Gyónd meg bűneidet jól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áldj meg uram.
huh, gyerekek ez kemény volt. Tanács: Óvakodjatok Paul Balog-tól ha kedves nektek lelketek üdvössége....
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ó...Uram irgalmaz! Többé ne legyek a sátán eszköze...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
A pokol tüzén fogok elégni? Az fasza,legalább nem fogok fázni 😊
Megmérgeztem a papagájomat, mert idegesített már a csipogása!
Most már hallgat. Örülök. De azért van egy csepp bûntudatom.
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A múlt héten apám kidobott a házból, hogy húzzak a francba...de én nem mentem 😊 Azóta tiszta casládi idill van 😊)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Fél óra múlva: Különös, bejött egy nagy darab afroamerikai és kérte, hogy adjak neki szappant...érdekes, de miért hitte, hogy a sarokba van leesve? Mindegy a cellatársamat bíztam meg a nemes feladattal, Õ majd felveszi neki.

...terveim szerint 1-2 hét múlva dobásra kerül
Félek, hogy belém szeret és ez egy picit bántja a lelki ismeretemet
Tehát feloldozást kérek a bekövetkezõ dobó akciómra

Sõt, asszem, durvább dolgokat is érdemelne.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

๏̯͡๏﴿
"The trees move. Do you not see it?"

"The trees move. Do you not see it?"
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Kandurex egy ideig nem fogja látogatni az SG.t
Üdv: Kovács Károly - Zászlós
Börtönbõl írok: Szal a bûnöm...izé...ez mit keres itt? Nem dõlök be! Nem! Milyen szappan? Nem esett le semmi...izé...

másik bûnöm hogy egyre okosabb vagyok 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Csak sajnos életem során ennél sokkal súlyosabb bûnöket is elkövettem 😞(
És édesanyád meg fog bocsátani neked, mert igazán jó lélek.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
jajj Uram segíccsél, mer még a helyesírásom is rosz
๏̯͡๏﴿