1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
#374 "megfordítottam a csetet, mert az új ie biztonsági frissítés letiltja azokat a frame-ek közötti manipulációkat, amivel le lehetett scrollozni :(("
gondolom ezért :) -
#373 A csevegőszoba csinálja, de hogy miért csak 1 hete, azt ne tőlem kérdezd :) -
#372 Arra én is rájöttem, hogy valamiért feltolja képet, na de miért ez a kérdés... ST azt mondja, hogy nincs beleprogramozva az oldalba ez a funksön...Én akár el is hiszem neki. Azt nem tudom, hogy akkor mi változott, mert ezt nálam és még sokaknál csak kb. 1hete csinálja... -
#371 Várd meg, míg a csevegőszoba betöltődik, mert ilyenkor az ie valamiért automatikusan feltolja a képet. Másik megoldás: Használj Mozillát, abban nem jelenik meg a csevegőszoba. -
#370 Szeretném prezentálni a problémámat... :) -
#369 De akkor ez vajon mitől lehet? Másoknál is mostanában jelentkezett. Tudsz adni vmi 5letet? Nem állitottam el semmit az explorerben. -
#368 Ilyet én nem tapasztalok, nincs programozva automatikus "top-ra ugrás", ezért nem tudok rá mit mondani. -
#367 Legalább egy válaszra méltassatok már plíz! -
#366 Akár válaszolhattál volna a #361-re is, ha már erre jártál... :) -
#365 még mindig... :( sajna -
#364 Nem tudja valaki,hogy a saját sg fórumon,hogy kell testreszabni?Vannak betűk+számok,de eléggé kínai -
#363 sebaj, nem is volt célom, hogy meggyőzzelek ;p -
#362 Akartam jelezni. -
#361 Engem mostanában az idegesít, hogy mikor betölti a forum főoldala a chatszobát, akkor az felugrik az oldal tetejére a nézet....általában a chatszobát nekem 4-5másodperc alatt tölti be, addigra viszont már kiválasztom a kedvencek közül, hogy melyik topicba akarok belépni, de a top-ra ugrás miatt az elsőnek mindig pont másik topicba landolok és hirtelen hátraugrok a monitortol :). Még pár nappal ezelött ez nem igy volt...ezt nem lehetne visszaállitani? Tökéletes időrablás...engem a chatszoba ráadásul nem is érdekel, akit meg érdekel az úgyis megvárja amig betöltödik. -
#360 Ne haragudj, de én nem hiszek a névtelen közvéleménykutatásoknak, ahol bárki olyan adatot ad meg magáról, amilyet akar. Mindegy, ezen nem veszünk össze.
Viszont a #351-es hozzászólásomra reagálnál valamit? :) -
#359 fórum az élesen elhatárolódik az SGtől :) csak valami hekker csíny miatt van itt :)) -
#358 Rosszul. Az SG látogatóinak mindössze 16%-a 18 év alatti (TGI 2003-as felmérés). Ne a fórum alapján ítélj. -
#357 Egyébként nem tudom minek erre az oldalra Peugeot reklám? Az SG-t szerintem a 10-25 éves korosztály látogatja (de inkább 10-15) nagy százalékban, akik nem arról híresek, hogy potenciális autóvásárlók. Vagy rosszul látom a dolgot? -
#356 Vannak ügyes programok, amik tiltják az ilyen dolgokat.... -
#355 Sracok ez a Peugueot reklam az oldalakon BORZASZTO! Olvasom a cikket, erre zizeg a hangafalam ossze-vissza, mikozben hallgatom a zenet. Azert ez mar tulzas! Holnap jonnek a kurzorkoveto, epilepsziarohamot kivalto full-screenes reklamok???? -
#354 Hmm, nekem most tűnt fel, h rossz csillagjegyet ír ki az adatoknál :) Pedig jó születési dátumot adtam meg... -
#353 Na ilyen lesz, ha a sorszámot is odaírom. -
#352 䰡 -
#351 Találtam egy bugot. Ha egy hozzászólást szeretnék beszúrni linkként, akkor a fórum levágja a "&"-et "#"-ot és sorszám-ot. Ilyen lesz belőle: -
selwik #350 Van pici bug a bejelentkezéssel. Ha egy topikon belül akarok belépni visszadob ok után "Nincs ilyen téma!" üzenettel.
Nálam van bibi vagy az sg-n? -
#349 a mostani tokeletes sztem, a logo nagyon ottvan -
#348 Nekem ez a pöttyös fehér izé van :) -
#347 Ebben a topikban folyt minden erről szóló beszélgetés! :D
Személy szerint én a hozzászólás hátterének színét alkalmazom, nem használok külön hátteret. -
#346 Amúgy mostanra tetszik az új design. Több mint két éve változatlan volt a fórum kinézete, idő volt megszokni, de már otthonos. Amúgy használ vki háttérképet? :) Bár erre mintha lett volna topic..
GW -
#345 He??? -
#344 Az aláírást a szövegtől elválasztó csík miért szűnt meg? Szerintem jó volt... -
#343 lehetne olyasmi hogy a kedvenceket más színnel vagy bold-al vagy iyesmi írja a topic-listába? vagy nagyon nyűgös végignézni betöltés közben? -
harczos #342 javaslat szinten pedig annyit kérnék, hogy az oldalválasztás esetén NE az aktuális oldal helyére rakja a kiválasztott oldalt, hanem mint egy normális böngésző, "utána". ill. alternatív, vagy párhuzamos megoldásként egy köv ill. előző oldal gomb lenne a javaslatom, ha megoldható -
harczos #341 de ha jól látom épp design-teszt van :)
a válasz xy üzenetére cucc hol kék színű, most meg más betűtípus. csak jobb(!) legyen :) -
harczos #340 ?? -
#339 jó az új válasz erre gomb
-
#338 Igen, pedig én igyekeztem elé rakni.
Ilyenkor egy darabig úgy marad, de kikapcs-bekapcs után már visszaáll. -
#337 Az aláírás végére nektek is betold folyton egy entert? -
#336 -
#335 rózsaszínben?
egyébként ugyanaz mint a logód csak nem mozog