KILL BILL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagyis többször nem fogom megnézni, majd ha lesz a második rész akkor azt, mert kiváncsi vagyok a végére, de szerintem sok volt benne a túlzás. Ennyi vér még a Ryan Közlegényben sem volt mint itt. Az rendben van hogy levágja kardal a fejét és spriccel, de ennyi ideig? Végülis mind1, egyszer meg lehetett nézni.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Rendesnek rendes, de nem dvdrip. Amúgy tegnap megnéztem azt amit leszedtem, annyira nem hatott meg a film mint vártam.

Tikal
van belõle rendes minõség...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
ki jött már DVD-n egyáltalán?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ott is screener minõségû a dvdrip, ott már néztem.

Leszedtem ezt: Kill.Bill.Volume.1.DVDRip.XviD-DiAMOND, de láthatóan nem dvdrip, hanem screener minõség. Van már normális dvdripben is valahol?

b-type
sztem ez a film jó.
valszeg nem értetted el mit akart SaVaGe mondani, ez igy nagyon sz@rul hangzik tudom, de ez van.
nem azért jó mert a 'mester'.... számomra nem is mester, 'csak' 1 olyan rendezõ aki ki tudja fejezni a mondanivalóját olyan formában aminek magával ragadó a stilusa.
Ezzel a filmel is meglepett.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Factor_007
Akkor már én is leírom a véleményemet. Bevallom többet vártam volna a filmtõl. Emlékszem mikor egy interjúban Tarantino megprobálta megmagyarázni hogy ez nem egy egyszerû bosszúállós film. Hát lol. Ez pont egy egyszerû bosszúállós film.(jó többet nem szidom mert ez még csak az elsõ rész volt)

"Egy szõke, amerikai csaj szamurájkarddal hadonászik, miközben a végtelenül véres jelenetek között vidám western zene szól... volt már ilyen?"

Szerintem a legtöbb amcsi film ilyen, csak western zene nélkül. Egy tök átlagos ember ki tud nyírni egy fél hadsereget. Persze tudom hogy a szöszi nem egy átlagos csaj volt, de valami hasonlót éreztem a film közben.
Zenéjérõl nem írok semmit mert nincs véleményem róla.
A konyhai rész volt ami nagyon tetszett, a többi tömeg hent.
Számomra egy sima akciófilm volt, kicsit jobban megrendezve.

fifi
Te tudod...Én tisztelem a másik ember véleményét, ez csak a saját meglátásom, senkire nem akarom erõltetni.
Egyáltalán nem várom a 2. részt. Lehet én vagyok túl korlátolt de ezt a túlironizált, megjátszott marhaságot én nagyon nehezen veszem be, ezért is nem tetszett.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SaVaGe
Evvel nem értek egyet. A Kill Bill egy hatalmas film, eredeti ötletekkel, amikhez foghatót Hollywoodi produkciókban nem lehet találni. Az a végtelen irónia, a stílusok mondhatni tökéletes keverése kiemeli a tucatfilmekbõl. Egy szõke, amerikai csaj szamurájkarddal hadonászik, miközben a végtelenül véres jelenetek között vidám western zene szól... volt már ilyen? Továbbá ott van maga a történet levezetése, az idõsíkok furcsa sorrendje, és ami a legfontosabb: az anime rész! Szvsz ez egy zseniális film, és én akkor is megnéztem volna ha Hárshegyi Bonifác rendezi 😉

It\'s not my fault you suck.

fifi
Én akkor is azt mondom, hogy ez a film egy rakás szar. A sok sznob meg áldja hogy:úúú a mester Tarantino, a mágus megint mekkorát alkotott. Tipikus példája annak amikor a NÉV adja el a filmet. Ha ezen a filmen nem Tarantino neve szerepelne, hanem Gipsz Jakab rendezte volna innen a szomszédból -ugyanilyenre- akkor a kutya meg nem nézte volna...
Egyetlen értelmes rész a konyhai bunyó szerintem, a többi egy nulla hiába is akarja valaki beadni, a paródia, meg tisztelgés meg hasonló maszlagot...
A fickónak egyetlen jó filmje az Alkonyattól pirkadatig. Na az jó, és ezt még csak egy napon sem lehet vele említeni.
De a Kill Bill mindnféleképpen menõ, mert Tarantino...Hát ez hiba.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
jajj nem a képet másoltam be hanem a izét😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Michael Madsen-t a népnek NÁÓÓ!

V9ykn8_TZL0

LezLee
Csúszott a film elég rendeset. Kb. május-június környékén lesz a mozikban. Legalábbis USA-ban. Biztos még Tarantino tökéletesíteni akarja. A maximalista 😊)
Blasta
Dehogy.
Az még odébb van picit szerintem.
Egy mozimûsorba sem írják, sehol sincsenek a plakátok etc...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandew
A Corvin honlapján azt írja, hogy holnap lesz a Kill Bill 2. részének bemutatója.
Most ez igaz?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Davidus
Én mind3 vagyok😄

V9ykn8_TZL0

Tikal
"A Kill Bill nézõserege a Hollywood Reporters újságírója szerint háromféle embertípusból áll: az akcióõrült férfiakból, a cinikus szinglikbõl és a Tarantino-sznobokból. Ezek közül szerinte egyik sem fedi a normális ember fogalmát."

Hát én egyik sem vagyok, nem is nagyon értem mi olyan nagyon durva ezen a filmen, vagy csak én vagyok ilyen hulye? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
vol 2 trailer alapján remélem lesz vmi jo kis sivatagi stilus is aka sergio leone, music by ennio morricone jelenet 😊

Tikal
tényleg nem értem miért a véren vannak a legtobben kiakadva....szerintem minden a helyén volt még ebben is, sõt én rosszabra számitottam mikor olvastam egy két hozzászolot hogy sok vér meg minden...
a repulo madzagon logott, irta vki, szerintem ezzel sem volt gond, a film stilusához illet ez is, inkább orulok hogy nem volt telezsufolva digitális szarokkal, amiket már ugy unok mert néha olyan szarok.

olyan szar hogy már jo? ezt sosem értettem hogy lehet ilyet ondani, most jo vagy nem?

A zenében nem nagyon értem mi volt szokatlan, kurva jo volt és kész, minden jelenetnél nagyon eltalálták.
A futyulos rész pl az egyik legjobb, meg a latin a végén irto jo.
Pl itt a T3, a zenéje egy fos volt számomra, mert a 2.rész john williams készitete zenét meg se kozeliti, mondhatni szégyen volt.
Az idén még nem hallottam ilyen jo filmzenét.... utoljára nekem a K-pax jott be még zeneileg meg a vannila sk, na meg még biztos más is de nem jut eszembe 😊

The Garrett
de ez nem egy klasszikus film.
This is pure tarantino 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
"Meg a mangastilus is,hát az és vérben úszott."

ezt v.ki fordítsa le.
Amugy nemtudom te melyik filmet láttad, de a zene az 100% ig illeszkedett minden jelenethez. és illett is a környezet hangulatához.

Tehát akkor ennyi a film. Köszi

SaVaGe
Azért mert lesz folytatás 😛
Kill Bill Volume 2: Love Story lesz a címe.
Sajnos a premier áprilisra halasztották 😞

It\'s not my fault you suck.

Mi a film vége? Csak azért kérdem, mert elég furán lett nálam vége, mintha hiányozna még a második cd.

batman
najóvanám....azért, mert nem kapcsoltam még nem kell piszkálni

[...] Te romboló állat! Te sátán!

PResident Evil
egyeseknek lehet... 😊

The Garrett
2004 elsõ negyedévben jön a Vol2

mondjuk ha az 1 nek Vol 1 volt a címe akkor nehéz következtetni egy esetleges folytatásra 😊

Punker
ez van 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

batman
hát köszi, bár elszomorítottál...majdnem felordítottam meglepetésemben/dühömben, hogy mi a fasz van a filmmel 😄

Punker
tudod mint matrix 2-3 ha 2 részben adod ki akkor több a lóvé......

Punker
igen

batman
De most komolyan. Egyelõre csak ennyi van? A második fele késõbb jön a mozikba is?

Bandew
Háááááááát! Sehonnan! 😛

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

batman
és a második részt honnan lehet beszerezni? 😊

Bandew
A film két részre van vágva, és ez az elsõ rész vége.

batman
ti láttátok a Kill Bill-t. Elképzelhetõ, hogy az a vége, hogy megkérdezi Bill a mecsonkított nõt, hogy tudja-e Uma Thurman, hogy életben van a lánya?!?!?!? Vagy ami a Seven warezen fenn van, az nem a teljes film?

harakiri
hát ha többet röhögtél, akkor végülis jó..nem?
Ugyanis bizonyos értelemben paródia is ez a film, olyan mintha egy turmixxal összekevernél régi westernt és szamurájfilmet + animét.
Tehát direkt van, hogy látod a drótot, direkt van az is, hogy sugárban ömlik a vér, és még az is szándékos, hogy a japánkertes kardjelenet alatt Ennio Morricone western zenéje szól...
Azt hiszem nam a legjobb szó a paródia, mert nem az volt a cél, hogy nevessünk..inkább valamiféle tisztelgés...
Én nagyon érdekesnek találom, ahogy Tarantino képes volt összefüggéseket teremteni a filmtörténeti klasszikusok keleti és nyugati elemeivel, gondolkodásával, sõt még maivá is tette õket. Igazából mindegyik stílus elég karakteres, és mégis összeilleszthetõ, mégpedig azzal az egy dologgal, amirõl a film szól. A bosszú. Ez a kapocs az, amivel azt, mondja, hogy nem is különbözik a western a szamurájfilmektõl. És tényleg igaza van.
Nekem emiatt nagyon tetszett a film. Következetes, jól komponált, szép.

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Davidus
Ízlések és kapsz egy pofont.

V9ykn8_TZL0

The Garrett
This is a tipical ízlések és pofonok situation. 😊

Lecter
Na mindegy, befejeztem, ennyit a dühkitörésekbõl

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

Lecter
De ezen már nem akadtunk ki! Mondom, a felétõl csak röhögtünk! Ezért nem vagyok felháborodva, mert többet röhögtünk rajta mint a Bad boys 2-n. Csak valahogy nem tudom megérteni, hogy valaki hogyan tudja az ilyet értékelni! Mondjuk hallgatnak ma Magyarországon Tnt-t+v-tech-et, szóval...

Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!

Lecter
A részletek kidolgozotságához csak annyit, hogy a repülõs jeleneteknél látni lehet a kötelet, amivel fel van függesztve a gép!

Lecter
De kedves Garrett egy dologban a reakciónk egy és ugyanaz! Rögtön az elején mi is összenéztünk haverokkal...

Lecter
Hááát én feladom! Nem tudom, biztos bennem van a hiba. Kész

The Garrett
😄 hajrá 😊

nah megtanulok gitározni rendesen
aztén jövöre csinalok egy zenekart, csak nemtok a városból embereket SKA-t, reggaet, meg punkrockot játszunk majd...