Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából nem tudjuk, hogy a portálrendszert mire találták ki.
CDkulcs ellenörzésre, vagy csak az állandó online frissítésre...
LSC
talán a javításokkal jobb lessz de valószínû akkor már nem tu8dunk majd játszani vele. Ami nagyon nem tetszett nekem pl az hogy ha P90 van a kezedben ugyanúgy fogja mintha egy M4 lenne és a levegõben van a keze. Tényleg sokáig tarthat egy másik animot csinálni egyes fegyverekhez. Kb 10 perc.

bazza

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

dronkZero
Tényleg, ilyen állapotban, ahogy ez van, minek adták ki?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Lacc
Hát igen kicsit érdekesen mozognak pl. a tankok 😄
dronkZero
Hát.... Letöltöttem, megnéztem... Rég láttam ekkora rakat f*st... Minden megvan benne, hogy jó játék lehessen belõle, mégis sikerült úgy elcseszniük szerencsétlent...

Ráfért volna még vagy 5-6 hónap meló.

Igazábol a dolgok mozgása az, ami botrányos. Szóljatok, ha megjavult! 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

LSC
és még az OFP ai-t fikáztás sokan hogy néha csinál egy kis kerülõt beszállás elõtt😊 az ehhez képest tökéletes AI.

LSC
én az elsõ pályán a hummer fáramászásától abba is hagytam a single-t tényleg botrányos.

traXion
Hátte hülye vagy.

bazza
De szar gém ez!
Kb.: Bf2 Alpha szinten mozog....

Lacc
Ezt az UT2k4ben jól megoldották 😊
traXion
Még mindig leáll a server? Söldner oldalán van online helpdesk... írhatnátok... Mondjuk voltam tegnap official 22-n, és az is leállt, sazl benéztük, mint Micimackó a mézescsuprot.

traXion
Jobb, mint a BF, koordinácio.... nézd meg a térképet... a commander cucc jó egyébként. Az igazi életben sem tudod, hogy most hol vagy, mész a többiekkel. 😊

Így zászlóssal egész jó, csak úgy kéne, hogy sorban kell elfoglalni a zászlókat, és akkor egy helyre koncentrálódnának ez emberek, és tényleg csata lenne.

Amúgy 8 féle mod van 😊 no ala bf 😊
És tegnap nem is játszottam, úgyhogy nem tudom hogyan lõttél le 😊
Azért megy a szokásos CQ mod mert ezen és a dm-en lehet újraszületni.
Mivel még új játék, nem egészséges egy halál után ekkora mapról kizárni az embereket abból a körbõl.
Lacc
Nagyjából egyetértek Cifu-val, de fõleg a single rsézt illetõen. Én is pontosan ugyanezt a 3 single missiont vállaltam el és PONTOSAN ugyanez történt mind esetében. Szóval a single úgy felejthetõ ahogy van, jobban jártunk volna, ha valahogy úgy oldják meg mint a bf-ben tették.
tomasz
hát nem tom át írni aszt a szart sehogy!!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

[NST]Cifu
Ezt most komolyan kérded?!
Nem olyan bonyolult.... áhh... mind1... Cataclyst 4.5

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

tomasz
oldal címét!!

tomasz
Létszi írd le nekem azt a drivert ATIhoz!!??

[NST]Cifu
Amennyit láttam belõle, az kissé nagyon kaotikus volt...
Az általános játékmód nem jön be annyira (zászlófoglalás - a'la BF42/BF:V), inkább küldetésspecifikus lehetne (megölni valakit, megsemmisíteni valamit, ellopni valamit, stb.), másfelõl hiányzik a kordinálás, mindenki megy, mint a vakborjú, a Commander amikor én játszottam max. pénzt adot, waypointot vagy bármi konkrétumot nem. Ehez még hozzájön, hogy olykor úgy nekiáltam lagolni (esténként sz@r a netkapcsolatom már 4 hónapja...), hogy 5 méterrõl képtelen voltam Lifeforce-ot megölni egy G36C-vel... 😊

Amúgy ki kéne ismerni jobban, a BF:V-hez viszonyítva kevésbé populáris, sok extra van benne, sok nagyszerû lehetõség, de egyenlõre legalább ennyi problémával is szembesültem.

traXion
És a multy? 😊

[NST]Cifu
Na megnéztem a Single részét is... és... hát...

-Bár eredetileg azt igérték, hogy kidolgozott háttértörténet lesz, rendes történettel, valójában semmi ilyesmirõl nincs szó. Van ugye a 4 állam, akik adják a küldiket, de semmiféle történet nincs. Küldetések vannak (lopj el két M1A2 Abrams-ot, ölj meg ezt vagy azt, robbants fel ezt vagy azt, stb.), de semmi háttérinfo vagy átvezetõ...
-Eredetileg azt mondták, hogy egy hajó lesz a bázisunk. Valójában egy sima bázisunk van a kerek erdõ közepén...
-Nem lehet vásárolni vagy eladni!!!
Az eszközöket (és gondolom az embereket is) a küldetések teljesítése után kapod. Méghozzá nem túl nagylelkûen - ha felrobbantasz egy üzemanyagtartályt (amit 3 katona és egy Hummer Avenger véd), akkor kapsz 1 azaz egy darab MediKIT-et...
-Bár szépen kiépített "városok" vannak, totál ûresek. Mintha szellemjárta vidéken lennénk - rajtunk és az ellenfeleken kívûl nincs senki a pályán. Pedig mennyit dobna a hangulaton, ha közben civil jármûvek rónák az utakat, gyerekek játszanának az udvarba, mi meg mellettük robognánk el egy tankkal 😊
-Az AI botrányos. A fent említett üzemanyagtartályos küldinél az Avenger észrevett (az erdõben lapultam, mondjuk nem vágom, hogy szúrt ki, de mind1), és elkezdett felém robogni. Namost "ügyesen" az AI nem akart mást csinálni, mint elütni (!). Az hagyján, de eközben vagy tucatszor nekirobogott a fáknak, és a végén inkább attól, mint az én találataimtól szépen szétrobbant. Az M1A2 ellopás még poénabb volt. Van két üres M1A2, amit egy gumikerekes APC, két géppuskás Hummer, egy M2A1 APC és két M1A2 Abrams õriz (és egyedül vagyok ezek ellen - való életben ez ugye sanszos lenne...). Namost a szép az, hogy sikerült valahogy besétálnom (!!!) közéjük, hogy képtelenek voltak lelõni, egyszerûen folyton egymásba ütköztek (a gumikerekes APC még meg is mászta az egyik üres M1A2-õt), vagy az épületeknek. Sikerült PanzerFaust-al kilõni a két Hummer-t és az M2A1-et, majd beülni az üres M1A2-be, és azzal kilõni a két ellensége M1A2-õt és a gumikerekes APC-t. Úgy, hogy õk 1x nem találtak el (sem gyalogosként, sem a tankot)....

Egyszóval a Campagin játékmódban keményen csalódtam...

JCSR SASboy
Ingyen és gyorsan le lehet szedni valahonnan ja és jó game?

JCSR 4ever

Hi!
Letöltöttem feltettem de nemindul..letöltöttem gamecopyworldrõl egy krekekt de akkor se müxik..mi lehet a gond?

Negwar
Nos sikerült servert létrehozni ,deeee van egy kis gond. Nem lehetek egszerre kliens és server szoval, ha server kész akkor én már nem tok játszani mert kiakad a gépem. pedig nem olyan gyenge. Egyik haveromnak viszont sikerült játszania a saját serverén csak mikor én is csatlakoztam akkor öt kidobta. remélem ezeket a hibákat orvosolja majd valami pöccccssshhh a közeljövöben

\"This is a good day to die!\"

mind a kettõ ugyanaz... csak egyik crackes másik cracknélküli...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bazza
Clon or Normal?

amugy 450mega a full egyszerübb azt leszedni mint demot... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a demot inkább ne probáld ki nagyon szar 😊

bazza
Ja most már látom: Van demo...

bazza
HI!
A Clone CD-s különbözik valamiben a sima CD-s változattól?
Amúgy jó gém ez nem? Van demo? Kipróbálnám...

Negwar
oké müködik már kösziiiiiiiiiiiiiii!!!

[NST]Cifu
Sorry, én vagyok a hülye... "wings". Kis "w"-vel...

Negwar
a Wings csak a demohoz jó sajnos😞(((

Negwar
Sürgös lenne pls valaki aki csinált már servert mi a JELSZÓ???? pls help

Negwar
Ok Kösz szépen. kiprobálom

[NST]Cifu
IE6.0-val nekem sem megy, viszont Mozilla 1.5-el igen. Ki érti...

tomasz
köszi szépen

Negwar
Köszi! de nem igazn akar sikerülni. elinditottam a Server. bat ot utánn a az IE beirtam localhost:7890 cimnek

de nem történik semmi mert hibás oldalt ir ki

[NST]Cifu
A játék '...\Bin' könyvtárában van egy Server.Bat, azt elindítod, miután ez megtörtént, a netböngészõdben (IE, Mozilla, Opera vagy akármi) címnek add meg a "localhost:7890"-et, itt egy Passwordot kér, ami a demo-ban "Wings" volt, a teljesben még nem próbáltam. Ezután bejön a szerverkonfigja, ahol pályát, játékmódot, idõjárást, idõpontot, indulópénzt, stb. tudsz beállítani (a legtöbbnlél ott egy "update" vagy "restart" gomb az érvényesítéshez). Ha ez megvan, akkor utána a játékot elindítod, és a "LAN Browser" alatt látnod kellene a szervert.

[NST]Cifu
Még egy lehetõség:

A ...\Game\Bin\Config\options.ini -ben a "fullscreenrefreshrate =" utáni 60-ast írd át nullára, vagy a monitora beállított frekijére.

[NST]Cifu
Ati esetén a Cataclyst 4.5, nVidia és más kártyák esetén meg a legfrissebb driver.

tomasz
Más driverkéne?? és ha igen milyen?????

Negwar
Tudja valaki hogy lehet servert csinálni???
és hogy lehetek egyszerre server és kliens?

Stotoo
Én is külföldieken játszottam de teljesen véletlenszerû hogy 3 perc utan dob ki vagy 2 ora utan vagy egyaltalan nem dob ki.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

tomasz
Más driverkéne?? és ha igen milyen?????

[NST]Cifu
Valószinüleg driverprobléma.

[NST]Cifu
Mennyi memóriád van? Ha 256MB, akkor megvan a bibi...

tomasz
Hali lenne 1 gondom elindítom a gamest,végig megy az intró töltené be a fõmenüt egyszercsak 1 nagy fekete mindenség és kilép a gamesból de úgy hogy bejön1 csomó marhaság+még a felbontási beállítást is elbassza!!!!Segítsen valaki!!!!

Wanted
Hi!
Leszedtem a razor féle verziót.
Szépen elindul a gamma. Amíg egyenesen haladok, vagy oldalazok semmi gond, viszont, amikor körbe akarok nézni az egérrel, rendesen beszaggat. A jármûveknél ez fokozottan érvényes. Így lehetetlen célozni pl. tankkal.
A clone cd-s verzió miben különbözik?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |