KILL BILL

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

sambauer
most ez a Kill Bill: The Whole Bloody Affair kiadás nem fog megjelenni ?

Turn Me On Dead Man

RelakS
Részlet a story board-ból? :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Légyszi valaki ha tud adjon a Kill Bill 1 és 2-höz feliratot a japán részekhez! mindegyikbõl 1 Cd-s változatom van, bithumenrõl szedtem. ott azt írtk h feliratok.hun van, de én nem találtam.

jointeer
ugyanmár-.-

köcsög

MÁSODIK A JOBB !
Sziaszotk!Nem tudja valaki, hogy hol lehet a Kill Bill zenéjét letölteni?
Waterhorse
Még annyit, hogy a teljes film, - tehát vol 1. + vol 2 - egyértelmûen második fele volt az érdekesebb, izgalmasabb, Tarantino-sabb, mert itt derült ki minden.

Erõt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Egyetértek!
Meg aztán a második részt is látni kell, hogy kialakuljon a teljes történet. Ez a két rész, nem kettõ, hanem egy filmet takar. Ezt még Tarantino is megmondta! Az elkészítás után jött az ötlet, hogy vágják ketté, mert úgy gondolták ennyi idõt nem fog senki egy film alatt tölteni a moziban. Meg aztán biztos volt neki más oka is, hiszen így dupla annyit kereshetett a két darabba vágáson:)))

ezt nem úgy kell nézni mint egy olcsó vérengzõs filmet, ez mûvészet...

Dikkma
Filmet nem írok ki, dvd-t meg 165 ftért veszek Verbatimot ami a legjobb :)
Waterhorse
Ezért kell 500 ft-os dvd-t venni:)))
És a dvd formátumot hanyagolni. Egy 500 ft-os TDK vagy phillips, és rámegy 6 film aviban, legjobb:))

dikki*yysw
Egen, a fél város ilyennel mászkált a hóna alatt, én is vettem egyet :) nekem megér ez annál többet, hogy 150 ftos dvd-n legyen.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Serpa
nekem a Vol.1. zenéje teccik.

Seth
Asszem a DVD poszter magazin melléklete most a Kill Bill....whoá

PSN ID.: Beegabor

LittleL
Na, én is megnéztem a fimet végre DVD -n.
fenn is van a gépen, és megírom.

A zenéje nagyon jól el van találva, mint minden Tarantino filmnek.
Az hogy a vér spriccel mindenhonnan engem is zavart egy kicsit, de hát úgyis
elvont egy kissé a film.
Azért jó film....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

b-type
köszi, én nagyon örültem neki.
:)
sirály zenék.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Megtaláltam,
ha valakit érdekelnek olyan filmzenék, amik az OST-n nincsennek rajta:

http://www.killbill2.net/music.php

Nincs :(.

zaki
töltsd le a filmzenét, azon gondolom rajta van

Valaki nemtudja mi annak a számnak a címe, ami akkor megy, amikor uma hattori hanzonal felmegy a padlasra, a kardokhoz, és ekkor megy egy szám ennek a címe érdekelne.
Thx.

Csacsi
3.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

[Walaki]D`Lair
Ebben próbálta a mester az oldschool hentelõs-belezõs kínai/japán filmek stílusát felvennni ez látszik is...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hykao
Bannernek:

1.

2.

3.
Én is így vagyok vele, de a második részt megnézem, mert már kiváncsi vagyok rá hogy mi lesz a vége :)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Nagyon tetszett, borzasztóan bejött, hogy több síkban/szálon futott a sztori. Mivel társaságban néztük több embernek nem is állt össze a kép :-) Ellenben a Kill Bill-ben is találni hasonló megoldást, idõben szintén több szálon megy a sztori. Csak hát... a többit már olvastad.

ON

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Waterhorse
OFF

Csak az összehasonlítás képpen, a Ponyvaregény neked, hogy tetszett és mi a véleményed róla?

Nem beszéllek le róla, mert kibannolnak a topicból :-))))

Waterhorse
Azt hittem Tarantino, hûen a saját stílusához egy olyan színtû filmet csinált mint pl. a Ponyvaregény. Bár még Nem láttam a Kill Bill-t, de akkor errõl a filményményrõl mondak is le?

Hm, tegnap este néztem meg. Jókat röhögtem; idõközben rájöttem, hogy nem szabad mély dolgokat keresnem a film "mondanivalójában". Csajszi egy szál karddal lenyom egy kisebb sereget, hullanak a testrészek, idétlenül spriccel az embertelen mennyiségû vér, ennél többre számítottam. Számomra csalódás volt, második részt már tuti nem nézem meg.

Davidus
Nem én mondtam hanem Tarantino:P

V9ykn8_TZL0

Waterhorse
Ja igen! A vol. 1-et.

Waterhorse
Szerintem lesz 3. rész:)))

Amúgy azért írok, mert most töltöm a filmet és már egyre jobban kezd érdekelni. Sose láttam még, nem volt alkalom+lehetõségem. Ha megnéztem még biztosan beírok ide vmit:)

zaki
mondom: nem lesz

zaki
csütörtök

Narancs
Mikortól lesz nálunk a kettõ?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

jah nem volt rossz:)
csak kar h nincs magyar felirat meg hozza
Blasta
Kúl, a Kill BIll 2 már 130 perces!
Várom!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
véredebb, kicsit hosszabb

Serpa
nem tudom, hogy esetleg te, vagy vki látta már-e a japán kiadást ?

mi a különbség (fekete-fehér scenet leszámítva) ?

Bandew
Szar neki. Mégcsak nem is dugott aznap.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Serpa

Serpa
én annyira emléxem, hogy odanyul a szájához, a következõ kép pedig, hogy mindenhonnan folyik a vér, és a földre esik a csávó.

Bandew
Megnéztem. Az alsó ajka.
Sztem elvérzik a csávó.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Serpa
nem tudom.

'azzé kérdem.

Bandew
Nem az alsó ajkát?

Serpa
de a csávó nyelvét kiharapta - kitépte? (ez lehet kivágva)

a éles, hideg acéllal semmi nem ér fel.

Serpa
én kiváncsi vagyok az élénk piros vérre !

Bandew
Gondolom elvérzett.
Amúgy tök jó, hogy a csajszi senkit nem nyír ki a film alatt lõfegyverrel. :-)

Bandew
Sztem jó ez a fekete-fehér.

Oldal 1 / 6Következő →