SG - Az új design

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
#FF00FF

Magenta! loál

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tomsolo
by "WEBSAFE COLORS COLLECTION"

MINDEN GÉPEN UGYANOLYAN RONDA😄DDDDDDDDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jano
A szabadon színesíthetõ háttér szerintem GIZDA! 😄D

Dynamic
Én megnéztem egy pár kódot, azok jók voltak.
Jano
Nyugtató, kellemes! 😄

Tikal
egyébként inkább egy szavazogépet kéne beinditani
pl
maradjon a régi háttér?
lehessen megint "faltol falig" irni?

ezt a két kérdést feszegették a legtöbben, jogosan 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
00CFF

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gery1980

Ez lemaradt😄

Gery1980
Mi bajod a zöldel?

Gery1980
Nekem meg valami iszonyatsötétkékdurvaárnyalatos😊)

Jano
Nekem most tök jó sárga! 😄

#FFFF00

Tikal
visszaolvastam, és? amin a szinkodok felvannak sorolva oldalt megnéztem, de mikor beirom egy kodot teljesen más szin jelenik meg, kék helyez foszöld 😊

nekem a régi háttér kell 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dynamic
Egyszerûen megnézed egy grafikus pogramban(photoshop,corel,paint,flash stb.) a színekhez tartozó szinkódott, vagy a bennük lévõ pipettával mintát veszel, ekkor is kiírja a színkódot.
Kandurex
read back

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gyraph
Valóban ez is egy megoldás, de mondjuk egy olyan topicot nyitunk meg, ahol tele van pikcsürel, akkor szar kivárni mig minden betöltödik...pl. Half Life2, vagy a 3DSMAX topic stb. Na mind1 megpróbálom megszokni, ha nem lehetséges betenni alulra...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Tikal
adjátok meg a régi háttér linkjét, majd beteszem magamnak azt 😊

Pyx
Állitsd át a megjelenõ fórumüzenetek számát...

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Tikal
ráadásul ez a szar szinkod sem megy nekem 😊)

gyraph
Az igaz, de azért felhasználó barátabb lenne, ha lent is lenne...nem volt az rossz alul...sõt!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Laalee
ottvan hogy hopp a tetõre, nemkell szkrollozni

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Tikal
szerintem ez nem megoldás, a többi oldalon meg kiég az ember szeme, nem értem miért nem volt jo a régi, ha már enniyen nyignak miatta igazán figyelembe vehetnétek...

gyraph
OK! 😊 Legalább azt nem lehetne, hogy a személyes háttérszín beállítás kiterjedjen a forum fõlapjára is?

Dynamic
Nem tudom, hogy volt-e, de miért nem látszik az e-mail cím a felhasználó adatainál?????

RelakS
elmebeteg 😄DDDDDDD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

gyraph
Dehogynem...az eredeti hibátlan volt, csak ahoz kelletek volna az új funkciók szerintem. Az hogy semmi nem jó nekünk az túlzás! A funkciók nagyon is jók.

gyraph
Ja igen...és az se lenne rossz, ha alulra is kerülne egy oldalváltó, mert igy visszafele olvasni elég gázos, mert leérek a lap aljára, és aztán fel kell scroll-ozni, hogy tudjak lapozni. Nem igazán praktikus.

Gery1980
Vazzeg, nektek semmi nem jó?

St
csukd be addig a szemed
gyraph
Igen és ez elég idegesítõ...Szerintem jobb lenne, ha a fehér lenne az alapszín, és aki akarja az betölti magának érzékcsalódás gyanánt ezeket a cuki pöttyöket!...

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mikike
de azért amíg betöltödik egy topic addig ott maradnak a háttérben a rühes pöttyök

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

gyraph
Ez igy barátságos... Picit nem lehetne valahogy karakteresebben elválasztani az aláírást az üzenettõl? Jó ez a csík, de valahogy mégcsikkabbbat plíz!

Gery1980
Fórum skinezés rulez

Pyx
az jo! thx 😊

St
beállítások menübe raktam egy olyat hogy háttérkép és háttér szín beállítás, mindenki állítson be olyat magának amilyet akar.
Laalee
ha jó leszel kicserélik ilyenre 😄

nézzétek mit találtam!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

mikike
kommunista trükk

mikike
lehetne javítás gomb is

sárgán pulzálót

mikike
sárgán pilzálót nem kaptál?

Pyx
bal oldalon miért van ojan, mint a görgetösáv?

lesd meg a 180as üzenetet!

ollie
Királyos ez a privát üzenet...

mikike
mit?

úhhuhuhu kegyetlen büntetés!!! 😊))

St
Mégegyszer valaki megkérdezi és nem olvas vissza, annak beállítom a spirálos hátteret...
Met
Most akkor eltünnek a pötyök vagy nem?
Jó lenne

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ollie
aha, akkor miattad tették át az aláírást...

Coine, The A&O
jujj ez nagyon nem bejövõs 😞

Laalee
tökjóneked 😄