Söldner: Secret Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az kijött a teljes? Milyen? Jobb mint a demo?

War. War never changes.

Lacc
Most kivágott, bent voltunk Lifeforce-al. Én rálõttem 4 stingert a helijére és egy se talált, õ meg 2-vel leszedett :D
Hiába, az invert mouse-t nem tudtam megszokni, majd át kell állítanom.
Valaki árulja el nekem, hogy milyen játék ez a Soldner!
olyat már látott valaki hogy irás felénél kiirta hogy valami hibva mert hogy nem tudja a fizikai adatokat az adott trackra kiirni? :)
na midn1, megprobálom ujra :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bizony olyan.
Én sem adtam fel.
nekem is 3.-ra vagy 4.re sikerült úgy kiírni, hogy mûködjön.
uhh.. hát ez is megjelent.. jókor ment tönkre a gef4-es vidkártyám.. majd ha rendbejött minden akkor csatlakozom feltétlenül

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Hûha
Ez aztán a gyökeres változás, ilyet se látni túl gyakran. Ez az infra cucc úgy hangzik mint a predator-headset, lehet, hogy én is adok neki még egy (sokadik) esélyt...

Nagyon kemény...
Hõkeresõtõl kezdve infra...
Na az sem semmi...
Mint a filmekben.
Tiszta hõkép vöröstõl a kékig...
A fegyverarzenál?!
Én voltam eddig az ellenzõje a dolognak, mert a demója egyáltalán nem tetszett.
És az egész játékmenet sem.
Most ott tartok, hogy valszeg megveszem...
grebber
Bassza meg nincs cd-m se sima se RW.Mountolással sehogy sem müködik????

Next PC upgrade: 2022

Lacc
Van benne single de akkor hülyeség, hogy hagytam is rögtön... Majd még talán ránézek, de egyenlõre elég volt belõle :)
Shep
Van ebben single player kampány is, meg rendes történet mint az OFP-ban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacc
Na én felírtam, sikerült, elindult, voltam a serveren, de csak ketten voltunk még :)

Tényleg jobb a demohoz képest, de valahogy még most sem érzem benne a "lendületet", olyan nehézkesnek meg kicsi bugosnak tûnik minden... De majd meglátjuk, ha sokan jönnek.
Tyler
Lehetõség szerint a blindwrite-ot használjátok mert nagyon úgy tûnik hogy csak avval lehet kiírni és szigorúan kövessétek a nfo-ban leírtakat.

\"building better worlds\"

Nem megy:( nem ismeri fel

na sikerült , de még írja

DAO PW-t hogy lehet kiválasztani? nekem csak egy módot enged:(

Én már felbírtam rakni daemeonnal, de a cdt kéri, mindjárt kiírom

Nekem meg az irobol nem akar feltelepedni csak a dvd olvasobol.Igaz hogy utana meg cd-t ker.

http://silkiehun.atw.hu/

Lacc
Most írja, mindjárt kiderül jól-e :)
DAO PW-t nem bírom kiválasztani, csak SAO cooked van, azzal is jó?

hm.
Clone cd az jó? W.C.On az van. érdemes azt szedni?

http://thenamelessphoto.com/

LSC
pár jobb képet valaki plz.

[Rush]
PIO 107-es DVD-írómba beraktam utolsó próbaként avval bevette, de a Toshiba DVD olvasommal meg nem vitte...pffff
És így most már megy, lol

hTTp://ror.hu/

[Rush]
asszem akkor pihentetem ezt mert 2 cd-met már megette és nem akar menni sehogysem....

[Rush]
CD-rõl 371 MB-t rak fel
Ha DT-vel nyomom akkor 468-t
hogy is van ez??

[Rush]
371 MB a soldner secretwars könyvtár, az jó?

Instict
hát ez szopás nekem. nem az volt a gond, hogy mountoltam, hanem kevés a memoriám a gammához :\

[Rush]
elinditottam a scan-t...

Valami gebasz lehet.
Méghozzá nagy valószinüséggel ott szurjátok el, hogy teszteltetni kell a képfájlt és csak utánna kiírni.
Ott szurtam el az 1. CD-t én is. :)
Jah már megy a szerver és sswhu a jelszó.
[Rush]
Ugy csináltam mindent, ahogy ide levan írva, de origi cd-t kér akkoris.... :(

LSC
inkább az a baj hogy nem jó krekkerek adták ki. Deviance-tól vagy fairlight-tól még nem láttunk ilyen megoldást.

[NST]Cifu
Azért, mert megdolgozott a pénzéért? :)))

Anno az X2 spéci verzióval voltak hasonló gondok, azt is hatszáz változó (CD-rom tipusa, CD-író program tipusa és verziószáma, a CD lemez tipusa és kedve, a nyusztok párosodási kedve és a szomszéd nagynéni jobb nagy lábújjának büdössége) határozta meg, hogy sikerült-e megírni, vagy sem. Na én is elkezdem lehúzni :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Egy biztos aki a masolasvedelmet csinalta jo munkat vegzett.Bekaphatja...

http://silkiehun.atw.hu/

Lacc
Már mindjárt lent lesz nekem is. Kíváncsi vagyok tényleg olyan jó-e.
Nekem kb. 10másodperc
Jah és a hungs.hu szerveren játszunk :)
Iszonyat jó...
És a CDkulcsal nincs gond...
Instict
Lifeforce neked mennyi idõ alatt tölti be a játékot?:)

Instict
bemountoltam daemon 3.46-al, megy is, miután kb 20 percig tölt, aztán mikor már a játékba vagyok, percenként tudok menni 2 métert:D

ott is lehet a hiba...
Nekem majd 460-at.
Várj.
Ha kiírtad a pioval akkor rakd be a lemezt és kapcsolj ki minden cd emulatort. (az alcoholét is.)
Utánna menj be a cd-be és indítsd el a CD-én lévõ Soldner.exe fájlt.(nem a setup.exe-t)
Wolwarine
Na ez szép MAX 218 mb-instaláll fel nekem a progi :)

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Wolwarine
Ezt hogy érted ? Na jó kezdem újra az írást írok az LG52x-el mit csináljak szerinted PONTOSAN NFO-n kívûl még ?

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Érdekes.
Nincs.
Amúgy nekem le kellett kapcsolnom minden cd emulatort.
Annélkül el sem indult...
Wolwarine
Nincs valami emulator progi ami tudja Õ kegyelmét kezelni mert nem akar a Pio se produkálni

Sztem a pioval
Ájájáj.
Nem a setupra klikkelj a cd-n hanem a soldner.exe-re
Wolwarine
Nekem egy LG 52x-em, LG 16x-om és egy Pioneer DVD 4x-em van! Meilyk ízlene neki legjobban ? Mert LG 52x-vel csináltam és be is jön az install de nem fut aztán a játék mert eredtit kéri !

Wolwarine
1. Open BlindWrite 4.5.7.92, click BLINDWRITE CONFIGURATON and UNCHECK AUTOPLAY SUPPORT and
ENHANCE WEAK SECTORS.
2. Click NEXT and then click CD WRITING WIZARD.
3. Select your CD writer (Newer Liteons are recommended hardware) then click next
4. Select your CXZ-SOLD.BWT as the image to burn, then click next.
5. START image verification and when it is done click next.
6. Choose your write mode as DAO PW and set write speed at 8x or lower.
7. Click Go !!!
8. When asked if you want to physically include BWA information click "YES".
9. If you are unsure about burning clones use a CDRW!!!

-------------durva magyar fordírás------------------------
1. indítsd el a BlindWrite 4.5.7.92 -t , klikk config vedd ki a pipát a kövi kettõ kockából: AUTOPLAY SUPPORT - ENHANCE WEAK SECTORS.

2. klikk next, klikk CD WRITING WIZARD

3. válaszd ki az íródat

4. CXZ-SOLD.BWT válaszd ki a vincsidrõl klikk next

5. klikk START hogy végig mennyen a scan, kilkk next

6. write mode válaszd a DAO PW és leggyorsabban 8x-an írd vagy lassabban

7. klikk GO

8. ha ezt megkérdi : physically include BWA information klikk YES v. IGEN-t

9. ha nem akarsz pazarolni írj CD-RW-re !

Ennyi...

Csináld azt, hogy a CD-n van egy Soldner.exe azt indítsd el, hogy úgy is azt csinálja e, mert szokott kavarni a Securom
igaz azt irja hogy az ulyabb liteonok :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Akkor olvasd el mégegyszer :)
Nekem megcsinálta az 48X LG pedig elég vacak, és a Pio 107D-m is...