2547
-
#1168 jaja csináltam neki 5 giga helyet :-)
csak még nem volt erőm hozzá -
#1165 1000sry, ha felidegesít vkit a következő:
-megjelent már a full? (nemtudom,télleg)
-hány cd-s?
thx.. -
#1164 köszi termi
nekem nem volt erőm hozzá -
#1161 sztem a grafika pont nem jobb
de ne kezdjük újra -
#1160 hát ha ezt nem értitek akkor inkábbne nyuljatok a taskezelőhöz
ezt most komolyan mondom -
laczoo #1158 nem épp erre gondolt hogy magyarabbul :o))))
hanem arra a tippre amit írtál a lassulás ellen.
én sajnos nem értek angolul(nagyon). -
#1157 magyarán szólva nekem a fifa jobban tetszik
de nem mondanám, hogy roszabb
a többit gondolom érted P -
#1155 sztem nem jobb
talán nem is roszabb
egyikse tökéletes -
#1154 erre csak mohus tudna sztem P -
sylas #1153 kérdezem -
sylas #1152 Szerintetek mennyivel jobb mint a FIFA2004 -
SnEaK MASTER #1151 Noná, hogy a PS2-s verzióra gondoltam. Focit nézni/játszani csak a TV képernyon lehet! :)
Az elobbit csak azé´ kérdeztem, mert én a PES2-ben (PS2-n) a csapatok 60%-ának neveit kijavítottam az eredetire (hol saját kezuleg, hol segítséggel...), és hogy ezt ki-e lehet használni a PS2 verziós PES3-ban???
Most már stimmel?? :)
Orulnék, ha tudnátok erre válaszolni! -
#1150 az fh-n olvastam hátha segít:
"Fix" for PES3 PC Slowdown - XP Only
The following method helps fix the problem of Pro Evolution Soccer 3 PC running slowly on some machines... this fix will only work for Windows XP and does not work for everyone.
- Go to PES settings and set game in windowed mode with resolution set the same as your desktop.
- Start game in window and bring up Windows Task Manager (normally by ctrl+alt+del)
- Click on the 'Processes' tab at the top under the main menu.
- Right click on pes.exe.
- 'Set Priority' to 'Realtime' then return to the game.
- Maximize the window for full screen if required.
-
OPM #1149 már nem aktuális... -
OPM #1148 valaki dobjon meg egy gyors patch letöltési címmel, mer behülyülök, annyi helyről próbáltam, de sehonnan sem sikerült leszednem :((
ne gamershell-t mondjatok!! -
#1147 Brekkentyű mé versz meg? -
#1146 már leírtam
a refreshrateval fix-re vettem a hz-t és akkor belasult
a játékban visszavettem 75-re és hálisten jó lett
a teljesben powerstrippel 85-ön is jó
csak ezek a hülye vidéjók -
OPM #1145 mitől? -
#1144 tommy elverlek
nekem nem lassul be, csak egyszer buheráltam és rájöttem mitől lassult be , de ezzel nincs gondom -
#1143 1 A k-lite minden filmet lejátszik, pont az ace kolbászolja össze a rendszert. Sztem nem rendesen szedted le
2 az intro-t kell átnevezni mint már szó volt róla
azt nem tudja neked lejátszani az ace miatt -
#1142 Nem tom nektek miért lassul be, nekem tökéletesen fut :P
Nem lehet, h a gépetek nem tetszik neki? -
#1141 milyen videot kell átnevezni? mer én felraktam ezt a k-liteot de nem minden filmet jáccik le, szal visszaraktam ace-t...ezexerint működik ezzel is? -
#1140 Most ezzel a képpel direkt idegesíteni akarsz?? :))))
Amúgy ha jönne valami csoda, ami megoldaná a belassulást, még egy gamepadra is beruháznék a játék kedvéért, mert akármennyire is szídom, be kell ismerni, maga a játék nagyon is jóóó! -
#1139 -
#1138 -
#1135 ace-t le
vagy átnevezni a vidéjót
ezért nem kell törölni -
#1134 nem fikáztam
csak sztem egy ti ami nekem van jobb választás -
#1133 először nekem is ez votl a probléma.
Megoldás: szedd le a codecpacket, vagy az összes codecet, és rakd föl a k-lite codecpacket. Nekem így már működött, és le tudta játszani az introt, mer az a baja... -
#1131 Na most itten könnyű ám fikázni más videokártyáját :)))
Na de mit csináljak, nem volt rá több pénzem, és azért választottam ezt, mert ez támogatja a DirectX 9-et. És előtte meg Geforce 2 Mx kártyám volt, úgyhogy muszáj volt lecserélni. De mondom, lehet hogy nem a legjobb kártya, de akkor is eddig minden játék akadásmentesen futott rajta( Fifa2004, Nfs:U), úgyhogy számomra egyértelmű, hogy nem az én kártyámban van a hiba. És ha tényleg egy Ati Radeon 9800 Pro kell ahhoz, hogy lassulásmentesen fusson ez az eléggé középszerű grafikával megáldott foci, akkor erre csak egyet tudok mondani:
Dugja föl magának a Konami ezt a szart!!! :)))
Bocs, csak kicsit fölmérgelem magam mindig, mikor erről van szó... -
#1129 na várj tudtommal pes2 nincs pc-re
az átirt neveket meg belinkeltem -
SnEaK MASTER #1128 Már csak annyit szeretnék megtudni, hogy a PES2-ben átírt játékos- és csapatneveket (Option File és Edited Club Team Data) fel lehet használni a PES3-ban???
Megkoszonném ha válaszolnátok kérdésemre! -
#1127 Én sem vennék mivel jóra nincs pénzem, a kicsik meg nem jobbak a jelenleginél. Az mondjuk tény, hogy egy FX 5900 Ultra-t tuti nem dobnék el ha csak úgy hozzámvágnának egyet. De ennek valljuk be elég kicsi az esélye. -
#1125 ezzel egyetértek
csak én nem FX-et vennék -
#1124 Bár az tény, hogy az 5200-as a legkisebb FX-es kártya ez egyátalán nem ok arra, hogy lebutított grafikával ilyen szinten akadjon egy játék és ha más progik jól mennek nála akkor mégsem az FX a hibás. -
#1123 én nem mertem írni hogy az én kártyámnál gyengébb :-) -
#1122 Az az efikszes kártya gyengébb mint egy gef3ti200.... -
#1120 moncsak megnézted a 1098-at? :-) -
#1119 Azt hiszem nagyjából megint egyetértünk de én FX-es kártyát nem vennék........
-
#1117 Hát én kb. egy hónapja ruháztam be egy Geforce FX 5200-ba, jól van nem nagy cucc, de nem volt 100e ft-om egy videókártyára, és eddig semmi gondom nem volt vele, a legújabb játékok is zökkenőmentesen futottak rajta, a Fifa2004 teljesen max beállításokkal akadásmentesen fut rajta, erre jön ez a szutyok (már elnézést a kifejezésért) PES 3 egy közepes grafikával, és olyan lassú, hogy élvezhetetlen vele a játék. Hát én nem fogok azért kiadni több 10ezret egy videokártyára, mert a drága PES 3 nem képes normálisan futni a gépemen. Nem ér annyit az egész, és szerintem rajtam kívül sokan gondolják még így, úgyhogy szvsz a Konami ezt jól elszarta.... Ennyit erről. -
#1116 leassult nekem is mikor elkezdtem buherálni
de szerencsére megoldottam