Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra, hogy megtalálj dolgokat!!!
Ember, használd a google-t!
EB lesz ugye?
amúgy attól, hogy nemtudod kezelni még tökjó az OTB
nekem nagyon bejön
DE uncsi már mindig ezzel foglalkozni
A fifa fórum nem ezzel van tele.
Sztem mi jártunk jobban akik mindkét játékot szeretjük és nemcsak egybõl fikázni tudjuk.
szóval légyszi vki mondja meg,hogy mit kell csinálni ha az intrók után csak egy fekete képet látsz!!
mohus: kosz hogy megmondtad a véleményemet helyettem, a szájamból vetted ki a szót: a PES3-at "látni, játszani és érezni kell" - PONTOSAN!
fm: méghogy jobbak a FIFA 2004-ben a játékosok arcai?? A FIFA-ban benéztem pár csapathoz a Del Piero-Henry-Ronaldinho trión kívul nem sok focista hasonlított igazi énjére... Ezzel szemben a PES3... :/
30 perc játék egy nap az már kész csoda😊
Breki, ahogy erre sincs idõm...a szupernetmultira...
ilyen egy egyszobás multimeccsnél nem fordul elõ konzolon😊
"Már 2-szer raktam újra fifát és patchet is, és így sem jó. Lehet, hogy feladom ezt a multizást fifában. Azt is mondta valaki, hogy az lehet a gond, hogy win98-am van. Ez elképzelhetõ? És nálatok a meccs töltésekor az a 3-4 másodperces fekete képernyõ tapasztalható: behozza a loading-ot, majd kb 1 sec múlva 3-4 secre fekete képernyõ, hang van, de szaggatt, utána pedig visszajön a kép és tovább tölti..."
kösz de kösz nem....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én pont buherálni szeretem
aztmeg nem lehet
aki nem látja else hiszi miket lehet kihozni pl a 2GK-val
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mondom hogy mohusnak lesz igaza😊
tessék szépen berendezni a nappalit...
PS2...THX erõsítõ bazi kanapé...PES4...ami ps2-n is online
nekem grafika a szaggatás, az hogy milyen a találkozás a labda és az objektumok között...hogy a labda ne szálljon át a közönségen...és a játékos háta ne lyukadjon ki...a játékos ne gyalogoljon át a kapun...
ilyenek alapján PS2-n a PES3 ezerszer jobb...és nem is grafika kell nekem...hanem LÁTVÁNY
ezek a FIFAMÁZ viasz bábuk ezzel a térdkaláccsal Madame Tussaud panoptikumába valók
igenigenigen....
nem lehet képet linkelni...látni jtszani és érezni kell
rengeteget gyakoroltam szabadrugást...de sosem volt az igazi...mondom leszarom a gyakorlás...érzéssel fogom löni...Henry 30 rol bevágta a pipába....HIHETETLEN jo érzés volt
Pro Evolution Soccer 4 infómorzsák
Multiplatform - 2003-12-30 11:28:00
Ugyan bejelentés még nem volt, azonban Konami-éknál nyílt titokként kezelik a Pro Evolution Soccer/Winning Eleven széria soronkövetkezõ részének készültét, így szépen lassan az elsõ infómorzsák is elkezdtek szállingózni a kiadó háza tájáról. A sorozat nyolcadik tagja a hírek szerint alaposan kibõvített Master League módusszal érkezik, még több játékossal és még több klubbal felvértezve a népszerû futballproduktum adatbázisát. Ám a legfontosabb most jön, ugyanis a Pro Evo szériában elsõ ízben debütál az internetes játéklehetõség, azaz hamarosan multiplayer meccseken is bemutathatjuk korábban szerzett tapasztalatainkat. A megjelenés pontos dátuma egyelõre ismeretlen.
Ez szép,csak félek hogy a PC verzio sok problémája miatt esteleg ujra csak konzolon jelenik meg a következõ rész...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na ma elegem lett a Konami hülyeségeibõl: felrakom az 53.03-as detontort - minden szuper jól megy vele. Csak mi nem, na mi? A PES3. (Nálam is elõjött a fû érdekes textúra borítása). Remélem a PES4 megjelenéséig a készítõk megtanulnak programozni. Én viszont most pihentetem a gamet egy picit.
az a problémám,hogy amikor lemennek az intrók(reklámok)bejön egy fekete kép és annyi.nem lehet semmit csinálni. mi a baja?
Azt szerintem felesleges bizonyitani.
A játék összhatásában viszont nálam magasan a Pro Evo nyer,de azt nem lehet "bebizonyitani",azt egyszerûen érezni kell,hogy na ez igen,ez a pillanat olyan volt mintha igazi foci lenne!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
patchelés nélkul nekem se tetszene
és ugyebár ezt ott nem lehet
please az én képemet rakd be P
"...nem vagyok hittérítõ...TEHÁT MINDENKINEK MUSZÁLY VÁLASZTANI😊)))NEM LEHET FIFA ÉS PES EGYMÁS MELLETT!!!!!
" 😄
sztem a fifában a játékosok sokkal szebbek,majd belinkelek pár képet mind2 játékból..és szavazunk😊
a passz a fifában lehet gyors is,ha nem a sima passzot(s) használod,hanem a through passzot(w)
a cselezést lehet alkalmazni jól a fifában,csak bele kell jönni,nem úgy mint a pesben,ahol 20perc játék után 1 csatárral 2védõ plusz kapus ellen 2bõl 2õt belõ az ember
de sokmindenben egyetértek veled. azt is elhiszem,hogy Neked egyszerûbb ps2-vel meg gémpadokkal haverok társaságában nyomni,mint bajlódni a pc-vel,hiszen az egyik játékra,a másik "mindenesre" lett tervezve..
a labdával fordulás pedig tényleg gyengébb a fifában,ezt írtam is. a pesben jól le lehet venni a bõrt,nomeg szökteni magunkat.
peace..
TEHÁT MINDENKINEK MUSZÁLY VÁLASZTANI😊)))NEM LEHET FIFA ÉS PES EGYMÁS MELLETT!!!!!
Miért kell választani?
Ezzel nagyon nem értek egyet
Ilyen alapon ne játszunk a hokival meg a kosárral se mert zavaró..., hogy az EA sportnál maradjak.
Jó persze idõ kell mindkettõnél hogy továbblépj egy szintet, de pont ez a jó benne, hogy azt a csapatot pl amit eddig nem tudtál legyõzni megvered.
Amúgy eddig pont az volt a vád hogy túl könnyûek a régebbi részek és nincs kihivás benne unalmas WC-n mindig ötöst hinteni......
Nade visszatérve
-jobb analog kar cselezés elhuzás hiánya....csak ugy tudsz cselezni hogy nyomod az R2 gombot...de akkor meg nullûra lassul..szoval cselezés elkurva
Ezt már írtam, figyi lehet, hogy PS2-n így van de én simán csinálom futás közben a cselt amivel elmegyek a védõ mellett. Persze nem sikerül mindig, de pont ez a jó benne.
Annyi az igazság hogy ez nem bicikliscsel meg ilyenek, ehhez tényleg kell a c gomb (ami sztem is hülyeség)-hanem sima elhúzos csel ami igen jól használható. Beindul jobbra vagy balra hirtelen felgyorsítva elhúzza a védó mellett.
Cselek tekintetében jobb a PES3 de amit irtál nem igaz, legalábbis PC-n nem.
-szarul passzol és lassan... OTB-t látja az ellenfél és zavaró lassu felesleges
Hát nemtudom én állandóan OTB-t nyomkodom és nem nagyon tudnak mit kezdeni vele.
Igaz pont tegnap vagy ma hajnalban írta egy srác, hogy még nem látott embert aki ennyit használná az OTB-t.
Mintha direkt nekem találták volna ki. Anélkül szerintem nemis tudnák ilyen hatékonyan játszani a gamepaddal.
Ezért írtam, hogy akik szidják nem nagyon tudják használni szvsz billentyûzetrõl szinte lehetetlen is. Én nem azt hivom OTB használatnak amikor a kapu elõtti beadásnál egyszer lenyomom a támadás során.
Nekem folyamatosan "megy" egész támadás alatt így csinálom a kényszerítõzéseket és így sakkozom ki az ellenfelet.
Persze amikor lehet :-)
Na mindegy ezt elmagyarázni úgysem lehet meg kissé offtopíc is ítt.
sztem a másik ellen vagy másikkal sokkal jobb játszani
érdekes lehet hogy mindegyik ember más
keblemre...nekem a N64 ISS de bejött....én azota jegyzem a Konami fockákat
és ez a PES3...huhábuuuhijnye...bejövõs...
és ugyebár nem mindenki mohus :-)"
hát igen...rendesen kilógok a sorból...öreg vagyok...ráadásul nem csak a PES3 mellett, hanem a konzol-TV létjogosultsága mellet is harcba szállok...mert játszani jó...de itt ez az ari kis(batár) Pc is elõttem....most megsimiztem le ne fagyjon😊
ez a PES 3 multira vonatkozik? és gondolom netre...
de aki marad a hagyományos HUS-VER meccseknél (vagyis kanapé TV sör haverok elõ röhögö gyalázás) akkor szerezzen be két multitapot (6500HUF/db)...és akár 8-an lehet egyszerre osztani😊)) és a legjobb benne hogy beállíthatod hogy melyik játékos kié...vagyis a partnered nem tud leváltani a játékosodról. Érdemes a vedõsort stb egy emberre bizni....tiszta CSoCSó feeling
nem vagyok hittérítõ...én játszani szeretek...a legjobbal, ha már nincs idõm annyit játszani a család mellett
TEHÁT MINDENKINEK MUSZÁLY VÁLASZTANI😊)))NEM LEHET FIFA ÉS PES EGYMÁS MELLETT!!!!!
amit a FIFA 2004 vs PES3-ról írtam azt továbbra is tartom...sajnos nem kinzom a PC-t fockával, ugyhogy ez szigoruan a PS2 verziokrol mondom, de láttam a FIFA 2004-et PC-n...scrollhibás volt...és kummára zavart😊
de náhyan példa a FIFA 2004 kukázása mellett:
-labdaval fordulás...nem rálép és maga mögé huzza 180 fokos irányváltásnál, hanem kisivben fordul...pont belevezetve az ellenfélbe a lasztit és nekem sarkazni sem sikerült...
-jobb analog kar cselezés elhuzás hiánya....csak ugy tudsz cselezni hogy nyomod az R2 gombot...de akkor meg nullûra lassul..szoval cselezés elkurva
-szarul passzol és lassan... OTB-t látja az ellenfél és zavaró lassu felesleges
-automata célzás...PRO-n és alatt mindent benyal a kapus
-PS2-n nagyon szaggat, kár: ez nem érte meg a viaszbábú kinézetet és azok a gyonyoru térdek😊
-nem lehet gombkiosztst idojárást állitani idiota menu
-kommentárt nem lehet kikapcsolni és széthajtja a DVD-t a PS2-ben....
-nem lehet beállítani, hogy kinek drukkoljon a közönség és a kommentátor😊))
PES3
-nincs full liszensz alapbol, nevek bár atirhatod akár PS2-n is, nagyon jo editor van benne (pl bajuszkötõ színét is beállíthatod) , de a hus ver bajnokságok nincsenek vagy pl BL
-elonyszabályt gyakran szarul itéli meg és a biro és mindent lappal old meg...és jo becsuszást is lefuj
-játékosok gyakran állva várják a lasztit, idõközben rájöttem hogy a taktikák alkalmazásával ez megszuntetheto, de taktika alkalmazása nélkül erõsen hasonlít még Ronaldo is egy átlag magyar focistára..vagyis állva várja a lasztit
-zene...???!!! highlights zenén kivül...minden okádék
PES3 labdafedezés
én a L1 gombbal (folyamatosan nyomva tartva) szoktam fedezni a labdát...ekkor fut a leglassabban a játékos, de ilyenkor tartja legjobban a labdát, de az R2 közepes futás is jó...bal analóg kar (irányítás) alkalmazásával 90fokban elhúzott karral (pl futsz balra...aztán a kart felnyomod mikozben R2-vel futsz) ...elhuzza a labdát és meg lehet lodulni a vedo mellett...
én örülök hogy a FIFAmáz most megint megsérült😊
remélem az EA megint lop a PES-tõl és 2005-ben egy full licenszes PEShû FIFA 2005-t kapunk majd...