1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#1220 off:igen így tölt be a tiger és a leopard:) -
#1219 OSX betoltese?
-
Cat 02 #1218 régen volt ott oldalt is rendes szavatás nem ? :D
csináljunk olyat
1ébként uj kedvenc képem
-
#1217 De úgy tiszta, ha mindenki szavaz, csak a biztonság kedvéért! :D Különben még valamelyik baromarcú újraszámláltatná! -
#1216 Nana!
75000-64=74936!
"ha jön 75 000 nem, akkor visszateszem a régit, megígérem ;) " -
#1215 na-na! #1207
szal 75.000-126,sok sikert hozzá... -
#1214 Hajrá, már csak 158039-126=157913 szavazat kell!!! -
Cat 02 #1213 61
61
xD -
#1212 huhuh erre kell a szavazó flooder,rányomok az új gombra 10.000-szr és akkor máris gyöztünk :D -
DJ BP #1211 hoppá, eggyel vezet az új :DD -
#1210 You cannot vote repeatedly
Szal... :) Vagy menjek más ip-re? :D -
#1209 LOL :DDD
-
#1208 Mivel nem biztosították, hogy a felhasználók többszöri szavazatleadása lehetetlen legyen, így ez sosem válhat érvéynessé (sem), nem gondolja mester?! :D -
#1207 ha jön 75 000 nem, akkor visszateszem a régit, megígérem ;) -
#1206 Jelzem-> Összes fórumozó: 158039 fő
Vajon mennyi az a szavazat mennyiség ami érvényessé tehetné a szavazást?! Hmmm... -
#1205 Igen és aki a régi design-ra voksol, azt a szavazás befejeztével banolják az új SG-ről és egy archív mentésből nézegetheti a régit read-only örökkön-örökké. Mer rendesek vagyunk! :D
DE a választás a kezetekben van, éljen a demokráciaaaaaaaa! [göcgöc] -
#1204 hát azért ez se semmi
Régi 52% 60
Új 48% 55
remélem a régi győz -
#1203 na látom van szavazááás... lol :) -
Cat 02 #1202 sztem inkább lehessen Beállíátsokban választani :) -
#1201 ezt inkább ide kéne,bár már jelezték ha jól emlékszem -
#1200 Nekem is ez a problémám. Opera 9.02-t használok. -
#1199 Help,ha PÜ- jön és rá akarok választ irni,vagy PÜ-t akarok irni,vagy ha galériába képet akarok nézni akkor ez jön ki ;
Help me please ! -
#1198 Most legjobban az zavar, hogy a betűk színét nemtudom állítani, mert ha kicsit sötétebb hátteret álítok be már alig látszik, a fehér meg elég snassz. -
#1197 Ezt már próbáltam, de itt nemtudom megnyitni, ráadásul amint teljesen betölt egyből fehérre vált a háttér. Azért kösz. -
#1196 most így hirtelen ez jutott eszembe -
#1195 Bocs hosszú, és szar napom volt... -
#1194 Valaki betudná linkelni, vagy rakni a régi háttér mintáját. Köszi. -
#1193 az igen!ilyenen így felkapni a vizet...
nem kötöttem beléd,de nem nagyon panaszkodik más rajtad kívül a betűk színére,pl szerintem sincs ezzel a mármajdnemfekete-szürkével semmi bajom,esetleg kicsit sötétítsél a monitorodon ha ennyirre zavar(és nem,ezzel most nem akartam neked megmondani hogy mi legyen neked a jóság,csak egy javallat volt) -
#1192 Te télleg ilyen agytrösz vagy, hogy már egyből tudod, hogy ki melyikre fog szavazni? Én nem mondtam, hogy mindenképp kell ez a szavazás, meg csak ezért csináltassanak egy új kinézetet, de te hajtogattad folyton, hogy úgysem lehetne olyat csinálni ami mindenkinek jó, mert mindenkinek más szín tetszene meg hasonlók, és erre mondtam, hogy nem ilyen kis részleteket kellene megkérdezni, hanem a két-három látványterv alapján egy szavazást rendezni, és amelyik nyer azt berakni. -
#1191 Akkor szürke bmeg kössél már belém htx! A lényeg hogy nem fekete... -
#1190 Persze, aztán 40% ezt, 60% meg azt akarja ... végülis kevesebb mint a fele lesz csak besértődve.
St már x-szer leírta, ez van, ezt kell szeretni. -
#1189 A látványterv az egy kép, vagy egy videó ahol bemutatják az éppen esedékes dolog külsőjét funkcióit. A szobafestők is készítenek ilyet, és ha tetszik az ötlet akkor lefesti neked a szobát. -
#1188 Nemigaz, hogy nemérted. Nem html-t kellene csinálniuk, hanem mondjuk gif, vagy jpg formátumban elküldenek egy látványtervet, hogy ők így képzelik el, és azt kiteszik ide az oldalra, és azalapján szavazhatnánk. Minek bescriptelni, ha senkinek nem tetszik, odáig rendben van, hogy elkészítik html-ben, de utána printscreen és elküldik mint minta, ha tetszik utána elkészítik a teljes verziót, minden szolgáltatással stb, amit már ha annyira akarod bescriptelhetsz és kész. -
Indigo #1187 Látványtervhez nem kell szkriptelni semmit!!! És nem photoshop-al fejlesztenek... -
#1186 Tudod kapsz egy designtervet (jobb esetben html-ben csinálja a cég, így egy forrást is kapsz hozzá)
Na ezt kell utána neked bescriptesíteni (good luck ... and good night)
photoshopppal még nem próbáltam webre fejleszteni -
#1185 barna betűk!?hol?merthogy a #444444 az bizony nagyon nem barna :) -
#1184 Látványterv alatt azt értettem, hogy megcsinál mondjuk egy logót és egy főoldalképet(képformátumban), hogy hogyképzeli el, nem egy bétaverzióra gondoltam. -
Indigo #1183 Öööööhöhöhöhöhö... Minek beszkriptelni? Photoshop-al minden megoldható, nem kell az új dizájnokat beültetni a rendszerbe ahhoz, hogy lássuk hogy fog kinézni... -
#1182 Ööööööö próbáltál már _szép_ látványtervet bescriptelni egy már működő rendszerbe ????
Megnyugtatlak vért hugyozol mire kioptimalizálod amit kapsz és végre "már csak" lescriptelned kell
-
#1181 Ez szerintem minden volt csak nem nehéz munka:P
De gondolom minden stúdió készít látványtervet, namost az oldal tulajdonosai megkérik őket, hogy csináljanak kettőt, azt kiteszik és lehet szavazni.