TFT-LCD vagy FLATRON
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magam is kezdõ vagyok benne, de már jó pár cikk mögöttem van...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon látszik rajta?Ez csak game közben vagy filmnézés közben is látható?
Next PC upgrade: 2022
Azt tegyük gyorsan hozzá: közbeszerzéssel vásárolt, elõtelepített géprõl van szó (a konfig brutálisan erõs, kár, hogy csak irodai munkára használható - admin szigorítások), elõtte MINDEN gépet átvizsgálnak tövirõl hegyire.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg nem túl sok olyan panel készül amiben semmilyen hiba sincs.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
12 ms-sel már jól lehet játszani igaz? Prohardver még 1x irta valami 16 ms monitornál, hogy egyáltalán nem vettek észre semmi mosódást, ebbõl következtetek, hogy a 12ms jó lenne biztos.
A baj csak az, hogy ezek a moncsik akkor 16.2 millió színt tudnak (ditheringgel 256 színárnyalatból!) és a színeik hamisak.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Hamarost érik egy komplett gép beszerzése.
Kíváncsi vagyok, maximum 160 ezer Ft-ig milyen jó LCD monitort tudnátok nekem ajánlani, 19"-es változatban.
Sajna - hobbimból adódóan - mind játékra (fordítás + tesztjátékok), mind munkára (fordítás, grafikai és videó meló) kellene.
Tudom, hogy az ajánlatokban és lehetõségekben határ a csillagos ég, mégis, "emberi" áron keresnék egy szépséges darabot...
19"-os TFT tudnatok ajanlani? Tobbnyire munkara lesz hasznalva (tervezonek lesz). Max 150e bruttoig.
Elore is kosz!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Thx
Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.
1.
Kép: 43 cm
Felbontás: 1280 x 1024
Kontraszt: 450 : 1
Fényerõsség: 250 cd
Csatlakozás: 1xScart, PC
Méretek (B/H/T): 41,6cm / 43cm / 43cm
Hang: 10 Watt Stereo
499 euro
2.
Kép: 51 cm
Felbontás: 800 x 600
Kontraszt: 500 : 1
Fényerõsség: 500 cd
Cstlakozók: Audio-Out, PC, S-VHS
Méretek (B/H/T): 58cm / 39cm / 8cm
Hang: 8 Watt Stereo
599 euro.
Melyik a jobb szerintetek?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Amúgy az legrosszabb, amikor haza kell vezetni egy-egy maratoni gépezés után. Sokszor alig látok valamit az útból.
Voltam kint a Cebit-en 2 éve és ott kellett felismernem a tényt, amit én is tagadni szerettem volna, hogy a CRT halott ! Olyan japcsi TFT-kt láttam, amik MINDEN látószögbõl (180fok term.) tökéletes tiszta képet adtak (konkrétan nincs is ilyen technikai jellemzõjük, mintahogy a CRT-knél sem tüntetik fel), mint egy tájkép a falon és mindezt iszonyú képméretekben és felbontásokon (4096x)! Mintha a Bounty fedélzetérõl az Enterprise panrancsnoki hídjára léptem volna ! Szal. Game Over !
A többi már csak ár kérdés, de én sem hányom le az A8-ast, mert mondjuk csak 15 éves roncsautókra telik ! Attól még az jó autó, csak NEKEM nem telik rá ! Ez egy elfogadható indok, csak éppen semmi köze az adott márkához, sokkal inkább hozzám. 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
sulinet_c2_12516bno1
Képernyõ: 17"; Max. felbontás: 1280x1024; Teljesítményfelvétel: max. 40W; Reakcióidõ: 20ms; Fényerõsség: 300cd/m2; Kontrasztarány: 450:1;
nekem nagyon bejött
gyors játéknál nem kezd összefolyni a kép, teljes napsütésben is használható, (jobban mint egy mellette lévõ 17"os Hyunday CRT) és a színei szebbek, mint a philipseknek. bár ez nem nagy dícséret, és még így is elmarad egy-egy jobb fajta CRT mögött(mint minden LCD) de szerintem az LCDk között kifejezetten szép a képe.
bár ennyiért van neocó is SEXben, megfontolandó alternatíva, mint a samsung syncmaster is az, én ezt választottam, és nem bántam meg.
bár DVI bemenete nincs, ez egy kicsit zavart, de ha DVIt használnék, nem állíthatok színhõmérsékletet, így annyira nem is baj, hogy DSUBos. www.ebolt.hu/sulinetexpress alatt találsz párat, amibõl válogathatsz
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Pl a huzatra sokkal érzékenyebb, ha huzatot kap a szemem, akkor fáj az egész csont körülötte...
Mondjuk azt nem mondom, hogy egy 15 órás lanparty után nincs vérben a szemem.
Közöm nincs a TFThez, és amig ennyibe kerül nem is lesz😊
Tessék olvasgatni, ha kiváncsi vagy mirõl volt itt szó.
),másrészt nem folyik szerte széjel a szemem harmadrészt nem fáj a fejem, negyedrészt sokkal kevesebb helyet foglal az amugy sem túl nagy a szobámban, ötödrészt nem bombázza semmi az agyamat mint már lejjebb ez említve volt(és ez nekem fontos mert már igy is kell szemcsit hordanom mert nem látok olyan jól igaz csak messzire de elég az), ja és nem szoktam tv-zni, csak ritkán és azt is messzirõl nem 20 centirõl, te pedig szerencsés vagy hogy ilyen jó a szemed én a helyedben vigyáznék rá...When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Csak nem GATE?
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Én kifejezetten ilyen alkalmazásokban dolgozok, és a hátam közepére sem kellene sem flat CRT, sem TFT. Utóbbi, mert felesleges kiadás, elõbbi mert nincs rendes geometriája. Egy jó minõségû majdnemflat CRT monitor sokkal többet ér CADhez.
gyk: Mert ugye a CAM-nek sok köze nincs a grafikához, aki tudja mi is az😊 A CAD/CAM mint olyan, az egy gyártástechnológia, és ebbõl a CAD a grafikus tervezés, a CAM pedig a számitógép segitségével való gyártás.
(Pl nálunk van egy fél éves Hurco CNC maróközpont, aminek az ultimax kezelõfelületében 2 14" TFTvan. A nyáron (2-3 hónaposan) mintkettõ megadta magát, mindegyiken van halott pixelcsik már.)