2547
  • Breki33
    nalátod ez a helyez hozzáállás :-)

PcLand 1 nap 5.340 6.675
    Adria Computer Kft. 1 nap 5.900 7.375
    www.Herta.hu
    http://www.c-enter.hu/center/0112448.html
    http://www.edpland.hu/arlistak/logitecharlista.htm
    http://webshop.zeon.hu/?cid=33
  • Gascoigne
    Amúgy nem tudja valaki, lehet-e már kapni valahol a logitech dual gamepad-ot?
  • Gascoigne
    Grafikában és adatbázisban tényleg parádé a Fifa. Fent volt másfél hétig a gépemen, de aztán elkezdtem játszani a PES-al és letöröltem. Szerintem mind irányításban és játékilag jobb a Fifánál, és nekem ez a lényeg. De azért most megint előveszem hátha sikerűl megszoknom, legfeljebb két focijátékkal játszom majd.
  • Breki33
    grrrrrrrrrrrrrr

a képek természetesen felcserélődtek

• Breki33
    Hát látszik, hogy nem ismered a fifa-t

A Nedved arc egy készített arc, arcvonásait a fényképe alapján készítik így ha arcvonalai nem ülnek valószinű a fényképén se ülnek :-)

A vállogatottakról: Mivel ugye EB lesz és a szokásos üzletpolitika alapján abban mennek a válogatottakra ebben a fifában a hangsúly a klubcsapatokon van.

Ez persze nem erény szimplán csak tény. "A csapatok és játékosok számát jelentősen megnövelték. 350 klubot irányíthatunk (és több mint 10 ezer játékost)"

Alapból ugyebár a holland vállogatott nincs benne, de a németről nem tudok.

Az elkészült holland patch + semmi kívánnivalót nem hagy maga után:

Talán felismerhető P

Amúgy a Lineceknél maradva asszem elég a PES neveket megnéznünk amit Tommy barátunk annyira keresett :-)

Baggio arc:

gondolom ez elég élethű :-)

Egyszer hallanék olyat, hogy igen tévedtem anélkül dumáltam, hogy ismerném a játékot !!!
    Anno én képes voltam elismerni...

Grafikában és supportban (persze nem EA) egyértelműen a Fifa jobb ezen lehet vitatkozni, de aki korrekt elismeri- mint ahogy meg is tette.
  • SnEaK MASTER
    Hát Nedved szerintem abszolút nem hasonlít (hiába jó a hajviseletének grafikája, ha az arcvonalai nem "ulnek a helyukon").

Ja és a FIFA-ban lehet, hogy jobbak a nagy játékosok arcainak grafikája, de viszont ott már a német, SOT a brazil vagy francia válogatottban is láthatunk fel nem ismert egyéneket; ezzel szemben a PES3-ban nem csak a nagy csapatok játékosai (a nem licencelt holland és német válogatott focistáinak is meg lehet találni erdeti arcukat az Edit Mode-ban) hasonlítanak valós énjukre, hanem olyan "lejárt" személyek is, mint Carsten Tancker Jancker, Roberto Baggio, vagy Chilavert, és még sorolhatnám!

BUÉK MINDENKINEK!
  • Terminátor14
    akkor nem tudom :) Nálam vált, az tuti! :)
    Icq..? :) Van egy olyan érzésem, hogy a régire küldtél :) (Sorry, az FH-n az volt beírva:) Az új számom: 300894270
  • FH ToMmY
    Mellesleg Termi, hagytam icq-n üzit...tod még FH fórumon ráböktél vmire, azzal kapcsolatos :)
  • FH ToMmY
    Brekikém túl sok a duma itt :)
    Term: be van állítva, de nem :)
    Nembaj, joez így :D
    Kösz a segítségeket
  • Terminátor14
    vált az...asszem az L1-el lehet :)
  • Breki33
    ezt lehet állitani
    Tommykám kicsit olvasgasd a fórumot :-)
  • FH ToMmY
    Nah, mezek megvannak megminden, csak a cipőket nem raktam fel, azokat semmi képp sem akarja nálam, vagy cak béna vagyok!? :D
    Egy a gáz, h nem vált embert amikor akarom, hanem csak akkor mikor ő akarja...
  • LezLee
    Pedig hidd el, megéri a szenvedést :)))

Én már egész szépen felturbóztam a Pes-emet :)))

A PC előnye, ugye Mohus :))))
  • FH ToMmY
    hát a címerek má jók, a többi nem sajna
  • FH ToMmY
    nemtom
    prosza ujra :)
  • Breki33
    amugy ha cannot open johogy nem importálja
    szvsz nem jo file-t vagy utvonalat adtál meg
  • Breki33
    ugye kicsomiztad a rar-ból? :-)

amugy Termi jól írta így látatlanba énis így csinálnám, gondolom benne van a rar-ba amit simán importálni kell.

Az egész egy nagy massza és csak ASF EXploreral lehet belenyúlni, ígyhiába vársz olyan egyszerű dolgokat mint a FIfa-ban :-) Itt exe valoszinu sosem lesz, és Kit , Adboard, Face és egyébb raptor sem.

Ezért mondtam amit mondtam.
  • FH ToMmY
    A végén meg, h 0 file lett importálva
  • FH ToMmY
    Hm vmi cannot open-t ír ki,
  • FH ToMmY
    Banyek mé a gyíkért nem rakták be egy .exe progiba? :D
    Ezt az egy a szar a PESben
    THx mellesleg, majd kiprobálom
  • Terminátor14
    ui: Ha nagy butaságot írtam, ne nevessetek! :)
  • Terminátor14
    huhh....
    -előccör csomagold ki az összes fájlt a Pes3 főkönyvtárába
    -kell egy afs extractor ami a .rar fájlban van...indítsd el a extractor és nyisd mag az dta_X.afs-t...
    -bal oldalon keresd meg a 030genaral.afs fájlt...aztán command menü: import folder...itt megint ki kell választani a PES3 főkönyvtárát...várj 5 mp és kész is van...már csak (aszem :) ) ugyan ezeket meg kell csinálni a köv. fájlokkal:
    020boot.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs
    150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs
  • FH ToMmY
    Az az afs extractor megvan
    amugy németes voltam, és csak most tanulok angolt, ezé nemmegy még :)
  • Breki33
    hát pedig ennyit illene
    de most kelltem nem fogom neked lefordítani P
    a lényeg, hogy először szükséges a AFS Extractor ami benne van a rar-ban, azzal kell megnyitni az asf-et és importálni a 030general.afs-t.

Szerezz be egy mobimouse-t
  • FH ToMmY
    PRO EVOLUTI SUPERPATCH

Hi everyone, I'm Leo, from Rome, Italy and I'm the webmaster of ProEvolutiOnline.com!
    This is the first patch developed by our staff and I hope you'll like it even if you'll find some mistakes :-)
    It includes:
    - Updated 2003-04 rosters
    - Updated kits
    - Updated flags
    - Updated boots

How to install it?
    First of all unzip all the files (and directories) of this patch into PES3 main directory.
    To install everything you need AFS Extractor that is included into this .rar file. Open it and choose to open the data_X.afs.
    On the left you can scroll inside the afs. Select general030.afs go to command -> import folder and choose the [030general.afs]
    directory from your PES3 main directory. Wait few second and it will tell you 26 files have been succesfully imported.
    Do the same for:
    - 020boot.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs (2 files, [020boot_1_pl_tex.afs] to import)
    - 150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs (650 files, [150pl_auto_uni.afs] to import).
    Now you can play with the Pro Evoluti Superpatch!
    -----------------------------------------------------------------------------
    Ciao a tutti, sono Leo da Roma, webmaster di ProEvolutiOnline.com
    E' la prima patch sviluppata dal nostro sito e spero la gradirete anche se trovere qualche errore... :-)
    Caratteristiche della patch:
    - Rose aggiornate 2003-04
    - Maglie aggiornate
    - Bandiere aggiornate
    - Scarpini aggiornati

Come si installa?
    Prima di tutto scompattate tutti i files e le directory nella directory principale di PES3.
    Aprite l'AFS Extractor che troverete nella directory di PES3 dopo aver scompattato e scegliete di aprire il file data_i.afs nella
    directory dat. Sulla sinistra potete navigare dentro l'afs. Selezionate il file general030.afs andate su command -> import folder
    e scegliete la directory [030general.afs] dalla directory principale di PES3. Dopo pochi secondi una finestra vi dirà che sono
    stati importati correttamente 26 files. Fate lo stesso per le directory:
    - 020boot.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs (2 files, directory [020boot_1_pl_tex.afs] da importare)
    - 150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs (650 files, directory [150pl_auto_uni.afs] da importare)
    Se seguirete tutto come scritto quì sopra potrete giocare con la Pro Evoluti Superpatch!

Patch a cui hanno contribuito:
    Zesar, Leo, Pera, Blixa, Cris e The Baddie.
  • FH ToMmY
    Van banyek de az nem magyarul van :) És én meg másnyelvennemtudokmégmindig :D
  • Breki33
    már vártam ezt a kérdést P
    gondolom van readme
  • FH ToMmY
    Hjo akkor már csak 1 progi kell hozzá :)
  • FH ToMmY
    aFENE. vki leírná nekem, h ezt az 52 megás sp-t, h lehet felrakni?
  • FH ToMmY
    Írtam mailt, azt ide nem írnám le
  • mohus
    szia tommy mit akartál tőlem? üzentél....

amúgy NEM játszom fockát...PC-n...csak konzolon, úgyhogy így kérdezz...fekete csíkok lassulás meg CD rippek nem az én világom....
  • FH ToMmY
    Tudja vki, h melyik file tartalmazza a szövegeket? Me szeretném lefordítani a gamet, ha tudnám :D
  • mohus
    "A játék miért DVD-s, ha csak 610MB-ot telepít fel?"

a DVD korong, amit gondolom most a kezedben tartasz hány megát tartalmaz?
  • FH ToMmY
    Mellément :D
    Vmi 50 megás izét töltök, nekem az szimpi :)
    Amilyen tempóval jön, másfél óra is lentvan
  • Breki33
    énmeg g nélkül irom a nevem
  • FH ToMmY
    Nemis vagyok kicsi Brekk:D
    thx
  • Breki33
    1921
    kicsi tomy
  • FH ToMmY
    Oks Breggmekk :D
    S mire jo a superpatch?
  • Breki33
    ez nem fifa te :-)
    Asf exploreral lehet berakni
    de ott van a superpatch

Amúgymeg +1* letegezel tudod ki linkel P
  • FH ToMmY
    Olyan oldalt tud vki ahol csak bmp-s mezek vannak? + ahoz egy prpgit amivel be lehet rakni
    thx