TFT-LCD vagy FLATRON

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Stann
Erre valaki?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

IMYke2.0.0.0
Én már láttam 1 milliós megjelenítõt is (24"), de ezért még nem dõlök a kardomba és venni fogok egy 19"-es LCD-t...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pedig nem irt hulyeseget!
Sir Quno Jedi
Végülis nem 1 rossz önszuggesszió, ha nem telik TFT-re, bebizonyítani magadnak, milyen szar is az ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
én idáig egyetlen normális LCD monitort láttam, egy 19" Samsungot 400k-ért
annak ugyanis nem szinezõdött el a képe, ha lentrõl fentrõl, oldalról néztem
a fix felbontás is hátrány

úgyhogy egyenlõre marad a crt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A választás nem rossz.Söööt!!! Nálunk is van csak nem merem ide irni az árát.<#vigyor3> Csak egy kicsit drága!!!
Forrest Gump
Jól választottál<#eljen>
Stann
Sziasztok!
Én egy 15"-os TFT- monitort keresnék kizárólag irodai munkára(Office,internet,...). Megbízható kis készülék kellene, de nem szükséges a 8ms, inkább legyen olcsó. Jelenleg a SAMSUNG 510N tûnik a legkedvezõbbnek (Kecskemét, nettó 45.000huf), de nem bánnám, ha még olcsóbban lehetne. Ilyet használ vki?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Na, ma megrendeltem a Viewsonic VP171s-2 monitort. 8 ms, szerintem király lesz játékokban.

torrente
Én tavaly voltam Lengyelországban. Az árak hihetetlen alacsonyak! Legalábbis kajában, piában; ezért gondolom h mûszaki cikkben is. Szeruntemm nézzetek körül Zlotylandban, ha megtehetitek.

Nézõpont kérdése, ha jól látom 8ms már, de kisebb a láthatósági szöge. Nem tudtam, hogy itthon is kapni ... maj egyszer ilyenre váltok ha megunom a jó öreg VM454-et 😊

Forrest Gump
Hát ha jól megnézed azon az oldalon amit belinkeltél, akkor kiderül hogy a VP171b jobb, mint a VG172b.
Nem tudom, nálunk 96-99e között ingázik karácsony óta, de ha szétnézel jóóól, akkor lehet 96 vagy alatta is megkapod.

IMYke2.0.0.0
éS AZ ÁRA?

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A G betün volt a hangsúly, mert ez grafikus széria, szóval picit jobb mint a VP-s sorozat. Elég jó 500:1-hez kontrasztarány egy 12ms monitornál, többségénél 250-350 a max.

Forrest Gump
Ja, hogy VG, úgy már oké!
Forrest Gump
Ez a G172B milyen márka, mert viewsonicok között nem látom?
"A VP 171b pedig olcsóbb, mint gondoltam :104 400 brutto"
A G712B meg 100e alatt van, és 12ms-es monitor, DVI-al, ennyiért nem rossz az se.

Na, akkor már nemtom teljesen. Mindenesetre ki fogom próbálni a boltban.

Kösz.

Gascoigne
Nem tud valaki olyan nagykert, ahol VIEWSONIC TFT-t árulnak?

Ps3 ID: Gascoigne74

Hát.... vagy én vagyok a vaksi vagy ez az egész egy nagy fényezés.Nem igen láttam különbséget.söt szinte semmit.beszéltem egy-két kollegával, de szerintük se lehet látni a "másságot"<#vigyor5>. bár azt is hallottam, hogy bizonyos monitoroknál viszont van.<#confused>lehet, hogy az lg ilyen jó moncsikat gyárt???vagy nem.lehet, hogy a meló helyen is csinálok egy tesztet.van vagy 40 féle tft.
NeoMaN
Benq-nak van 8ms, nem is drága....

IMYke2.0.0.0
#95...

Na mi a helyzet? Kíváncsi vagyok ám!

Pls valaki mondja meg milyen programmal lehet a pixelbibákat megnézni a TFT-knél?

Forrest Gump
Hát igen, ez a TFT nagy elönye, hogy a szemed meg sem érzi akár a több órás igénybevételt sem. Ez mondjuk mindegyik márkánál igaz.
torrente
3,5 éve vettem IIyama monitort (ez egy japán márka). 3 év garit adtak rá. Iszonyat sokat nem játszottam rajta, de azért végigtoltam jó pár játékot. Ami nagyon jó, az az, hogy akár egész nap játszhatsz, a szemed meg sem érzi.

Forrest Gump
Itt a jó 19-es ebböl a márkából:VIEWSONIC 19" TFT LCD MONITOR VX912 + DVI - 12MS

Specifikációk:

Méret: 19" képernyõ

Fényerõ: 250cd/m2

Kontraszt: 500:1

Válaszidõ: 12ms!!!

Bemenet: analóg + digitális (DVI)

ára: 127 800 brutto a Miklandnál

A VP 171b pedig olcsóbb, mint gondoltam :104 400 brutto

Már buktam 50 rongyot <#eplus2>
A 8ms 125 bruttó. Lehet hogy ha lesz rá zsé, akkor ilyet szerzek be.

Ebbõl nekem ide egy 19" :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Forrest Gump
Már rég nem annyi.
Olyan 120 000 körül van most. Sajna én még 154 000 vettem.
Forrest Gump
Tolok mindent. Fps, stratégia,sport
IMYke2.0.0.0
Háááát, 200.000 Ft-ért elvárható...

Mekkora gamer vagy?

Forrest Gump
Forrest Gump
Viewsonic VP171b 16ms válaszidõ

Nekem ezzel semmi gondom nincs.
grebber
Na az irja meg,aki sokat játszik és semmi gond semmilyen játéknál hogy milyen az LCD-s monitora van.

Next PC upgrade: 2022

Hali!
Nekem 1730B van és dvi-on keresztül használom.Még nem probáltam ki anélkül, de ha tudsz várni egy napot<#szomoru1> akkor megirom a tényleges különbséget.Szerintem ez elég szubjektiv vélemény lesz.
A sebességgel nem lesz problema.Simán jó mindenre.Most pl. hl2-t nyomtam.<#vigyor3>
Valaki segítsen pls! LG 1730S DVI nélkül az milyen? 12ms, szerintem jó lenne játékra, mik errõl a vélemények?

Ramore
Semmilyen számot nem írt ki a végén és nem vettem észre pixel hibát sem. 😄
IMYke2.0.0.0
Nem értek németül, de ez - megérzésem szerint - azt jelenti, hogy a Pixelanalízis befejezõdött.
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy a végén kiír-e egy számot... ha 0-nál nagyobb számot ír ki, akkor baj van...

De a szemedet is hazsnáld, a teszt alatt - a színskála segítségével - vizuálisan keress pixel hibákat!

Ramore
Valóban könnyû volt, ezt írta ki a teszt végén: "Pixelfehleranalyse abgeschlossen". Ez jót eredményt jelent, igaz?
IMYke2.0.0.0
Mondom, tök egyszerû kezelni, minden ablakon szinte csak a jobb oldali gombra kell kattintani, aztán elindul a teszt és kész...

Ramore
Köszi, kipróbálom, habár németbõl nem vagyok izmos. 😞
IMYke2.0.0.0
Ja, német nyelvû az Easy TFT, de könnyedén használható...

IMYke2.0.0.0
Easy TFT 0.7
Bal felsõ sarokban találod: easyTFT

A Noki Monitor Testert már nemtom honnan szereztem...

Ramore
Könnyen megeshet.
Ramore
Az TFT teszter progit honnan tudnám letölteni, mi a pontos neve?