2547
-
#1960 Kössz Brekkmegg :) -
#1959 Nem geforce4 mx-460 -
#1958 Egyszer már belinkeltem vagy öt rostert de itt egy:
link
Fixed all players' names
Fixed all teams' names
Updated transfers
Updated players' values
Ati kártyád van amúgy? P -
#1957 1743 as uzit nezzetek meg es adjatok otletet. -
#1956 Ez egy budos geci jatek nekem sehogy se megy.Fekete csikos a palya. -
#1955 Nah, feltettem ujra, rendes irányítást beállítottam (fifa), és azt kell mondjam, télleg király a game, talán még üti is a fifát. Egy a baj, ha menüben nekem szaraxik a dolog, de semmi más. Nos, megkérnék mindenkit, aki tud segíteni, h a rendes név patchet linkelje már be, mert visszáb lestem, de ott nem volt jo a link (pes3.tk vagy nemtom). Köszi előre is. Byez -
diegoam #1954 Brekinek az 1917-esében van egy megjegyzés, amit azoknak ajánlok a figyelmébe akik esetleg majd küldeni akarnak valahová, valamikor mentett állásokat:
" a játékban mutatott szám nem egyezik meg a save mappában meglévő számmal, mert az itt lévő szám tolódik eggyel a játékban mutatotthoz képest." pl. ha a játékban 4-es, a save-ben KONAMI-WIN32PES3050. -
#1953 Már megint nem hazudtoltad meg önmagad :))))
Szomorúúú.
Ezzel csak magadat járatod le, és ilyen emberek abszolút nem kellenek ebbe a fórumba!
Viszlát, te vagy a leggyengébb láncszem :)) -
#1952 bazzeg... -
laczoo #1951 Van DVD-s és van CD-s változat(na ilyet csak netről lehet szerezni).
A DVDs ben azthiszem hogy 6 nyelv van,vagyis 6 féle kommentár,meg minden hang,ezért fért csak rá DVD re.
A CDsben meg csak angol nyelv van. -
Gabe18 #1950 Erről talán a Konami-t kellene megkérdezni...
Egyébként szerintem a többnyelvű kommentár miatt. -
#1949 A játék miért DVD-s, ha csak 610MB-ot telepít fel? -
#1948 A Superpatcheket hogy kell telepíteni miután kicsomagoltam WinRar-ral? -
#1947 Ezt most mért?? :)
Amúgy most is tartom a véleményem, amit akkor írtam, a térdre borulást a fifa előtt pedig poénnak szántam arra, hogy állandóan szídjuk a térdkalácsot. Nem jött be a poén, ez van :))))
Amúgy az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha majd lesz gamepadom (remélem mihamarabb) újra nekifekszem a Fifa-nak, hogy teljes értékűen tudjak majd nyilatkozni róla.
És elhiszem hogy gamepaddal nagyobb a játékélmény, ezért akarok annyira azt venni.
Ja és bocs, ha megsértettelek valamely hozzászólásommal, távol állt tőlem :)) -
#1946 azt belinkelem ide és mozog. nem? hogy tudok ilyen gifet készíteni? -
#1945 gif-et lehet de nem winamp játsza le P -
#1944 nem lehet vhogy gif-et vagy vmi mozgó képfájlt csinálni a replay-ekből,amit lejátszik pl a winamp? ha igen hogyan?
ilyeneket szívesen belinkelnék:) -
#1943 én nem P
ezeket másra bízom -
OPM #1942 nem akartok 1-2 jobb pes-es gólt vagy bármilyen szép saját replayt belinkelni? :) -
#1941 "Minden elismerésem. :))) Egész korrekt cikket írtál a Fifáról, és tetszett, hogy reálisan láttad a dolgokat." -
#1940 nemaztmondom, hogy nem lehet hasonlót lőni, hisz ez ekvivalens csak a játékélmény így sokkal nagyobb és hát analog mozgást egyszerűen nem lehet billről prezentálni.
Ezért becsüllek, hogy a Fifa-ban pl bill-el küzdesz.
De még nem találkoztam olyan bill-essel aki kihasználta volna na folytatom majd a másikban..........amúgy arra P -
#1939 Te nézted már az én elmentéseimet?? :) billel is lehet szvsz ugyanolyan gólokat rúgni,csak van ami nehezebb. és cselezni is simán lehet billel pesben is,fifában is. amúgy
"de amilyen gólokat lehet így lőni, ha gondolod majd küldök. " szövegben a pesre,vagy a fifára gondolsz?
-
#1938 nemúgygondoltam
de sztem aki nem játszotta még dual-al nem tudja mit veszit
és bírom, hogy azok beszélnek a cselezésről :-)
én tudod, hogy kénytelen voltam bill-el
és megmondom öszintén becsüllek, hogy azzal is élvezed, de amilyen gólokat lehet így lőni, ha gondolod majd küldök.
Amúgy mindigis bill-es voltam, de most gondolkozom mégegyet vegyek, nehogy megint bill-el kelljen játszani. -
#1937 sztem nem kell diszkriminálni a billeseket! ugyanúgy élvezhető mind2 game,próbáltam mind2őt -
#1936 Látod Tommy, hogy legyek én pesszerk? P
tényleg akit magam helyett ajánlottam elfogadta? -
#1935 hát billel nemis fogsz tudni soha -
#1934 Ez csak azért van, mert éppen nem borulunk térdre a Fifa előtt :)))))))))))
-
#1933 mindig a térdel jöttök
más nincs? :-) -
#1932 sem????????? -
#1931 "igen, bill-en játszom"
hát ez már öreg hiba...:)
"nem de mohus sztem fejből nyomja"
ez sem igaz...mivel sosem fockáztam billentyűzetről
a PC-s verzió is a PS2 gombkiosztást mutatja...amit ugy állítasz be magadnak ahogy akarsz...lásd #1910
a Full Irányítás pedig
ITT -
#1930 "Fifa playerek szerintem úgy néznek ki mint a reanimált halottak viasszal leöntve:D"
én is ezt mondom...mintha panoptikumban lennénk:)
és azok a térgykalácsok:))) -
#1929 hát belinkelte vaksikám P -
#1928 A patcheket honnan lehet leszedni? -
#1927 nana -
#1926 Mellesleg Breki, hozzu fel icq-ra.
Tárgyalnivalóm van Veled -
#1925 Az, csak nemtom a nevemet átszerkeszteni :D Ez van, most ez fog bentmaradni :D -
#1924 látom megtaláltad a proevo-t P -
#1923 Amúgy a Premier Liga kedvelőinek sem szabad elkeseredni, mivel ha minden igaz gőzerővel készül egy Premier League Superpatch is. :)) -
#1922 Már kaparászom is lefele :))) -
#1921 Mindenkinek a figyelmébe ajánlom ezt a hírt!!!!!!!
Finally it's arrived another important day for ProEvolutiOnline.com!
In fact today we release the Ita Superpatch that installs in PES3 the complete italian Serie A, these are its complete features:
Updated 2003-04 rosters (added: Sampdoria, Ancona, Empoli, Modena, Siena, Lecce & Reggina)
Updated kits
Updated referee kits
Updated flags
Updated boots
Updated Champions League adboards
Champions League music when the players enter the field
Fixed stadiums' names
Fixed referees' names
If you are a fan of Calcio Italiano, you must download the Ita Superpatch!
Megtalálható itt:
Serie A Superpatch !!!!