Gyónd meg bűneidet jól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
4 dogabol csak 2 re tanultam. nincs kedvem tanulni. utalok tanulni.szabaditson meg vki a sulitol. ja es hozza hamarabb a hetveget...!

Kandurex
10.

Áldj meg uram.

huh, gyerekek ez kemény volt. Tanács: Óvakodjatok Paul Balog-tól ha kedves nektek lelketek üdvössége....

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
9.

Kandurex
Ne zavarj...

8.

Match
A kántálás miatt nem néznek kicsit furcsán rád? 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Kandurex
7. járok

Lacc
EZ MINDENNEK A TETEJE! MOST LETÖLTÖD ÚJRA, AZTÁN RITUÁLISAN LETÖRLÖD ÉS KIÜRÍTED A LOMTÁRAT MIKÖZBEN KÁNTÁLSZ! MINDEZT TÍZSZER!
Lacc
Hát nem hiszek a fülemnek. Illetve a szememnek na. Ennyi vétket egy rakáson, hihtetlen... Úgyhogy kénytelen vagyok radikálisabb megoldást választani: Mától egy hétig mindenki savanyúcukorral a hóna alatt jár-kel-alszik. Nincs alku.
Kandurex
Paul Balage számot húztam le, de csak félig a DC-rõl....

Ó...Uram irgalmaz! Többé ne legyek a sátán eszköze...

FtranX
Nem hiszek sem Istenben, sem a túlvilági életben, de inkább kerülnék a pokol tüzére, mint hogy semmivé váljak. 😊)

Taranov
😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

harakiri
te nem fogsz a pokolra jutni, mert abban sem hiszel... 😊)

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Match
Hát az igazság bevallásáért fogok a társadalom perifériájára kerülni?
A pokol tüzén fogok elégni? Az fasza,legalább nem fogok fázni 😊

Speth
dejó, hogy ide lehet vallani!!!
Megmérgeztem a papagájomat, mert idegesített már a csipogása!
Most már hallgat. Örülök. De azért van egy csepp bûntudatom.

Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci

Buddy
a pogányok hitünk ellenségei, ezért remélem a pokol tüzében fog lelked az enyészetté válni

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Match
Istenem, (még jó hoyg pogány vagyok 😊)) vétkeztem!
A múlt héten apám kidobott a házból, hogy húzzak a francba...de én nem mentem 😊 Azóta tiszta casládi idill van 😊)

Taranov
ineternum

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kandurex
10 "miattyánk", 3 "dícsértessék".

Sephi
A tegnap negyszer vettem levegot egymas utan pedig eleg lett volna ketszer...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Taranov
Holnap töridoga, de én nem tudom megírni, mert az 50 oldalból 18-at olvastam el, de 4-est vagy 5-öst kell kapnom

Kandurex
Megint a börtömbõl írok: Most kaptunk egy nagy adag szappan szállítmányt, ezt a cella társam állítja, NEM hiszek neki.

Fél óra múlva: Különös, bejött egy nagy darab afroamerikai és kérte, hogy adjak neki szappant...érdekes, de miért hitte, hogy a sarokba van leesve? Mindegy a cellatársamat bíztam meg a nemes feladattal, Õ majd felveszi neki.

Kandurex
Én is rontok éppen egyet ...terveim szerint 1-2 hét múlva dobásra kerül

Félek, hogy belém szeret és ez egy picit bántja a lelki ismeretemet

Tehát feloldozást kérek a bekövetkezõ dobó akciómra

Lteebee
Biztosíthatok mindenkit, ez egy olyan eset...

Sõt, asszem, durvább dolgokat is érdemelne.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

shaba23
Gondolatban nõket rontok meg, jónéhányat a valóságban is...az egyik azóta velem lakik...ISTENEM KÉRLEK....
mikike
mit nevezünk bûnnek?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lynx_TWL
nem olvastam le könyvet holnapra, megigértem magamnak, hogy holnap fél 7kor felkelek, de nem fogok

๏̯͡๏﴿

Calver
Nekem meg oszt. társam szomszéd és minden este átmegyek hozzá és lemásolom a házit, talán 1-2 feladatot meg is csinálok meg angol fordításokat. Tisztára jó üzlet!

"The trees move. Do you not see it?"

Taranov
Én meg elõ se vettem a tancuccomat ma, holnap reggel meg 10 perc alatt meg ki és bepakolok, nem lesz idõm megcsinálni a házit. Drukkoljatok nekem, segítsetek nekem!

Dynamic
Ja és van egy pár jó nõ itt a munkahelyen akik miatt csak ma, legalább tízszer gondolatban is vétkeztem.
Dynamic
Az új proteinturmixtól állandóan finghatnékom van, és amikor senki sincs a közelben, ki is engedem jól.Néha akkor is amikor vannak a közelben...
Taranov
Szégyelld magad! 😊)

Calver
Semmi kedvem nem volt pénteken bemenni, és éppen ezért basztam bemenni. Ez már nem az elsõ eset idén. Baj?

"The trees move. Do you not see it?"

Match
Sõt! Bizonyos esetekben szinte kötelezõ 😊)

Taranov
😊

Lteebee
Megnyugodtam tisztára!

😄

Adi
Áhh dehogy!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Taranov
Nem. 😊)

Lteebee
Bûn pokolra kívánni a volt barátnõm?

Taranov

Kandurex
Az én bûnöm...az ennyim.....bocs, csak fogom az ajtót mer' be akarnak jönni a rendõrök....ÁRTATLAN VAGYOK!!!....szal, a bûnöm...áááááááá

Kandurex egy ideig nem fogja látogatni az SG.t

Üdv: Kovács Károly - Zászlós

Börtönbõl írok: Szal a bûnöm...izé...ez mit keres itt? Nem dõlök be! Nem! Milyen szappan? Nem esett le semmi...izé...

Pyx
Hazudni tényleg nem szép dolog...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[HUN]PAStheLoD
bûneim: mostanság egyre kevesebbet látogatom az SG-t és ez persze szörnyû tett...
másik bûnöm hogy egyre okosabb vagyok 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Taranov
Nekem is van bûnöm, nem tanultam
Csak sajnos életem során ennél sokkal súlyosabb bûnöket is elkövettem 😞(

Taranov
Kérj bocsánatot érdesanyádtól, és vegyél Autó2-t, mert az csak 182 Ft, én is pont azt vettem, az új opel astra tesztje is benne van.
És édesanyád meg fog bocsátani neked, mert igazán jó lélek.

Skynet85
új munkafüzetet kelett venni ami csak 1500 de én mutertól 2000-t kértem már szánom és bánom de azért veszek egy autós ujságot!

FtranX
Tegnap nem volt pénzem cigire, ezért kiloptam anyám pénztárcájából 500 Ft-ot.

Buddy
500 ft pénzbüntetést kapsz, beszéderkölcsi szabálysértés miatt

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Lynx_TWL
Holnap fizika témazáró, és nem tanultam semmi, emellett 4 tesióráról ellógtam, és nem csináltam meg a házi feladatot angolra, azt mondtam anyámnak: jó alszom, nem raktam rendet a szobámba, a hugomat elküldtem a pi*csába, megígértem havernka, hogy viszem neki photoshopot, de nem fogom tenni elõre látom....
jajj Uram segíccsél, mer még a helyesírásom is rosz

๏̯͡๏﴿