1340
SG - Az új design. Miéééééért?

Szavazás.
Régi vagy új SG design
Régi
Új

• Bucser
    Nem drága barátom. Nekem fáj a fejem a színösszeállítástól és választási lehetőséget kérek és nem szavazást csinálok, meg nem demokráciűt próbálok bele erőltetni egy tartalomszolgáltató/fogyasztó kapcsolatba. Valamint nem szarom tele a topicot összefüggéstelen baromságokkal.
  • Imremagdi
    nekem se a kinézet számit, de ezt a jelenlegi sg oldalt nem lehert olvasni : Vagy kicsi a mebüt , vagy még a betű méret elmenne, de a világos összefolyós háttérrel egyszerüen olvashatatlan.
    Kérem vissza a régi dizájnt.

Tüntettüsünk. régi sg.hu akarjukÚj design: Le vele
  • DJ Bee18
    idéztem te állat, 4 hsz-szel lentebbről...
  • revizor
    paraszt vagy
  • Bucser
    Nem sajnos. Volt már fórum amit emiatt hagytam ott. Ha az olvasás során állandósul a fejfájás és csak ezen az oldalon akkor az vélhetően az oldal designjának a hibája.

Addig is remélem, hogy jön majd egy újabb háttérlehetőség.
  • Blasta
    Ez nem igaz, sőt ez rám különösen nem használható :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • revizor
    AZT MONDOD BAROMSÁGOT BESZÉLEK, KÖZBEN UGYANAZT MONDOD
  • Kaszi46
    A vezetőség azért tud pénzt ölni bele, keresni belőle, mert ide járunk! A többivel egyetértek. Bár a néhány választható színtémát továbbra is hasznosnak tartanám, természetesen ezt úgy képzelem el, hogy a dizájn marad, csak lehessen mondjuk sötétebb, és egyéb szineket is választani.(igen mégegyszer leírtam, bár egy korábbi kommentemben megesküdtem hogy többet nem hozom fel a dolgot:P)
  • DJ Bee18
    ha a csajod/feleséged szülés után dagadt marad picsánrúgod és elhajtod?

• Random work
    Szerintem meg lehetett volna pályáztatni a design kérdést és ha valaki ígéretes akkor lehet vele kötni egy szerződés szerűséget vagy bármit.

Szerintem itt a fórumon nem csak amatőr paint-es arcok mászkálnak kizárólag.

De legalábbis felkínálhattak volna pár tervet és a fórumozók dönthettek volna és az ottani eredmény 1 szavazatnak számított volna mikor a begrendelők a tervek mellett döntöttek.
  • orkenyid
    Na nee már ez is kék lett? :(
  • Dynamic
    szemkímélés...kicsit túldramatizáljátok a dolgot:)
  • Aspyrin
    Én befejeztem vele, annyira elborult az agya mint a szélsőjobbosoknak.. Nem fogja megérteni a dolgot.
  • Jagi
    Nekem mindegy milyen a "dizájn"
    az emberek, a fórumok a régiek, szsv az előző logó jobb volt, DE ez sem fog érdekelni senkit, mint ahogy engem sem érdekelne.

Ergo: "megszoksz vagy megszöksz"

ha a csajod/feleséged szülés után dagadt marad picsánrúgod és elhajtod?
  • DJ Bee18
    akkor tűzz el,akkor már nem fognak belőled élni...
  • DJ Skyline
    ezért van a mi kellene az sg-nek topik, hogy ott eleregéld, hogy mik az ötleteid...végülis ott meghallgatják, hogy mit szeretnél, max nem biztos, hogy megvalósul! :)
  • Dynamic
    Mibe fogadjunk, hogy 2 hét múlva már tök természetes lesz, és nem fog fájni a fejed sem:)
  • DJ Bee18
    revizor, mit játszod az agyad? Ennyi erővel mondhatnád, hogy ez az orvosi rendelő ronda, fessék át. Vagy egy étterem ahova jársz, átépítik nem tetszik és követelnéd, állítsák vissza a régit? Az Internet is így működik barátom, ha nem tetszik ne járj ide...
  • revizor
    Tévedsz! BELŐLED ÉLNEK
  • Blasta
    Szvsz lesz testreszabhatóság idővel. Eddig is volt, de ha mégsem, én akkor sem fogok kardomba dőlni :)
  • revizor
    Tehát. Kedves fórumozó. Design váltást tervezünk. Itt el lehet mondani, ki mit tanácsolna, aztán majd ennek tükrében eldöntjük. Ne csak az ízlésvilágra gondoljatok, hanem a praktikumra is. (szemkímélés, technikai elemek, stb) Igen-Igen. Lesz választhatóság, hiszen mi BELÖLETEK ÉLÜNK, -ma már ez a minimum elvárás, tudjuk mi is. Jövő hónaptól tehát -az általatok benyújtott elképzelések alapján- készült néhány tervezettel találkozhattok. AZTÁN DÖNTÜNK

• Blasta
    Értem amit modnasz, de sztem kivitelezhetetlen. Mondom a lényeg azon van, hogy a tulajok kiválasztották, megbeszélték, lezongorázták hozzáértőkkel, hogyan nézzen ki a desing, majd megvették a megfelelő formát, kifizették és jócakát :)
    Az előző design is úgy nézett ki, ahogy akkoriban ŐK gondolták.
  • Bucser
    bocs revizor baromságai miatt cask átsiklottam felette.
  • Random work
    Ez se teljesen jó hasonlat mert míg a saját oldaladat csak heti tucat esetleg 100 ember nézi addig ezt egy kicsit többen.

Egy szint fölött már számít a látogatók véleménye is nem véletlen, hogy más oldalakon van választási lehetőség a regisztrált felhasználók számára, hogy milyen legyen a stílusa az oldalnak.
  • Malakai
    Ehez annyit tennék hozzá, hogy a szerkesztőség döntése, hogy mennyire halgatja meg az embereket, mert azért egy nagy látogatottságú oldalon meg kell, de az is az ő joguk (és igazából kötelességük is), hogy megszűrjék az ilyen véleményeket.. Hmm, tényleg, az övék, minek irogatok én itt? :D
  • DJ Skyline
    #505 ^^
  • Bucser
    nekem rettenetesen hiányzik a háttér változtatásának lehetősége... rettentesen zavar, hogy kiég a szemem ha sokat olvasok... nincs fúkuszpont (mint a régi szürkepontos háttér) így teljesen szétfolyik az egész és hosszabb távon fejfájást okoz. Bocs van aki még CRT -t használ és nem TFT monitort. És speciel ez a colorburn engem zavar.
  • Aspyrin
  • Malakai
    Igazából azért nem akartam ilyesmit, mert a BKV-ért pénzt fizetsz (alap esetben :D), ezért nem...
  • Blasta
    Nézd, ez az új design.
    Ingyen használod a fórumot, míg a vezetőség pénzt öl bele.
    Szabad elfogadni és úgy tovább használni, vagy elkullogni és másikat választani, de elárulom: másutt sem fogják veled megvitatni, hogy milyen színű és formájú fórumon szeretnél szórakozni. Ez nem demokrácia kérdése, az én saját oldalam úgy fog kinézni, ahogy ÉN szeretném, mert ahány ember, annyi féle vélemény és ízlés, nincs olyan design ami mindenkinek teccene.
    Ennyi van.
  • Crem
    Biztos, hogy nem véletlenűl van kint a logojuk!:D
  • Random work
    Bár Józsi autóját csak Józsi használja.
    BKV busz esetén lenne jobb a hasonlat. Azt sokan használják és kénytelenek is használni. Persze arra se kell felszállni.
  • Crem
    Nem egészen így, ahogy leírtad...
    Persze egyértelmű, hogy nem mind a 100.000 foromozó szólhatna bele.
    Pár

koncepció
    kép után egyszerűen TS-n, video MSN-n meg lehet beszélni!Persze mint minden ilyen vállakozásnál kell egy főszervező.
    Abbin viszont 100%-ig igazad van , hogy a legkényelmesebb ez a megoldás volt.
  • revizor
    én is olvastam
  • Malakai
    Honnan tudod, hogy neked írtam? ;)
  • revizor
    semmiféle összefüggés barátom
  • M@TriX
    valszeg ők cisnáőlták, met ugyan az az érzés fog el ha az ő oldalkat megnézem, pasztel+világos...
  • DJ Skyline
    és itt nem lehet szavazni?:) írj ide egy kommentet,hogy akkor akinek tetszik az "igen"-t,akinek meg nem az meg egy "nem"-et írjon be,majd aztán összeadod!
  • Random work
    Na meg szerintem senki se gondolta, hogy Jóska csinál egy fórum gombot megy Pista egy szép SG logo-t és ezeket majd összeépítenék. A stílusnak egységesnek kell lenni egy oldalon belül, az tény. Ez a stílus nem illik az ismert SG-hez, de ki tudja. Lehet, hogy a Film téma után nyílik egy Sztárok, Tinidivat és egy Kismama rovat is és ezért kell ilyen színvilág.

Én hiányolom a narancs fejléc lehetőséget ha már a design ezt a színt is tartalmazza. A színek másik fele meg nem jó. Sok a sötét szín pedig az oldal színvilága pont ettől eltérő lett mintha itt nem két azonos koncepció rajzolódna ki.
  • Blasta
    Ezeket honnan veszed? Írta vagy mondta vki, hogy csak 1 témát kaptak és ezt KELLETT választaniuk? Netán arról volt szó, hogy a főnökségnek ez NEM TECCIK???