Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig nekünk is nagyon tetszik.
Fõleg a pachok után nagyon jó let.
Kár, hogy nincsen magyar Soldnder klán. Szívesen lennék a tagja.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Van aki megvette innen?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Mivel pedig a játék viszonylag visszafogott reakciót váltott ki az emberekbõl, ezért nem nagyon "támogatják" a warezcsapatok.
Szóval ha igazából komolyan gondolod, hogy játszani akarsz vele, akkor meg kell vásárolnod eredetiben...
Egy 2 bajom van vele, hogy a Razor1911 verzió van meg, és szeretnék multiban nyomulni. De az All Seeing Eye nem támogatja... 2. A Patch v29354 telepítése után már el sem indul. Még akkor sem, ha a Razor Crackot újra bemásolom a gém könytárába.
Ha valaki tudna segíteni, akkor azt megköszönném.
Ja, és van magyar rajongói oldala???
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Csak ez a játék miatt vettem egy liteon írót.
Nekem nagyon tetszett még bugosan is.
Gondoltam megveszem de a cdgalaxiban nem találtam, úgyhogy ezért vettem az írót.
Standalone Server v29354 available - 2004-08-03
Patch v29354 available - 2004-08-02
http://soldner.jowood.com/
sajnos ezzel az durva védelemmel óriási öngólt rúgtak a fejlesztõk, mert a kutya se játszik vele, és annyira leírta magát a játék hogy már cracket se csinálnak hozzá. És ugye ha nincs egy alapvetõ játékosközösség akivel játszani lehetne, annál nagyobb indok hogy ne vegyem meg. Szóval nekik ez egy nagy bukta lett, pedig én is szivesen játszanék vele, mert elég jó, taktikus játéknak tûnt.
Így is jó meccseket lehetne játszani.
Ha találsz akkor írd ide plz.
Cracket nem tudok sajna.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vaéami=Valami
Ha legugolsz vagy lehasalsz elrejtõzhetsz vele. Ekkor csak infrával vagy látható, bár az árnyékod megmarad.
Ha megmozdulsz, vagy lõsz akkor láthatóvá válsz. Az még elképzelhetõ, hogy ha hangtompítót használsz akkor nem válsz láthatóvá. Azt nem próbáltam.
Álcaháló?
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

nem tud vki megdobni egy cd key-el? mer a menübe kér vmi kulcsot, csak sehol nem találtam hozzá.
köszi..
a nagy terep tök hangulatos..kár hogy ennyire elcseszték az összképet
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Erre a Söldner a büdös életben nem lesz képes, annyira gagyira sikerült...
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Például kapásból vitáznék azzal, hogy a BF AI-ja rosszabb mint a Söldners-é... ott lehet játszani szingliben, viszonylag élvezetes is, de a Söldnersnél... 😞
De ha már példálózunk megemliteném az UT2004-et. Az is teljesen egyértelmûen multira készült, mégis korrekt AI-ja van. Nyilván egy emberrel nem érhet fel, de mégis élvezetes és játszható, ráadásul a különféle játékmódokban is helytáll, nemcsak a deathmatch-ben. Sõt, az egyjátékos "kampány" (amit bizony nem hirdettek State of the art single mode-nak 😊 ) is meglepõen élvezetes. Pedig sztori ott sincs, de van hangulata.
Persze vannak a söldnersnél rosszabb AI-jú játékok, de az SZVSZ csak önámitás ha ezekhez hasonlitjuk és nem a piacon lévõ jó programokhoz.
Mégegyszer hangsúlyozom: felfogtam, hogy ez egy elsõsorban multi game, és a single az csak valami "vegyétek meg, mert igy is lehet játszani" hozzáállás miatt került bele...
Lehet, hogy elcsépelt téma, de nincs kedvem végignyálazni a fórumot. Ha valaki tud, segítsen!
Probléma:
Játék (Razor1911 verzió) installálásakor az írja ki, hogy az Unicode-om 1252(ANSI-Latin) és az 1250-est kellene használnom (ANSI-Eastern Europe). A játék ugan feltelepül, de nem indul.
Daemon Tool-ba rakom az ISO-t és W98 oprendszerem van.
Hogyan kell átállítani 1250 re?
Elõre is kösz.
Igyunk sört jól!
Lehet, hogy nem TUDTAK beletenni olyan funkciókat (lásd AI) 😊
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Hasonló gondolatok jártak a fejemben akkor is amikor a Devastationt láttam elõször. Majd a patch orvosolja a problémát!- mondtam. Aha, kb 2 hónappal ezelõtt letöltöttem minden patchet. Az összes mérete valami 200 M körül volt!
Az egész játék 1CD. A játékélmény semmit nem változott, vagyis maradt szar. Aki játszott vele ( 5 perc is elég) az tudja, hogy mi a baja. (olyan furcsa)
Tehát szerintem patch ide vagy oda nem fog változni semmi.
Ezt jól elku. tad , allah akhbar ! (By Eddy Murphy)
Ha nem félnék attól, hogy megint le leszek szarva a véleményemmel, akkor minõsiteném a designereket... Úgy néz ki, leginkább megint a marketing hozta a szokásos "csúcs" formáját.
Igazából nekem tetszett, hogy látatlanban eljátsszuk a nagyfiút - mondjuk nekem is sokszor volt olyan érzésem - fõleg a hix játékot olvasgatva - hogy manapság már tényleg az új generáció az úr.
Mindenestre a bátyám biztosan erõsebb mint a tiéd 😊 Bibibi
De nem neked szolt, csak hozzád is.
Amit írtam salakot, nem a játékot jellemezte, hanem játtékkal kapcsolatos érdeklõdési körünket, és az akkori idegállapotomat 😊
Multiban nem pattog a jármû, de a fizikája ott is vacak, amire igéretet adtak, hogy kijavítják.
Nem pattog ugyan de elrepül ha ugratsz és fejre érkezik, és ezt értsd szó szerint 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ezek után lehet jogos a kérdés

A másik kérdés: nem játszottam multival, de ott is igy pattognak a járgányok?
Végül: nem védek senkit - csak magamat - de az én "nem rakás fosozó" levelemre sem túlságosan respect stilusú válaszod volt. Pont te hoztad szóba a salakanyagokat 😛
Isteni offolni egy topicot 😊