KILL BILL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
HÁt én valahogy nem ezt néztem benne. HA megfigyelitek minden helyszín gyönyörûen és részletgazdagon ki van dolgozva. Még VErnite kertjében is minden a maga legtökéletesebb helyén van, pedig csak vagy 4 mp ig látjuk a filmben, mikor a kamera átsiklik felette.
A helyszinekkel pedig tökéletes összehangban van a szereplõk viselkedése, megformálása. Az i re a pontot pedig a zene teszi fel, ami 100% ig beleillik a jelenet legutolsó kockájába is.
Lehet érezni, hogy amit látunk a vásznon az gondos és preciz tervezõmunka eredménye, nempedig valami tucattermék...
A film elején mikor ott fekszik vérbefagyva a csaj és bill törölgeti róla a vért... közben szól a bang bang ... eldördül a lövés. NA akkor néztünk össze a haverokkal és mondtuk hogy ez igen. NEm azért mert kifolyt 10 liter vér, hanem azért mert egy ilyen, az életben "gusztustalan" dolgot, ily mûvészien nemsokan tudnának ábrázolni.
És ez igaz az egész filmre, Egyszerre gyönyörû és elrémítõ.
az meg hogy megvégnak valakit és szökõkút módjára ömlik belõle a vér.. hát istenem.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
Az életben az a jó, hogy bármi megtörténhet! És az a szar, hogy meg is történik!
(meg véres volt a Hullajó, de azon röhögtem
)
It\'s not my fault you suck.
www.satriani.com

-the invisible-
de ez nem negatív abszolút.
nekem még az tetszett a filmben, hogy a vérengzés egész természetesnek tûnt, én a film közben elfogyasztotam öt liter popcornt meg 1 liter kólát is 😊
-the invisible-
Ja, és ha nézitek a filmet vegyétek figyelembe hogy ez a b-kat. akciófilmek tiszteletére készült, de emellett egy görbe tükör is.
-the invisible-
-the invisible-