Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a vitát nekem sikerült ismét elõhoznom,sry azoktól akiket bántott vmi..
csak leírtam a tapasztalataimat,hogy melyikben mi teccik nekem(és ez ekvivalens a "szvsz" szócskával) és ezt vártam Tõletek is😊 fõleg Mohustól!
de azóta itt mindenki csak azon vitázik,hogy melyik jobb,melyik gyökerebb.
u.i.:az összegyúrás szerintem se lenne rossz 5let😊
csak leírtam a tapasztalataimat,hogy melyikben mi teccik nekem(és ez ekvivalens a "szvsz" szócskával) és ezt vártam Tõletek is😊 fõleg Mohustól!
de azóta itt mindenki csak azon vitázik,hogy melyik jobb,melyik gyökerebb.
u.i.:az összegyúrás szerintem se lenne rossz 5let😊
Szerintem totál mindegy, hogy ki milyen foci stuffal játszik, és totál mindegy, hogy a PES3 el-e páholta a FIFA 2004-et vagy sem: a lényeg az hogy mindenki megtalálja a saját magának legjobban tetszo, legszimpatikusabb programot!
Az én választásom három betu és egy szám, vagyis PES3, mivel nekem már "osidoktol" fogva a Konamis focik számítanak kedvenceknek. Legkozelebb majd részletesebben kifejtem, hogy miért éppen a Konamis stuffok...
Addig is játsszatok a Ronaldo V-Football-lal: A ROHOGOGORCS GARANTÁLT!!! (ugye Gabe18??)
😊
Az én választásom három betu és egy szám, vagyis PES3, mivel nekem már "osidoktol" fogva a Konamis focik számítanak kedvenceknek. Legkozelebb majd részletesebben kifejtem, hogy miért éppen a Konamis stuffok...
Addig is játsszatok a Ronaldo V-Football-lal: A ROHOGOGORCS GARANTÁLT!!! (ugye Gabe18??)
😊
zenében az idei fifa számai is jobbak, mint ami a pes-ben van 😊
A zenék meg az intro nagy erõssége volt mindigis a fifáknak, de valahogy a zenék nem az igaziak a 2004-ben, jó intro-t pedig már pár éve nem csináltak fifához 😞
Szerintem csak szeretnéd, ha itt lenne vége.
Egész elfelejtettem miért is nem jártam errefelé egy ideje, de most így beleolvasva a topicba hamar felfrissültek az emlékek.
Egész elfelejtettem miért is nem jártam errefelé egy ideje, de most így beleolvasva a topicba hamar felfrissültek az emlékek.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok õrült, vagy mindenki más?" A.E.
Nah, akkor:
1. Az egy gép mér nem multi? 😊) Emlékszem Fifa 98-on haverom 9-0-ra vert egérrel 😄D
2. "Ha nem vetted volna észre, az udén megverték a Fifát..Csak Te nem vetted észre!" <- ez igaz (mármint, hogy megverték 😊 hogy miben? játékélményben biztosan, és szvsz ez a legfontosabb!
1. Az egy gép mér nem multi? 😊) Emlékszem Fifa 98-on haverom 9-0-ra vert egérrel 😄D
2. "Ha nem vetted volna észre, az udén megverték a Fifát..Csak Te nem vetted észre!" <- ez igaz (mármint, hogy megverték 😊 hogy miben? játékélményben biztosan, és szvsz ez a legfontosabb!
A multi az tényleg egész más(fõleg LAN-on, mikor az ellenfél ott üvölt melletted)! A FIFA2003-al rengeteget multiztunk a haverokkal.
Egyébként a FIFA2004 is jó, de valahogy a PES3 szvsz "focisabbra" sikeredett.
Ha a kettõt össze lehetne gyúrni, akkor azzal évekig ellennék. 😊
Egyébként a FIFA2004 is jó, de valahogy a PES3 szvsz "focisabbra" sikeredett.
Ha a kettõt össze lehetne gyúrni, akkor azzal évekig ellennék. 😊
egy gép az nem multi :-)
miis szoktunk ugy de igazabol egyiknek nem jo aki nem ulhet pont szembe a monitorral
és ugyebár nem mindenki mohus :-)
akkor leszögezhetjük, hogy nem multiztál még egy rendeset
sztem pont jo lett duallal az irányítás
akiknek nem megy azok meg szidják
miis szoktunk ugy de igazabol egyiknek nem jo aki nem ulhet pont szembe a monitorral
és ugyebár nem mindenki mohus :-)
akkor leszögezhetjük, hogy nem multiztál még egy rendeset
sztem pont jo lett duallal az irányítás
akiknek nem megy azok meg szidják
de van akinek számit :-)
pl neked
akiket én ismerek és van netjük kb a 70% multizik
mostis kb 5-6 bajnokság megy, volt mikor 50-60-an voltak a fifa-s szobában és akkor az esl-rõl még nemis beszéltem
(nemzetközi bajnokság)
en csak azt mondom, hogy egy multit kihagyni egy focis játékból akkora hülyeség, lehet ezt cáfolni de teis tudod, hogy ebben igazam van. P
pl neked
akiket én ismerek és van netjük kb a 70% multizik
mostis kb 5-6 bajnokság megy, volt mikor 50-60-an voltak a fifa-s szobában és akkor az esl-rõl még nemis beszéltem
(nemzetközi bajnokság)
en csak azt mondom, hogy egy multit kihagyni egy focis játékból akkora hülyeség, lehet ezt cáfolni de teis tudod, hogy ebben igazam van. P
1. Dual?
2. a mircen átlag kb 15-en vannak mindig azért hogy játszanak, de hajnali 4-kor is kb 8an :-)
amúgy ez elég gyenge érv, te fiatal vagy még eléggé ugye?
3 ugye te még nem játszottál multiban focit?
4 tudom mire való az oktató rész, csak a fifánál ez nekem ekvivalens, de megértem, ha valakinek hiányzik.
5. Ebben nem értünk egyet, de szted biztos a PES-ben lévõ carrier mod jobb P
6. Hol verték meg?
Eladási adatokban biztos nem, a múltkor olvastam valahol, hogy mennyien vették, igaz ebben az EA agressiv uzletpolitikaja is benne van. De jó én nem vettem észre :-)
7 Érdekes, hogy nektek az nem tunik fel, hogy mi nem azt mondjuk, hogy a PES rossz program, hanem azt hogy mindegyik jo és természetesen mindegyiknek vannak hibái. Azt hittem a cikkemben ezt alaposan kifejtettem.
2. a mircen átlag kb 15-en vannak mindig azért hogy játszanak, de hajnali 4-kor is kb 8an :-)
amúgy ez elég gyenge érv, te fiatal vagy még eléggé ugye?
3 ugye te még nem játszottál multiban focit?
4 tudom mire való az oktató rész, csak a fifánál ez nekem ekvivalens, de megértem, ha valakinek hiányzik.
5. Ebben nem értünk egyet, de szted biztos a PES-ben lévõ carrier mod jobb P
6. Hol verték meg?
Eladási adatokban biztos nem, a múltkor olvastam valahol, hogy mennyien vették, igaz ebben az EA agressiv uzletpolitikaja is benne van. De jó én nem vettem észre :-)
7 Érdekes, hogy nektek az nem tunik fel, hogy mi nem azt mondjuk, hogy a PES rossz program, hanem azt hogy mindegyik jo és természetesen mindegyiknek vannak hibái. Azt hittem a cikkemben ezt alaposan kifejtettem.
akkor asszem levonhatjuk a következtetést akik nem multiznak itt, azoknak jobban tetszik a PES
mi meg szenvedunk a bajnokságainkban tovább :-)
mi meg szenvedunk a bajnokságainkban tovább :-)
sztem meg 99-2002 között xar volt a fifa, 2003-as tök jó
a mostanirol meg leirtam 4 oldalon keresztul a véleményem
sztem semilyen gépi intelligencia nem potolhatja azt ha egy ember ellen játszol
annyira lejön, hogy mindenki máskép játszik
a mostanirol meg leirtam 4 oldalon keresztul a véleményem
sztem semilyen gépi intelligencia nem potolhatja azt ha egy ember ellen játszol
annyira lejön, hogy mindenki máskép játszik
arra írtam, hogy csak az egyik lehet...
tb neked bill-ed van?
amig nem multiztal, hogy mondhatsz véleményt egy játékról?
illetve mondhatsz de akkor pont azt hagyod ki ami a fifa legnagyobb erõssége
oktató rész jó de nem értem, hogy hogy jön ide
vagy azért irod, mert hiányolod az oktató részt a fifából?
nekem fontosabb a carrier mod, de ha neked oktatás kell én megértem :-)
tb neked bill-ed van?
amig nem multiztal, hogy mondhatsz véleményt egy játékról?
illetve mondhatsz de akkor pont azt hagyod ki ami a fifa legnagyobb erõssége
oktató rész jó de nem értem, hogy hogy jön ide
vagy azért irod, mert hiányolod az oktató részt a fifából?
nekem fontosabb a carrier mod, de ha neked oktatás kell én megértem :-)
1. Nekem mondod? :-) Most komolyan.
2. Mivel nincs gamepadod nem nagyon tudod használni az OTB-t
ugyebár két hétig nekemis bill-el kellett játszanom hát aki alappal játszik bill-el megértem ha nem tetszik, de az ne mondja hogy rendesen tudja kezelni az OTB-t
3. Ez mindenkinek szive joga csak nem tudom miért kell mindig beirogatni. Kinek ez tetszik kinek az.
4 A multira ugyebar nem tudsz mit mondani, mert teis tudod hogy ezzel elcseszték, idén meg lehetett volna verni a fifa-t
2. Mivel nincs gamepadod nem nagyon tudod használni az OTB-t
ugyebár két hétig nekemis bill-el kellett játszanom hát aki alappal játszik bill-el megértem ha nem tetszik, de az ne mondja hogy rendesen tudja kezelni az OTB-t
3. Ez mindenkinek szive joga csak nem tudom miért kell mindig beirogatni. Kinek ez tetszik kinek az.
4 A multira ugyebar nem tudsz mit mondani, mert teis tudod hogy ezzel elcseszték, idén meg lehetett volna verni a fifa-t
Hááát, én eddig a FIFA97-óta huzamosan nem "csaltam meg" a FIFA sorozatot, így aztán a 2004 et is nagyon vártam. Aztán mikor meglett picit csalódtam benne. Több esélyt is adtam neki, de az elsõ PES3-as meccsem óta nem játszottam vele.
Ha már itt tartunk, a Pes-t is lehet tuningolni, elég szépen. 😊))
Ja és nem azért uninstalláltam a Fifát, mert nem tudtam vele játszani, hanem azért mert nekem is választanom kellett, és a Pes-t választottam, és amúgy is kellett a hely a vinyómon.
Ja és nem azért uninstalláltam a Fifát, mert nem tudtam vele játszani, hanem azért mert nekem is választanom kellett, és a Pes-t választottam, és amúgy is kellett a hely a vinyómon.
vissza?
miez egypártrenszer?
amúgy elég hulye szöveg
ha nem akarsz izgalmas meccseket vivni élõ ember ellen akkor nyugodtan játsz géppel
ugye dicséritek az ai-t
de azért szvsz ember ellen élvezetesebb játszani
miez egypártrenszer?
amúgy elég hulye szöveg
ha nem akarsz izgalmas meccseket vivni élõ ember ellen akkor nyugodtan játsz géppel
ugye dicséritek az ai-t
de azért szvsz ember ellen élvezetesebb játszani
te ugye nem multiztal?
mert ha olyan meccset játszottal volna mint én elõbb nem mondanál ilyet
(fm nem az ellened való mecsrõl beszélek)
deha neked sok ido kell WC-n verni a gépet ok
de sztem ez nem a program hibája P
Amúgy ha fõléemelésrõl beszélunk
a multi és a licence emeli fölé nem a patchek
mert ha olyan meccset játszottal volna mint én elõbb nem mondanál ilyet
(fm nem az ellened való mecsrõl beszélek)
deha neked sok ido kell WC-n verni a gépet ok
de sztem ez nem a program hibája P
Amúgy ha fõléemelésrõl beszélunk
a multi és a licence emeli fölé nem a patchek
mert el akarok valamelyikkel jutni arra a szintre, hogy legnehezebb fokozaton is verjem a gépet
annyi idõm pedig nicsen, hogy mind2õvel ilyen sokat játszak, tehát választanom kellett 😊
a fifa 2002-õt meg a 2003-at én is tunningoltam, tényleg hangulatosabbá teszik a játékot, de a 2004-et semmilyen tunning nem tudja a pes3 fõlé emelni
annyi idõm pedig nicsen, hogy mind2õvel ilyen sokat játszak, tehát választanom kellett 😊
a fifa 2002-õt meg a 2003-at én is tunningoltam, tényleg hangulatosabbá teszik a játékot, de a 2004-et semmilyen tunning nem tudja a pes3 fõlé emelni

na látom megint elõkerült a téma :-)
sztem akik leszedik nemis nagyon tudnak játszani vele
hát igen aki az alappal játszik nemis tudja mi a jó :-)
pedig jól fel lehet tuningolni a kicsikét
én speciel a PES-t szedtem le de nem irogatom be minden héten a fifa topicba P
Amúgy meg nem értem miért nem lehet mindkettõvel játszani
sztem akik leszedik nemis nagyon tudnak játszani vele
hát igen aki az alappal játszik nemis tudja mi a jó :-)
pedig jól fel lehet tuningolni a kicsikét
én speciel a PES-t szedtem le de nem irogatom be minden héten a fifa topicba P
Amúgy meg nem értem miért nem lehet mindkettõvel játszani
hehe
tegnap kevés lett a hely a vinyómon, nézem mit lehetne uninstallálni, ami nem kell... hát persze!
a FIFA 2004! 😊)
tegnap kevés lett a hely a vinyómon, nézem mit lehetne uninstallálni, ami nem kell... hát persze!
a FIFA 2004! 😊)
Sziasztok!
Eddig csak passzív olvasó voltam, de ezentúl hozzászólnék én is ha nem gond. 😊
Nem rossz ez a PES3, csak egy kicsit több harc kellene (küzdelem a labdáért) és a kommentár is elég keskeny, de minden más k**** jól sikerült.
Egyébként szvsz a Fifa2004-et simán veri.
Klasszikusok: életem elsõ foci játéka egy Match day nevû progi volt még ZX Spectrum-on. Aztán jött C64-en a Microprose soccer. A többit már el lehet képzelni. 😊
Eddig csak passzív olvasó voltam, de ezentúl hozzászólnék én is ha nem gond. 😊
Nem rossz ez a PES3, csak egy kicsit több harc kellene (küzdelem a labdáért) és a kommentár is elég keskeny, de minden más k**** jól sikerült.
Egyébként szvsz a Fifa2004-et simán veri.
Klasszikusok: életem elsõ foci játéka egy Match day nevû progi volt még ZX Spectrum-on. Aztán jött C64-en a Microprose soccer. A többit már el lehet képzelni. 😊
egy ideig nálam is futott rendesen a pes3. akkor teszteltem,hátha jobb ,mint a fifa. ha visszaolvasnál látnád 😊 de egy ideig szüneteltettem,most meg játszanék,de már nem a régi..
Erre is meg van a megoldás. Csak vissza kéne egy picit olvasni. Amúgy szedd le az speedup patchet, azzal jó lesz.
De ha ennyire elvakult Fifa-rajongó vagy, akkor kár ezt erõltetni. Én csak annyit mondok, hogy amióta megfelelõen fut a PES 3, azóta kapott egy uninstall-t a Fifa 2004.
De ha ennyire elvakult Fifa-rajongó vagy, akkor kár ezt erõltetni. Én csak annyit mondok, hogy amióta megfelelõen fut a PES 3, azóta kapott egy uninstall-t a Fifa 2004.
ráadásul annyira szarul lett átírva pc-re,hogy azt már büntetni kéne! fenn a peccs,nagy nehezen megy normálisan a game. 5napig nem nyomom,majd kipróbálom és totál belassul 😊 játszhatatlan...
sõt!! még anno a szoftverbázisról is sikerült leszednem egy demót,amit a fifa riválisának tartottak. vicces volt..
neveket én nem nagyon tudnék már mondani,ugyanis,mint írtam ezek 1szeri kipróbálás után a kukában végezték. de ha komolyabban érdekel,akkor ajánlom figyelmedbe pl. a gamestar-t 1999tõl 2002ig. abban találkoztam néhánnyal(pontosabban a cd-mellékleten)...illetve lentebb is írtak jónéhányat.
DE itt nem is ezen van a hangsúly. ahhoz,hogy két fociprogi közül eldöntsük melyik a valósághûbb,nem kell 5000másik progit megnéznünk és rajítanunk a múltunkkal,hanem pusztán azt a kettõt amelyik versenyben van!
szóval mégegyszer kérlek szépen írd le,kb ahogy én is tettem,hogy miben látod jobbnak a pes3at a fifánál azon kívül,hogy a pes-t szuper,nagy tv-n tudod játszani a haverokkal szuper gémpaddal...konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi! PRO és KONTRA! nem arra hogy a pes mindenben jobb(kivétel zene,liszensz😊)
köszönettel:fm
u.i.:a test-test elleni küzdelmet én tényleg nem igen láttam a pes-ben azon kívül,hogy ellökik egymást,meg felrúgják. pl lehet testtel labdát fedezni?
DE itt nem is ezen van a hangsúly. ahhoz,hogy két fociprogi közül eldöntsük melyik a valósághûbb,nem kell 5000másik progit megnéznünk és rajítanunk a múltunkkal,hanem pusztán azt a kettõt amelyik versenyben van!
szóval mégegyszer kérlek szépen írd le,kb ahogy én is tettem,hogy miben látod jobbnak a pes3at a fifánál azon kívül,hogy a pes-t szuper,nagy tv-n tudod játszani a haverokkal szuper gémpaddal...konkrét tapasztalatokra lennék kíváncsi! PRO és KONTRA! nem arra hogy a pes mindenben jobb(kivétel zene,liszensz😊)
köszönettel:fm
u.i.:a test-test elleni küzdelmet én tényleg nem igen láttam a pes-ben azon kívül,hogy ellökik egymást,meg felrúgják. pl lehet testtel labdát fedezni?
Hát a Ronaldo az valami ritka kritkán aluli egy alkotás volt.
A kameranézetkbõl gyakorlatilag semmit sem lehetett látni,a labdát épp cipelõ emberen kívül.De a legjobb az volt benne hogy ha egyedül vezetted a kapusra a labdát,és 5-10 méterrõl full erõvel meglötted,akkor õ azt 10-bõl 9-szer lazán megfogta.
Valószínû a címért több jogdijat fizettek,mint az egész programozó gárdának együttessen.
A kameranézetkbõl gyakorlatilag semmit sem lehetett látni,a labdát épp cipelõ emberen kívül.De a legjobb az volt benne hogy ha egyedül vezetted a kapusra a labdát,és 5-10 méterrõl full erõvel meglötted,akkor õ azt 10-bõl 9-szer lazán megfogta.
Valószínû a címért több jogdijat fizettek,mint az egész programozó gárdának együttessen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha már "fociklasszikuok",akkor nem hagyhatom hogy kimaradjon a Sensible Soccer
és folytatásai /SS 95,SS 96/.
Persze szigoruan Amigán!
és folytatásai /SS 95,SS 96/.
Persze szigoruan Amigán!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Fifa 96 97 kimaradt
akkor katona voltál? :-)
És olyan klasszikusok mint
Emilyn Hugnes Soccer
Micropose Soccer
Actua Soccer
Actua 96 Soccer
Actua 3
To Road To World Cup 98"
akkor katona voltál? :-)
És olyan klasszikusok mint
Emilyn Hugnes Soccer
Micropose Soccer
Actua Soccer
Actua 96 Soccer
Actua 3
To Road To World Cup 98"
Nem akarok dicsekedni, de én már annyi, de annyi focis stuffal játszottam hosszú és rovid távon, hogy azt a listát nehéz lenne leírni, de azért mégis megpróbálom:
Italy ´90
Euro ´92
Fifa World Cup ´94 (ez asszem majdnem ugyanaz, mint a FIFA ´94, de nem vagyok benne biztos)
Fifa ´98
World Cup ´98
International Superstar Soccer
Fifa ´99
Fifa 2000
Euro 2000
Total Soccer
Uefa Champions´ League 98/99
Uefa CL 99/2000
Uefa CL 2000/2001
This is Football 2
FIFA 2001
ISS Pro Evolution 2
FIFA 2002
Liberogrande 2: International
David Beckham Soccer
FIFA World Cup 2002
Ronaldo V-Football
This is Football 2002
FIFA 2003
Pro Evolution Soccer 2 (ezt PS1-en és PS2-n egyaránt nyúztam)
FIFA 2004
Pro Evolution Soccer 3
Liberogrande 1
Most a PES3-mal és a PS1-es Liberograndéval nyomulok, s tervezem egy Club Football és Pro Evolution Soccer 1 (a PES1 sajnos kimaradt az életembol...) beszerzését.
A fentebb felsorolt játékok kozul sok csak demó verziós vagy csak rovid ideig kolcsonben volt nálam, de a tobbi az "enyém" és azokat bizony hosszútávon nyomtam. Nagyon megfogott a FIFA 2000 és a TIF 2, de LEGJOBBAN a Konamis focik hatották meg a szívemet: az ISS Pro Evo 2, a PES 2 és 3, és persze a N64-es ISS - de evvel csak sajnos rovid ideig szórakozhattam, ugyanis nem volt N64-m (máig sincsen...).
Amit még megjegyeznék, hogy a listán az osszes stuff kozul a Ronaldo V-Football a legcsúfabb: az az egész (a francia riporterrel megspékelve) úgy néz ki, mint a foci paródiája, de a legszomorúbb az, hogy a játék készítoi a gémet komolyan gondolták, nem paródiának szánták,....próbáljátok ki: a rohogés garantált! 😊
Udv mindenkinek!
Italy ´90
Euro ´92
Fifa World Cup ´94 (ez asszem majdnem ugyanaz, mint a FIFA ´94, de nem vagyok benne biztos)
Fifa ´98
World Cup ´98
International Superstar Soccer
Fifa ´99
Fifa 2000
Euro 2000
Total Soccer
Uefa Champions´ League 98/99
Uefa CL 99/2000
Uefa CL 2000/2001
This is Football 2
FIFA 2001
ISS Pro Evolution 2
FIFA 2002
Liberogrande 2: International
David Beckham Soccer
FIFA World Cup 2002
Ronaldo V-Football
This is Football 2002
FIFA 2003
Pro Evolution Soccer 2 (ezt PS1-en és PS2-n egyaránt nyúztam)
FIFA 2004
Pro Evolution Soccer 3
Liberogrande 1
Most a PES3-mal és a PS1-es Liberograndéval nyomulok, s tervezem egy Club Football és Pro Evolution Soccer 1 (a PES1 sajnos kimaradt az életembol...) beszerzését.
A fentebb felsorolt játékok kozul sok csak demó verziós vagy csak rovid ideig kolcsonben volt nálam, de a tobbi az "enyém" és azokat bizony hosszútávon nyomtam. Nagyon megfogott a FIFA 2000 és a TIF 2, de LEGJOBBAN a Konamis focik hatották meg a szívemet: az ISS Pro Evo 2, a PES 2 és 3, és persze a N64-es ISS - de evvel csak sajnos rovid ideig szórakozhattam, ugyanis nem volt N64-m (máig sincsen...).
Amit még megjegyeznék, hogy a listán az osszes stuff kozul a Ronaldo V-Football a legcsúfabb: az az egész (a francia riporterrel megspékelve) úgy néz ki, mint a foci paródiája, de a legszomorúbb az, hogy a játék készítoi a gémet komolyan gondolták, nem paródiának szánták,....próbáljátok ki: a rohogés garantált! 😊
Udv mindenkinek!
Eloszor is evvel kezdeném (márha megengeditek 😄):
KELLEMES KARÁCSONYI UNNEPEKET ÉS SOK PRO EVO PARTIBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK, AKI HÓDOLÓJA (jómagam is az vagyok) ENNEK A FOCISZÉRIÁNAK; ÉS A TOBBI FIFA-s ÉS TIF-es JÁTÉKOSTÁRSAMNAK IS!
KELLEMES KARÁCSONYI UNNEPEKET ÉS SOK PRO EVO PARTIBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK, AKI HÓDOLÓJA (jómagam is az vagyok) ENNEK A FOCISZÉRIÁNAK; ÉS A TOBBI FIFA-s ÉS TIF-es JÁTÉKOSTÁRSAMNAK IS!
DONGUBA: Ha mégis feltennéd az XP-t, negyven akárhányas (de szép magyar szó 😊 drivert szedj le, mert újabbal nem lesz jó...
CSAK a Fradi
Meg mindig nincs semmi otletetek?A 1743 as kepre?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!