2547
-
#2133 "fifában VAN SARKAZÁS!! sima ügy. és meg lehet fordulni a lsztival 180 fokban"
nálam csak a 2003ban van:)2004ben sarkazni nem tudtam és
lasztival 180 fokban megfordulni, csak ugy tudtam, hogy nyomtam az R2-t vagyis "cselezni" kezdtem és az egyik jobb analógos mozdulatra végre kiszenvedte magából
PES3 ban is beleül a labdafedező a hátulról jövő ölébe még a kezét is kinyomja hátra....ha meg tul sokat cselezgetsz akkor tanyolsz az egyik védőben mint a ház...főleg ha pl én Ronaldora a Real ellen két védőt is emberfogásra osztottam be ellene. Ledarálták egy pillanat alatt...aztán a gép "okos" módon lerugta...én becsuszni csak tutira szoktam mert a PEs2 birája igen szigoru...főleg ha idegenben nyomom
szoval Ronaldot hordágyon vitték le..... -
#2132 "honnan tudja? :-)
mert lát egy számot?"
lát egy számot ami ki van "emelve"....a három közül..mert neked is tudnod kell hogy kit választottál ki, mellesleg a kiválsztott játékosodon is látszik, hogy nem a gép irányítja hanem te...kb olyan színlelt érzése támad az embernek , mint amikor a korábbi FIFAk-ban kirajzolta a fűre a labda irányát szöktetéskor bazi szép KÉK pamacsokkal...brrroaaa
-
#2131 Az oldal címet tudom, de itt van mindenféle kütyüre kakiság :D -
#2130 Star a link:D szal www.gamecopyworld.com -
#2129 Szal:) klatty -
#2128 az otb tényleg zavaró tud lenni egy olyan számára aki nem használja,de az ellenfele azzal nyomul. segáz, meg kell szokni és úgy megverni a másikat. én nem használom és a gép sem,így ez csak multiban jöhet elő.
fifában VAN SARKAZÁS!! sima ügy. és meg lehet fordulni a lsztival 180 fokban. szintén sima ügy. amit nem lehet: rángat 1000L a védő és Te lazán 180fokban pes módra lefordulsz róla.. haha:) kíváncsi lennék,ha én az életben ott lihegnék a nyakadon,Te hogyan fordulnál meg olyan hirtelen,hogy én már ott se lennék..a pesben ez irreális.
az otb nélkül pedig ugyanolyan szép gólokat lehet rúgni,sőt nekem jobb érzés,ha én ívelem oda a lasztit,ahova akarom. az otb azt hittem nem is erre való,hanem hogy a labda nélküli manussal be tudjunk mozogni üres területekre és NEM csak előre felé,ahogy a kiugrató gombbal lehetséges..
(de én meg vagyaok otb nélkül és mind2 játék jó vkinek:)) -
#2127 Megőrülök..
Már nem is jo... légyszi majd a crack címet add meg mert én csak a cd-n lévővel krekkeltem -
#2126 Hoppsz azt hittem <-jellel kell :D -
#2125 Na, minden sikerült!
<b>Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki segített vagy próbált! :)</b> -
#2124 Jee megvan a CD :D :D
És itt mit keressek? (gamecopywordön) -
#2123 De fel sem tudom rakni, mert kellene a cd neki, az a baj...cd meg ugyrebár nincs -
#2122 Miután felraktad le kell szedni a hozzá valo krekket a gamecopyworld-röl. -
#2121 Lehet nekem is segítene, de kéri a cd-t vmi .msi filehoz, de nemtom hol a cd..csak a tokja van meg, a cd sehol -
#2120 Na, valaki, MOST :D
PLS -
#2119 nekem a GEf2-vel is uez vót aq problem, szal nem csak ati :) Szvsz egyébként egy catalyst 3.8 megoldja :) A frissebb driverek nem jók :) -
#2118 -
#2117 -
#2116 -
#2115 honnan tudja? :-)
mert lát egy számot?
Lassú? Nálad lehet...Én azt mikor az ellenfél azt se tudja hol a labda nem nevezném lassúnak.
És azért nem tudják használni mert lassú? lol
Talán azért nem mert billentyűzetről nem lehet igazán használni, gamepaddal meg rá kell érezni és gyakorolni.
Én most a bajnokság megnyerése után jövök még rá új jobbnál-jobb dolgokra, nem 10 meccs után mondok véleményt.
Amúgy érdemes elolvasni Breamster oldalán a 2005 Wish listet. Azért ő elég ismert.
"OTB is a great thing, career mode also"
Az egész szöveg idézésétől eltekintenék
Engem speciel nem zavar a szám sőt a 2002-ben kiraktam a neveket is.
És az OTB-ről beszéltünk, de látom megint felhoztad a kedvenc sarkazásos sztereotípiád. Sztem nem attól jó egy foci hogy sarkazok és rálépek majd fordulok 180 fokot :-)
Annyira látszik, hogy nem ismered az OTB kezelését csak "küzdesz" vele.
Más meg gyönyörű gólokat lő.
De akkor minek kritizálod azt amihez nem értesz?
-
#2114 "Bírom, hogy mindig azok kritizálják az OTB-t akik nemis nagyon tudják használni vagy pár meccs után mondanak véleményt."
minek egy olyan funkció amit az ellenfeled is lát? tudja mit fogsz csinálni...
és vajon miért nem tudják sokan használni? mert egy kalap szar lassú és totálisan felesleges mivel ott van a játékoskiugrató gomb...gólt lőni OTB nélkül is könnyedén lehet
baszom nagy számok a játékosok fején annyira zavaró, hogy el sem lehet mondani...az irányítás amúgy is egy kalap fos, az emberek tetű modon fordulnak mind labdával anélkül, nem sarkaznak alapból és nem lépnek rá a lasztira majd fordulnak 180 fokot...nem elég megküzdeni a labdatartó játékos irányításával még az OTB másik játékosát is kell irányítani ezzel az mackós "irányítással"
azt nem értem hogy a FIFA 2003-ban annyira jól meg volt oldva a játszhatóság...minek kellett szétbarmolni
-
#2113 -
#2112 -
#2111 -
#2110 b. ne huzzál már fel
Azért kicsit jobban ismerem és használtam az OTB-t
Lehet, hogy a PS2-esben nem lehet használni (bár ezt sem nagyon hiszem), de PC-n nagyon jól használható.
Bírom, hogy mindig azok kritizálják az OTB-t akik nemis nagyon tudják használni vagy pár meccs után mondanak véleményt.
És szvszigaza van a cikkirónak ez hiányzik...
Amúgy az igazi mecs sem úgy megy, hogy végigcselezed a pályát. Persze a nagymami biztos többet ért nálunk a fifához :-)
Mais kb 4 meccs egy haverral és kb 5 amúgy
-
#2109 a PES3-nak full liszensz és online kell....és akkor nyugodtan hívhatják PES4-nek -
#2108 "Viszont az OTB egyáltalán nem felesleges remálem benne marad az euroban is"
engem az nem zavar...hogy a FIFA-t hogy cseszik szét
de nehogy a PES4-ben ez legyen benne mondjuk egy cselkombó ....vagy a szupi kis kényszerítő (L1+passz) helyett -
#2107 jó kis PS2-es kép...még akkor adogadták ki amikor megjelent...talán 4 hónapja -
#2106 a cselezést elmondtam egyszer
demajd beszúrok egy gif-et neked
de mondjuk lehetne több csel az igaz.
Viszont az OTB egyáltalán nem felesleges remálem benne marad az euroban is -
#2105 "Erre semki nem tudja a választ? Romarioval akarok pörögni ha már kiadtam rá a drága pes pontokat:)"
A Brazil Classic team-ben...csapatválasztásnál a legalsó zászlók....
az pedig asszem ugy jon elo ha megnyered a Brazilokkal a VB-t...de a www.evoweb.com-on rajta van hogy a kalsszikus csapatokhoz mit kell és kivel megnyerni, már a PES2-ben is így volt
de a player edit-ben meg kell hogy jelenjenek....ha már megvetted őket
továbbra is PS2 verzió alapján mondom
-
#2104 remélem nem veszik át a FIFA 2004 gagyi elcseszett,lelassítós cselezését, ami a 2003-ban már egyébként szuper volt és remélem a totálisan feleseleges OTB-t sem, mivel a megfelelő taktikai utasításokra remekül helyezkednek a csapattársak...a játékoskiugratás gombot viszont belerakhatják
a cikk összes többi háromnegyed része a PC remekműról szólt:) aki 8 gurigát nem ad egy gamepadért annek nyugodtan maradhatnak a fekete menük az se zavarja....sőt billentyűről kéne ezt játszani:))))hisz a billentyűzetet pont az ilyen játékokhoz találtak ki...kézre áll könnyen kézbevehető stb:)))ezt a cikket akár a nagymamám is írhatta volna ennyit ért hozzá
ami igaz viszont a
PRO ez az igazi fociszimulator lásd topic alcím:) - ezért játszom a PES3-mal és nem a FIFA 2004-gyel
és KONTRA ez a gamma PS2-n mutatja meg magát a kanapén hátradőlve... - ezért nyomom konzolon és nem PC-n -
#2103 Ati...
Most mikor kiléptema játékból tök kira volt, nem is ment ide-oda, hanem csak oda ahova én akartam :D
koppkoppkopp -
#2102 mert Ati -
#2101 Nah, felraktam.
Meccs közben má nem akad meg a hang, de a menüben ugyan olyan szar. :( -
#2100 ja talán a háló lehetne jobb de a víz nagy állat -
#2099 Mellesleg ez a kép 101%ban élethű -
#2098 Végre megvan, erre nem akarja megnyitni :D -
#2097 Banyek de szar ez a filefront..mire megtalálom..na még keresgélem :D
Kezdek fáradt lenni.. :D -
#2096 -
Pro Evolution Soccer 3 - patch v1.30.1
download -