KILL BILL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
valszeg nem értetted el mit akart SaVaGe mondani, ez igy nagyon sz@rul hangzik tudom, de ez van.
nem azért jó mert a 'mester'.... számomra nem is mester, 'csak' 1 olyan rendezõ aki ki tudja fejezni a mondanivalóját olyan formában aminek magával ragadó a stilusa.
Ezzel a filmel is meglepett.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Egy szõke, amerikai csaj szamurájkarddal hadonászik, miközben a végtelenül véres jelenetek között vidám western zene szól... volt már ilyen?"
Szerintem a legtöbb amcsi film ilyen, csak western zene nélkül. Egy tök átlagos ember ki tud nyírni egy fél hadsereget. Persze tudom hogy a szöszi nem egy átlagos csaj volt, de valami hasonlót éreztem a film közben.
Zenéjérõl nem írok semmit mert nincs véleményem róla.
A konyhai rész volt ami nagyon tetszett, a többi tömeg hent.
Számomra egy sima akciófilm volt, kicsit jobban megrendezve.
Egyáltalán nem várom a 2. részt. Lehet én vagyok túl korlátolt de ezt a túlironizált, megjátszott marhaságot én nagyon nehezen veszem be, ezért is nem tetszett.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s not my fault you suck.
Egyetlen értelmes rész a konyhai bunyó szerintem, a többi egy nulla hiába is akarja valaki beadni, a paródia, meg tisztelgés meg hasonló maszlagot...
A fickónak egyetlen jó filmje az Alkonyattól pirkadatig. Na az jó, és ezt még csak egy napon sem lehet vele említeni.
De a Kill Bill mindnféleképpen menõ, mert Tarantino...Hát ez hiba.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az még odébb van picit szerintem.
Egy mozimûsorba sem írják, sehol sincsenek a plakátok etc...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Most ez igaz?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Hát én egyik sem vagyok, nem is nagyon értem mi olyan nagyon durva ezen a filmen, vagy csak én vagyok ilyen hulye? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
a repulo madzagon logott, irta vki, szerintem ezzel sem volt gond, a film stilusához illet ez is, inkább orulok hogy nem volt telezsufolva digitális szarokkal, amiket már ugy unok mert néha olyan szarok.
olyan szar hogy már jo? ezt sosem értettem hogy lehet ilyet ondani, most jo vagy nem?
A zenében nem nagyon értem mi volt szokatlan, kurva jo volt és kész, minden jelenetnél nagyon eltalálták.
A futyulos rész pl az egyik legjobb, meg a latin a végén irto jo.
Pl itt a T3, a zenéje egy fos volt számomra, mert a 2.rész john williams készitete zenét meg se kozeliti, mondhatni szégyen volt.
Az idén még nem hallottam ilyen jo filmzenét.... utoljára nekem a K-pax jott be még zeneileg meg a vannila sk, na meg még biztos más is de nem jut eszembe 😊
ezt v.ki fordítsa le.
Amugy nemtudom te melyik filmet láttad, de a zene az 100% ig illeszkedett minden jelenethez. és illett is a környezet hangulatához.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kill Bill Volume 2: Love Story lesz a címe.
Sajnos a premier áprilisra halasztották 😞
It\'s not my fault you suck.

[...] Te romboló állat! Te sátán!
mondjuk ha az 1 nek Vol 1 volt a címe akkor nehéz következtetni egy esetleges folytatásra 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ugyanis bizonyos értelemben paródia is ez a film, olyan mintha egy turmixxal összekevernél régi westernt és szamurájfilmet + animét.
Tehát direkt van, hogy látod a drótot, direkt van az is, hogy sugárban ömlik a vér, és még az is szándékos, hogy a japánkertes kardjelenet alatt Ennio Morricone western zenéje szól...
Azt hiszem nam a legjobb szó a paródia, mert nem az volt a cél, hogy nevessünk..inkább valamiféle tisztelgés...
Én nagyon érdekesnek találom, ahogy Tarantino képes volt összefüggéseket teremteni a filmtörténeti klasszikusok keleti és nyugati elemeivel, gondolkodásával, sõt még maivá is tette õket. Igazából mindegyik stílus elég karakteres, és mégis összeilleszthetõ, mégpedig azzal az egy dologgal, amirõl a film szól. A bosszú. Ez a kapocs az, amivel azt, mondja, hogy nem is különbözik a western a szamurájfilmektõl. És tényleg igaza van.
Nekem emiatt nagyon tetszett a film. Következetes, jól komponált, szép.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
aztén jövöre csinalok egy zenekart, csak nemtok a városból embereket
SKA-t, reggaet, meg punkrockot játszunk majd...