Söldner: Secret Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hullik a plafonrol a hó😄
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
az tény hogy rengeteg a bug benne, de a kész változatig csak kijavitják! (remélem)Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Esik a hó a házban.Szánalmas
Eben a demóban akkora bugok vannak mint az állat
ha ilyen lesz a teljes is akkor játszhatatlanul szar lesz.Azt magyarázza meg nekem valaki hogy miért akad néha be ez a játék 2ghzval és 512 rammal?
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Nekem bejött a BETA. Nemtom ti hogy vagytok vele, csak a helikoterirányirás lett valami kib@szott szar.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
De egyetértek Zaki-val. Nagyon megy a lejtõn lefele a game...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
<2004-03-05 @ 19:23 - Berkenye>2004-03-05 @ 19:23 - Berkenye>
A Söldner: Secret Wars címû FPS hivatalos német nyelvû oldala szerint csúszni fog egy picikét, egész pontosan április 30-ig mindenképp. Ennek oka, hogy elhúzódnak a béta-tesztelési folyamatok. Nyilván nem akarnak túlságosan ízeltlábúra sikeredett (bogaras) moslékot piacra dobni, ami becsülendõ dolog. Hát, nem is tudom, hogy fogjuk kibírni, mikor addig még elég nagy nevek fognak befutni... 😊
INFO: GAMESTAR!!!
Next PC upgrade: 2022
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Amugy kiba jó gém lesz. nem is baj hogy nem olyan jó a grafika. Én nagy BF-es vagyok és szerintem a 128 ember az ütõs lesz. Persze ha jó a netkód.
Single playerben egyébként, ha tovább megyünk az úton, akkor egy rally, vagy stunt pályára juthatunk. Szerintem elég bugos, mert ahogy felmegyek az egyik ugratóra, megsérül a járgány.
A rombolás tényleg olyan, mint ahogyan azt leírták a honlapon! Mindent, egyszerûen MINDENT! rombolhatsz, fák dõlnek egy robbanástól, ablakok törnek be, átlõhetsz az M4-essel a falon, nagyon cool!
A vízben égõ jármûvet nem értem...
Jól meg van csinálva, ahhoz képest, hogy beta, de furcsa lesz a játékmenet...
(és adjon már valaki egy normális letöltési helyet, már két torrentes link döglött be...
)A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként nem tudom, hogy milyen lesz így a játékmenete, mert kicsit arcadeos, kicsit szimulátoros, de nem tudom, nem tetszik annyira...
Kinek a pap kinek a paplan!!
Egyszer kipörgetem ezt megy a levesbe!
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
segitsetek.Mit csináljak ezzel a fossal?
Nekem nem indul el ez a szar te meg itt füttyögsz?Ahol az õsök szelleme jár baz+?😄

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
³ Söldner (c) JOWOOD ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ Size: 12x15mb RAR Names: ind-sold ³
³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ Sys Req: whatever, its a beta ffs!!! ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Game Info
=================
Söldner – Secret Wars leads us into the military world of the year 2010:
After half a century of military interventions major countries like the United
States of America or Russia are weary of their role as "World Police".
The consequences of their military actions for their economy, national
security, and internal ethnic conflicts let to the conclusion to tune down
their military campaigns. Due to that more and more countries choose
unconventional warfare by using secret Special Forces. Military success is no
longer made by major countries but by small and highly specialized mercenary forces.
In "SÖLDNER - Secret Wars" the player takes over the command of such a Special
Forces team. As the Commander he leads a small high tech army consisting of soldiers,
light armored vehicles, helicopters and VTOLS (Vertical Take Off and Landing Airplanes)
to fulfill a wide variety of mission types .
The players units are stationed on a multi purpose ship which is camouflaged as a
merchantman to allow unrestrained travel of the seas to get their forces to the
area of operation. The complete simulation of a complex political world system
allows creating a dynamic campaign: each decision of the player, each success or
failure has direct effect on the game flow. In addition the player has the ability
to gain access to the latest weapon systems and technology, which currently exist
in the research centers of the weapon industry only.
Leak info!
=========================
I think it is a really early beta, and you should not judge the game from this
although it is pretty nice 😉
Press escape in the main menu to get to run around a little 😉