Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem ennek sokkal jobb iranyitasa van, mint a fifanak, csak at kell szokni, tob beleszolasod van,hogy mit csinaljon az embered
nekem nem volt gond a demoval, szoval nemtudomjavitotak-e valamit
1024-ben, high detailon, 4x AA-al meg AF-el megy tokeletesen (sokkal jobban, mint a fifa)
1024-ben, high detailon, 4x AA-al meg AF-el megy tokeletesen (sokkal jobban, mint a fifa)
Megköszönném!
cím priviben!
cím priviben!
Címeket valaki dobjon már!!!!
Vagy valaki nem dobná fel az ftp-mre??? (gyors elérésem van!!! 32MBit)
Köszi!
Vagy valaki nem dobná fel az ftp-mre??? (gyors elérésem van!!! 32MBit)
Köszi!
Mikor ajánlottam én Rumble-t? P
Nekem dual van
Amúgy gamepaddal énis amatörön kezdtem
Es PESben is 1 csillagon :-)
Nekem dual van
Amúgy gamepaddal énis amatörön kezdtem
Es PESben is 1 csillagon :-)
Köszi, ezt már megfogadtam.
Javaslataid alapján beruháztam egy Logitech Rumble gamepadra.
Ettõl vártam a csodát(=leverni a Milant Pro fokozaton), de kiderült, hogy rajtam ez sem segít. Lama vagyok menthetetlenül....:-(
Javaslataid alapján beruháztam egy Logitech Rumble gamepadra.
Ettõl vártam a csodát(=leverni a Milant Pro fokozaton), de kiderült, hogy rajtam ez sem segít. Lama vagyok menthetetlenül....:-(
kiraly, van ilyen ugyessegi jatekmod is, pl vegigvezetni bojak kozott a megadott utvonalon labdat 😊
köszi akkor maradok a cdnél
van benne training mod, ahol mindent elmagyaraz az ember,hogy hogyan kene csinalni az alapoktol kezdve, ez szerintem jo dolog
Ja és még egy kérdés, ami szerintem visszatérõ momentum...
FIFA2004 vagy PES3?
A Fifát gyûröm egy ideje, de nem nagyon megy, de ez lehet hogy az én hibám. OTB klassz meg minden, de a játékélmény nem az igazi, bár el kell ismerni, hogy javult tavaly óta. PESrõl viszont semmit nem tudok, csak amit itt olvastam.
Segítsetek pls.
FIFA2004 vagy PES3?
A Fifát gyûröm egy ideje, de nem nagyon megy, de ez lehet hogy az én hibám. OTB klassz meg minden, de a játékélmény nem az igazi, bár el kell ismerni, hogy javult tavaly óta. PESrõl viszont semmit nem tudok, csak amit itt olvastam.
Segítsetek pls.
gondolom ha komolyabb dolgokat is ki akartak volna szedni belole, akkor nem hagyjak benne a jelentos hosszusagu introt
csak annyi a kulonbseg, le van irva az nfo-ban.
felrak egy 600 megas dat_e.afs-t, gondolom ez tartalmazza a nyelvi infokat. DVD-s verzional 5x600Mb = 3000Mb, szoval ezert olyan nagy...
felrak egy 600 megas dat_e.afs-t, gondolom ez tartalmazza a nyelvi infokat. DVD-s verzional 5x600Mb = 3000Mb, szoval ezert olyan nagy...
Az lehet, de nem hiszem, hogy csupán ennyi. Ég és föld a különbség a 45*15M és a 51*50M között. Valaki tudna segíteni eligazodni ebben? Érdemes csak a CDrippet leszedni, vagy nagyban rontja a játékélményt?
emberek, akkor most mi a különbség a DVD-s és a CDrip változat között? csak az, hogy a CDrip-ben csak angol kommentár van?
Danke szepen.
Igy is jobb mint a torrentes 6k.
Igy is jobb mint a torrentes 6k.
Nekem kellene.. johet a cim akar privatban is..
vannak ilyen extrak meg a menuben,hogy PES pontokert lehet extrakat venni, pl allitani a jatekosok hajat, uj jatekmodok stb.
gondolom PES pontokat megnyert kupakbol lehet szerezni
gondolom PES pontokat megnyert kupakbol lehet szerezni