192
Milyen montitort vennétek?
-
mochee #112 A 8ms 125 bruttó. Lehet hogy ha lesz rá zsé, akkor ilyet szerzek be. -
FoToS #111 Ebből nekem ide egy 19" :-) -
#110 Már rég nem annyi.
Olyan 120 000 körül van most. Sajna én még 154 000 vettem. -
#109 Tolok mindent. Fps, stratégia,sport -
#108 Háááát, 200.000 Ft-ért elvárható...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
mochee #107 Mekkora gamer vagy? -
#106 itt megnézheted -
#105 Viewsonic VP171b 16ms válaszidő
Nekem ezzel semmi gondom nincs. -
#104 Na az irja meg,aki sokat játszik és semmi gond semmilyen játéknál hogy milyen az LCD-s monitora van. -
space marine #103 Hali!
Nekem 1730B van és dvi-on keresztül használom.Még nem probáltam ki anélkül, de ha tudsz várni egy napot akkor megirom a tényleges különbséget.Szerintem ez elég szubjektiv vélemény lesz.
A sebességgel nem lesz problema.Simán jó mindenre.Most pl. hl2-t nyomtam. -
mochee #102 Valaki segítsen pls! LG 1730S DVI nélkül az milyen? 12ms, szerintem jó lenne játékra, mik erről a vélemények? -
#101 Semmilyen számot nem írt ki a végén és nem vettem észre pixel hibát sem. :D -
#100 Nem értek németül, de ez - megérzésem szerint - azt jelenti, hogy a Pixelanalízis befejeződött.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a végén kiír-e egy számot... ha 0-nál nagyobb számot ír ki, akkor baj van...
De a szemedet is hazsnáld, a teszt alatt - a színskála segítségével - vizuálisan keress pixel hibákat!
===============================
.:i2k:. from meló
-
#99 Valóban könnyű volt, ezt írta ki a teszt végén: "Pixelfehleranalyse abgeschlossen". Ez jót eredményt jelent, igaz? -
#98 Mondom, tök egyszerű kezelni, minden ablakon szinte csak a jobb oldali gombra kell kattintani, aztán elindul a teszt és kész...
.:i2k:. from meló -
#97 Köszi, kipróbálom, habár németből nem vagyok izmos. :( -
#96 Ja, német nyelvű az Easy TFT, de könnyedén használható...
#95 Easy TFT 0.7
Bal felső sarokban találod: easyTFT
A Noki Monitor Testert már nemtom honnan szereztem...
#94 Könnyen megeshet. -
#93 Az TFT teszter progit honnan tudnám letölteni, mi a pontos neve? -
#92 És azt majd rásózzák egy lámára...
#91 1 azért van, a S@turn. :) Kicserélték minden probléma nélkül. -
#90 www.prohardver.hu-n érdemes e témakörben tájékozódni.
Magam is kezdő vagyok benne, de már jó pár cikk mögöttem van...
#89 Ezt nem vágom mi az hogy hamisak?
Nagyon látszik rajta?Ez csak game közben vagy filmnézés közben is látható?
[nem ért hozzá] -
#88 Akkor én mázlista vagyok pixel-ügyben ... A munkahelyemen vagyok és egy tizenhét incses HP 1730-as előtt ülök (otthon egy noname 17"-es CRT) és lefuttattam a híres-neves TFT tesztert, meg a Nokia tesztert is, egyetlen pixelhiba sincs...
Azt tegyük gyorsan hozzá: közbeszerzéssel vásárolt, előtelepített gépről van szó (a konfig brutálisan erős, kár, hogy csak irodai munkára használható - admin szigorítások), előtte MINDEN gépet átvizsgálnak töviről hegyire.
#87 Van egypár moncsi, aminél egy pixelnél csere. Pl. Philips BRilliance sorozat. CSak az ilyesmit meg kell fizetni az árban. -
Inquisitor #86 Mivel az ISO szabvány szerint 5db után garanciális csak.
Meg nem túl sok olyan panel készül amiben semmilyen hiba sincs. -
#85 meg kell próbálni, bár hivatalosan még nincs itthon olyan cég aki 1 pixel hibára cserél -
#84 Köszi az infót, ettől függetlenül visszaviszem és kicseréltetem, remélem a második már hibátlan lesz! :) -
Inquisitor #83 Ez SubPixel hiba. Valamelyik alapszin nem üzemel. A pixelhiba az a death-pixel, ami mindíg fekete, vagy annak ellentéte, az állandóan fehér. -
mochee #82 Szerintetek játékra a 16ms is megfelelő? Vagy tipustól függő? -
mochee #81 Ja, ehhez nem irták, hogy dvi lenne. Az mennyit számít? -
mochee #80 Szevasztok! Játékra kéne egy TFT monitor, mivel a 25 ms nem válik be, ezért egy 12ms-os LG L1730S-re gondoltam. Még pár adat: 550:1 , 250cd/m2 .
12 ms-sel már jól lehet játszani igaz? Prohardver még 1x irta valami 16 ms monitornál, hogy egyáltalán nem vettek észre semmi mosódást, ebből következtetek, hogy a 12ms jó lenne biztos. -
#79 Amúgy amikor teljesen fekete a képernyő, akkor látszik igazán egy kék pont. Persze máskor is ott van, csak nehezebb észrevenni. Ez a pixelhiba, ugye? -
#78 Köszi, végülis nem két fillér volt... ;) -
#77 8 ms
A baj csak az, hogy ezek a moncsik akkor 16.2 millió színt tudnak (ditheringgel 256 színárnyalatból!) és a színeik hamisak.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
HITMorpheus #76 Simán..... -
#75 Ezt kifelejtettem az előző hozzászolásomból: Mennyi az a válaszidő LCD-nál ami már tökéletesen alakalmas mindennemű játékra?? -
#74 Valaki irna nekem egy közelítőleges márka sorrendet az LCD-s monitorok között.A jótól a "rosszabb" márkáig? -
#73 Ti kicseréltetnétek egy 1 napos TFT-s moncsit 1 darab pixelhiba miatt? Én erősen gondolkozom rajta.