1340
SG - Az új design. Miéééééért?

Szavazás.
Régi vagy új SG design
Régi
Új

• DJ Bee18
    ,,80% szavazhatott, ebből 50% elment, ennek 50% -a sem került "hatalomra". Nehogymár 5-ből 1 diktáljon nekem!!!!!!!!!!!!"

Meg ez a mondat is egy, inkább nem is kommentálom, a tartalma utal arra, hogy milyen lehetsz...
  • DJ Bee18
    közhelykirály, sztem sokan unják ezeket az általad elmésnek vélt, de amúgy teljesen elcsépelt mondatokat...
  • DJ Bee18
    Nem tudom mi a gond, 1 nap után k*rvára nem zavar, szemem se folyik, hát nektek se, ha ide írtok. ,,Átláthatatlan", hát ennél bonyolultabb dolgok vannak, vagy ti mindig, amikor új honlapot láttok, átláthatatlanságra panaszkodtok? Aki csak a dizájnt nézi egy fórumon, annak NO COMMENT. Amúgy jópár fórum engine nagyon béna, ez még mindig a legegyszerűbbb. Meg pl. az index fórumai hogy néznek ki?? Mégis rohadt sokan vannak...
  • ent
    Ha volt bocsi. Nem lehetne az a nyűves utolsó nézett hozzászólás felett lévő piros vonalkát kiszélesíteni a széléig? Ahogy az előző design-nál volt? Ha görgetem, nem mindig látom hogy honnan vannak az új hsz-ek. thx ha továbbítjátok az illetékeseknek...
  • revizor
    általában az emberiség sokkal többet költ rombolásra, mint építésre
  • halgatyó
    Nem értem, hogy miért kell energiát, munkaidőt fektetni valaminek az ELRONTÁSÁBA
  • halgatyó
    Ez az új design egyszerűen borzalmas. Szinte olvashatatlan, vagy legalábbis ERŐLKÖDNÖM KELL AZ OLVASÁSÁVAL. A régi sokkal jobb volt.
  • revizor
    a gyerekeknek játék kell tudod, bugyirózsaszín babák, meg bilikék kisautók
  • dartonita
    muanyag,csilivili,attekinthetetlen,gagyi

kb ezek a szavak jutnak eloszor eszembe miota par napja latom az uj designt
    nem mintha szamitana a velemenyem,de attol meg ez

• Mersant
    eddig egész nap itt lógtam, de most 5 perc után tényleg alig látok valamit, pedig nem rossz a szemem...majd rájönnek ha visszaesik a forgalmuk...
  • GAthersw
    Szerintem ennyire nem rossz a helyzet mint ahogy írjátok, ha az alaphátteret lehetne változtatni valami sötétebb színűre, akkor nem lenne ilyen szemgyilkos. A többit meg úgyis megszokja előbb utóbb az emberek többsége. Aki már régóta jár ide úgyis beletörődik/megszokja akik meg nem-rég óta azokért nem kár (tisztelet a kivételnek), az újak pedig úgyis megszokják mert nem tudják milyen volt az előző :)
  • OPM
    Hovátűnt a szótár??
  • Random work
    Az a szomorú, hogy megtehetik mert tudják, hogy sajátos helyet töltenek be a piacon és a fórum eltartja az egész portált. Ezért bátran mernek akármit tenni mert úgyse tudunk máshova menni.

Én anno az index-ről jöttem ide mikor ott átdolgozták a fórumot és ennek következtében jó lassú és nehézkes lett.
  • Random work
    Ja igen és ha nem fizetek érte akkor elvileg nem köt semmi szerződés az Sg-hez ezért érzékenyebben kellene a felhasználók igényeire reagálni.

Egy telefontársaságnak attól, hogy változik az arculata a fő szolgáltatása még nem ezért nem is háborodnak fel az emberek és lépnek le tömegesen ha a Pannon vagy a Westel váltott.
    Itt azért sokkal fontosabb a design jobban része a felhasználó közérzetének ez a design pedig nem jó.

1. világos amit már sokan megírtak
    2. tele sok apró grafikával ha lenne haszna megérteném, de még haszna se vagyon
    3. jellegtelen logo az eddigi egyedi volt és csak SG-re jellemző most lett egy semmilyen tucat

Személyesen még azt fűzném hozzá, hogy nagyon olyan a kinézete mint egy sok helyen letölthető skin-nek amit php oldalakon látni.
    A fejlécszínek elég szerencsétlenek szerintem szebb színeket is lehetett volna találni és sok pl a szürke árnyalat amit nem értek.
  • Random work
    Szerintem a cégek ritkán váltanak arculatot.
    Az arculat az amiről egyértelműen lehet következtetni a cégre ha mégis váltanak akkor arra megvan az okuk és nagyon jól megindokolják.

Itt én sajnálom az SG régi arculatát mert szerintem már nagyon beleégett az emberekbe és a logo kis részéről is tudták, hogy mi az egész jelentése. Ezt teljesen eldobták mintha hátatfordítanának a régi stílusnak és elképzeléseknek.
    Szerintem ez itt több kár mint haszon hiszen gyakorlatilag semmi olyan újdonság nincs amit a régi ne tudott volna.

Valószínű új arculathoz új tartalom fog tartozni nem baba-mama sarok vagy ifjúsági magazin?

Esetleg más a tulaj vagy valakivel van kötve egy szerződés csak mi nem tudjuk?
  • Dynamic
    Jól van, akkor mutass még vagy 5 lapot ahol lehetett szavazni hogy nézzen ki!Vagy az életben a különböző cégek is megkérdezik az ügyfeleiket, hogy milyen legyen az új arculat?Pedig azok az ügyfelek még fizetnek is a szolgáltatásokért.Na most ráadásul az egész sg egy tök ingyenes szolgáltatás neked, és még te követelőzöl.Vicc, vedd már észre...
    Már esküszöm jó ide bejárni, mert ennyi hülyeséget régen olvastam egy helyen:)
  • GregSB
    De az én apukám erősebb!
  • Indigo
    Stílusodból ítélve te sem vagy kisebb ;)
  • GregSB
    A stílusodból ítélve te vagy itt a hatalmas paraszt, szal nem tudom miért kéne bárkinek is hallgati rád...
  • Indigo
    Az új dizájn egyszerűen SZAR!

"e hiába, ilyen az élet, a fejlődésnek ára van, akinek nem tetszik..."

Röhejes amikor a dizájnt összekeverik fejlődéssel... Itt nem látok semmi fejlődést, ez csak egy dizájnváltás...

Egyébként mi az hogy egyetlen paraszt (akinek még ízlése sincs) mondja meg hogy milyen legyen egy portál kinézete? Már bocsánat, de ez a portál nem a látogatókért van? Akkor legalább lehessen szavazni. Ja, ha nem tetszik akkor megyünk innen, oksa...
  • PíszLávJuniti
    sorry.
    megtaláltam historyban.
    http://www.sg.hu/forumchat.php
    akinek gondja lenne a mostanival
  • PíszLávJuniti
    A régi chat megnyitása dolog eltünt? Egy kis ikonnal hasznos lenne.
  • [Walaki]D`Lair
    Mondjuk télleg jobb volt a régi logó...:)
  • GregSB
    Csinálj jobbat :P
    Elég kokány lett
    A kék minta megnyuzták volna a döglött törpikéket.
    A logó meg,ha csak 2 perc volt rá akkoris gáz.
  • Agamemnon
    Nekem tetszik az új design, bár én egy kicsit sötétebb háttérszínt választanák, vagy legalábbis semmiképpen nem fehéret, az nagyon vakító...

A logón tényleg lehetne még dolgozni.
  • games4ever
    tyűűűűűűűűűűű, zsír ez az új arculat, bár az SG logo sztem maradhatott volna a régi, a régi jobb volt SZTEM, a többi változtatás faxa. :)
  • Shadow_THH
    "sok kisgyereknek rossz a régitől megválni,hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is"

WINRAR :D
  • TSL16b
    1. Zsír az új arculat. Paris Hilton imádná.
    2. A logó nem logó, hanem fos. Vissza a régit.
    3. A fórum betűszíne lehetne még világosabb, hogy a tartalom miatt senki ne jöjjön ide. Ha már úgyis az lett az utolsó szempont...
  • Dynamic
    hallottam
  • Dynamic
    Na, egy újabb túlspilázott drámai hang:)
    Az életben nem halottam még olyat, hogy dizájnváltás miatt lemondott volna valaki a kedvenc lapjáról.Valljuk be azért ez sem annyira vészes, hogy páran sikítva menküljenek és örökre kitöröljék az emlékezetükből az sg-t.
  • Rosco
    Egyet nem értek. Miért a Carnation? Az összes designjuk egyforma. Ránézek az oldalra és nem az SG-t hanem egy undorító Carnation reklámot látok... Nézzétek meg pl. az Interware oldalát, ugyanazokat a design fogásokat majmolják állandóan. Semmi eredeti. Katasztrófa.
  • Beast Machine
    Hát nem tudom. ez a narancssárga valahogy nagyon nem illett ide. nem tetszik, na.
  • PíszLávJuniti
    a lap szélén lévő halvány kéket és a közepén lévő fehér hátteret összelehetne hangolni.
  • _Atti_
    hát ez van..kár érte pedig,rip
  • ProGabe #1025
    Biztos, hogy sok kisgyereknek rossz a régitől megválni,hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is.

:DDDDD kuvvanaaagy
  • modellmaker
  • I.C.ram
    és szerinted a fórumra honnan vezet az út? Naná, hogy a főlapról, tehát minden egyes fórumlátogató látja a reklámokat is. A reklámcégeknek meg az a lényeg, hogy minnél több oldal lehívás legyen. Abba szarnak bele, hogy hol töltik az időt a látogatók.
  • HUmanEmber41st
    Akkor is ratyi az új SG logo..
  • Ch_Slater
    van amikor napokig ki sem nézek a hírek oldalra. nekem pl. az sg link eleve a fórumra van irányítva. szerintem sokan vannak így.
    ezt nem az új dizájn ellen/érdekében mondom, csak úgy megjegyzem.

szerk.: a reklámokat meg akkor sem látom, ha a főoldalon járok, mert letiltottam mindent adblock-kal. persze attól még megkapják a pénzt érte, hogy én nem látom :)