1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
Indigo #1100 Nem arról beszélünk, hogy szokatlan, de szerintem első ránézésre is (pláne sokadikra) kellemesebb megjelenésű volt a régi. Ami pedig a színösszeállítást illeti, a dizájn teljesen amatőr munka... Ilyen világoskék hátteret kizárólag amatőrök használnak...
Ami pedig a távozást illeti, nem is az a legnagyobb baj, hogy új dizájn lett, mert próbálkozni lehet. A usereket innen a moderátorok cinikus hangvétele, a teljesen indokolatlan cenzúrázás, hsz-ek random törlése, és a userek véleményének semmibe vétele fogja elüldözni... Arra a felmérésre én is kiváncsi lennék, de sejtem hogy ilyet nem fognak megosztani velünk :) -
#1099 Srácok nincs gond beraktam a pöttyös hátteret vissza ami volt régen és így már majdnem olyan mint régen. :D -
Lonesome Jim #1098 az a baj, hogy ebbe a modern designba már tényleg nem illenek bele a régi szmájlik.. :( pedig azokat is hogy szerettem.. k*rva jól ki lettek találva... -
#1097 Egyébként meg kíváncsi lennék egy felmérésre 1-2 hónap múlva, hogy a "fejfájdítós, szemkifolyatós, user elüldözős" dizájn ellenére hányan mentek máshová.Teljesen felesleges ez az egész vihar.Nehogy már azért ne járjak ide mert más a logó, meg a fehér alapon kék pöttyök háttér helyett teljesen világoskék a háttér, valamint azért mert bejött egy kis narancssárga.Vicc!Én eddig is a társaság miatt jártam és azért mert vannak olyan témák amire tudom, hogy itt választ találok.Csak röhögni tudok azokon a hsz-okon, hogy nem lehet olvasni a fórumot(holott a szövegmező totál ua, mint a régi) meg megfájdul tőle a feje, a szeme, a hasa stb...Lehet hogy, közhely de sok bajotok lesz még az életben, ha már ilyen apróság is ilyen elemi erővel hat az egészségetekre és a közérzetetekre. -
Lonesome Jim #1096 ja még annyit, hogy ez szerintem tényleg színvonalasabb külső, mint az elöző volt, de nekem az pont azért tetszett, mert olyan kis egyszerű volt. úgymond klasszikus design.. -
Lonesome Jim #1095 nekem bejön.
sajnálom, hogy megváltozott, a régit már megszoktam, megkedveltem.. de ezt is meg fogom... azért ez kicsit színvonalasabban néz ki, mint a régi.
lehet itt jajveszékelni, úgyis ilyen marad. pár hét és mindenki megszokja. annak idején amikor az index fórumnak csináltak új külsőt mindenki ki volt borulva tőle (én is). most már nem is emlékszem, hogy milyen volt a régi. ennyit erről.. -
#1094 Haha, na persze.Az indexen kapásból vagy 10-szer annyian vannak, mint az sg-n.Mondjuk az más kérdés, hogy ott meg a game részleg ennek ellenére is egy rakás sz@r. -
#1093 Megváltozott az URL címe, bannernál rájöttem, más a kép címe -
ent #1092 "mert valjuk meg sg forumnak maygar forumok között (főleg game részleg) nem nagyon van vetélytársa sajnos"
Te hol élsz kisfiam. LOL
Ja, és tanulj meg helyesen fogalmazni. -
#1091 én nekem is megy! -
#1090 valamit te rontasz el, én már raktam be és jó is volt... -
Hajnalcat #1089 Mé' nem lehet a saját galériából képet berakni a fórumba? Mé' van egy ilyen izé helyette? ---->
Ez így elég gázos. Nem gondoljátok? -
#1088 Nem csak a külsőt hanem a ’szmájlikat’ is ki lehetne cserélni. Elég csúnyák -
#1087 Na, legalább a szeme ép marad az embernek, tx -
#1086 Igen pontosan erről van szó.
Anno mikor az index kezdett elromlani volt olyan topic ami teljesen elköltözött onnan és most éli világát egy független saját oldalon.
Itt is látszik, hogy igazából nem nagyon érdekli a vezetést a felhasználók véleménye hiszen úgyse megy máshova valaki ha itt tud csak a fórumon naprakészen informálódni.
Ezt persze magyarosan ki is használják azt nem is feszegetem, hogy vip regemért cserébe megkérdezzenek mert igaz, hogy fizetek de nem azért, hogy dönthessek érdemben.
Na kiveszem a kedvencekből a témát mert már így is többet pörögtem rajta a kelleténél és nem éri meg a vesződséget mert úgyis az lesz amit fönn akarnak. -
Thanatos #1085 de tudod mirét vna ez..., mert valjuk meg sg forumnak maygar forumok között (főleg game részleg) nem nagyon van vetélytársa sajnos..., hiddel ha lenne nem jönne ilyen nagy arcal a lehet menni máshova is hanem két kézzel kapkodnának a userek után :)
de hát evvan, semminek sem tesz jót ha nincs igazi verseny :/ -
Thanatos #1084 -
ent #1083 De ezt (#1057) azért vki orvosolhatná, thx. -
Hoz_Hun #1082 A gamewallpapers.com-on tőlem megkérdezték. Az Usteamnél szintén. Igaz ez csak kettő. Három helyen vagyok VIP. Ebből kettőn kiváncsiak voltak a véleményemre.
Itt nem. Nem nagyon izgatom magam miatta. Csúnyának csúnya ez a dizáj a ficsörökkel nincs bajom. Majd megszokom (vagy nem). Kit érdekel. Ilyen hozzálás után nem foglalkozom tovább a kérdéssel.
Tudomásul vettem.
De többet nekem senki se példálozzon azzal, hogy máshol sem kérdezik meg. Máshol másmilyen hozzállásal, másmilyen emberek diktálnak. Ettöl lehet szimpatikus vagy antipatikus egy oldal vezetője. Nem az ember miatt jöttem erre az oldalra, nem is ismerem. Van olyan oldal ahol számít a személy és (támogatom is), itt nem. A döntést meg, meg lehet szokni vagy el lehet menni.
Ennyi. -
#1081 igen, várom a többi szidalmazót egy köszönömmel... -
#1080 rohadtul nem zavarja jobban a szemem TFT-n, mint bármilyen másik program, a Word is elég kontrasztos, a fehér alapon fekete betűk, nem? Ha most zavarja, máskor is biztos zavarja a szemed, ergó vedd lejjebb a fényerőt :DDD -
#1079 na mit mondtam?? #1066, tessék... -
#1078 Jedi: látod ezért jó ez a fórum mert ilyeneket megtesztek az emberekért... ez nagyon fontos! ilyen hozzáállás kéne mindenhol az országban és már RÉG nem itt tartanánk!
szerintem több fórumozó nevében is mondhatom hogy köszönjük!
a több Mármint a dizájn rész részemről nem is fontos, max nektek rossz hogy az esetleges új emberek keresik a fórum linkjét, meg hogy ronda az az sg.hu logó, de tényleg nem is érdekes!
nagyon jó
köszi mégegyszr! -
#1077 Mindenki változtatható háttérszínért nyöszörgött, íme, megvan, lehet örülni! -
#1076 nah,most,h beszineztem, végülis semmi extra bajom nincs az oldallal :) -
#1075 #12607 -
#1074 neked biztosan jo a szemed...az enyem is folyik kifele...szarok a dizajnra:
1.konnyen kezelheto legyen
2.ne buzeralja a szemet
3.ne legyen izlestelen -
#1073 Egyetértek a skineléssel.
Legyen egy opció, hogy lehessen a régit is használni. -
#1072 na csak ne havekodj -
#1071 Tegnap óta próbálom megszokni... nem megy.
A főoldalon a hírek valahogy nem hívják fel a figyelmet magukra, hanem beleolvadnak az egészbe.
A sokszínű user fejléc viszont remekül elkülönül a hsz-ektől, de minek?
A user az avatarok alapján vizuálisan rögzíti, hogy ki-kicsoda.
Most az avatarok legtöbbje belesimul a színes felhasználó fejlécbe.
A felső "banner" pedig az egyszerűség tökéletes mintaképe. Nem különül el, nem hívja fel magára a figyelmet, azt se tudod hova nyomjál.
Nekem nagyon nem bejövős az az új re-evolúció :-(
Én elhiszem, hogy aki nem gép előtt dolgozik azt nem zavarja, hogy mi hogy néz ki. De aki sokat ül a gép előtt és idejön, hogy elolvasson egy hírt, az rövid időn belül menekül. Ez az egész úgy ahogy van, fárasztja és irritálja a szemet.
Kinek jó ez?
Aki szeretné a régit azoknak illene megadni a lehetőséget, hogy tudjanak "skin-t" választani... -
#1070 Elsö körben nekem nem tetszik a küllem, de az új feature-ök klasszak.
Majd megszokjuk ezt az új külsöt is! -
#1069 mindig csak a flém... -
#1068 hát fogat fogért, te sem voltál rest (pl. kizárnálak az élők sorából stb...) -
#1067 de kultúráltan viselkedni sem tudsz édesapám -
#1066 mondhatsz amit akarsz, csak tudod nem szeretem azokat, aki amint bármilyen rendszert lehet szidni, egyből jönnek és nyomják az igét, mert nagyon nem láttalak másutt (attól még lehettél). Melesleg február óta vagy itt, mi sokkal régebbóta látjuk sokan a dzájnt, és én örülök , hogy végre valami változott legalább, és azért nem szidok mindenkit az SG-nél, csak azért, mert néhány szín nem megfelelő, mert hidd el, fognak rajta változtatni, ebben biztos vagyok... -
#1065 /off
en csak nem akarom hogy megint bezarjanak egy topicot ami akar uj es hasznos velemenyeket,elkepzeleseket tartalmazhat
/off -
#1064 téged ki pénzel te értelmifogyatékos? -
#1063 tegnap nem voltál itt, nem tudhatod... hozzád meg én nem szóltam :) -
#1062 ,,Az a szomorú, hogy megtehetik mert tudják, hogy sajátos helyet töltenek be a piacon és a fórum eltartja az egész portált. Ezért bátran mernek akármit tenni mert úgyse tudunk máshova menni."
Most nehogy már kitaláld, hogy szadisták, és nekünk szándékosan tesznek keresztbe?? Értünk teszik, próbálkoznak... Ilyeneknek próbálj bármi szépet alkotni... -
#1061 te fiucska miert szemelyeskedsz?
senki nem szolt hozzad,senkit nem erdekel te mirol mit gondolsz
arrol meg hogy az uj design milyen,elegge megoszlanak a velemenyek
leirtad amit akartal,sztem huzzal mashova flemelni