1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#334 vezérigazgato, vazzeee :)) -
#333 Ezt a mostani designt a bitbox csinálta? -
#332 pech... -
#331 -
#330 van kék verzio is bár ez nekem nem jön be annyira :D
-
#329 Pech -
#328 Nálam egyre gyakrabban visszatér az örök kedvenc:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. -
#327 Nem. -
#326 Lehetne 5-öd lépés -
#325 Ja, és tök jó, hogy a kategórialapokon kis színeltéréssel jól elkülönülnek egymástól a topikok, minden hamadlépésenként egyszer, majd reverzben is. -
#324 Köszi. -
#323 Köszi. -
#322 szivesen -
#321 2k ... elfér nem?:)))
nincs mit -
#319 Dánke! De most ezé foglaljuk a tárhelyedet? :D -
#318 jobb klikk majd tulajdonságok..másold ki a linket és tedd be háttér URL hez....
biztonság kedvéért azért mentsd le a képet és tedd fel magadhoz vhova...
ide jobb klikk! -
#317 pill -
#316 A hozzászólás alapszínének mi a színkódja? Hmmmmmmm? -
#315 Sirály, beraktam én is...jobb mint azok az idegesítő pontok :))) -
#314 Tomsolo, beraktam én is a háttered, nagyon zsír:) -
#313 Na, valaki? Senki? akárki? -
#312 Na, jó, legyen dőlt -
#311 *ST: Ha a privi üzi tárgyában pl ez van: <font style="BACKGROUND-COLOR:9fcfff>vastag</font>, akkor a Válasz a feladónak feliratú gombnál miért látom az aláhúzott szöveget?: vastag')">Válasz a feladónak -
#310 Ezzel tényleg király lett!Köszi! -
K.András #309 Service Temporarily Unavailable,már megint minden 4. nyomásra sikerül valamit csinálnom,eszméletlen hogy lehetett igy elszarni ezt az egészet,vagy nálam van a hiba???De akkor más forumon meg oldalon miért nem csinálja??? -
#308 :)használd egészséggel! -
#307 ja király, azt raktam be én is, és nem igazán értem miért nem tudják berakni ők is....... -
#306 köszönöm, igyekeztem ötvözni a régi szinvilágot egy modernebb mintával :D -
#305 Kipróbáltam.Nekem tetszik:) -
#304 látom ez pontrács megmaradt, nagyon kuul -
#303 Nah, ez így kúúúúúl!!! :DDD
Ilyennek kéne lennie a fórumnak is. Lehetne kötni pl 5000 nyögéshez, hogy ha ennyi van, akkor tisztességes korlátok között lehessen nyomni. Egyik gondom az volt ui., hogy háttérszínt nem tudtam babrálni.
De a privüzi az TECCIK!!! :))))))))) -
#302 Ott van simán html, minden korlátozás nélkül. -
#301 A priviben is mehetnének az ubb-k, vagy ott akár a html is. Mindegy, egyik. -
#300 háttérnek
-
#299 rakd be a négyzetrácsosat -
#298 No, tegnap beteszteltem egy rakás háttérszínt és rájöttem, hogy ez a pöttyös mégiscsak megfelelő.:) -
#297 kommentek alatt kisbetűs szöveg???? miez???
minek??? -
#296 aláirást nem lehetne szürkével? mint a vonalat? -
#295 Erre én is rájöttem, de nem akartam megkérdezni! :D -
#294 Kösz.