2547
-
#2051 Hát nemcsak ez az egy oldal van ám :-)
Tessék egy még meleg
- All 2003/04 EPL & CL teams included:
Bordeaux -> Leicester City
Lens -> Bolton Wanderers
Hamburg -> Partizan Belgrade
Hertha Berlin -> AEK Athens
Bologna -> Wolverhampton Wanderers
Brescia -> Lokomotiv Moscow
Perugia -> VfB Stuttgart
Udinese -> Club Brugge
Spartak Moscow -> Charlton Athletic
Real Betis -> Portsmouth
Fenerbahce -> Besiktas
PES United -> Southampton
WE United -> Middlesbrough
- All correct rosters, starting line-ups and formations
- Transfers updated to 4/1/04 (over 400 players created)
- All club, national and referee kits included
- Champions League adboards and entry music
- New boots (assigned to correct players where possible): Nike Air Zoom Total 90, Nike Mercurial Vapour, Puma King, Adidas Gunmetal Predators, Adidas Supernova II, Black Adidas Predators
- New goalie gloves
- EPL and Spanish/Scottish number fonts
-
#2050 link vagyok :)) -
#2049 olyat szeretnél, hogy Barthez és Beckham ne a MU-ban legyen? :-) -
#2047 El szoktam :))
Nem tudtam, hogy mire vonatkozik az az "ismerős szöveg" megjegyzésed :)) -
#2046 te elisolvasod amit irok? P
"szerintetek nem durva, hogy a játékosok dolgoznak a programon, hogy tényleg élvezetes legyen...? (ismerős szöveg)"
Azt is orrba szájba patchelni meg turbózni, hogy még élvezhetőbb legyen.
-
#2045 "szerintetek nem durva, hogy a játékosok dolgoznak a programon, hogy tényleg élvezetes legyen...?"
Hát szerintem ezt inkább hagyjuk, hiszen tök ugyanez van a Fifával is idén. Azt is orrba szájba patchelni meg turbózni kell, hogy élvezhető legyen. -
#2044 ja és amivel még nagyon egyetértek:
Remélem a jövő évi verzióhoz ellopják az EA féle Freestyle cselezést, no meg a forradalmi Off The Ball irányítást-azok ugyanis nagyon hiányoznak innen.
Persze a Fifanak is lenne mit ellopnia. -
#2043 nem, csak ugyanazokat mint én
kimaradt ziccer, botrányos átirat
Ja meg, hogy megvedték a FifaPro licence-t ami elvileg lehetőséget adna az összes eredeti név, mez és stadion használatára.
Aztán egész hihetetlen módon a 64 =(?) klubbcsapatból öt szerepel az eredeti nevén. Mind olasz...
Irnak a superpatchról is: "szerintetek nem durva, hogy a játékosok dolgoznak a programon, hogy tényleg élvezetes legyen...? (ismerős szöveg) -
#2042 Miért mit írtak a Pes 3-ról? A reakciódból ítélve csupa negatív dolgokat. -
#2041 nem tudom ki olvasta a PC GUru Pro Evolution 3 cikkét, de aki olvasta tudja miért jön ez :-)
ja és nem én irtam :-) -
#2040 Itt is nagy előny a gamepad, sokkal nagyobb a játékélmény, mint bill-en, meg a cselezés is könnyebb. -
#2037 hát ha gamepaddal nyomod, akkor le kell szorítani, amikor ellövöd a labdát, asszem a jobb analóg kart lefelé húzni, és laposabb lesz a lövés. Nekem még egyenlőre csak bill-em van (remélem már nem sokáig :)), és azt kell, hogy mondjam, hogy 16-oson kívülről leszorítás nélkül szinte lehetetlen gólt lőni. Ki kell játszani a helyzeteket, és bejutni a 16-oson belülre, máshogy nemigen lehet gólt lőni, 2 karos gamepad nélkül. Vagy ha igen, és tévedek, akkor jelezzen nekem az a profi, hogy hogyan kell bill-el leszorítani. :)) -
#2035 Engem csak az idegesít, hogyha színtisztán csak a labdát találom el, az ellenfélhez hozzá sem érek, akkor is rögtön lefújja. Volt amikor próba képpen használtam a becsúszó szerelést, hogy gyakoroljam, 3 piros és 5 sárga lap lett a vége :)))
Ezért mondtam hogy ezt a részt szerintem sikerült elcseszniük elég szépen. :( -
#2034 Nem vagyok én annyira profi, mint amilyennek látszom :))) -
laczoo #2033 a becsúszó szerelést használni KELL!én is 3-as szinten játszom és most már sorra nyerem a meccseket.nagyon jó ütemérzék kell,és hátulról meg se probalj becsuszni....mert villan a szép piros. -
#2032 ez igaz
nem akarsz PES szerkesztő lenni helyettem? :-) -
#2031 Hát igen, sajnos ezt csinálja, én még ki sem mertem próbálni a 4-es erősségi szintet. Még a 3-as is sok nekem :)))
Szerintem sok gyakorlás kell, és menni fog. Ezt a focit szerintem sokkal nehezebb megtanulni, mint a "másikat", mert összetettebb, bonyolultabb és ezt most jó értelemben véve értem. -
#2029 hülye vagyok, nem a kapus fúj faultot, hanem a bíróóó :))) -
#2028 Szerintem jó ütemérzék kell hozzá, és arra figyelj, hogy lehetőleg szemből szereld, oldalról nem igazán sikerül, vagy elkezd bukdácsolni, vagy faultot fúj a kapus.
Nekem ezzel kapcsolatban az nem tetszik, hogy a becsúszó szerelés gyakorlatilag használhatatlan. Csak nagyon ritkán találod el a ritmust, és amikor csak a labdát rúgod el, akkor is faultot fúj, és majdnem mindig minimum sárga lapot. Ezt a részt jól elk.rták szerintem. -
#2026 folyamatosan nyomd
ne nyomogasd
de nem folytatom mert Termi lecsap rám :-))))) -
#2024 Figyelmetlen voltam. Master Ligában indultam és nem tudtam, h nem az alap Juvéval kezdem :D -
#2023 van kb 5 roster update -
#2022 skacok, anno leszedtem vmi 52 megás javító patchet.
Címerek, mezek, nevek okésak, de a játékosnevek nem. A roster update-t is feltettem, de a Juvéban vmi tök más nevek vannak.. HELP MÍ PLÍÍZ -
#2021 hm kezdek büszke lenni magamra :-) -
Jasper #2020 Köszönöm a segítséget működik a dolog. :-)) -
Nasheem #2019 Na nee, Robi papa a Romában? Remélem nem Francesco helyére igazolták:-). -
Gabe18 #2018 De inkább az 1828 körül olvasgass... -
Gabe18 #2017 Először olvass vissza a 2004-es hozzászoláshoz,ha netalántán felfedezel némi hasonloságot,akkor keresd meg arra a választ.Ha jol megnézed,nincs messze,ott van a 2005-ben,na akkor má nincs más dolgod mint azt követni.. -
Jasper #2016 Helló sziasztok! Segítségetekre lenne szükségem.Most töltöttem le a gémet,és mikor elindul reklámok miegymásnak vége és a főmenü következne akkor nekem tök sötétség és sehova tovább.Ha tudtok segítsetek. Köszönöm. -
#2015 "mit csinál a windows e-betüre?
vigyázz mit beszélsz mert mindjárt jön muhus bezzeg a konzolon nincs ilyen.._:)"
ez meg a buta konzol előnye:)
nekem ezt csinálja a PC-m :eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#2014 én minap voltam a Mediában egy tetves cd lejátszót sem lehet kapni....minden ki van fosztva...meg leltároz mindenki ezerrel...
sztem január végére talán feltöltik az üzleteket...utalom a januárt...drágább minden, ráadáasul full üresek a boltok -
#2013 "Én már egész szépen felturbóztam a Pes-emet :)))
A PC előnye, ugye Mohus :))))"
ezt aláírom...buherában verhetetlen
erról a baggio copfról jutott eszembe...ezek a copfosok lengedeznek:)sirály... -
#2012 mit csinál a windows e-betüre?
vigyázz mit beszélsz mert mindjárt jön muhus bezzeg a konzolon nincs ilyen.._:) -
#2010 hogy érted, hogy végrehajtja?
Amúgy a DVD-snek mennyi hely kell?
És mennyivel rak fel többet? -
#2007 van már 1.30-as crackelt exe, keresd a gamecopyworld-ön -
#2005 1862 :-) -
zsotesz #2004 A haverom pár napja letöltötte a játékot, de a logók bejövetele után kifagy. Pontosabban se kép se hang. Kipróbáltuk az 1.30-as patch-el is de semmi. Valakinél volt ilyen gond? -
#2003 ezért írtam telefont -
#2002 Köszi a választ. Nem tudom melyiket érdemes megnézni, mert a nagy részét december végén végignéztem és nem volt sehol (Herta, háromban is voltam, Adria, PcLand). -
#2001 nya a legolcsóbbat kihagytam
lehet veszek +1-et
http://www.aqua.hu/index.php