Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk azért még mindig jobb, mint amikor a kilõtt hk. elfeketedik és pár másodperc múlva széttduran...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Söldner preview @ 1up
Egy gigászi képgyûjtemény, tele friss képekke, kötelezõ darab!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Az is egy hülyeség hogy egy emberrellassabban megy a jármû, hosszabb idõ a töltés... Ez már nemhogy nem reális, hanem a realitás felé akartak menni, de erõteljes kanyart vettek a hülyeség irányába. Hát hamár egy többszemélyes tank, és tegyük fel lehet irányítani egyedül, akkor nemtudja ugy nymoni a gázt? (meg amugyse gázpedál van a tankba csak a szemléltetés kedvéért mondtam...)
Infravörös távcsõ képe...
Éjjellátó képe...
2.: Felvonás:
GamersHell interjú
Ami durva:
-Az egyjátékos kampány dinamikusan lesz felépítve, és nem lesz elõre lefeketett szála - de egyben befejezése sem, nincs konkrétan kitûzött "cél", ha csak az nem, hogy megszerezd a legtáposabb fegyvereket is...
-A kiadáskor még nem lesz Bot az MP módokhoz, mivel nem voltak elégedettek a Bot-ok csapatjátékával, így azt egy késõbbi frissitésbe fog csak belekerül - de mindenképpen belefog, mert terveznek egy Survivor tipusú játékmódot is MP-ben.
-A késõbiekben várható, hogy online kampányok lesznek, tehát lesz 2-3-4 oldal, és ezek egymás ellen fognak folyamatosan harcolni, és a "nagy térképen" lévõ állás attól fog függeni, hogy a "kis térképen" (a rendes MP játékokban) ki gyõzött.
-A korábbi információkkal szember a jármûveket több ember is vezetheti, pl. egy tank esetén egy ember is vezetheti a jármûvet, de ekkor az újratöltés sokkal több idõbe fog kerülni, és a tank sebessége is csak 70-80%-a lesz a teljesnek.
-A játék kijövetele után havonta várhatóak ingyenes "újdonságok", mint új pályák, játékmódok, stb.
Realitás terén sem találkoztam ehez fogható játékkal. Egy tankba 4 ember kell, de minimum 3. Helibe is 2 ha akarunk lõni, stb.
Jármûvek (remélem nem hagyok ki semmit): Ural, GAZ, Jeep, Hummer, HUMVEE TOW, HUMVEE MG, BMP, BTR, M163 Vulcan, ZSU-23-4 Shilka, T-55, T-80, M1A2 Abrams, SA-90, BM-21m OH-6, OH-58, MI-24 Hind, Mig-23, Mig-29, F-15 Eagle.
A grafika Csodálatosan szép, az effektek nem hasonlíthatók egyetlen egy játékhoz sem, az írámyítás kényelmes, a játékmenet izgalmas.
------------------------------------------
Remélyem sikerült fölfedezni a két játéknak a közös momentumait, és mindenki kipróbálja csak hogy ne unatkozzatok a Soöldnerig. A játék teljesen magyar nyelven is megjelent.
Lehet hogy nem kapcsolódott szorosan ide, de nagyonis hasonló lesz a játék, hiszen a kereskedés a modenr harcászat fegyverei, a taktikák, és hogy egy maroknyi csapat lesz az irányításunk alatt, mind azt sugalja mintha a két game testvérek lennének.
Ghost

OFP-nél volt olyan magyar szerveren, hogy a küldetés kezdetén egy Chinook heli vitte volna az egész társulatot a célzónába. Elsõ kisérletre a cél elötti erdõbe zuhantunk, hála "kitûnõ" piltánknak - mindenki meghalt. Második kisérletre egy hangra 10 éves kissrác kiharcolta, hogy õ vezessen. Kérdeztük, hogy tudja a helit vezetni? A válasz egyértelmû igen volt. Beszáltunk, felszáltunk, majd félúton csinált egy olyan manõvert, hogy a heli fejjel lefele ért földet - újabb 100%-os teamkill... Na itt léptem ki a szerverrõl 😊
Ghost Recon-nál volt olyan, hogy két idióta azzal szórakozott, hogy kézigránátokat vágott a többiek alá a csapatindulóhelyen, rögtön kezdésnek. Ugyanott pár nappal késõbb olyan történt, hogy egy épület oldala mentén lopakodom elõre, nézek hátra, erre 4 ember ugyanúgy lopakodik, kisér, a két utolsó pedig mintaszerûen védi a hátunkat! És a nevek alapján mégcsak nem is egy klánba tartozóak voltak!!! Az a játéknap pl. az egyik legjobb volt, amit eddig átéltem, szépen kialakult spontán egy kis szakasz, és ment együtt az egész bagázs, a Sniper fegyveres ürgéket két-három ember kisérte külön, mi meg mentünk elõre, az õ fedezetünk alatt, szóltak, ha ellenséget látnak, visszavonultak (nem elfutottak!), ha túlerõ volt, és mindezt maximális fegyelem mellett. Azóta se találkoztam ilyennel - sajnos...

Anufgy remélem lesz nomális fps mod is mert a tps az serintem csak tomb raidernél jó 😊
Egy pct. rakétával kilõni egy tankot nem olyan nagy mûvészet. Egészen addig, amíg nincs megfelelõ légvédelem a közelében (Tunguska, HUMRAAM vagy akár néhány ûrge Igla-val). Ez viszont innentõl a csapattársaid dolga, nem rajtad áll, hogy kilõnek-e, vagy sem. A te dolgod a tankból annyi, hogy a szárazföldi egységeket kellõ hatékonysággal pusztísd. Ha egy láma kiszed a tankodból azért, mert nincs semmi légvédelem a környékeden, akkor nem te vagy szar, hanem a csapat, amelyben vagy...
De senki sem akkora lama, hogy ne tudjon kilõni egy tankkal ha pl. gyalogos vagy. Ilyen esetben nem hinném hogy szar vagyok. Hmm bár lehet hogy ez is oan lesz mint a dc ahol ha ugrálsz összevissza akkor lehet hogy nem talál el a lamaja. Ez esetben tényleg szar vagyok ha kilõ 😛
Hmmmm....
Mit is akartam mondani?

Pontos dátum még nincs, a hivatalos info 2004Q1, ami ugye Január-Február-Március. A februári dátumban én egyre kevésbé hiszek, hiszen Január végén kezdõdött el a zárt bétatesztelés, és két-három hét nem lehet elég a normális tesztelésre/javításokra...