SG - Az új design
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me

Ez így elég gázos. Nem gondoljátok?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Anno mikor az index kezdett elromlani volt olyan topic ami teljesen elköltözött onnan és most éli világát egy független saját oldalon.
Itt is látszik, hogy igazából nem nagyon érdekli a vezetést a felhasználók véleménye hiszen úgyse megy máshova valaki ha itt tud csak a fórumon naprakészen informálódni.
Ezt persze magyarosan ki is használják azt nem is feszegetem, hogy vip regemért cserébe megkérdezzenek mert igaz, hogy fizetek de nem azért, hogy dönthessek érdemben.
Na kiveszem a kedvencekbõl a témát mert már így is többet pörögtem rajta a kelleténél és nem éri meg a veszõdséget mert úgyis az lesz amit fönn akarnak.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
de hát evvan, semminek sem tesz jót ha nincs igazi verseny :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Itt nem. Nem nagyon izgatom magam miatta. Csúnyának csúnya ez a dizáj a ficsörökkel nincs bajom. Majd megszokom (vagy nem). Kit érdekel. Ilyen hozzálás után nem foglalkozom tovább a kérdéssel.
Tudomásul vettem.
De többet nekem senki se példálozzon azzal, hogy máshol sem kérdezik meg. Máshol másmilyen hozzállásal, másmilyen emberek diktálnak. Ettöl lehet szimpatikus vagy antipatikus egy oldal vezetõje. Nem az ember miatt jöttem erre az oldalra, nem is ismerem. Van olyan oldal ahol számít a személy és (támogatom is), itt nem. A döntést meg, meg lehet szokni vagy el lehet menni.
Ennyi.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
szerintem több fórumozó nevében is mondhatom hogy köszönjük!
a több Mármint a dizájn rész részemrõl nem is fontos, max nektek rossz hogy az esetleges új emberek keresik a fórum linkjét, meg hogy ronda az az sg.hu logó, de tényleg nem is érdekes!
nagyon jó
köszi mégegyszr!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
1.konnyen kezelheto legyen
2.ne buzeralja a szemet
3.ne legyen izlestelen
Legyen egy opció, hogy lehessen a régit is használni.
Þór vígi þessi rúnar
A fõoldalon a hírek valahogy nem hívják fel a figyelmet magukra, hanem beleolvadnak az egészbe.
A sokszínû user fejléc viszont remekül elkülönül a hsz-ektõl, de minek?
A user az avatarok alapján vizuálisan rögzíti, hogy ki-kicsoda.
Most az avatarok legtöbbje belesimul a színes felhasználó fejlécbe.
A felsõ "banner" pedig az egyszerûség tökéletes mintaképe. Nem különül el, nem hívja fel magára a figyelmet, azt se tudod hova nyomjál.
Nekem nagyon nem bejövõs az az új re-evolúció :-(
Én elhiszem, hogy aki nem gép elõtt dolgozik azt nem zavarja, hogy mi hogy néz ki. De aki sokat ül a gép elõtt és idejön, hogy elolvasson egy hírt, az rövid idõn belül menekül. Ez az egész úgy ahogy van, fárasztja és irritálja a szemet.
Kinek jó ez?
Aki szeretné a régit azoknak illene megadni a lehetõséget, hogy tudjanak "skin-t" választani...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Majd megszokjuk ezt az új külsöt is!
Þór vígi þessi rúnar
en csak nem akarom hogy megint bezarjanak egy topicot ami akar uj es hasznos velemenyeket,elkepzeleseket tartalmazhat
/off
Most nehogy már kitaláld, hogy szadisták, és nekünk szándékosan tesznek keresztbe?? Értünk teszik, próbálkoznak... Ilyeneknek próbálj bármi szépet alkotni...
senki nem szolt hozzad,senkit nem erdekel te mirol mit gondolsz
arrol meg hogy az uj design milyen,elegge megoszlanak a velemenyek
leirtad amit akartal,sztem huzzal mashova flemelni
Meg ez a mondat is egy, inkább nem is kommentálom, a tartalma utal arra, hogy milyen lehetsz...
kb ezek a szavak jutnak eloszor eszembe miota par napja latom az uj designt
nem mintha szamitana a velemenyem,de attol meg ez
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
01110000 01110010 00110000
Én anno az index-rõl jöttem ide mikor ott átdolgozták a fórumot és ennek következtében jó lassú és nehézkes lett.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egy telefontársaságnak attól, hogy változik az arculata a fõ szolgáltatása még nem ezért nem is háborodnak fel az emberek és lépnek le tömegesen ha a Pannon vagy a Westel váltott.
Itt azért sokkal fontosabb a design jobban része a felhasználó közérzetének ez a design pedig nem jó.
1. világos amit már sokan megírtak
2. tele sok apró grafikával ha lenne haszna megérteném, de még haszna se vagyon
3. jellegtelen logo az eddigi egyedi volt és csak SG-re jellemzõ most lett egy semmilyen tucat
Személyesen még azt fûzném hozzá, hogy nagyon olyan a kinézete mint egy sok helyen letölthetõ skin-nek amit php oldalakon látni.
A fejlécszínek elég szerencsétlenek szerintem szebb színeket is lehetett volna találni és sok pl a szürke árnyalat amit nem értek.
Az arculat az amirõl egyértelmûen lehet következtetni a cégre ha mégis váltanak akkor arra megvan az okuk és nagyon jól megindokolják.
Itt én sajnálom az SG régi arculatát mert szerintem már nagyon beleégett az emberekbe és a logo kis részérõl is tudták, hogy mi az egész jelentése. Ezt teljesen eldobták mintha hátatfordítanának a régi stílusnak és elképzeléseknek.
Szerintem ez itt több kár mint haszon hiszen gyakorlatilag semmi olyan újdonság nincs amit a régi ne tudott volna.
Valószínû új arculathoz új tartalom fog tartozni nem baba-mama sarok vagy ifjúsági magazin?
Esetleg más a tulaj vagy valakivel van kötve egy szerzõdés csak mi nem tudjuk?
Már esküszöm jó ide bejárni, mert ennyi hülyeséget régen olvastam egy helyen:)
"e hiába, ilyen az élet, a fejlõdésnek ára van, akinek nem tetszik..."
Röhejes amikor a dizájnt összekeverik fejlõdéssel... <#nevetes1>#nevetes1> Itt nem látok semmi fejlõdést, ez csak egy dizájnváltás...
Egyébként mi az hogy egyetlen paraszt (akinek még ízlése sincs) mondja meg hogy milyen legyen egy portál kinézete? Már bocsánat, de ez a portál nem a látogatókért van? Akkor legalább lehessen szavazni. Ja, ha nem tetszik akkor megyünk innen, oksa...
<#vigyor>#vigyor>