1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
Miért lett bezárva a topic, ahol vissza lehetett volna SZAVAZNI a RÉGI design-k kedves demokrata elvtársak? -
Helló!
Kéne egy kis segítség!:P
Nem tudok feltölteni a saját galériába.Persze ezidáig ment...
Nálam van a hiba (i.e. 6.) és nem kompatibilis az új rendszerrel, vagy láma vagyok?
Kösz előre is! -
pénzt..
-
nem tudom feltünt e, hogy itt a hatalom is elmondja mi nem tetszik neki, a különbség hogy nem nyitunk x+1 rinyáló topic-ot mikor van a témának helye....... -
én most épp egy habos kávét csokis kekszel -
Te mit szeretnél? -
Demokráciában az a jó, hogy mindenki elmondhatja amit akar, de aztán a hatalom úgyis sz.rik rá. Lásd Gyurcsány vs. Kossuth tér esete. 
Szerintem menjetek ki a Kossuth térre transzparensekkel, hogy VISSZA A RÉGI DIZÁJNT!
-
Már be is zárták az új topicot, ahol meg lehetett volna szavaztatni a régi VISSZAÁLLÍTÁSÁT. Ez ám a DEMOKRÁCIA. Ha csak a dícséretre kíváncsi a stáb, akkor nyisson ÚJ DESIGN DÍCSÉRETE topicot. Sokba került, mint az új villamos mi? - most már nem lehet se visszaállítani SE VÁLASZTANI. -
sztem tök jó, de mondjuk a hátteret lehetne mondjuk változtathatóra rakni.. -
-
feketéhez mit szólsz ? -
Igazából nem érdekel a logo hogyha a keret sötétkék lesz. Vagy valamilyen sötét szín. -
Aspyrin #482 Nem rossz. -
Támogatom, bár szerintem a legjobb lenne, ha itt is lehetne választani háttérszínt... -
simán jobb lenne
-
dashed_ #479 hat biztos hogy jobb a mostaninal.. de az a logo meg igyis gaz:> -
lehet, hogy így nem lenne annyira szemkifolyató!
-
North #477 Na mégegyszer:)
Ha egy szuperjó designt csináltak volna, az emberek többsége, akkor is fanyalogna, mert megszokta a régit, meg manapság fikázni a trendi. Maga a fórum-link sincs eldugva, csak máshol van. Amúgy nekem tetszik az új arculat, bár egy kicsit sötétebb árnyalatokat szívesen látnék. A rózsaszín fejlécekkel meg nem tudom mi bajotok, az is egy szín. Nekem valahogy nem a buzis az első szó ami eszembe jut róla, talán mert nem is érdekel ez a téma.:)
Meg amit sajnálok, hogy a "Keresés a témában" részt miért nem lehetett felülre rakni? Tudom eddig is legalul volt, de ez teljesen logikátlan. Na mindegy.:)
Ja, ez lehet hogy nem pont idevaló, de csak én nem tudok képet feltölteni vagy más se? Kiírja, hogy a feltöltés sikeres volt, de rohadtul nem jelenik meg. -
Aspyrin #476 Még nem, de lassan ki leszünk közösítve
-
szando #475 nekem tetszik 
baj?
-
nah, ha ez a babakék a 21. sz.,akkor nem kérek belőle...
nemtom mi értelme van,hogy 1 komoly(nak látszani akaró) forum miért a 10-14 éves korosztályt célozza meg,akik csak anyázni,és fikázni képesek, de nem képesek komoly megnyilvánulásra... mert ez a szinvilág max a várandós anyukáknak, melegeknek,és a fiatalkoruaknak tetszik
tény,h újitani kell... X évente tényleg nem árt...
de azért meg lehet nézni a külföldi forumokat...
még ha netán a lekerekitett formák meg is vannak, akkor is merészebb szinhasználatok vannak,vagy van választási lehetőség...
a világos szinekből már a Tgagyiságnál elegem lett :D (vagy csak én vok tul depressziv???) :D
viszont merészebb vonalvezetéssel és kicsit sötétebb szinekkel nem panaszkodna senki... vagy legalábbis nem annyian,amennyien most :)
séma választásrol meg nem is álmodok, Mo. még nincs megérve ilyen irányu gondolatokra... talán 10 év mulva...
-
ugyanezt kezdem én is tapasztalni :-{ -
nem vagy egyedül, sőt ez semennyire nem tetszik.
kéném vissza régit , legalább beállitásoknál lehessen változtani.
Borzasztó, szavazztassátok meg -
BRUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHÁHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
ZAVARJA A SZEMEM LESZAVAZVA -
2Bálint #470 hirtelen már azt hittem, hogy elgépelte mvalamit, hogy ilyen oldal jött be..
ez förtelem... -
Nekem a régi jobban tetszett. 
-
dettó -
pár év múlva már az egész sg egy sg flash desing lesz :loál: -
Aspyrin #466 Bezony, végre a XXI. századba értünk :) -
Mire leírtam a hozzászólásomat addigra lezárták az előző témát ^^
- kisPocok - -
A design váltás már ráfért, nem is rossz annyira (bár sötét szinre jólenne váltani!), de nagyon zavar az, hogy rákattintok pl a "Válasz 'Hoz_Hun' üzenetére (#259)" és alul megjelen az a vacak az aktuális hozzászólás alatt. megszoktam hogy írok valakinek egy üzenetet (válaszként) és utána rákattintok, hogy kinek válaszoltam és tovább tudok felfele olvasgatni! de már nem megy így :S legalább azt a piros csíkot lehessen manulisan frissíteni!!!
- kisPocok - -
Én szeretem a kéket... meg a babakék ellensincs semmi kifogásom... De nem lehetne úgy hogy ne égjen ki a szemem ha sokat nézem?? EZ a fehér a világoskékkel kicsit fárasztó és hosszútávon zavaró. Igaz nekem a böngésző ablak is narancssárga szóval sokat a kék/narancs design nem hozott az életembe, de a rengeteg világos szín égeti a szemem -
:D:D
most: nagoyn zsír

-
aha =/ meg ha csak alap színek lennének. már úgyis túl színes. de majd megszokjuk. -
a regebbi designben baloldalt volt a mehet gomb?? mert mindig arra akarok nyulni:D -
szerintem.. tul szines lesz igy a forum.. tul sok valaszthato szin... megha csak viposoknak is van.. eleg lett volna a sima kek meg sotetkek.
opoknak meg lenne fekete... pl.. -
erdekes:D de nekem tetszik!
a makrok meg a kep feltoltes resz tok jol nez ki.. ahogy elsotetul az oldal.. de a szmajlik resz miert nem nez ki ugy? -
ilyen tobbszor volt nekem is, de se a CSS se a Cache nem volt gazos. enyszerun igy jott be. mondjuk ha lassan tolt be az oldal, sokat tokol akkor mar alapbol tudom hogy ilyen lesz. ablak bezarasa es lap ujra megnyitasa utan mar rendesen helyreall a szitu -
blackgamer #456 igen, refresh után már ment, csak meglepődtem, bár nekem tetszett ez a design :) -
A stíluslap nem töltődött be. Nincs letiltva véletlenül a CSS? Ha nincs, szerintem ürítsd a böngésződ Cache-ét, és próbáld újra.