1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
:D pl. beteszel egy fehér lapot -
albumodra rákattintasz, ott kihozza az összes ottlevő képet és ott szerkesztheted/törölheted őket -
nem tetszik az új, és ? inkább annak örülnétek, hogy a régi tetszett, aztán raknátok vissza -
wowowow ez már klafa:) -
-
Egy apró bár elég fontos kérdés:
Hogy a véebe' tudok képet törölni a galériámból?
Próbált már vki?
-
Dollface #974 Ok,lehet hogy hülyén fogalmaztam.
Nem is szép volt hanem inkább,hogy is mondjam....olyan cool vagy mi a fene,olyan igazán ütős,igazán egyedi,mintha valami fém vagy acél lett volna "belekeverve" a színvilágba meg az ikonokba.Például rohadt jó volt a felső sor,ahol a "Tudomány, Játék, Mobil, Digicam" stb. voltak felsorolva vastag fekete betűkkel szedve.Most van helyette vékony fehér betű...valahogy olyan primitív,egyszerű,hétköznapi.Teljesen kiveszett belőle az a hangulat ami egyedivé tette. -
most nézem, javitották a linkeket a cikkekben. szal dolgozgatnak még rajta:) -
még egyenlőre nem -
És az egész Fórum keret színét lehet változtatni esetleg? -
látod ez is a PÉNZRŐL szól -
Hopp, köszi:) -
jol asszem ezed :) -
úgy, hogy VIP jogot veszel:) -
csak a VIP tagok tudják beállítani asszem -
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani, hogy ne kék legyen a nevem utánni rész? -
hát pár új dolog van benen de a fejléc az egyszerűen borzalmas lett meg persze a logó is -
ez egyértelmű...jó ez csak szvsz sokat kéne változtatni rajta... -
igazad van, most hogy nézem kb ugyanoylan gyors mint a régi
pár órája még nem így volt
-
dashed_ #961 tobb valaszthato hatterszin es logopalyazat kell :> ...szntem... -
A legtöbben egyetértünk a leírtakkal. -
én nem érzem lassabbnak, szerintem ugyan olyan
néha van olyan, hogy szerkesztem a kommentem, és vagy 1 perc míg átírja -
én is azt tartom hogy maradjon ez mindenképp, csupán még néhány modosítás szükséges -
nah akkor elkezdem:
-túl világosak a színek
-fejlécszínek túl fakóak és elég sok szín nem szerepel a palettán (pl.: piros, narancs, sárga)
-a keresés funkciókat elrontották azzal, hogy fórumban pl csak a fórumban lehet kereseni, a régiben ki tudtam választani, hogy a cikkek között is kereshessek, továbbá a szótárak is eltűntek, én sokszor vettem hasznukat
-cikkeknél/híreknél egységesítve mindenkinek egyforma narancs fejléce van logo nélkül, ami sokkal átláthatatlanabbá teszi az egészet (én rengeteg embert a logójáról ismerek meg, de így végig kell olvasni a neveket)
-bejelentkezés nem kisablakban történik (az sokkal gyorsabb és ésszerűbb megoldás volt)
-képfeltöltés funkció teljesképernyős, galériában a képnézés úgyszintén, ablakban jobb volt
-logo túl egyszerű és gyerekes SZVSZ (indítani kéne logo készítő pályázatot!:D)
nah szal eddig ennyi, bár gondolom néhány említett negatívum mások számára nem az, bocs ha nem egyezik az ízlésünk, vagy más dolgokat találsz kényelmesebbnek -
egyetért.
sorry. -
Még csak mostvettem észre, hogy a hírkommenteknél eltűntek a logók:( Egyre roszabb -
lehet szalag mellett is dolgozni Monopoliéknál.... végül is -
nem lehetne szebb fejlécszíneket? -
Én ugy vagyok ezekkel az utálatos gondolatokkal,h :
"Szavazzuk vissza a régit"
hogy amikor ezután a dizájn után lessz egy másik mittomén 1-2 év mulva,akkor a jövöbeli dizájn megjelenésére is azt fogjuk mondani,hogy ez jobb volt,szavazzuk vissza ezt!
Értitek?
Meg kell szokni,és minden ok -
M2 #951 Arról meg nem is beszélek, hogy az igazi igényesség a táblák néküli megoldás, és a tiszta, szabványos kód. Tudom - luxus. -
M2 #950 Ez meg olyan dolog, hogy addig nem fizetném ki őket, amíg nem oldják meg... -
sziasztok nekem az a véleményem, hogy nem a designt kellett volna megváltoztatni, hanem mondjuk a képfeltöltést, hogy ne csak 20 kbyte lehessen a legnagyobb, hanem mondjuk 40 kbyte... -
Egyetértek. WorldArtban vannak ilyenek.
ÉN tanultam kicsit webdesignt és a tanár mutatott néhány egyszerű de nagyszerű oldalt ami átlátható volt szép és stílusos ,látszott rajtuk ,hogy megdolgoztak vele és nem csak összedobták 1stpage-ben.
-
M2 #947 A logóról:
- szerintem az a jó logó, amelyik (ha kell) megél akár fekete-fehér színnel is, ez nem olyan
- a bekeretezett s betű így optikailag kisebbnek látszik a g betűnél, ami a .hu mégkisebb betűivel együtt már zavaró tipográfiai ugrabugra érzetét kelti
- a finom árnyalások profikról tanúskodnak, hogy valami jót is mondjak
- hiányzott egy igazán jó ötlet, így ez lett belőle -
#915-re ment. -
hn. hamár, régilogóért ugyanoda:
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
#head {
background: url(http://z8.hu/temp/head_bg.gif) no-repeat bottom left !important;}
} -
Persze, ezt is lehet logónak nevezni, meg még sokmindent, de ezért fizetni? Ez úgy néz ki mint amit Wordben leírt és mögérakott egy négyszöget vágott sarokkal. Ez inkább egy sg light, amit a modemeseknek csináltak, hogy gyorsan betöltse. Az odáig rendben van, hogy az egyszerűségre törekedtek, na de ennyire? A világoskék háttérrel semmi bajom, de az üzenetbeviteli mező és a gombok már nagyon gyengék, a menüről meg ne is beszéljünk(ilyet kb egy Web Page makerrel, vagy valami hasonló programmal lehet csinálni, bár ott is a gyengébbek közül való lenne). A makrók menüpont, nagyon nem jó, nem értem miért nem volt jó az ablakos megoldás, mert aki másolni akarja a jeleket, annak megkell nyitni néhányszor. Az üzenetvisszakeresésé is nagyon "dizájnos", hogy most ott lent jeleníti meg egyben, de 1 nem lehet becsukni, ami irtó előnytelen, 2 már kedvem sincs rákattintani, mert régebben, amíg ráugrott az üzenetre, megnyomtam a Backspacet és visszaugrott oda ahonnan jöttem. A lenti gombokra kisebb betűméretet már találni sem bírtak volna, ráadásul a narancssárga alapon fehér betű a legjobb megoldás:(. Remélem lesz valami fejlemény, legjobban a logót és a hátteret hiányolom. -
hát tessék jobbat...
nem is isteni munkának szántam, csak egy gondolatak a részemről, egy irányelv-nek hogy ami jó az maradhat, másrészt mostmár a logo is eltünt, hogy nyomok igy magamnak sg-s logót, nem fogja az uj generáció ismerni a régi tradiciókat :) -
ue. szürkeárnyalattal -
Egy kis gyorssegély azoknak, akik 800x600-as felbontásban fórumoznak, és Firefoxot használnak:
ahhoz, hogy legalább a hozzászólások vége ne lógjon ki, a userContent.css-be kell beleírni a következőt (pl a ChromEdit kiterjesztéssel), elmenteni, és utána újraindítani a böngészőt:
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
.msg-text { width: 724px !important; }
.topichead { width: 730px !important; }
}