1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#1020 de ebből nincs bevétel. ha ennek a 80%-nak jó esetben a fele VIP, még akkor is elenyésző, az ebből befolyó pénz a reklámokhoz képest, amik a főoldalon, vagy a hírekben, cikkekben vannak. -
#1019 ugyanekkorák voltak a betük eddig is, csak most más a szinük - barna -
#1018 ez a fórum adja az oldal látogatottságának kb 80%át. -
#1017 Nekem semmi bajom nem lenne vele, csak miért ilyen rohatt kicsik a betűk? -
#1016 meg azt mindig mindenki elfelejti, hogy ez egy IT HÍRMAGAZIN. nem elsőrorban fórum. csak elfér. -
M2 #1015 Igaza van abban, hogy minden váltáskor nagy a nyávogás, aztán megszokjuk, DE nagyot téved, amikor azt hiszi, hogy emiatt adott esetekben (mint most) nem lehet igaza a kritikus hangoknak.
Az is nagy igazság, hogy Ők döntenek a design-ról, mi meg abban döntünk, hogy jövünk ide többet vagy nem... -
#1014 Sztem egész jól sikerült! Nekem bejön ez az új design! -
AnonymouS #1013 Haha, akkor lesz aztán igazán reprezentatív a szavazás! És a többi 157553 tag véleménye? Félsz hogy a végén még az új nyer, mi? :D -
#1012 gyorsabb voltál :D -
#1011 Mi kellene az SG-nek? c. topicból, hogy aki azt nem olvassa az is lássa:
St #12570
Most komolyan azt gondolod érdekel a fórumozók véleménye? Ha így lenne megmutattam volna felrakás előtt...
Minden csoda 3 napig tart. Túl vagyunk már pár dizájváltáson 8 év alatt, eddig mind "szar" volt az első héten, pár év múlva a következő dizájnváltáskor meg ezt fogjátok visszasírni. Ilyen ez.
Biztos, hogy sok kisgyereknek rossz a régitől megválni, hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is. De hiába, ilyen az élet, a fejlődésnek ára van, akinek nem tetszik...
és mennyire igaza van. :) -
#1010 #12570...úgy hogy felesleges mindenféle szavazás! :\ -
Neoncsoves #1009 100. szavazatnál lezárom a szavazást!!! -
BIZ0906 #1008 hátakkor legalább lett volna olyan mint a Wanad**s annak most cool -
#1007 Nagyon rossz az új design. Még 800x600-ban is apró betűk, olvashatatlan, átláthatatlan az egész. A topik címek silabizálása közben kifolyik az ember szeme. -
Shadow_THH #1006 most akkor hol tartunk? valahogy nincs kedvem 1000 szakértői hszt végigolvasni :D
akkor most tetszik ez a szemégető design nekünk vagy nem -
#1005 Olvass vissza és megtudod mi a bajunk. -
#1004 Mi a bajotok elég jó!!!!!!!!!!!! -
#1003 Ritka szar ez a tinis megjelenés már bocsi, legyen opció a régi designra plz:) -
#1002 Majdnem -
#1001 téééék -
#1000 ejha -
#999 A számok fel vannak cserélve, 33 után 32. -
#998 Ez ritka sz@r lett. Most már ez van, ezt kell "szeretni". -
#997 St-től várok egy tfogó hsz-t hogy akkor most mi lesz...Lesznek-e javítások ha igen mik vagy ha nem akkor miért... -
#996 sehol -
#995 törölt hozzászólás -
na hol a hiba? :D
gyk:katt rá a teljes mérethez -
#993 és St-nek nem kéne erről tudni? :) hiába a nyertes logó,ha St nem megy bele, előbb vele kéne ezt tisztázni szerintem -
#992 A logoműhelyben kéne hirdetni egyet, ott sok az ügyes ember:) -
#991 ezaz!logó készítő pályázatot a népnek!!! -
#990 nah a lenyeg hogy...
eloszor azt hittem hogy dejo ez az uj valasz mechanika.. marmint hogy rakattintasz hogy jucsi mire valaszolt es behozza az eredeti uzit.
de mostmar nem tetszik annyira.
ugyanis ha benezek a topikba megkeresem az utcso hsz-t majd eljutok odaig hogy irjak vkinek akkor mostmar nemtok visszaugorni az eredeti uzenetre csak azzal hogy megnyomom a valasz gombot hiszen akkor behozza nekem az uzit es nem odaugrik.. vissza..
szal mostmar keresgelhetek. pedig az mennyire egyszerubb volt.
:( -
#989 Tényleg, most, hogy mondod, a logo olyan mint a signal jele, csak más a színe és hiányzik az -i és a -nal. -
#988 nekem meg inkabb a djuice... -
#987 A legjelentősebb különbség, ami feltűnt, az az, hogy még itt középen van egy nagy fehér mező, amin olvassuk a betűket, addig ott a kék részen voltak a betűk, és valószínűleg ezért nem volt annyira irritáló, meg a fehér sokkal kevesebbnek tűnt, valószínűleg az elrendezés miatt. A túl erős kontraszt, pl hófehér papíron fekete betű rontja a szemet, ezért adnak ki egyre több könyvet azon a kicsit érdesebb sárgás papíron(nameg olcsóbb is:)) Szerintem ezért van, hogy sokakat nagyon zavar a túl sok fehér, mivel az előzőnek iis hasonló volt a színösszeállítása, csak a szélek virítását a kis kékpontok ellensúlyozták, középen pedig a fehér felület nem volt olyan széles, meg normálisan voltak megcsinálva a feliratok, arra jó volt ránézni, ez meg olyan nem is tudom, talán unalmas, olyan lassan mint egy ingyenes php bb fórum, még a logó is. -
#986 olyan mint egy fogkrémreklám-plakát :D -
orkenyid #985 http://web.archive.org/web/20050316055929/http://www.sg.hu/forum.php -
#984 a keresés is sokkal jobb volt..hogy ki lehetett választani mindenhonnan hogy hol akarok keresni. -
#983 piros-kék kockákból volt öszerakva egy "S" betű.
so nem hiszem, h az motoszkál ... -
dashed_ #982 amikor feljovok mindig azon agyalok hogy mire hasonlit nagyon ez az uj logo... vmi itt motoszkal bennem de nem jovok ra.. talan a regi Skala logo ugrik be rola nemtom:D mind1 szntem nagyon gaz -
#981 jaaaj lol.
szemüveg!
thx