Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt is fent van már a game
én erre gondolok
Pro Evolution Soccer 3 DVD (c) Konami
oppá akkor a teljest szedem ? :-)
dev-pes3
Pro Evolution Soccer 3 DVD (c) Konami
oppá akkor a teljest szedem ? :-)
dev-pes3
csak a cdset szedtem le, ugyis angol kommentarral jatszanek, szoval foloslegesen nem szedem a dvdset
Valaki írhatna valami webes vagy ftp linket!
Köszi
Köszi
nyomtam egy meccset a jamaikaiak ellen az o jatekosainak nevet nem mondta ki a kommentator, csak a szamukat a magyar csapat tagjait kimondta, bar eleg pocsekul
négy
Angol , Francia, Német, Spanyol
Angol , Francia, Német, Spanyol
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ja és ha lehagyod a fél progit a cdrõl ,még szép hogy megadja magát😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
😊 CDrippet nem is látott még a gépem....fejcsere rulez
"Ja az igényteleneknek jó is lesz😄"
hát igen😊...hiába küszködik a "konzolos" DVD stílussal a Konami lásd MGS2...a sok barom konzolos meg 1 milliót rendelt meg eredetiben elõre világszerte...a megjelenés napja elõtt😊
de simán megéri....remélem a bevételbõl jövõre a hivatalos full-licenszre is fussa CSAK OTB NE LEGYEN BENNE!!!! utálom ha kirxkraxok jelennek meg a játékosok fejei felett...mint valami robotok...a PES3 a "tiszta" játékról szól, neked kell irányítanod érzéssel és olyan, mint a kezesbárány nem lehet rá haragudni😊
hát igen😊...hiába küszködik a "konzolos" DVD stílussal a Konami lásd MGS2...a sok barom konzolos meg 1 milliót rendelt meg eredetiben elõre világszerte...a megjelenés napja elõtt😊
de simán megéri....remélem a bevételbõl jövõre a hivatalos full-licenszre is fussa CSAK OTB NE LEGYEN BENNE!!!! utálom ha kirxkraxok jelennek meg a játékosok fejei felett...mint valami robotok...a PES3 a "tiszta" játékról szól, neked kell irányítanod érzéssel és olyan, mint a kezesbárány nem lehet rá haragudni😊
meg rendesen le is fagyott😊
Masik torrent a cd-s valrozathoz
Akarom most!
Akarom most!
azt a filet le kell tolteni, amit belinkeltem, aztan bittorrent kliensel megnyitni. (keress ra google-val, ha erdekel)
ftp?
web?
Semmi link???
web?
Semmi link???
cdrip torrent
hasonloan szar szerveren, mint az elozo dvdrip
hasonloan szar szerveren, mint az elozo dvdrip
Na megindult a torrentes letöltés.... 3kb-al töltök le 11kb-al fel. Nem valami igazságos rendszer😄
V9ykn8_TZL0