Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de akkor most van olyan törés ami összes szerverre felenged?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Full detailon hajtom és szép a grafikája.
Természetesen még mindíg van 1-2 bug benne, de sokkal játszhatób, és olyan dolgokat raktak bele a kiegészítõbe ami eddig egyik játékban sem volt.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
War. War never changes.
Nesze neked BF2 <#violent>#violent>
Tehát nem kell kiírni sem.
Itten van egy film a kiegrõl, érdemes megnézni.
Nem csak ebben a játékban hasznosítható, hanem azoknál amihez nincs törés és securom a védelme.
ehhez:
1. ki kell írni cdre a régi söldner: secret wars isot
2. rátelepíteni a marine corpsot
3. letölteni, és feltelepíteni a legutolsó patchet: innnen pl.
4. bemásolni egy ini filet, amit majd kesõbb lehet postolunk
5. regedittel egy apróbb módosítást csinálni egy kulcson, amit majd szintén lehet postolunk
Group: JOWOOD
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-03-14
Size: 25x15
Site:
Review:
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
<#falbav>#falbav>
Speedman
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Hyper Super !!!
A grafika teljesen más (nézd meg a vizet, vagy annak viselkedését pl. ha helivel fölé repülsz), a játékmenet is (kezdve a Söldner stratpontos felhozatalától a parancsnoki rendszerig, amihez hasonló nincs a Joint Ops-ban).
A Joint op-ban sokkal kevesebb vezehetõ jármû van, viszont van belsõ nézet, a Söldnerben irgalmatlan mennyiségû fegyver és jármûválaszték van, de nincs a jármûvekben belsõ nézet.
A játékot nem két évig fejlesztették, hanem majdnem négy évig, és kb. másfél éve dölt el (a hivatalos fórumban tapasztalható felháborodás miatt), hogy nem tisztán 3rd person nézet lesz, hanem gyalogosként lesz FPS nézet is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet, hogy én vagyok lemaradva, de engem ez meglepett.
Akkor viszont mi az a melléduma, hogy a Söldnert kizárólag 3PS-nek készítették? Meg az összes durván idegesítõ "feature" amivel a Söldner az õrületbe kergetett, a JO-ban frankó. (Na jó, az AI ott is nagyon buta, meg a fû is bután hullámzik)
Szóval:
Ez a Söldner tényleg a Novalogic-tól licenszelt (esetleg lopott?) engine-t használ, vagy most akkor mi van?
(Viszont ha az engine sem saját termés, akkor mégis MI A NAGY BÜDÖS LÓF***T csináltak Söldnerék két évig?)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Utána tesztelünk.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Megvan a megoldás, hogyan lehet a fullal játszani 😊
Az iso-ra még nem találtunk megoldást, de kulcs kikerülésére igen.
Tehát akit érdekel a dolog, az jöjjön fel a TS-ünkre és ott elmonjuk a megoldást.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Ha van kedved társaságban játszani, gyere fel a ts-ünkre
Ment privát...
Jöttök játszani?
Indítok belõle szervert..
sendit's price: £14.99
http://www.sendit.com/help/help_postage

Ilyenek is vannak pl:
Star Wars Battlefront: 18 font (elõrendelés)
Joint operation: 18 font