! Hat milyen gep kell ennek? Bazz soha sem fognak tudni rendesen megcsinalni egy konzol atiratott Pc-re! SOHA! Maradok a Ps2-nel ezzel a jatekkal. Nem is lehet rendesen bilentyuvel jaccani :( Szerintem hulyeseg volt kiadni :("
ezen én nem rágódnék....
ahogy az aláírásom is mutatja.... -
#981 "A félidő közepe táján egy izzadságszágú góllal az egyenlítés is összejött, a gólt ezúttal én szereztem."
ez az igazi EGOnövelő progi...halálra röhögöm magam:)
-
#980 "illetve saját magamat is megpróbáltam elkészíteni."
és hány kilós vagy?:)
99kg max lehetséges tömeg a játékban...a magasság nemtom:)2m? ilyenekből már csináltam egy brutál feka NBA csapatot, csak éppen fociztak:)
-
#979 "szerintem inkabb proci kell a jateknak, mint videokartya, ps2-es atirasoknal igy szokott lenni"
A KONAMI még kezdő a PC programozásban, mondjuk ebben a kavalkádban nem könnyű
-
#978 "1v1-ben nem lehet elvinni a labdát a védő mellett, csak kényszerítőkkel....vagy csak én vagyok béna."
még béna vagy:)má bocs
talán ott kéne kezdeni hogy Training Challenge...mert ott megtanulhatsz mindent
-
#977 IRÁNYÍTÁS -
#976 nem kell, ígyis elindul -
#975 köszi, műxik végre ;)
eddig 2 10 perces meccset lejátszottam, gólt még egyiken se rúgtam...pedig majdnem. :)
Van 1-2 gomb ami assetom mire jó, nem reagál semmit hiába nyomkodom őket. Vki írhatna egy leírást, melyik jel mire jó labdával és anélkül. az alapgombok megvannak (passz, ívelés, lövés), van 1 csel gomb ami egyedül a ronaldo féle biciklicselt csinálja, és soha nem szívja meg egyik védő sem, de jó hogy ott van. 1v1-ben nem lehet elvinni a labdát a védő mellett, csak kényszerítőkkel....vagy csak én vagyok béna.
Amúgy teccik a gém, a mozgások nagyon jók, a bíró is korrekt és már most láccik sokkal több a variációs lehetőség mint a fifában. Már csak jáccani kéne tudni hozzá. :) -
#974 miaza aimbot? -
#973 gyors -
#972 kapcsold ki az aimbotot, akkor elindul a game -
#969 erre speciel tudom a megoldást
ace le k-lite fel
nem tudja lejátszani az intro-t -
#968 azt hiszem tele van a becses szervem ezzel a játékkal
má megint fekete képernyő a match elott kommentátorhang nuku
pedig tegnap megnt és minden rendben volt. gggrrrrrrrrrrrrr -
#967 vagyis atari logo nemjönbe, az 1 másik játék :) -
#966 számomra nem sok újdonságot nyújtott, ugyanúgy bejön az atari, konami logo, azután a jól megszokott fekete képernyő.....
amd xp 2600+, gef4 ti 4200 (41.09, 52.16-al is), vsync off
mi lehet a gond? :( -
#965 hát ebben nem volt sok ujdonság a patch megvolt
(diegocam linkje)
az exe megvolt
nekem annyi au újdonság, hogy megy :-) -
#964 Akkor nálam van a gebasz... Na javított valamit? -
#963 nekem megcsinálta -
#962 ez a dev-es -
#961 Van egy jó hírem.... Nem lehet felpeccselni a cdrip verziot -
#960 A javítások:
- Fixed the problem of game running too fast in the full screen mode.
- Fixed the problem of the game stopping when switching to "Window mode".
- Fixed the problem of the game stopping when only Spanish is installed, and when trying to change the language sound.
- Fixed the portions of the game stuttering during the match.
- Fixed the problem of changing the player call name, when there is only one language installed.
- Fixed so that the game can be played through the finals in a multi player mode.
- Fixed the shadow effect of the player on the pitch.
- Cleared the line when the game screen fades out (happened rarely).
- Fixed the problem of the schedule becoming incorrect after the 7th week
of the 3rd season in the Master League mode. -
Rudee #959 PRO.EVOLUTION.SOCCER.3.UPDATE.V1.10.2.CRACKED-DEViANCE.rar -
Rudee #958 Találtam egy PRO.EVOLUTION.SOCCER.3.UPDATE.V1.10.2.CRACKED-DEViANCE-t, most szedem, majd fölrakom vhova, gondolom páran hasznát veszitek :) -
donpedro #955 Nekem meg semmit nem kellett állítani, hála az égnek.
Mondjuk ha jól emlékszem, akkor az egyetlen játék, amit eddig nem tudtam működésre bírni, az a Rock Manager volt, ám az 10-ből 9 embernek nem ment, szóval nem rossz az arány. -
#954 nekem eléh a hz-t állitani
de amugy már megy :-)
ja én vagyok az egy meccs alatt legtöbbet fejlödő
elso meccsem 5 oda * * * második már csak 1 P -
donpedro #952 igen -
SnEaK MASTER #951 Hi Mohus! :)
A Master League Default Team-ben még mindig a német Vorlander a legjobb játékos??? :)
Más.
Ma a Game Network-on láttam a PES3 készítésének a fázisait (Making of, csak ká hogy japán nyelven volt, olasz aláiratozással...), és nagyon FASZA volt!!! :)
A legjobb az volt, amikor a Konami Tokyo hivatalos irodaháza elott kovetelték az új PES3-at (náluk WE6) a japcsik! (természetesen még a japán megjelenés elott tortént ez...)
;) -
donpedro #948 Ezzel persze nem vagy kisegítve, de ebből láthatod, hogy én sem tudom, hogy mi a gond nálad. -
donpedro #947 Nekem kb. 20 másodpercig fekete a képernyő, utána elindul magától, nem kell nyomkodnom semmit. A meccs előtt is van ilyen fekete képernyő néhány másodpercig, de a bevonulás és az összes többi működik, és utána sincs semmi gond. -
#945 nekem is segíthetne valaki :( -
dzseni #943 billenytu beragadasra a v-sync kikapcsolása a megoldás. a fene se gondolta volna hogy osszefuggesben van. -
dzseni #942 játék alatt csak néha nem reagál a billentyu, meg az rendben lenne, de a menüben elviselhetetlen.
amugy mi a szám eloadoja-cime ami az összefoglalók alatt szól? :)
-
#939 hát ezt mondám
rakd fel hozzá azt amit belinkeltem -
#938 na nekem nem beszél -
#935 én nem monitort mondtam, hanem frekit
de mond már meg mikor kezdődik a kommentár -
dzseni #934 valaki nem tapasztalt olyat ,hogy a menüben mintha beragadna a billentyu? valamikor nem is érzékeli ha lenyomom a billt valamikor egy bill nyomasra 4-et 5-öt is ugrik a menüben?
jo lenne valami megoldas mert iszonyu idegesito. :(
Amugy a legkiralyabb fociprogi. :)