2547
-
#2093 Utánna járok.. -
#2092 A hivatalos patch nekem segített ezen és az összes többi problémán is. -
#2091 Az....
De akkor is kéne vmi help :D
Csak van megoldás... -
#2090 Rákérdezhetek?
Ati? -
#2089 Hmmhmm.
A menüben nekem rohadtul kaki a dolog.
1x megnyomom pl. a le nyilat. Vagy nem megy sehova, vagy 2x-3x végigmegy a soron jó tempósan! Van, hogy 1-2 perc kell ahhoz, hogy bele tudjak lépni egy menüpontba. Erre van vmi megoldás? Tán a gyorstó patch? Ha igen vki linket pls -
#2088 Erre semki nem tudja a választ? Romarioval akarok pörögni ha már kiadtam rá a drága pes pontokat:) -
#2087 -
#2086 a baloldali van előröl :-) -
#2085 Skacok.
Ha csinálok egy mezecskét, hogyan tudom berakni?
MErt ugye az BMP formátumban lesz...
Mellesleg, itt mi micsoda? Melyik a mellkas stb. Vki ráírhatná nekem me nemigen tom
-
#2084 Ha igen kérnék egy ilyen labdát
Amúgy ha jövőre jön ki elég gond lesz P
Ugye idén EB, ami a nagy durranás aztán a 2005-ös szeptemberben. -
#2083 de könyebb is kiegészítőket gyártani hozzá
lásd kérek egy labdát és gyepet és van a fórumban olyan ember aki meg tudja csinálni
itt van olyan? -
#2082 Én csak azt sajnálom, hogy jelen pillanatban sokkal nagyobb rajongó tábora van világszerte a Fifának, mint a Pes 3-nak, és így pc-re sokkal kevesebb kiegészítők jelennek meg a játékhoz. Ez a Fifa egyik legnagyobb előnye szerintem, hogy gyakorlatilag addig cicomázgatod, turbózod, amíg az ízlésed tűri :))
Remélem ez jövőre változni fog. -
#2081 fényképezd le -
#2080 akkor gépeld be :-) -
zsotesz #2079 Nem tudom bemásolni, mert nincs scannerem. -
#2078 PES Shopban megvettem Romariot meg Dungat kemény 300 pezóért és nem tüntek fel a választhato playerek között a brazil válogatottban. Esetleg valaki tudja hova bujtak?:D -
#2077 gonosz mode ON
Vagy ki mennyire ért hozzá:D
gonosz mode OFF -
#2076 Hát nálam így már elér :-)
-
#2075 be tudnás másolni?
érdekelne mindkettő
amúgy szerintem a PCGuru jobb újság (nem a teszeredmények miatt :-) -
#2074 ez végülis korrekt
engem csak az akaszt ki amikor elkezdik, hogy de van multi meg gép ellen szeretek játszani
és hogy jobb a grafikája.
Énse írom a Fifa topicba, hogy hudejobban lehet cselezni a Fifaban (mert nemigaz)
Szvsz ennek a fórumnak a PES3-ról kéne szólnia ehelyett minden második beírás hogy miért jobb mint a Fifa akárki szerint.
Ittis saját labdát kéne készíteni kiegészítőket taktikákat ajánlani, hameg valaki vitázni akar melyik a jobb csináltam neki külön fórumot. (nem az embernek; a témának :-) -
zsotesz #2073 A gamer magazin a Fifa-ra 80 %(!)-ot adott, a PES3-ra viszomt 96% (!)-ot. Kinek melyik jön be jobban. -
Gabe18 #2072 Fifa sem ér 94-et,igy pontos. -
Gabe18 #2071 Mondjuk igaz,az összértéknek reális a 89%.
Ha csak magát a játékot nézem,akkor nálam bőven 90 felett van.De nyilvánvaló hogy a tesztenk figyelmbe kell venni mást is.És ha megnézem a multi hiányát,plusz az átirat körüli bonyodalamakat /lassulás-gyorsulás,videok lefagyása/
akkor valo igaz talán még a 89% is hizelgő.
De hogy akkor mindent figyelembe véve a Fifa sem 94-et,az is biztos... -
#2070 Tudja valaki honnan lehetne ilyen USB konvertert dendelni PS2 controllerhez? 576 shop-ban nem láttam. -
#2068 Mindenféle pachek nélkül korrekt a 89% viszont akinek van internete az simán hozzáadhat még vagy 5%ot:) -
#2067 Elmondta miért
És asszem egyet kell értenem. -
Gabe18 #2066 Igazán helytelen volt ezt a játékot 90% alá pontozni... -
#2065 Az lehet de PS2 kontrollert 10x könnyebb beszerezni. Akiktöl rendeltem a dual eksönt már írtak mailt hogy fingjuk sincs mikor lesz. -
#2064 miért a dual ugyanolyan jó -
#2063 Várjunk csak! A PS2 Controllert lehet használni PC-n is? Mert ha igen inkább azt veszek. -
#2062 NEm rossz.
Akkor már csak 98 dologra kell rájönnöm :D -
#2061 [IMG][/IMG] -
#2060 [IMG][/IMG] -
#2059 valótlant bocsi -
#2058 olvasd vissza mit irtál
az első nem PES2?
vagy überelte is meg ugyanolyan szép is? :-)
Amúgy rendben éncsak akkor irok, ha valótlan ir valaki.
Amúgy inkább a játékkal kéne foglalkoznotok. -
SnEaK MASTER #2057 Nem azt mondom, hogy a PES3-ban jobb a játékosok arcainak grafikája, hanem azt hogy ott tobb játékos arca van lemodellezve (már a "kis" csapatokban is láthatunk élethuen kinézo focistákat). A FIFA 2004-ben pl. láttam Kurányit, és hát mit mondjak...ehemm..khmmm... :)
Egyébként régebben én is a FIFA-t tartottam a legerosebb, legszebb grafikáju focijátéknak (a 2003-as FIFA grafixja is uberelte a PES3-at e tekintetben, ezen a téren), egészen a PES3 megjelenéséig. Mert ugyanis SZERINTEM a Konami, a legújabb WE részben, a PES3-ban behozta az EA-ékhoz viszonyított lemaradását, és a PES3 ugyanolyan szép, mint a FIFA 2004. Szigoruan SZERINTEM, persze...
Részemrol a vitának vége, én errol már nem szeretnék tobbet tárgyalni... -
#2056 jaja az én kis kedvencem OP -
#2055 cöcöcö...én? :) -
#2053 van egy ilyen is de ez nembiztos, hogy jó neked
PES3 Roster List v3.0
99% Complete PES3 Roster List, All player names and team names corrected where there is no official license.
Corrected Kits for both National and club teams
Improved Flags
Transfers uptodate as of 16/10/03
Corrected Club team formations
Corrected Club team squad numbers
Corrected club team starting 11's
Euro, world, American, Australasian and Konami cups won.
League competition won
Player transfer mode unlocked
Team Modification mode unlocked
This file has been created by Tricky, ERG 1008, Cityfan, Dukeguy and Greenboy with the help of the www.pesfan.com regulars
This version has no teams or cups unlocked.
This option file contains 164 created players, and whilst there stats have been accurately created using CM4, there appearances and in some cases positions will be incorrect. -
#2052 download