Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy NEM játszom fockát...PC-n...csak konzolon, úgyhogy így kérdezz...fekete csíkok lassulás meg CD rippek nem az én világom....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
a DVD korong, amit gondolom most a kezedben tartasz hány megát tartalmaz?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Vmi 50 megás izét töltök, nekem az szimpi 😊
Amilyen tempóval jön, másfél óra is lentvan
Asf exploreral lehet berakni
de ott van a superpatch
Amúgymeg +1* letegezel tudod ki linkel P
thx
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
link
Fixed all players' names
Fixed all teams' names
Updated transfers
Updated players' values
Ati kártyád van amúgy? P
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
" a játékban mutatott szám nem egyezik meg a save mappában meglévõ számmal, mert az itt lévõ szám tolódik eggyel a játékban mutatotthoz képest." pl. ha a játékban 4-es, a save-ben KONAMI-WIN32PES3050.
Szomorúúú.
Ezzel csak magadat járatod le, és ilyen emberek abszolút nem kellenek ebbe a fórumba!
Viszlát, te vagy a leggyengébb láncszem 😊)
A DVDs ben azthiszem hogy 6 nyelv van,vagyis 6 féle kommentár,meg minden hang,ezért fért csak rá DVD re.
A CDsben meg csak angol nyelv van.
Egyébként szerintem a többnyelvû kommentár miatt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Amúgy most is tartom a véleményem, amit akkor írtam, a térdre borulást a fifa elõtt pedig poénnak szántam arra, hogy állandóan szídjuk a térdkalácsot. Nem jött be a poén, ez van 😊)))
Amúgy az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha majd lesz gamepadom (remélem mihamarabb) újra nekifekszem a Fifa-nak, hogy teljes értékûen tudjak majd nyilatkozni róla.
És elhiszem hogy gamepaddal nagyobb a játékélmény, ezért akarok annyira azt venni.
Ja és bocs, ha megsértettelek valamely hozzászólásommal, távol állt tõlem 😊)
ilyeneket szívesen belinkelnék😊
Ezért becsüllek, hogy a Fifa-ban pl bill-el küzdesz.
De még nem találkoztam olyan bill-essel aki kihasználta volna na folytatom majd a másikban..........amúgy arra P
"de amilyen gólokat lehet így lõni, ha gondolod majd küldök. " szövegben a pesre,vagy a fifára gondolsz?
de sztem aki nem játszotta még dual-al nem tudja mit veszit
és bírom, hogy azok beszélnek a cselezésrõl :-)
én tudod, hogy kénytelen voltam bill-el
és megmondom öszintén becsüllek, hogy azzal is élvezed, de amilyen gólokat lehet így lõni, ha gondolod majd küldök.
Amúgy mindigis bill-es voltam, de most gondolkozom mégegyet vegyek, nehogy megint bill-el kelljen játszani.
hát ez már öreg hiba...😊
"nem de mohus sztem fejbõl nyomja"
ez sem igaz...mivel sosem fockáztam billentyûzetrõl
a PC-s verzió is a PS2 gombkiosztást mutatja...amit ugy állítasz be magadnak ahogy akarsz...lásd #1910
a Full Irányítás pedig
ITT
én is ezt mondom...mintha panoptikumban lennénk😊
és azok a térgykalácsok😊))
Finally it's arrived another important day for ProEvolutiOnline.com!
In fact today we release the Ita Superpatch that installs in PES3 the complete italian Serie A, these are its complete features:
Updated 2003-04 rosters (added: Sampdoria, Ancona, Empoli, Modena, Siena, Lecce & Reggina)
Updated kits
Updated referee kits
Updated flags
Updated boots
Updated Champions League adboards
Champions League music when the players enter the field
Fixed stadiums' names
Fixed referees' names
If you are a fan of Calcio Italiano, you must download the Ita Superpatch!
Megtalálható itt:
Serie A Superpatch !!!!

hogy tudok ilyen gifet készíteni?