Pro Evolution Soccer 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
Címerek, mezek, nevek okésak, de a játékosnevek nem. A roster update-t is feltettem, de a Juvéban vmi tök más nevek vannak.. HELP MÍ PLÍÍZ
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
vigyázz mit beszélsz mert mindjárt jön muhus bezzeg a konzolon nincs ilyen.._😊"
ez meg a buta konzol elõnye😊
nekem ezt csinálja a PC-m :eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
sztem január végére talán feltöltik az üzleteket...utalom a januárt...drágább minden, ráadáasul full üresek a boltok
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A PC elõnye, ugye Mohus 😊)))"
ezt aláírom...buherában verhetetlen
erról a baggio copfról jutott eszembe...ezek a copfosok lengedeznek😊sirály...
vigyázz mit beszélsz mert mindjárt jön muhus bezzeg a konzolon nincs ilyen.._😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ps3 ID: Gascoigne74
PcLand 1 nap 5.340 6.675
Adria Computer Kft. 1 nap 5.900 7.375
www.Herta.hu
http://www.c-enter.hu/center/0112448.html
http://www.edpland.hu/arlistak/logitecharlista.htm
http://webshop.zeon.hu/?cid=33

A Nedved arc egy készített arc, arcvonásait a fényképe alapján készítik így ha arcvonalai nem ülnek valószinû a fényképén se ülnek :-)
A vállogatottakról: Mivel ugye EB lesz és a szokásos üzletpolitika alapján abban mennek a válogatottakra ebben a fifában a hangsúly a klubcsapatokon van.
Ez persze nem erény szimplán csak tény. "A csapatok és játékosok számát jelentõsen megnövelték. 350 klubot irányíthatunk (és több mint 10 ezer játékost)"
Alapból ugyebár a holland vállogatott nincs benne, de a németrõl nem tudok.
Az elkészült holland patch + semmi kívánnivalót nem hagy maga után:
Talán felismerhetõ P
Amúgy a Lineceknél maradva asszem elég a PES neveket megnéznünk amit Tommy barátunk annyira keresett :-)
Baggio arc:
gondolom ez elég élethû :-)
Egyszer hallanék olyat, hogy igen tévedtem anélkül dumáltam, hogy ismerném a játékot !!!
Anno én képes voltam elismerni...
Grafikában és supportban (persze nem EA) egyértelmûen a Fifa jobb ezen lehet vitatkozni, de aki korrekt elismeri- mint ahogy meg is tette.
Ja és a FIFA-ban lehet, hogy jobbak a nagy játékosok arcainak grafikája, de viszont ott már a német, SOT a brazil vagy francia válogatottban is láthatunk fel nem ismert egyéneket; ezzel szemben a PES3-ban nem csak a nagy csapatok játékosai (a nem licencelt holland és német válogatott focistáinak is meg lehet találni erdeti arcukat az Edit Mode-ban) hasonlítanak valós énjukre, hanem olyan "lejárt" személyek is, mint Carsten Tancker Jancker, Roberto Baggio, vagy Chilavert, és még sorolhatnám!
BUÉK MINDENKINEK!
Icq..? 😊 Van egy olyan érzésem, hogy a régire küldtél 😊 (Sorry, az FH-n az volt beírva😊 Az új számom: 300894270
CSAK a Fradi
Term: be van állítva, de nem 😊
Nembaj, joez így 😄
Kösz a segítségeket
Egy a gáz, h nem vált embert amikor akarom, hanem csak akkor mikor õ akarja...
Én már egész szépen felturbóztam a Pes-emet 😊))
A PC elõnye, ugye Mohus 😊)))
amugy Termi jól írta így látatlanba énis így csinálnám, gondolom benne van a rar-ba amit simán importálni kell.
Az egész egy nagy massza és csak ASF EXploreral lehet belenyúlni, ígyhiába vársz olyan egyszerû dolgokat mint a FIfa-ban :-) Itt exe valoszinu sosem lesz, és Kit , Adboard, Face és egyébb raptor sem.
Ezért mondtam amit mondtam.
Ezt az egy a szar a PESben
THx mellesleg, majd kiprobálom
-elõccör csomagold ki az összes fájlt a Pes3 fõkönyvtárába
-kell egy afs extractor ami a .rar fájlban van...indítsd el a extractor és nyisd mag az dta_X.afs-t...
-bal oldalon keresd meg a 030genaral.afs fájlt...aztán command menü: import folder...itt megint ki kell választani a PES3 fõkönyvtárát...várj 5 mp és kész is van...már csak (aszem 😊 ) ugyan ezeket meg kell csinálni a köv. fájlokkal:
020boot.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs
150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs
CSAK a Fradi
amugy németes voltam, és csak most tanulok angolt, ezé nemmegy még 😊
de most kelltem nem fogom neked lefordítani P
a lényeg, hogy elõször szükséges a AFS Extractor ami benne van a rar-ban, azzal kell megnyitni az asf-et és importálni a 030general.afs-t.
Szerezz be egy mobimouse-t
Hi everyone, I'm Leo, from Rome, Italy and I'm the webmaster of ProEvolutiOnline.com!
This is the first patch developed by our staff and I hope you'll like it even if you'll find some mistakes :-)
It includes:
- Updated 2003-04 rosters
- Updated kits
- Updated flags
- Updated boots
How to install it?
First of all unzip all the files (and directories) of this patch into PES3 main directory.
To install everything you need AFS Extractor that is included into this .rar file. Open it and choose to open the data_X.afs.
On the left you can scroll inside the afs. Select general030.afs go to command -> import folder and choose the <030general.afs>030general.afs>
directory from your PES3 main directory. Wait few second and it will tell you 26 files have been succesfully imported.
Do the same for:
- 020boot.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs (2 files, <020boot_1_pl_tex.afs>020boot_1_pl_tex.afs> to import)
- 150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs (650 files, <150pl_auto_uni.afs>150pl_auto_uni.afs> to import).
Now you can play with the Pro Evoluti Superpatch!
-----------------------------------------------------------------------------
Ciao a tutti, sono Leo da Roma, webmaster di ProEvolutiOnline.com
E' la prima patch sviluppata dal nostro sito e spero la gradirete anche se trovere qualche errore... :-)
Caratteristiche della patch:
- Rose aggiornate 2003-04
- Maglie aggiornate
- Bandiere aggiornate
- Scarpini aggiornati
Come si installa?
Prima di tutto scompattate tutti i files e le directory nella directory principale di PES3.
Aprite l'AFS Extractor che troverete nella directory di PES3 dopo aver scompattato e scegliete di aprire il file data_i.afs nella
directory dat. Sulla sinistra potete navigare dentro l'afs. Selezionate il file general030.afs andate su command -> import folder
e scegliete la directory <030general.afs>030general.afs> dalla directory principale di PES3. Dopo pochi secondi una finestra vi dirà che sono
stati importati correttamente 26 files. Fate lo stesso per le directory:
- 020boot.afs/020boot_1_pl.afs/020boot_1_pl_tex.afs (2 files, directory <020boot_1_pl_tex.afs>020boot_1_pl_tex.afs> da importare)
- 150pl.afs/150pl_auto.afs/150pl_auto_uni.afs (650 files, directory <150pl_auto_uni.afs>150pl_auto_uni.afs> da importare)
Se seguirete tutto come scritto quì sopra potrete giocare con la Pro Evoluti Superpatch!
Patch a cui hanno contribuito:
Zesar, Leo, Pera, Blixa, Cris e The Baddie.