1340
SG - Az új design. Miéééééért?
-
NEM DERÜLHETETT KI KI IS A KIS RÉSZ, MERT A szavazó topicot bezárták -
Józsi, miért nem piros az autód? Minden nap ott áll a ház előtt, hát no, majd a lakókkal szavaztatunk, hogy fesd át!
-
Hozom lassan a vízágyúkat, tömegoszlatás lesz
-
különben meg nem vitázok veled, mert cél nélküli. Nem megszokno kell a szart, hanem elhordani. (csak nehohy megszokásból nősülj) Innentől a témát a magam részéről lezártam.
Most már csak az érdekel, miért nincs itt DEMOKRÁCIA????? -
ha lesz,és ismét beállithatom a nekem megfelelő szineket még ide a szövegmezőhöz és az üzenetek hátteréhez IS,akkor nem lesz problémám az uj kinézettel :)
de néha nem tudok addig várni,mig megvalosulnak az ilyen álmok :P -
Aspyrin #569 Nem értelek, tudsz nekem olyan fórumot említeni ahol a stílusváltás előtt kikérték volna a személyes véleményed a leendő részletekről? Én nem tudok, pedig nem egy és nem két helyen fórumozgatok. Szóval nem tudom miért ez a nagy lázongás.. -
Ugyanott van az alja, teteje a g-nek, mint az s-nek, max picit lehet szélesebb... (ja és döntött) -
"Ekkor aztán a fejlesztőknek (mindegyki) talán célszerűbb lenne visszaállítani a régit NEM?"
Persze. Hol élsz, drága barátom?
A tulajok valszeg MEGVÁSÁRLOTÁK ezt az új design-t, majd hülyék lesznek pár fórumozó kedvéért kidobni a kukába.
Ez az Ő lapjuk, és úgy néz ki ahogy Ők szeretnék. Valszeg egyáltalán nem érinti majd Őket rosszul, ha pár fórumozó nemteccése jeléül esetleg nem látogatja majd az oldalt.
Ez nem demokrácia kérdése, énis nagy ívben leszarnám, ha a látogatóim kis részének esetleg nem teccene az új design. -
1 komoly cég több kinézetet is tervez,és a megrendelő dönti el,melyik kell neki...
nem hiszem,hogy az SG tulajai ezt a szint képzelték el...
ha ujitani akartak,miért nem bizták komolyabb cégre,akik már a választhatoságot is belerakták volna? -
ja 1 perc alatt, aztán be is zárták -
kb ilyen: sg -
a g aránytalanul nagy az s-hez képes. -
nem hát, így inkább egy bu. oldal néz ki -
lesz háttér szín választás-->#505 -
Pénz és energia lett ebbe beleölve, kérni se értem, hogy lehet ilyet.. Az ok, hogy megmondod, hogy ezen mi nem tetszik, hogy esetleg ezen javíthatnának, de az, hogy állítsák vissza a régit... Mondjuk az-az érzésem, hogy az elégedetlenkedők 90%-át 1 hét múlva ugyanúgy nem fogja zavarni a design, mint a régi. :) Ja és a fórumon van 150.000 regisztrált tag és abban a topicban volt mondjuk 15 ember, többség... :D -
mert ott én állitottam a háttér szinét,és nem volt babazsur érzésem :) -
egy gyermekruházati bolz weblapja nemigy néz ki bocs -
De ha csak egy fokkal is jobb mint az előző, akkor miért kéne vissza a régi?:) -
dashed_ #556 jobb ja, az uj dolgok is jok csak ez a szin osszetetel .. hmm de lesz hattervalasztas azzal talan lehet vmit javitani rajta, hogy ne oan legyen mint egy gyermekruhazati bolt weblapja:> -
Ha lenne egy igen komoly látogatottságú oldalad, melynek új arculatot szeretnél csinálni, akkor Te hogy csinálnád?
Kiadnád pár "amatőr" kezébe, akik szívességből mind csinálnak-ezt-azt az új oldalra, ezzel totálisan eltérő, egymástól elütő design-elemekkel telszórva az új kinézetet, nem is beszélve az időközben elfelejtet vagy összecsapott munkákról, vagy az egészet rábíznád egy design cégre, akikkel szépen élőben egyeztetve, megbeszélitek a dolgokat, és akik határidőre egy (vagy több) kész, stílusilag és minden egyebet tekintve passzoló designtervet tesznek le az asztalodra, igaz PÉNZÉRT?!
Én az utóbbit választanám, az biztos. -
Utoljára mondom el, mert már unommmm
a törölt topicban lehetett volna látni ÖSSZESÍTVE, h. kinek nem tetszik az új design olyannyira, hogy már le is szavazza.
Ekkor aztán a fejlesztőknek (mindegyki) talán célszerűbb lenne visszaállítani a régit NEM?
EZ a DEMOKRATIKUS gondolkodás, nem az, hogy eszed v. nem ez van, mert nekem ez tetszik v. ez az ÉRDEKEM. -
1 fokkal tényleg jobb ez a csicsa... de ne kelljen már a 10-14 évesek igényeinek megfelelni!!! -
Az extrát a kinézetre értettem.Kis csicsa, de egy fokkal mindenképp jobb, mint az előző. -
csoportos törlés...
képméretezés...
feltöltési ablak kiemelése ... -
Olvasd tovább is! :)
(Beszélhetsz, amíg kultúráltan teszed, röviden.) -
akkor itt nyilváníts véleményt, nem egy sokadig sg-design topikban. -
2007 szeptember 1re szeretném én megtervezni az uj designet :D
addig meg marad a tükrözés,és a trükközés,hogy a saját izlésem szerint léphessek be a saját vinyomon tárolt változatrol (ha sikerül) :) -
Oh, pozitív dolog, hogy most végre nem bugzik, a köv oldalra ugráskor nem lép át üzeneteket. :)
Az extra alatt dizájn belit ért gondolom, itt a kis lekerekített élek, kis apró plusszok... -
szám szerint 20-al több!
de még mindíg nincs fekete
-
most aztán válogathatsz kedvedre, pl. rózsaszínt igaz? -
fejlécek szine, sokkal több van msot -
Nem, mert a szabad véleménnyilvánítás szabadsága v. korlátozása kívül esik az ilyesmin te szakértő. - Biztos családi vonás ez nálad. -
"rengeteg dologgal fel lett ruházva"
mikkel?
az előzmény beszurásán kivül semmi hasznossal nem találkoztam személy szerint...
az előző designél a beállitásoknál lehetett állitani pl. a háttér szint, a név csikjának szinét (ezt eddig is lehetett),és még a megjelenitendő háttért is (csak fel kellett tölteni)
namost semmi ilyesmi háttér állitást nem találtam, és a "rengeteg dolog"-bol se látok mást,csak az előzmény megjelenitését...
hol az a rengetegség? -
Mert ezen mi extra van a válasz megtekintésén kívül? Kis csicsa. -
Nézz be a moderálási alapelvekbe és gondolkozz el rajta, hogy biztos nem sérted-e vmelyiket... -
Semmi baj az új dizájnnal.Várható volt az elégedetlenkedők hada.Ha a világ legjobb dizájnerei csinálták volna az oldalt akkor is lettek volna olyanok akiknek nem tetszik, egyszerűen azért, mert az évek alatt hozzászoktak az előzőhöz.Persze, lehetne jobb is, de valljuk be az előző a leheteő legfapadosabb volt, semmi extra.Nem is értem azon mi tetszhetett.
Amikor megjelentek a hsz aláírások, akkor is egy csomóan sírtak, hogy milyen zavaró.Érdekes már nem zavar senkit... -
köszi! akkor valszeg nálam lehet valami grimbusz!
-
Szinte várom, mikor kerül rá sor..:D Na és akkor mi van?
LOL ki leszek rugva, mert leszólom az új degn-t. LOL
DEMOKRÁCIÁT!!!!!! -
Nálam is, nem lett lassabb, mint volt, vagy, ha igen, akkor 3Mbiten nem érzékelhető. ^_^ -
nálam normálisan működik!