SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
sorry.
megtaláltam historyban.
http://www.sg.hu/forumchat.php
akinek gondja lenne a mostanival

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
A régi chat megnyitása dolog eltünt? Egy kis ikonnal hasznos lenne.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

[Walaki]D`Lair
Mondjuk télleg jobb volt a régi logó...:)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

GregSB
Csinálj jobbat :P

Törölt felhasználó
Elég kokány lett
A kék minta megnyuzták volna a döglött törpikéket.
A logó meg,ha csak 2 perc volt rá akkoris gáz.
Agamemnon
Nekem tetszik az új design, bár én egy kicsit sötétebb háttérszínt választanák, vagy legalábbis semmiképpen nem fehéret, az nagyon vakító...

A logón tényleg lehetne még dolgozni.
<#eljen>

games4ever
tyûûûûûûûûûûû, zsír ez az új arculat, bár az SG logo sztem maradhatott volna a régi, a régi jobb volt SZTEM, a többi változtatás faxa. :)

"sok kisgyereknek rossz a régitõl megválni,hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is"

WINRAR :D

http://www.lohere.net - a MagyarChan

TSL16b
1. Zsír az új arculat. Paris Hilton imádná.
2. A logó nem logó, hanem fos. Vissza a régit.
3. A fórum betûszíne lehetne még világosabb, hogy a tartalom miatt senki ne jöjjön ide. Ha már úgyis az lett az utolsó szempont...

Dynamic
hallottam
Dynamic
Na, egy újabb túlspilázott drámai hang:)
Az életben nem halottam még olyat, hogy dizájnváltás miatt lemondott volna valaki a kedvenc lapjáról.Valljuk be azért ez sem annyira vészes, hogy páran sikítva menküljenek és örökre kitöröljék az emlékezetükbõl az sg-t.
Rosco
Egyet nem értek. Miért a Carnation? Az összes designjuk egyforma. Ránézek az oldalra és nem az SG-t hanem egy undorító Carnation reklámot látok... Nézzétek meg pl. az Interware oldalát, ugyanazokat a design fogásokat majmolják állandóan. Semmi eredeti. Katasztrófa.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Beast Machine
Hát nem tudom. ez a narancssárga valahogy nagyon nem illett ide. nem tetszik, na.

...vágod?

PíszLávJuniti
a lap szélén lévõ halvány kéket és a közepén lévõ fehér hátteret összelehetne hangolni.

_Atti_
hát ez van..kár érte pedig,rip

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

ProGabe
Biztos, hogy sok kisgyereknek rossz a régitõl megválni,hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is.

:DDDDD kuvvanaaagy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

I.C.ram
és szerinted a fórumra honnan vezet az út? Naná, hogy a fõlapról, tehát minden egyes fórumlátogató látja a reklámokat is. A reklámcégeknek meg az a lényeg, hogy minnél több oldal lehívás legyen. Abba szarnak bele, hogy hol töltik az idõt a látogatók.
Akkor is ratyi az új SG logo..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Ch_Slater
van amikor napokig ki sem nézek a hírek oldalra. nekem pl. az sg link eleve a fórumra van irányítva. szerintem sokan vannak így.
ezt nem az új dizájn ellen/érdekében mondom, csak úgy megjegyzem.

szerk.: a reklámokat meg akkor sem látom, ha a fõoldalon járok, mert letiltottam mindent adblock-kal. persze attól még megkapják a pénzt érte, hogy én nem látom :)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

modellmaker
de ebbõl nincs bevétel. ha ennek a 80%-nak jó esetben a fele VIP, még akkor is elenyészõ, az ebbõl befolyó pénz a reklámokhoz képest, amik a fõoldalon, vagy a hírekben, cikkekben vannak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Rage47
ugyanekkorák voltak a betük eddig is, csak most más a szinük - barna
I.C.ram
ez a fórum adja az oldal látogatottságának kb 80%át.
Cuchulainn
Nekem semmi bajom nem lenne vele, csak miért ilyen rohatt kicsik a betûk?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

modellmaker
meg azt mindig mindenki elfelejti, hogy ez egy IT HÍRMAGAZIN. nem elsõrorban fórum. csak elfér.

Igaza van abban, hogy minden váltáskor nagy a nyávogás, aztán megszokjuk, DE nagyot téved, amikor azt hiszi, hogy emiatt adott esetekben (mint most) nem lehet igaza a kritikus hangoknak.

Az is nagy igazság, hogy Õk döntenek a design-ról, mi meg abban döntünk, hogy jövünk ide többet vagy nem...
zeek
Sztem egész jól sikerült! Nekem bejön ez az új design!

szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövõért.

Haha, akkor lesz aztán igazán reprezentatív a szavazás! És a többi 157553 tag véleménye? Félsz hogy a végén még az új nyer, mi? :D
modellmaker
gyorsabb voltál :D

modellmaker
Mi kellene az SG-nek? c. topicból, hogy aki azt nem olvassa az is lássa:

St #12570

Most komolyan azt gondolod érdekel a fórumozók véleménye? Ha így lenne megmutattam volna felrakás elõtt...

Minden csoda 3 napig tart. Túl vagyunk már pár dizájváltáson 8 év alatt, eddig mind "szar" volt az elsõ héten, pár év múlva a következõ dizájnváltáskor meg ezt fogjátok visszasírni. Ilyen ez.

Biztos, hogy sok kisgyereknek rossz a régitõl megválni, hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is. De hiába, ilyen az élet, a fejlõdésnek ára van, akinek nem tetszik...

és mennyire igaza van. :)

DJ Skyline
#12570...úgy hogy felesleges mindenféle szavazás! :\

100. szavazatnál lezárom a szavazást!!!

hátakkor legalább lett volna olyan mint a Wanad**s annak most cool

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mozesapo
Nagyon rossz az új design. Még 800x600-ban is apró betûk, olvashatatlan, átláthatatlan az egész. A topik címek silabizálása közben kifolyik az ember szeme.

most akkor hol tartunk? valahogy nincs kedvem 1000 szakértõi hszt végigolvasni :D

akkor most tetszik ez a szemégetõ design nekünk vagy nem

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Gerbill
Olvass vissza és megtudod mi a bajunk.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

littleNorbi
Mi a bajotok elég jó!!!!!!!!!!!!

[HUN]FaTaL
Ritka szar ez a tinis megjelenés már bocsi, legyen opció a régi designra plz:)

http://goo.gl/gd6Zi5

Gerbill
Majdnem<#beka2>

reger
téééék

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Rage47
ejha
Gerbill
A számok fel vannak cserélve, 33 után 32.

HuAn82
<#wow2> Ez ritka sz@r lett. Most már ez van, ezt kell "szeretni". <#szomoru1><#nemtudom>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

fsgh
St-tõl várok egy tfogó hsz-t hogy akkor most mi lesz...Lesznek-e javítások ha igen mik vagy ha nem akkor miért...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Rage47
sehol
neevous
törölt hozzászólás

ProGabe

na hol a hiba? :D

gyk:katt rá a teljes mérethez

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DJ Skyline
és St-nek nem kéne errõl tudni? :) hiába a nyertes logó,ha St nem megy bele, elõbb vele kéne ezt tisztázni szerintem

Gerbill
A logomûhelyben kéne hirdetni egyet, ott sok az ügyes ember:)

ProGabe
ezaz!logó készítõ pályázatot a népnek!!!